2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857167 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

3 saat önce yazdık; badem yazınca değere binmiş.

Lucescu, kesin ve kesin gelmiyor.

Yüzde 1 bile ihtimal yok.

Şenol hocayı yönetimde ciddi istemeyenler var başta Fikret Orman.

Bu ikisini sallamamış zira doğru.

Çevrimdışı murat_

Peki o zaman ben de diyorum ki madem sportif direktörluk sisteminden vazgeçildi, insiyatifi yonetim aldi ,transferlerin,basarinin ve başarısızligin da bizzat sorumlusu onlardır..
ben herseye ragmen fikret orman en az bir yil daha hak ediyor yani stad acildiktan sonra 1 yil daha eyer hala olmuyorsa helallesir kongrede gider unutmayin suleyman seba ilk 6 yil sampiyonluk goremedi suandada baskan o yoldan gidiyor tesislesmede ve sponsorlukta cag atlatiyor bize stad bittikten sonra basket arenaya basliyor benim umudum seri sampiyonluk yakalayacaz bu hic uzak deyil stad cok buyuk umut  bu temenniler icin

Çevrimdışı idil

Haber1903'ü gram sevmem. Ama duyumlarında hep %100'ü sağlamış adamlardır.

Yani onlar diyorsa inanırım ben.

Şaka heralde??? En rezil duyumcu olarak bilinirler. Beşiktaşlı bile olmadıjlarından şüpheleniyorum 😡😡
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Renton

Haber1903 ozel haberleri dogrudur
See you in another life,brother.

Çevrimdışı idil

3 saat önce yazdık; badem yazınca değere binmiş.

Lucescu, kesin ve kesin gelmiyor.

Yüzde 1 bile ihtimal yok.

Şenol hocayı yönetimde ciddi istemeyenler var başta Fikret Orman.

Bu ikisini sallamamış zira doğru.

Niye %1 ihitmal bile olmasın?futbol bu herşey olabilir son dk da

Çevrimiçi Samet Ç

ben herseye ragmen fikret orman en az bir yil daha hak ediyor yani stad acildiktan sonra 1 yil daha eyer hala olmuyorsa helallesir kongrede gider unutmayin suleyman seba ilk 6 yil sampiyonluk goremedi suandada baskan o yoldan gidiyor tesislesmede ve sponsorlukta cag atlatiyor bize stad bittikten sonra basket arenaya basliyor benim umudum seri sampiyonluk yakalayacaz bu hic uzak deyil stad cok buyuk umut  bu temenniler icin
Seba ile Fikret Orman'ı karşılaştırmak saçma Seba başarılı oldu diye Fikret Orman'da başarılı olacak diye bir şey yok ayrıca stat stat bıktım artık bana değil stat bütün branşlara tek tek salon yapsa sportif başarı gelmedikten sonra boş

Çevrimdışı talha

ama olmayacak işte olmuyor sıkıntı çıkıyor 2 başlılık oluyor şuan buna hazır bir kulüp yok maalesef o yüzden zaman kaybı biran önce teknik ekip kurulup onların onayıyla futbolcu alınmalı zaman yok 15 ağustos ligler başlıyor  :)

Şimdiye kadar bu olayı niye çözmediler zaten?

Taa 1.5 senedir biz birini getirecez diyip durdular. Birisini geçtim isimbile yok ortalıkta? O niye gelmedi şimdiye kadar sistem oturtulsun. Transferler belli olsun. Hoca geldi mi razı olur her türlü. Bahsettiğimiz adam Şenol Hoca, eline kimi verirsen onu kabul eder oynar öyle ben onu getirecem kaprisleri yoktur. Şimdiye kadar neyi bekledik biz.

Al kaldık şimdi ANÇ ve Şenol GÜneş isim belirliyecekte alacak.

Valla ne bilim hiç umudum yok bu sezondan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Futbolda her şey olmaz. Bende Lucescu gelsin istiyorum ama yok gelmiyor.

Çevrimdışı Tolga

Artık gelmeyeceği belli gibi bence kabullensen iyi olur :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

bu luçede ne nazlı çıktı taraftar çok seviyor gel işte 11 senede 10 şampiyonluk yaşat seni kral yapsın bu taraftar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Şaka heralde??? En rezil duyumcu olarak bilinirler. Beşiktaşlı bile olmadıjlarından şüpheleniyorum 😡😡
Haber 1903 haberleri %99 doğrudur sevmesemde transfer konusunda doğruları yazdıkları için takip ederim.

Çevrimdışı murat_

Olmuyorsa bıraksınlar. Ben bunların aklına ya şu isim gelecek mi ya da managerler şu ismi önerecek mi diye bekliyecem.

Kıçı kırık Hurma bile fark attı resmen. Adamlar M'bi Fuch Danny nerde kaliteli adamlar var ilgilenir oldu biz halen daha yok T.D. gelsin bakalım yok bu olsun o olsun. Babel Tosic falan.
ts gecen senede bomba ustune bomba patlatmadimi  ole bos adamlarda deyildi ha aldiklari sonuc bombalar adamlarin neresinde patladi herkes gordu ve bu transferleri bizim baskan yapsaydi ve sonuc 5. Olsaydik simdi stada dinamit koyup baskanla birlikte havaya ucurmustunuz beterin beteri var gs ornegine hic girmeyecem onlarin yaptiklari transferlerde ortada
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 01:26:11 bjkdortmund ]

Çevrimdışı sosyalkartal

:alala: peki siz neden buraya ismini taşıyıp ona hizmet ediyorsunuz buraya bir link atıp kaç bin kişiyi o siteye yönlendirdiğinizi biliyormusunuz
ve o sitenin böyle sallama haber yapması için ona bu şekilde ne kadar güç verdiğinizin farkındamısınız onların bir suçu yok bu haberleri insanları sitelerine çekmek için yapıyorlar sizde gidiyorsunuz böyle olunca amaç yerine getirilmiş fayda sağlanmış oluyor atmasyon haberlere devam yani bunu onlar yapmıyor siz yaptırıyorsunuz  @sosyalkartal
haklısında zaten her ne kadar sallama haber yapsalarda oraya bakmayan beşiktaşlı yok gibi bişeydir hiç duyulmamış bir adres vermedim ki neyse bidaha yapmam  :iblush:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı idil

Artık gelmeyeceği belli gibi bence kabullensen iyi olur :D

Kabullenmicem öyle hemen 😡😭😭

Çevrimdışı talha

Yoo hacım kimi dedilerse geldi

Dany dediler geldi

Milos'u dediler geldi

Yalçın'ı dediler geldi

Demba 'yı taa ne zaman yazmışları geldi

Sosa'yı yazdılar geldi

ben özel haberlerine her zaman güvenirim.

Bu arada Casillas'a uğraşıyorlarsa allah bildikleri gibi yapsın daha ne diyeyim ben. Yılın kovasını takıma getirecekler. Bu kadar mı ilgisiz bu adamlar futboldan anlamıyorum çok uzak değil ŞL maçlarını izle yeter be.  :kop:

Çevrimdışı Renton

Bende zehri salayım fener patrick viera ile anlasmis
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

hayır viera newcastle fenere spaletti gelecek

Çevrimdışı Efe

ne olarak anlaşmış futbolcuysa iyi teknik adamsa  :lol: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Haber1903'ü gram sevmem. Ama duyumlarında hep %100'ü sağlamış adamlardır.

Yani onlar diyorsa inanırım ben.
o eskidendi iki senedir bir tane doğru haberini gördünmü eskiden öyleydi
ne zaman birilerinin adamı oldu musluklar kapandı yanlış ata oynadı şimdi haber falan yapamıyor
sadece yönetim düşmanlığı yapacağım diye Beşiktaş düşmanlığı yapıyor bu nedenle sürekli kan kaybediyor.
umarım toparlarlar yoksa gittikleri yol yol değil kendi iplerini çekiyorlar farkında değiller ama internet ortamında siteler bir günde tarih olur.

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka zu Gladbach

Favre Hocam, 1 yıl sonra 30 milyona Bayern'e kitler!  :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gelecek pazartesiye kadar TD falan belli olmaz.

Yönetim, paralı uşakları bazı gazetecilere isimleri pompalar, sonra uğraştık istedik olmadı olur.

Herşeylerine tamam da, abdullah avcı falan düşünüyorlarsa, bak eğer getirirlerse değil, düşünüyorlar dahi ise, iki elim yakalarında olacak.

Çevrimdışı talha

ts gecen senede bomba ustune bomba patlatmadimi  ole bos adamlarda deyildi ha aldiklari sonuc bombalar adamlarin neresinde patladi herkes gordu

Geçen sene patlattıklarının patlayacağını herkes biliyordu. Çünkü aldıkları isimlerden hiçbiri yeterli kaliteye sahip değildi. Ne Waris ne Yatabare ne Constant. O yüzden millet gülüyordu ne yapıyorlar bunlar diye.

Ama iş şimdi farklı Danny,Fuchs, M'bia bunlar çok kaliteli isimler TR'de fark yaratabilecek isimler.

Çevrimdışı Efe

ön libero oynatacaklarmış

oynar valla zaten teknik adam olarak fb kimi alırsa alsın işi çok zor aslında en öndeki takım biziz ama iyi hoca şart
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

Seba ile Fikret Orman'ı karşılaştırmak saçma Seba başarılı oldu diye Fikret Orman'da başarılı olacak diye bir şey yok ayrıca stat stat bıktım artık bana değil stat bütün branşlara tek tek salon yapsa sportif başarı gelmedikten sonra boş
niye yok sebada 6 yil sampiyon olamadi son 8 senesinde 1sampiyonluk gordu ee senin mantila odami basarisiz