2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869592 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Mbia 1.5 m euro imza parası yıllık 2.3 m euro istemiş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

beleş. abdülde çok diyor ulan senin takımında serdar kesimal 1.9 milyon euro net para alıyor  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

2.5 istiyor yıllık yani son derece normal biz istesek 2 civarı ister yüksek değil normal ücreti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

yani o bindikleri uçakla ülkesine göndermişlerdir direk :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Motta bir anda koza dönüşüyor bu sistemde abi brezilya'da 7 yıl 3 lü oynadı geldi bize zaten.

Sağda da Maxi yapar işte alabilirsek baya baya olur aslında.
Notta 3-5-2 Ye uyarda beşiktaşa uymuyor.bu sene çok ağır.geriden gelen adam geçiyor.ben bu seneki mottayı kabul edemiyorum.hem hızlı hem ciğerli hem çift yönlü olması lazım.İbrahim üzülmezi beğenmezdim ama o işi iyi yapıyordu.o koridoru kapatsın yeterli.3-5-2 de önemli olan bu.işi ortadan bitiriyorsun zaten.bizimde ortasaha çok iyi.bence serdar sağda kalsın sola iyi bir adam alsınlar daha iyi olur.

Çevrimdışı Efe

2.5 istiyor yıllık yani son derece normal biz istesek 2 civarı ister yüksek değil normal ücreti.
ona 1,5 milyon eurodan fazlası olmaz bence fazla 2.3
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

yani o bindikleri uçakla ülkesine göndermişlerdir direk :D
bavullarını almaya gitmiştir  :)

Çevrimdışı Tolga

Valla bence oldukça uygun ama işte bonservisi elinde olduğu için imza parası istiyor biz onu veremezdik :)

Çevrimdışı sosyalkartal

çok mu ersan pektemek kaç para alıyor  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

bavullarını almaya gitmiştir  :)

bavulları ispanyada şuan :icool: onları alır ama türkiyeye geleceğini sanmıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia'nın bu sezon gösterdiği performans

Çevrimdışı Efe

bilmem sadece mbia ya o para çok o paraya daha iyisi alınır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bence gayet iyi zaten :D

Çevrimdışı Efe

Mbia'nın bu sezon gösterdiği performans

sevillada gösterir türkiyede hele tsde çok zor bize gelirse belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Uefa kupası apoletiyle Dünya'nın en iyi iki liginden birindne geliyor :D

Senin burada reputeyşını Anadolu yakasına geçince biten Pektemek 1.7 alıyor menajerleri bunları takip ediyor malın ederi Çin'de farklı Türkiye'de farklı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı haberin var mı bilmiyorum ama benim bildiğim Lucescu elimizdeki 3 kaleci ile de çalışmaz acaba kaleci istemiş olabilir mi :alala:
Benim bildiğim lucescu da bizle calismaz tolga :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş yıllık 2.5 verse bize koşarak gelir. İmza parası olmadan.

Atiba veli necip ön liberolarıyla işimiz iş.

Çevrimdışı Çağrı

Benim bildiğim Deniz bu değil onu yapacaz :D

Armağan virüs gibi yayılıyor foruma önüne geçmek lazım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Valla Deniz bu saatten sonra herşey olabilir ne çıkarsa şapkadan şaşırmayacağım :)

Çevrimdışı Kadir G.

Mbiaya çok falan değil 1.5 milyona yarım yarım almak daha iyi geliyorsa siz bilirsiniz tabi. Olası bir ilsinho mbia tolgay 3 lüsünü geçmeye çalışacak futbolcuya acırım ben.

Çevrimdışı Efe

Uefa kupası apoletiyle Dünya'nın en iyi iki liginden birindne geliyor :D

Senin burada reputeyşını Anadolu yakasına geçince biten Pektemek 1.7 alıyor menajerleri bunları takip ediyor malın ederi Çin'de farklı Türkiye'de farklı :D

pektemeğe o parayı veriyorlarsa zaten ayıp 500 bin euro yeter ama 2.5 milyon euroya çok daha iyi orta saha oyuncuları var şunu hep unutuyoruz iyi takımlarda iyi görününen oyuncular vardır aslında ederi kadar değillerdir şimdi mbia neden ts yi seçiyor bu adam çok iyi baktığımız zaman orda bi sıkıntı var o yüzden hemen atlamamak lazım bu tarz oyunculara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Ulan 3 dk mutfağa gitmeye gelmiyor ha 3 dk da 23 yorum yazmışsınız ucu kaçınca yakalamak zor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ulan 3 dk mutfağa gitmeye gelmiyor ha 3 dk da 23 yorum yazmışsınız ucu kaçınca yakalamak zor  :evillol:
:photo:

Çevrimdışı atalay

O zaman bu videonun elden ele yayılma zamanı gelmiş. Ç-A-R-E !

Çevrimdışı TØLGA

mbia kime giderse gitsin net iyi transfer  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK