2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889220 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

stoperlerde sıkıntılıydı biraz  :biggrinking:

Kendi ekseni etrafında 359 derece dönüp sonuncu derecede yere düşen bir Ekrem Dağ vardı mesela  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Büyük takımın teknik direktörü risk alabilmeli.

En basiti benim elimde Serdar Kurtuluş varsa ve bu adam normalde bende oynayacak yeterli hücum aksiyonuna sahip değilse üretmen gerek.

Oraya ne yapıp ne edip Kerim'i koyacaktın. Düşünmeyeceksin artık işin savunmasını zaten kanat oyuncusu bizim bekle kaç kez karşı karşıya geliyor maçta.

Töre ile Kerim'in iyi anlaştığını da biliyorsun koy Kerim'i bindirsin dursun korkma. 1-1 biteceğine 4-3 bitsin maç.

Biz bunu bekledik Bilic'ten o ne olsa atarım  1-0 alırımı düşündü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Giunti, 'Sinan ileride hiçbir şey yapmadı. Ne geriye geldi ne de başka bir şey yaptı. Sadece ileride bekledi. Takımı 10 kişi bıraktın. Oyuna alacağın en son futbolcu Sinan'dı. Her topa ben koştum. Ben köpek miyim?' sözleri ile Lucescu'ya isyan etti. Lucescu, cevap vermeye çalışırken Giunti rest çekip soyunma odasına gitti.

Giunti - 2004
Onun gibi orta saha gelmedi be bi daha yalnız , 2 sene içinde montolivoyu alabilsek yeni bi guinti izleriz bence   :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Kendi ekseni etrafında 359 derece dönüp sonuncu derecede yere düşen bir Ekrem Dağ vardı mesela  :evillol:
Valla nedense severdim ekremi enteresan adamdı vesselam ne yapcağı belli olmazdı ekrem deyince bu gelir aklıma hep :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Giunti tamamen kendi insiyatifiyle Avrupa Birliği vatandaşıyım beni yabancı sayamazsınız diyerek dava açmıştı geldikten birkaç ay sonra  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada Giunti tamamen kendi insiyatifiyle Avrupa Birliği vatandaşıyım beni yabancı sayamazsınız diyerek dava açmıştı geldikten birkaç ay sonra  :evillol:
yabancı kuralına takıldığı maç flen olduysa kesin ondandır   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Valla nedense severdim ekremi enteresan adamdı vesselam ne yapcağı belli olmazdı ekrem deyince bu gelir aklıma hep :D

Simao, Ekrem o ara hep jeneriklik goller Fener'e girdi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Simao, Ekrem o ara hep jeneriklik goller Fener'e girdi  :evillol:
Alexte bize kitliyordu valla  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anil

Off ekrem off :D Gol sevince golden daha da efsane.. Sanki o golden 100 tane atmış buda 101.si :D Cidden enteresan adamdı :D

Çevrimdışı Çağrı

yabancı kuralına takıldığı maç flen olduysa kesin ondandır   :biggrinking:

Yok sorun şuydu :D

Adam efnsae oynuyor ama Ahmed Hassan da her girdiği maçta gol atıyordu :D

Hassan dışarıda kalıyordu genelde :D

Ronaldo, Zago, Pancu, Giunti, Cordoba olunca 5li tamamlanıyordu yalnız yabancılara bak be :D

YUH!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüştü sağolsun  :s20:
Bide şeyi hatırlıyorum Denizli toramanı alexi tutsun diye ön libero oynatmıştı 2-1 yenilmiştik :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bide şeyi hatırlıyorum Denizli toramanı alexi tutsun diye ön libero oynatmıştı 2-1 yenilmiştik :D

Toraman'ın beyni Alex'e yeter mi :D

Adam içeri girip forveti üçlüyordu Toraman da peşinden gidince göbek boşalmıştı olduğu gibi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Rüştü sağolsun  :s20:

Tuttuğu köşeden gol yedikten sonra baraja kızan Rüştü... :D
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 12:50:59 kcptl ]

Çevrimdışı Akil Emre

Çağrı benim en büyük endişem ;  hangi teknik adam gelirse gelsin, Necip'e hep formayı veriyor ve özellikle büyük maçlarda çok puan kaybetmemize neden oluyor. Şenol hocada Necipten birşeyler yaratmaya çalışırsa yine çok şey kaybedeceğimizi düşünüyorum. Senin düşüncelerin nelerdir.

Ayrıca takımda sırasıyla beni kanser edenler; Necip,Pektemek, Cenk G., Ersan ve Tolga 'dır. işallah yeni teknik ekip şu adamlara yol verir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ba- Çin haberleri asparagas

umutlanmayın hiç öyle 14-15 milyon eurolara.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı benim en büyük endişem ;  hangi teknik adam gelirse gelsin, Necip'e hep formayı veriyor ve özellikle büyük maçlarda çok puan kaybetmemize neden oluyor. Şenol hocada Necipten birşeyler yaratmaya çalışırsa yine çok şey kaybedeceğimizi düşünüyorum. Senin düşüncelerin nelerdir.

Ayrıca takımda sırasıyla beni kanser edenler; Necip,Pektemek, Cenk G., Ersan ve Tolga 'dır. işallah yeni teknik ekip şu adamlara yol verir.

Şenol Güneş'in Necip'e orta saha veya bekte şans verme durumu yok hücum futboldan ötürü.

Tek şans stoper. O riski de almayız bence transferlerle. Yedek olacak bence maçların son 10-15 dk lık kısmı için ama belli de olmaz Necip bu her yerden çıkıyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ismaili unutmuşun abi kırıdım :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Toraman'ın beyni Alex'e yeter mi :D

Adam içeri girip forveti üçlüyordu Toraman da peşinden gidince göbek boşalmıştı olduğu gibi  :evillol:
Aynen hiç unutmuyorum aynı şeyi Rıdvan da söylemişti :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş gelirse fıtık olsak da oynayacak adamları söyleyeyim ben size.

3 kaleci de kalır %99 Tolga geçer kaleye.

Ersan da %99 oynar.

Serdar Kurtuluş ve Motta oynayamaz.

Veli ve Necip yedek olurlar.

Cenk Tosun ilk 11 oyuncusu olur solda Bakambu gibi kullanabilir.

En sevdiği oyuncular Sosa ve Tolgay olur hocanın ki bir de Belluschi'yi koyarsak oraya Giunti performansı verebilir bize.

Gönül ister ki öndeki 6'lı Danny - Sosa - Töre - Ba - Tolgay - Belluschi olsun.

Ama hücum için bunlar da yetmez. Çok iyi bir sağ bek almazsak yine yalan oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Ersan da %99 oynar.

En sevdiği oyuncular Sosa ve Tolgay olur hocanın ki bir de Belluschi'yi koyarsak oraya Giunti performansı verebilir bize.

Ama hücum için bunlar da yetmez. Çok iyi bir sağ bek almazsak yine yalan oluruz.
Valla yalan olacaz diye bi durum yok.Şimdiki kadroya hiç transfer yapmadan yine şampiyonluğa oynar bu kadro.Premier ligde oynamıyoruz.Takipteyiz bakalım ne katacak bize Şenol hoca.Eğer Bursa gibi oynatırsa Schuster'in boğucu sisteminin biraz daha geride temkinli olacak şekilde oynarız gibime geliyor.

Çevrimdışı TØLGA

Ersan da %99 oynar.

Cenk Tosun'dan bakambu olmaz koşuları çok fuleli
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Akil Emre

ismaili unutmuşun abi kırıdım :/

İsmail yaşıyor mu :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bu yazacağım kadro hayal değil. Zaten bunu gerçekleştiremeyeceklerse hiç orada oturmalarının anlamı yok.

TD : Şenol Güneş

Kalecilerimizden Biri

Maxi Pereira Samba Pedro Tosic

Töre Tolgay Belluschi Sosa Danny

Ba

Sadece 4 transfer. Danny, Maxi, Belluschi, Samba

4'üne vereceğin yıllık maaş 10 milyon euro. Zaten gönderdiğin adamlardan 4 milyon euro açıldı daha da açılacak.

Buna yapamazlarsa sene sonu bu yönetim kaldığı sürece iflah olmayız. Bu sene bu fırsatlar varken bu son şans.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ersan da %99 oynar.

Abi maxi glen olmazsa hiç yoktan Cicinho'yu alamazmıyız takasla falan :icool: