2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893975 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Tuttuğu köşeden gol yedikten sonra baraja kızan Rüştü... :D
Rustu'nun de her golden sonra ya defansa ya da hakeme kosmasina hastayim... Kendisi hic suclu degil...
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 13:21:13 kcptl ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

Colman - Selçuk - Jaja üçlüsü ile Trabzon en az gol yiyen takım oldu bu ligde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Dzsudzsák nasıl bir oyuncu izleyeniniz varmı?

Dzsudzsák  mükemmel bir oyuncu da getiremezler onu pek konuşmaya gerek yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

İçimden bi ses Mbia bize gelecek diyor bakalım ne olacak :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dzsudzsák nasıl bir oyuncu izleyeniniz varmı?
macar milli takım oyuncusu çok faydası olur ama zor

Çevrimdışı TØLGA

İçimden bi ses Mbia bize gelecek diyor bakalım ne olacak :D
interde ilgileniyormuş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Mbia eşittir Zokora olacak ona göre isteyin gelmesini :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu bize Bilic'in ezberlettiği abi.

Kevgire filan dönmeyiz Bursa dönmedi. Ozan - Belluschi - Josue daha mı iyi bu ortasahadan mücadele gücü olarak?

Top ayağında kalırsa dönmezsin topu tutamazsan Veli Necip Atiba bile çıksan 3 tane yersin benim gözümde böyle.

Tolgay ve Belluschi çift yönlü oyuncular. Mücadele gücü yüksek oyuncular aynı zamanda top yapan oyuncular.

Oğuzhan da adam olsun öğrensin çift yönlü oynamayı en büyük kazanç o olur bize Belluschi'nin yerine.
çok güzel özetledin bence bizim sıkıntıyı asıl olay burda topu ve oyunu rakibe verip önde olduğumuz maçlarda yakalandık hep balıkesir,karabük gibi çok örneği var en büyük sorunumuz bu bizim.

Çevrimdışı Anil

Mbia eşittir Zokora olacak ona göre isteyin gelmesini :)
Mbia=Melo,Mehmet Topal.Zokora kadar etkisiz değil hücumda

Çevrimiçi blackeagle35

Belluschi-Tolgay-Sosa orta sahası olmaz..Bu orta saha ile çok zayıf kalırsın,bekleri denildiği gibi öne çıkaracaksan bir orta saha gelip savunmayı üçler..Ne Belluschi ne de Tolgay bunu yapamaz..Bu takıma çok iyi bir ön libero şart..Zaten Şenol Güneş de böyle oynamaz..Ozan,Bekir,Şamil bunlardan birisi mutlaka kadroda oldu..Bu oyuncular defansif orta saha..Ozan çift yönlü ancak defansif yönü ve mücadele gücü yüksek..Hadi diyelim bu orta saha ile çıktın savunmayı çok önde kurmalısın..Pedro,Atınç gibi oyuncularla bunu yapamazsın..Bursa ile oynadığımız maçlara bakın..Hep orta sahayı rahatlıkla elde ettik..Bursa sistemi ile Beşiktaş'ta oynayamazsın..Bu sezon ligdeki en iyi maçlarımız Bursa ve Trabzon'a karşı..Neden??Nedeni tamamen rakip orta sahaların zayıflığı..

Çevrimdışı Çağrı

Mbia=Melo,Mehmet Topal.Zokora kadar etkisiz değil hücumda

2.5 milyon euroyu verecek kadar hücum katkısı verecek bir ortasaha oyuncusu değil yazık olur benim gözümde baya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Takım 1 temmuzda toplanacak kamp 4 ünde başlıyor.Teknik direktör bugünkü yönetim kurulu toplantısından sonra netleşir Ba satılmazsa free oyunculardan devam bu nedenle çabuk davranmamız gerekli transferler kampa yetişir ama Ba gitmeyi kabul ederse bütçe açılır sarkar transfer.

Transferler kampa yetişmez.Geçen sene de benzer bekletiler içindeydik transferler hep son dakika oldu

Çevrimdışı Anil

2.5 milyon euroyu verecek kadar hücum katkısı verecek bir ortasaha oyuncusu değil yazık olur benim gözümde baya.
Atibaya 1.2 verdikte ne oldu ki ? Bence en önemli mevki Ön libero.Liverpool maçında bile stoperde Neciple idare edebiliyosun ama oraya koyacak adamın yok.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 13:30:17 Anıl ]

Çevrimdışı Çağrı

Atibaya 1.2 verdikte ne oldu ki ? Bence en önemli mevki bence Ön libero.Liverpool maçında bile stoperde Neciple idare edebiliyosun ama oraya koyacak adamın yok.

