2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885904 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

lucenin parayı mansimov verecek büyük bir ihtimal şu ahkmedovu ikna edebilirsek iş bitecek
kaynak?

Çevrimiçi Samet Ç

kaynak?
verme yok yanlış anlamışım sadece kefil gibi bir şey olacakmış kaynak önemli değil duyumcunun biri

Çevrimdışı ferdi1903

verme yok yanlış anlamışım sadece kefil gibi bir şey olacakmış kaynak önemli değil duyumcunun biri

tamam kardes

Çevrimdışı Tolga

Bizim işimiz Mansimov'a falan kaldıysa diyecek birşey yok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

şu cinconun kutlamaları felan görünce tadım kaçtı başlarım luceskusunada şenolunada
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

şu cinconun kutlamaları felan görünce tadım kaçtı başlarım luceskusunada şenolunada
Hiç sorma kolayca şampiyon olabileceğimiz sezonda şampiyon olamadık ya acayip kızgınım gelecek sezon bundan daha da zor olacak işimiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allahını seven üzerimize bir adet Lucescu atsın moduna geldik  :bandit: Bu da bir başarı getireceğiz inşallah  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sosyalkartal

Hiç sorma kolayca şampiyon olabileceğimiz sezonda şampiyon olamadık ya acayip kızgınım gelecek sezon bundan daha da zor olacak işimiz.
valla içimi asıl acıtan ne biliyomusun 4.yıldızmış felan umrumda değil gsnin şampiyonluğuda umrumda değil şu sezonun adının Süleyman Seba yapılıp gsnin şikeyle hakemle şampiyon olması
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

ah ulan bizim şampiyonluk kutlamamız bile bir başka oluyor bunlarınkine hiç benzemiyor şu anda şampiyonluk kutlaması yapmıyorlar görgüsüzlüğün daniskası var tvlerde futbol takımının şampiyonluk kutlamasına şampiyon olmuş bütün sporcuları çıkardılar kırolar.

Çevrimdışı Tolga

valla içimi asıl acıtan ne biliyomusun 4.yıldızmış felan umrumda değil gsnin şampiyonluğuda umrumda değil şu sezonun adının Süleyman Seba yapılıp gsnin şikeyle hakemle şampiyon olması
Bir de utanmadan ligler başlamadan önce sezonun adının Süleyman Seba Sezonu olmasından dolayı Fb ve Gs'liler bu sezon sizi şampiyon yapacaklar diye konuşuyorlardı gördük kimi nasıl şampiyon yaptıklarını.

Çevrimdışı Jukebox

Medyanın ortak görüşü Luce gelmiyor.İkinci tercih kesinlikle Şenol Güneş olmamalı bence.Bizim bizi kısa vadede başarılı yapacak bir hocaya ve kadroya ihtiyacımız var böylece maddi durumlarda da iyileşelim.

Çevrimdışı ozan062

bütün duyumcular senol gunesci
yazık vallahi billahi yazık bu adam bizden değil ama herkes tarafından onaylanıyor ya ne deyim bizim taraftara sonra rakipten oyuncu alınıyor diye kızıyorlar bide
al işte buda aynı sey ne farkı varki...tolga denen iki günlük adamı kaptan yapmısız zaten bircok sey erezyona ugramıs dahada buyutuyorsunuz deliği canımı sıkıyonuz yani...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Ben artık anladım ANÇ ağırlığını koymuş adam inadına inat getirecek Şenol'u. Eee ne diyelim. En kısa sürede gitmesi dileğiyle.

Bu arada Yasin Sülün ve U19 Şampi olmuşlar kendilerini tebrik ediyoruz.

Bu arada şampi olan gençlerden hiçbirini milli takıma almadılar burda bir köşede not oalrak dursun. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Rasim

iki iyi stoperle ve iyi beklerle kaleciyede ihtiyaç kalmaz bence
muslera bizim kalecilerden fazla gol yedi defans hattımız iyi olsaydı biz bu sene yirmi golde kalırdık belki biraz geçerdi.
bizim sorunumuz gol yemek değilki biz çok hücum yapıyoruz ama çok az pozisyona giriyoruz ve en iyi pozisyona hızlı ve ani ataklarla girmemiz
ama olgun atak yapamamamız buda bizim ileri hattımızın sorunlu olduğunu gösterir
  @Necmi abi öyle deme su brüjden yediğimiz birinci gol aklimdan cikmiyor o maçta kalede günay olsaydı tur atlamistik :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'ya karşısınız tamam gelsin ligi tanımayan bir yabancı hoca da sezonun ortasında havlu atalım.

Lucescu dışında başka bir yabancı hoca gelmemeli yoksa gelecek sezon da şampiyonluk hayal olur.

Çevrimdışı Renton

ANÇ anlaşmışsa şenol hoca gelir kimse dur diyemez ki bence de gelsin.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Jukebox

Şenol Hoca'ya karşısınız tamam gelsin ligi tanımayan bir yabancı hoca da sezonun ortasında havlu atalım.

Lucescu dışında başka bir yabancı hoca gelmemeli yoksa gelecek sezon da şampiyonluk hayal olur.
Şenol Güneş winner bir hoca değil.Derbi kazandırabilir ama ne avrupada ileri taşır nede süper lig'de şampiyon yapar benim görüşüm bu yönde.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş winner bir hoca değil.Derbi kazandırabilir ama ne avrupada ileri taşır nede süper lig'de şampiyon yapar benim görüşüm bu yönde.
Tamam ben de diyorum ki madem öyle siz isim söyleyin winner olan ve direkt gelip şampiyon yapabilecek.

Çevrimdışı cisse557

Şenol Güneş'i istemeyenlerin ya piyasadaki teknik direktörlerden haberleri yok ya da daha önce ülkemize gelen yabancı hocaların %90'nının başarısız olup gönderildiğini hala kavrayamamışlar. Şu anki şartlar dahilinde gelebilecek en iyi teknik adam Lucescu'dur. Olmuyorsa Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkında olan yerlilerden en iyisi Şenol Güneş'tir. Bu takıma bu takımın büyüklüğünü bilen TD lazım. Yoksa 6-7 senede 1 şampiyon olan takımı yabancıya emanet edersen Biliç gibi Bursaspor'u derbi görür. Tecrübe ile sabittir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gs biz 3'ü takmadan 5'i takar mı?

Çevrimdışı Orhan_

Lucescu mu Güneş mi? Eğer bu iki isim yönetimin göndemindeyse, Lucescu ismi tabi daha ağır basıyordur. Ancak olmayacak ise çok hızlı bir şekilde Şenol Hocayla anlaşmaları gerekir. Vakit ikisinden de değerli şu an. Ve 3 senedir yapılan transferlerdeki geç adımlar bu sene de tekrarlanmamalı. Genç yetenek meselesini artık bırakıp tecrübeli adamlar transfer etmeliyiz. Hepsinin belirli bir süreç içerisinde bitirmemiz artık farz. Yoksa bedeli ağır oluyor.

Çevrimdışı muhalefet

Geç geldikten sonra kimin geldiğinin bana göre zerre önemi yok. İstersen mourinhoyu getir temmuz ayında, yarın getireceğin yılmaz vural daha başarılı olur. En kötü 3.lük garanti yani.

Çevrimdışı cisse557

Gs biz 3'ü takmadan 5'i takar mı?
3'ün 5'in hesabını yapmayalım şimdi :evillol:

Çevrimdışı ozan062

töbee hala iş bitiremeyen adam için trilyonlarca dil dokuluyor,yok alternatif yokmus falanda filan
elin hamzası sampiyon oluyor ersunu oluyor daha nicesi
gelecek olan x kişimi olamıycak katılmıyorum size bu yasa gelmiş adamın hala herkes tarafından ispat edilmiş bir lig basarısı yokken sizin bu tutturmanız hos gorunmuyor bana
ama saygım var hepimiz besiktaslıyız o sebeble gelirsede 3 maç sans tanırım 1 beraberlikte bile asarım onu bu kadar basit...cnk sabır edilcek birisi değil
bu ovgulerden sonra alıp goturmesini bekliyoırum ondan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yönetim bu iştede aynı hatayı yapıyor sanırım.Daha önce de transfer dönemlerinde plansızca bir görüşmeyi ilerletmeden birkaç futbolcuyla uğraşırlardı elimiz boş dönerdik umarım benzeri teknik direktör için yapılmaz