2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875273 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

uruguaya gidiliyorsa, uruguay liginden bir adam bu. Ne bileyim britos olsa, italyaya gidilir. maxi nerede tam bilemiyorum, copa america dolayısıyla memleketine gittiyse olabilir bak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağrı

Daha da net yazayım ilk duyumu yazdım buraya geçen hafta biliyorsunuz Luce ile %90 diye.

O sıra 3 oyuncudan bahsettik.

Sonra 95 oldu dedik çünkü Luce ile para konusunda anlaşıldı.

Şimdi is oyunculara kaldı gibi. Britos haberleri de çıktı zaten anlattığımıza paralel gitti her şey.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/besiktas-tan-miguel-britos-surprizi_sto4755267/story.shtml

Ama ikinci bir ihtimal de var. Birisi hem medyayı hem bizi bir güzel yemliyor olabilir bunu da göz önünde bulundurun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yani bu oyuncu %99 Britos bence.
Britos olursa iyi transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

uruguaya gidiliyorsa, uruguay liginden bir adam bu. Ne bileyim britos olsa, italyaya gidilir. maxi nerede tam bilemiyorum, copa america dolayısıyla memleketine gittiyse olabilir bak.
büyük ihtimal copa america yüzündendir

Çevrimdışı Türkay

Luce olsun da oyuncu farketmez  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Daha da net yazayım ilk duyumu yazdım buraya geçen hafta biliyorsunuz Luce ile %90 diye.

O sıra 3 oyuncudan bahsettik.

Sonra 95 oldu dedik çünkü Luce ile para konusunda anlaşıldı.

Şimdi is oyunculara kaldı gibi. Britos haberleri de çıktı zaten anlattığımıza paralel gitti her şey.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/besiktas-tan-miguel-britos-surprizi_sto4755267/story.shtml

Ama ikinci bir ihtimal de var. Birisi hem medyayı hem bizi bir güzel yemliyor olabilir bunu da göz önünde bulundurun.
yemleme ihtimali bence yok gibi bir şey keza luce haberleri çıkmadan önce taraftarın çoğunluğu şenolu istiyordu zaten neden yönetim taraftarın gazını almaya çalışsın böyle bir ortam varken

Çevrimiçi Samet Ç

ayrıca britos haberleri 1 ay öncede çıkmıştı

Çevrimdışı Renton

A.Selim Kul
‏@ahmetselimkul
Gece 02.00-02.30 arası burası sallanır. Takipte kalın :)

fenerden bir gelişme olacak bakalım td belli olabilir belki
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Oyuncular tatilde Copa America da var adam gitmiş olabilir ülkesine büyük ihtimal Britos oyuncu zaten stoper lazım.

Bir de Britos Pedro iyi ikili olabilir gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı safa burak

Yani simdi lucescu bana su su oyunculari alin oyle gelirim yoksa gelmem mi demis ne demis?

Çevrimdışı Çağrı

yemleme ihtimali bence yok gibi bir şey keza luce haberleri çıkmadan önce taraftarın çoğunluğu şenolu istiyordu zaten neden yönetim taraftarın gazını almaya çalışsın böyle bir ortam varken

Gaz alma olayı değil zaten.

Çebi Güneş'i bitirdi onu 10 günce söyledim burada.

Orman Luce'yi istiyor inatla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dün aynsını ben de yazdım yemleme ihtimali falan çok uzak geliyor bana.

Tam tersi asıl Lucescu gelmezse taraftarın tepkisi baya olablir yönetimde bunun farkındayken böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı Renton

Oyuncular tatilde Copa America da var adam gitmiş olabilir ülkesine büyük ihtimal Britos oyuncu zaten stoper lazım.

Bir de Britos Pedro iyi ikili olabilir gerçekten.
Bek oyuncusu istemiyorsa 3'lü yapar luce herhalde
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Yani simdi lucescu bana su su oyunculari alin oyle gelirim yoksa gelmem mi demis ne demis?

İlk önce maaş 4 milyon istedi. SOnra 2.5 artı primde anlaşıldı.

3 oyuncu şart koştu free olan ilk etapta oyuncularda şuan o aşamadan bize gelen son bilgi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bilgim yok ama ben öyle anladım.

Yönetim Lucescu'nun istediklerini alırsa bence gelir yoksa gelmeyecek gibi.

Çevrimdışı Çağrı

Bek oyuncusu istemiyorsa 3'lü yapar luce herhalde

Britos Pedro Tosic akla baya baya yatar. Zago Ronaldo AHmet Yıldırım tipi çünkü 3 oyuncu da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ikinci defa Orman'ın istediğini bende istiyorum umarım Demba'dan sonra Luce'de olur Luce'nin olduğu yerde Şenol'un esamesi okunmaz oluru varsa ki bence var Anç nin de ortalığı karıştırmasına gerek yok. Ayrıca  luce kalmak istese çoktan uzatırdı
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 00:29:04 Samo1903 ]

Çevrimdışı atalay

3 Aydır yazıyorum; artık sırayı ezberledim  :lol:

Neto , Romero.

Samba, Britos, Moisander, Zambrano.

Maxi, Jonathan.

Vargas, Fuchs, Denisov.

Arteta, Flamini, Mbia, Mavuba, Mulumbu, Aquilani. | Not: Mbia, Mavuba gitti.

Ayew, Dany, Dzsudzsak

Senin transfer listen bu. Başka şansın yok zaten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İstiyor da, zaman geçiyor abi tık tık tık...
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bence olacak olan şu.

Oyuncularla net anlaşırsak ve teyit edersek Lucescu gelecek.

Yok alamazsak gelmeyecek olay onun maaşından çıktı Ahmedov'la ilgili bilgim yok ama mantıklı olalım.

Luce gidiyorum terse AHmedov tutmaz zorla en başta saygısından. Olay Luce'de yani aslında bizde bitiyor.

Gelirse Britos - Adriano - Ilsinho gibi 3 adam görebiliriz beraberinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Britos Pedro Tosic akla baya baya yatar. Zago Ronaldo AHmet Yıldırım tipi çünkü 3 oyuncu da.

Olmaz o iş. Üçü de çok ağır; manevra özelliği olan oyuncu yok. Önlerinde süpürücü bir orta saha yok. Bekler belli değil. Maxi - Vargas olur anlarım. Ayrıca çok kısa kalır bu üçlü.

Çevrimdışı Türkay

İlk önce maaş 4 milyon istedi. SOnra 2.5 artı primde anlaşıldı.

3 oyuncu şart koştu free olan ilk etapta oyuncularda şuan o aşamadan bize gelen son bilgi bu.

Ahmedov ne diyor peki bu işe?

Edit: Cevabı gördüm şimdi  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

ikinci defa Orman'ın istediğini bende istiyorum umarım Demba'dan sonra Luce'de olur Luce'nin olduğu yerde Şenol'un esamesi okunmaz oluru varsa ki bence var Anç nin de ortalığı karıştırmasına gerek yok. Ayrıca  luce kalmak istese çoktan uzatırdı

Ortalığı Çebi karıştırmadı aslında.

Önce Güneş ile anlaşıldı Orman sonra Luce'ye gitti ihtimal var  diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence olacak olan şu.

Oyuncularla net anlaşırsak ve teyit edersek Lucescu gelecek.

Yok alamazsak gelmeyecek olay onun maaşından çıktı Ahmedov'la ilgili bilgim yok ama mantıklı olalım.

Luce gidiyorum terse AHmedov tutmaz zorla en başta saygısından. Olay Luce'de yani aslında bizde bitiyor.

Gelirse Britos - Adriano - Ilsinho gibi 3 adam görebiliriz beraberinde.
Adriano'yu nasıl alacağız ben onu hala anlayamıyorum :D