2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858941 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Babeli tarz olarak Anelkaya çok benzetiyorum bilmem katılıur mısınız?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Töre dahil tüm takımdan daha efektif etkili kaliteli bir isimdir babel. Olursa olcaydan sonra, bilmiyorum insanlar gözlerine inanamaz sanırım bir süre.

Çevrimdışı SDemirsoy

Töre dahil tüm takımdan daha efektif etkili kaliteli bir isimdir babel. Olursa olcaydan sonra, bilmiyorum insanlar gözlerine inanamaz sanırım bir süre.
abi sen beğendiysen yemin ediyorum gelsin :D

Çevrimdışı talha

Gelmesin bizimkiler de artık küçük düşünmeyi bıraksın dünyanın bedavası varken gidip bu adama para harcayacaklar sa bıraksınlar dünyası bu kadar sığ başka adam yoktur heralde ne Babel ne de Tosic şu takıma yazık bunlarla şampiyon olamazsın
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fatih

Bu sene cok sacma transferler olacak...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ee Danny'de yalan oldu o zaman? :money:

Sağ beke de bizim eski Rıdvan Şimşek'i alsınlar kadro hazır :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Artık Şenol hocaya kilitlenelim bence ,Metin hoca da sportif direktör . :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

babel yorumum :bandit:
ya tolga 8 attığı dönemde oynadı bunları takarsak yandık ben icraate bakarım iyi topçu :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ya tolga 8 attığı dönemde oynadı bunları takarsak yandık ben icraate bakarım iyi topçu :D
Ama Danny yav.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

kötü topçu demedim zaten  :biggrinking:
takıntılıyım ben emre her maç küfür ediyo emrede gelsin o zaman  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Bir derbi golu herseyi unutturur. Hele arenada falan.

Çevrimdışı SDemirsoy

kötü topçu demedim zaten  :biggrinking:
takıntılıyım ben emre her maç küfür ediyo emrede gelsin o zaman  :evillol: :evillol:
emre işi başka mecra :D

Bakın, Beşiktaşın transferlerini şöyle değerlendirin bu sezon.

Tamam Sola Fuchs u istiyorsunuz, önüne de danny biliyorum.

Ama bu yönetimin, bu maddi yoksullukta, Fuchs ve üstü standartta adam alma şansını ne olarak görüyorsunuz? şampiyonlar ligi kozuda yok üstelik. Ya Tosic alınacaktı, yada brezilyadan yine zar attım gelirse ne ala oyuncusu motta tipi bir oyuncu.
Ben 100 kere tosici tercih ederim mesela.

Yine danny diyorsunuz, Almak kolay mı? Yine diyorum şampiyonlar ligi biletide gitti.
Babel dediğimiz adam

Daha iyisi kim var bilmiyorum( Bizim alabileceğimiz)

Bende isterim danny i, Bakary sokoyu hatta ama dedim ya bu yönetimi göz önüne alarak, babel falan benim için nimettir.

Hele hele sol bekin motta sol açığın olcaydan tosic babele evrilmek devrimdir.  :lol:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Her sene yeni bir umutla başlıyoruz lige. Beklentilerimiz oluyor, umutlanıyoruz, inanıyoruz, bu sefer olacak diyoruz ama bu kaçıncı hayal kırıklığı bilemez oldum :( Yoruldum beklemekten sanki veya bilemiyorum. İnşallah şu teknik direktor konusu belli olur da bir an önce, almamız gereken oyuncuları kaçırmayız elimizden.
Bu arada selamlar herkese.

Çevrimdışı talha

Kaliteli falan değil ligde ortalama seviyede gol atan adam bu.  Bakoumba da Nakoulma da nerdeyse o kadar gol attı.

Hatta gelirse şe performansı Bike veremeyecek o kadarını söyleyeyim Dduzsak var Danny var Konoplyanka var ama gidip Babel getiriyoruz bravo o transferle ilgilenenler de kına yakar artık

ANÇ ve ekibi hep bu kafadaydı işte zamanında cenk Ahmeti getiriyorlardı dünyanın parasına kurtulmak lazım bunlardan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Babelin Liverpooldan ayrılışı çok ilginç ,

''Twitter’ı kullanan ilk Premier Lig futbolcularından biri olan Babel, Twitter'da 1-0 kaybedilen United maçının ardından İngiliz hakem Howard Webb'in Manchester United'lı forma ile fotoğrafını paylaştığı için İngiliz federasyonu tarafından £10,000 bedel ile cezalandırıldı. 18 Ocak'ta ise kulüp tarafından TSG 1899 Hoffenheim kulübünün Babel için £7 milyon bedellik bir teklif yapıldığı açıklandı. 24 Ocak'ta ise kulüp menajeri Kenny Dalglish oyuncunun kulüpte kalacağını açıkladı. Ancak bir sonraki gün Babel transferini resmileştirmek üzere Almanya'ya uçtu.'' vikipedi

Çevrimdışı GÖRKEM

Babel süper Transfer olur. hatta 2 sene önce alinsaydi...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Babel iyi transfer olur kesinlikle

Çevrimdışı Alper1903

Konoplyanka getireceklerse sallasinlar babeli. Ama getiremezler, yeterli capi gormuyorum ben.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic olsaydı istemezdim.Muhtemelen çok sallamazdı ama Şenol Hoca gelirse  verim alabiliriz

Çevrimdışı ahmetx

Konoplyanka getireceklerse sallasinlar babeli. Ama getiremezler, yeterli capi gormuyorum ben.
seneye premier lige gider bizim gücümüz şimdilik yetmez o brada.

Çevrimdışı sosyalkartal

diye  diye aldırdım babeli galiba anlaşmada son noktadalarmış kulube için iyi bir seçenek
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Babelin Türkiye ligi istatistiği, Her iki maçtan birinde skora ama gol ama asist olarak katkısı olmuş.

Olcay şahanın istatistiği de bu şekilde.

Ama biz olcay şahandan neden memnun değiliz? Çok top eziyor, dribbling yok, uzaktan şut yok, kısacası tekniğin t si yok.

Buna rağmen beşiktaş istatistiği bu.

Bunu babel yapamaz mı? bence alasını yapar.

Konoplyanka olmalıydı diyenleri gördükçe ciddi söylüyorum, babel nimettir.  :lol: :lol: