2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891227 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca gelirse kaleci alınmaz.

Atiba'nın durumuna göre Belluschi gelebilir.

Sol kanat alınması muhtemel ve 1 stoper alınacaktır.

Sağ bek için ne olur kestiremiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Onları alırsak adamların tüm sistemini bozarız yazık olur valla :kop:
sisteme hiç ellemesinler futbolcularını bize satsınlar ,biz de kiralık verelim gençleri
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mert_

fikret orman yönetimi altındaki başkandır kendisi abi kim ne derse desin
çok güzel adam yer hobi olarak adam yemeyi seviyor  :biggrinking: :biggrinking:
bak bu birilerini yeme konusuna bir şey diyemedim @Tolga :D dönüp dolaşıp kendini yemesinde :D

Çevrimdışı muhalefet

Neden ne zaman aciklanacak teknik direktor diye sormuyor bunlar yahu sorsalar gazeteciyiz muhabiriz

Çevrimdışı Tolga

sisteme hiç ellemesinler futbolcularını bize satsınlar ,biz de kiralık verelim gençleri
Sadece oyuncu göndereceksek ya da oyuncu alacaksak mantıklı ama adamların sistemine hiç dokunmamak lazım :)

Çevrimdışı TØLGA

Onları alırsak adamların tüm sistemini bozarız yazık olur valla :kop:
1 hangi para ile alıyorsun
2 altınordu başkanı yanaşmaz önümüzdeki yıllara damga vuraceklar
türkiyenin a.bilbaosu olacaklar bast bölgesi gibi onlarda
sadece izmirli oyuncular ile oynayacaklar  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Sadece oyuncu göndereceksek ya da oyuncu alacaksak mantıklı ama adamların sistemine hiç dokunmamak lazım :)
dokunursak zaten onlar da kabul etmez
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

1 hangi para ile alıyorsun
2 altınordu başkanı yanaşmaz önümüzdeki yıllara damga vuraceklar
türkiyenin a.bilbaosu olacaklar bast bölgesi gibi onlarda
sadece izmirli oyuncular ile oynayacaklar  :evillol: :evillol:
Almak derken aslında Adanaspor ile yapılan anlaşmanın benzeri demek istedim :eyes

Çevrimdışı Sarp

F.O.:" 3. lük Beşiktaş için başarısızlıktır. Bu stadı neden yapıyoruz. Rakibi baskı altına alacağız, daha çok para kazanacağız.
Her şeyden önce Beşiktaşlıyım. şampiyon olmak istiyorum. Dinipro Uefa finali oynuyor. Beşiktaş'ın imkanlarına bakınca biz niye yapamayalım.
Bütçemizi yukarı çıkardık, artık iyi bir hoca ile bu kupanın buraya gelmesi lazım. Stada da kimse inanmıyordu."

Çevrimdışı TØLGA

başkan sevillayı eleştiriyo etme eyleme başkan bacca var orda en önemlisi adamların beki var başkannn
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Almak derken aslında Adanaspor ile yapılan anlaşmanın benzeri demek istedim :eyes
adanaspor işi yalan olmuş kesin bilgi yayalım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

adanaspor işi yalan olmuş kesin bilgi yayalım  :bandit:
Olabilir onun için birşey diyemem :icool:

Çevrimdışı ahmetx

bakın bu altınordu ile gs veya fb iyi niyet anlaşması yaparlar görürsünüz

Çevrimdışı Sarp

F.O.:" Benim Beşiktaş stratejim var. Bu stadı benden başka kimse yıkamazdı.
Bizim dünya kültürümüze uyacak bir t.d. ile çalışacağız. Arkadaşlarım şunu getirelim diyor.
Hayır bizim futbol anlayışımıza uygun biri ile çalışacağız. "

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı muhalefet

Yahu yapicam edicem diyorsun da ne zaman baskan ne zaman? 3 hafta oldu bilicin gidecegi belli olali, 1 ay kaldi sezonu acmaya.

Çevrimdışı TØLGA

Yahu yapicam edicem diyorsun da ne zaman baskan ne zaman? 3 hafta oldu bilicin gidecegi belli olali, 1 ay kaldi sezonu acmaya.

önder özen ayrıldığında sezon başlamadan sportif direktör bulacaz demişlerdi 1 yıl geçti üstünden
takılm yani o kadar  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  26 sn.27 saniye önce
Dün Juande Ramos'u Türkiye'ye duyurduk, bugün Radyospor ile röportaj yapmış ve Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulamış.Görüştüğünü açıklamış :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Behappy Sun is coming

Çevrimdışı Sarp

hoca Şenol hoca değil anlaşılan
Bu sözünden bende bu sonuca vardım.
Ama asıl soru şu Kim???
Çünkü sessinin tınısından henüz bir fikri olmadığını hissettirdi.
Tıpkı Lucescu işinin hatır gönülle yürüdüğünün, arada profesyonel bir
görüşme olmadığının anlaşılması gibi.

Çevrimdışı ahmetx

sistem hocası alacağız diyor  ve Lucenin kupa finali maçı var diyor , çok gönüllü değil gelme ihtimali daha az diyor.Aslında hala Luçeyi bekliyor benim anladığım.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 15:58:51 ahmetx ]

Çevrimiçi blackeagle35

Altınordu kimsenin pilot takımı falan olmaz..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK