2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885375 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Rasim

Şenol Güneş'i istemeyenlerin ya piyasadaki teknik direktörlerden haberleri yok ya da daha önce ülkemize gelen yabancı hocaların %90'nının başarısız olup gönderildiğini hala kavrayamamışlar. Şu anki şartlar dahilinde gelebilecek en iyi teknik adam Lucescu'dur. Olmuyorsa Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkında olan yerlilerden en iyisi Şenol Güneş'tir. Bu takıma bu takımın büyüklüğünü bilen TD lazım. Yoksa 6-7 senede 1 şampiyon olan takımı yabancıya emanet edersen Biliç gibi Bursaspor'u derbi görür. Tecrübe ile sabittir.
  :claps: aynen katiliyorum Senol Günes ikinci bir milne olabilir besiktasta  :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

3'ün 5'in hesabını yapmayalım şimdi :evillol:
Valla bir yanım bir zahmen takalım diyor
Bir yandan da düşününce diğer senaryonun da olma ihtimali hiç az değil gibi.

Çevrimdışı ALDENYX

Mustafa Denizli.......... oynattığı oyunu beğenmeyebilirsiniz avrupada iyi sonuç çıkartamıyor ..ama şampiyonluk oranı yüksek hem kupada hem ligde..en güvendiğim luceden sonra mustafa denizli
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Rasim

töbee hala iş bitiremeyen adam için trilyonlarca dil dokuluyor,yok alternatif yokmus falanda filan
elin hamzası sampiyon oluyor ersunu oluyor daha nicesi
gelecek olan x kişimi olamıycak katılmıyorum size bu yasa gelmiş adamın hala herkes tarafından ispat edilmiş bir lig basarısı yokken sizin bu tutturmanız hos gorunmuyor bana
ama saygım var hepimiz besiktaslıyız o sebeble gelirsede 3 maç sans tanırım 1 beraberlikte bile asarım onu bu kadar basit...cnk sabır edilcek birisi değil
bu ovgulerden sonra alıp goturmesini bekliyoırum ondan
kardeş manciniyle prandelliyide gördük ama :icool:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Fatih Berker

Luce olmuyorsa Şenol hocayla imzalayalım zorlamaya gerek yok.

Çevrimdışı cisse557

töbee hala iş bitiremeyen adam için trilyonlarca dil dokuluyor,yok alternatif yokmus falanda filan
elin hamzası sampiyon oluyor ersunu oluyor daha nicesi
gelecek olan x kişimi olamıycak katılmıyorum size bu yasa gelmiş adamın hala herkes tarafından ispat edilmiş bir lig basarısı yokken sizin bu tutturmanız hos gorunmuyor bana
ama saygım var hepimiz besiktaslıyız o sebeble gelirsede 3 maç sans tanırım 1 beraberlikte bile asarım onu bu kadar basit...cnk sabır edilcek birisi değil
Elin Ersun'u, Hamza'sı şampiyon yaptı diyorsun da gördük elin Ersun'unu Trabzon'un başında. Ersun, TS'yi 5. yaptı. Şenol Güneş, 2 kez şampiyonluğu kaçırdı Ts'nin başında. Ayrıca Hamza hocayı koy TS'nin başına ilk 3'e girerse okullardaki tuvalet kapılarına ara beni diye numaramı yazacağım.

Çevrimdışı sosyalkartal

Gs biz 3'ü takmadan 5'i takar mı?
valla bizim davamızın artık yıldız meselesi olduğunu düşünmüyorum şu durumda onlarla yarışamıyoruz malesef bir başkaldırı yapmalıyız arka arkaya 3 sene şampiyonluk felan cinconu bu stad kurtardı yoksa fb alır başını giderdi inşallah bizi de vodafone arena kurtaracak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

Luce olmuyorsa Şenol hocayla imzalayalım zorlamaya gerek yok.

Bir bismillah 7'sine kadar hiçnirşey belli olmaz ikisinin de kupa maçları var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar bence yasi 70 olmuş Lucesku ve ikinci deneyimi dolayisiyla pek basarili olamicakmis gibi geliyor bana Senol Günes bize daha iyi uyacak gibi geliyor :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş'i istemeyenlerin ya piyasadaki teknik direktörlerden haberleri yok ya da daha önce ülkemize gelen yabancı hocaların %90'nının başarısız olup gönderildiğini hala kavrayamamışlar. Şu anki şartlar dahilinde gelebilecek en iyi teknik adam Lucescu'dur. Olmuyorsa Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkında olan yerlilerden en iyisi Şenol Güneş'tir. Bu takıma bu takımın büyüklüğünü bilen TD lazım. Yoksa 6-7 senede 1 şampiyon olan takımı yabancıya emanet edersen Biliç gibi Bursaspor'u derbi görür. Tecrübe ile sabittir.
Katılıyorum :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

valla bizim davamızın artık yıldız meselesi olduğunu düşünmüyorum şu durumda onlarla yarışamıyoruz malesef bir başkaldırı yapmalıyız arka arkaya 3 sene şampiyonluk felan cinconu bu stad kurtardı yoksa fb alır başını giderdi inşallah bizi de vodafone arena kurtaracak

Gs Ünal Aysal vizyonunun+Şike davasının ekmeğini yedi.Biz hep geride kaldık hiç uyanamadık maalesef.Takımı kurtaranın stat olduğunu düşünmüyorum.Gs'de Adnan Polat devam etseydi uzay istasyonu inşa etseler bile kurtarmazdı onları.Aynı şey bizim için de geçerli Fikret Orman stadı açıp gitmeli.Zaten stat açılınca adaylar da artar

Çevrimdışı sosyalkartal

Arkadaslar bence yasi 70 olmuş Lucesku ve ikinci deneyimi dolayisiyla pek basarili olamicakmis gibi geliyor bana Senol Günes bize daha iyi uyacak gibi geliyor :)
şenol güneş de 62 yaşında yalnız  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Gs biz 3'ü takmadan 5'i takar mı?

O kadar da olmaz, takariz herhalde 3'u

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Fatih Berker

Bir bismillah 7'sine kadar hiçnirşey belli olmaz ikisinin de kupa maçları var.
Aman hocam ikisinden de olmayalım da.

Çevrimdışı Renton

Ali Çil ‏@trabzondan  4 dk.4 dakika önce
Mboyo Trabzonspor'da.
Hatta şuan kulüpte yemekte...

Genkin forveti

Çevrimdışı ozan062

ts forvet almıs kim la o oyle ??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sosyalkartal

8 yaş hocam :D
valla 60 ı geçtikten sonra sınırı aşmış bide hayat faktörleri var şenol güneş tsnin başında felan çok yıprandı lucesku ona nazaran daha tasasız bir hayat sürdü shaktarda gelen şampiyonluk ve paralarla ömrünü uzattı  :lol: lan neleri düşünüyorum ya yazık valla bize
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 21:17:33 sosyalkartal ]

Çevrimdışı ozan062

kıyaslamaya bakın dimi
ne deyim size

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Rasim

şenol güneş de 62 yaşında yalnız  :lol:
8 yili azmi buluyorsun bize zaten önümüzdeki 5 sene lazim biri 75 biri 67 oluyor gerisini sen hesapla  :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Kadir G.

8 yili azmi buluyorsun bize zaten önümüzdeki 5 sene lazim biri 75 biri 67 oluyor gerisini sen hesapla  :evillol:

Yaşla olsaydı bilicte 50 ye bile gelmedi 12+ yaş daha fazla o kalsaydı o zaman.

Çevrimdışı Kadir G.

Şu fotoğraf her şeyi anlatıyor.

Çevrimdışı Tolga

kıyaslamaya bakın dimi
ne deyim size

Önce şurada anlaşalım Lucescu gelmesin onun yerine Şenol Hoca gelsin demiyoruz ki.

Lucescu'dan sonra en iyi alternatif Şenol Güneş şu şartlarda bunu söylüyoruz çoğumuz siz bunu kabul etmiyorsunuz.

Herhangi bir yabancı hoca gelecek ligi ve ülkeyi tanıyacak ve belki de ligin ilk yarısının tamamında statsız oynayacağız bunları düşündüğümüzde yerli hoca en mantıklı seçim olur.

Yabancı gelecekse sadece Lucescu olmalı şu şartlarda ve yönetimde öyle düşünüyor en azından bu açıdan memnunum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

kıyaslamaya bakın dimi
ne deyim size
Siz nasıl dinliyorsunuz insanları lucescuyla şenol güneşi tartışan yok burada ama lucescu gelmeyecek sızlanmanın manası da yok

Çevrimiçi Necmi

Şenol Hoca'ya karşısınız tamam gelsin ligi tanımayan bir yabancı hoca da sezonun ortasında havlu atalım.

Lucescu dışında başka bir yabancı hoca gelmemeli yoksa gelecek sezon da şampiyonluk hayal olur.
merak etme şenolla sezonun ortasınıda göremeyiz.