Benim takıldığım o zaten ben ön libero istemiyorum.

Ozan gibi gitsin gelsin bir adam istiyorum yeteneği kısıtlı adamlar bu paraları vermek çok saçma geliyor bana.

Fener Topal'a verir çünkü o 4-3-3 oynuyor bekler çıkıp kanat forveti üçlediği için çapa olarak kullanıyor ama biz 4-2-3-1 oynuyoruz.

Ona uygun kanat da bek de yok bizde. Bizde ortasahadaki her adamın yetenekli olması lazım yoksa böyle 60 golü geçemiyoruz.

55 gol attıysak en önemli etken ortasahaydı yine.

Veli artı Atiba 3 gol filan sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Milyoncu kez de olsa yazalım.

Atletik, savunma arkasına sızmalar yapan , çizgiye inen, adamın kafasına ortalar yapan, kutunun içine giren bir bekimiz yok.

Gidip sol tarafa böyle birini de almadık (Tosic)

En azından yukarıda ki tanıma uygun (Maxi) almak şart.

Bu takımın bekini oyuna çıkaran, iki kutu arasını oynayabilecek, ayağı temiz bir orta sahaya ihtiyacı var.

O da bu.(Tino)

Free ise  bu.(Arteta) en kötü bu. (Flamini)

Hiçbirini alamayıp Belluschi'yi alabiliyorlarsa.

Belluschi - Tolgay - Sosa solda Danny sağ bek Maxi stoperlerde Samba - Britos

Babalar gibi oynarlar.

Çevrimdışı Anil

Benim takıldığım o zaten ben ön libero istemiyorum.

Ozan gibi gitsin gelsin bir adam istiyorum yeteneği kısıtlı adamlar bu paraları vermek çok saçma geliyor bana.

Fener Topal'a verir çünkü o 4-3-3 oynuyor bekler çıkıp kanat forveti üçlediği için çapa olarak kullanıyor ama biz 4-2-3-1 oynuyoruz.

Ona uygun kanat da bek de yok bizde. Bizde ortasahadaki her adamın yetenekli olması lazım yoksa böyle 60 golü geçemiyoruz.

55 gol attıysak en önemli etken ortasahaydı yine.

Veli artı Atiba 3 gol filan sanırım.
4-3-3 gayet oynarız bence. 4-2-3-1 e de uygun kadro ama.2li de Veli-Tolgay da bitirir işi ozaman.Transfere gerek yok o mevkide.Hoca daha gelmedi maç görmedik ama.Nerden biliyoruz 4-2-3-1 olacağını ?

Çevrimdışı ahmetx

Konoplyanka %60 mönşengladbah da % 40 stoke city de.

bende mi duyumcu olsam , twitter da iyi iş yaparım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın bu gsnin attığı golden 3-4 saniye önce. Dakika 43 yani öyle son dakikalarda falan yüklenilmiş değil.

Biz ceza sahasında sadece Demba Ba'yı bırakarak hücum futbolu oynayamayız. Bu sene öyle oynadık biz.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

bizim 3 tane A kalite oyuncu almamız şart oğlu şart 1. Kale, 2.Stoper , 3.Ön libero .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih Berker

Bakın bu gsnin attığı golden 3-4 saniye önce. Dakika 43 yani öyle son dakikalarda falan yüklenilmiş değil.

Biz ceza sahasında sadece Demba Ba'yı bırakarak hücum futbolu oynayamayız. Bu sene öyle oynadık biz.

Böyle de arkada açık verirsin biliyorsun Anadolu takımları bizde bulduğunu atıyor Gs karşısında cömertçe harcıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Bizde ceza sahası içinde oynayabilecek oyuncu yok sorun orda mesele sadece gitmek değil.

Çevrimdışı TØLGA

bizim 3 tane A kalite oyuncu almamız şart oğlu şart 1. Kale, 2.Stoper , 3.Ön libero .
hersene duyuyorum bu kaliteli oyuncu muhabbetini hiç bi zamanda alınmıyo ba hariç  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle de arkada açık verirsin biliyorsun Anadolu takımları bizde bulduğunu atıyor Gs karşısında cömertçe harcıyor.
E tabiki adamlarda Muslera gibi bir kaleci var + defansı da bizden çok daha iyi yapıyolardı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

hersene duyuyorum bu kaliteli oyuncu muhabbetini hiç bi zamanda alınmıyo ba hariç  :biggrinking:
Ba olayı bana vodafone ile ilgili gibime geliyor ,bizim yönetime pek güvenmiyorum o konuda.