2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889452 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 15:20:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
olamaz benim iletim 80 felandı niye 30 lara düştü  :alala:
Benimki de 10.000 lerden 9000 lere gerilemiş @Çağrı ne ettin bize :biggrinking:

Silinen bazı konular var arkadaşlar ben sizlere inanıyorum tekrardan yerine koyarsınız kaybolanları  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Gitti beyaz kartal  :s20:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yine biraz tepki alabilirim ama fenerli mert günokun sözleşmesi bitmiş galiba nasıl olur fikret orman bunu beğendi :lol:
Bizim ligde tam bir kaleci yok malesef yerli olarak :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

Silinen bazı konular var arkadaşlar ben sizlere inanıyorum tekrardan yerine koyarsınız kaybolanları  :evillol:
o zaman beni yavru kartallıktan kartallığa terfi ettirin kontenjan istiyorum  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 15:23:22
  • Beşiktaş / Bodrum
o zaman beni yavru kartallıktan kartallığa terfi ettirin kontenjan istiyorum  :lol:

Konu Kilit  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 15:27:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Gitti beyaz kartal  :s20:

Kaybolan iletilerden müessesemiz sorunlu değildir sahip çıksaydınız  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

1 günde 30 sayfa yazılmış, ayıptır ya :D Hepsini tek tek okudum ama sadece Luce-Şenol Güneş tartışılmış. Herkese iyi forumlar diliyorum :D

Çevrimdışı Mehmet K

Belluschi ve Egemen'in sözleşmeleri bitmiş beyler çöksek mi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 15:47:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Egemen'e anca köşede çökeriz sağlam dayak atmak için  :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Hocam hepimiz biliyoruz ki Egemen paragözün tekidir. Kim çok verirse ona gider Çok mu iyimser oldum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Egemen'e paragöz diye çok sövüldü :evillol: Fikret başkan almaz onu bidaha :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu iyimiş egemeni karakter olarak beğenmesemde cidden iyi stoperdi.

Çevrimdışı Renton

Lucenin istediği uruguaylı muslera mı acaba ya :hiho: :hiho:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ahaha :D muslera gider bu sene 20 m euro eder en azından o adam

Çevrimdışı Mehmet K

Egemen'e paragöz diye çok sövüldü :evillol: Fikret başkan almaz onu bidaha :icool:

Tam da bu yüzden alalım bence gerek yok duygusallığa. Fikret Orman sürekli profesyonellikten bahsediyor ya al işte profesyonelliğini gösterme zamanı. Hem Türkiye Ligi'nin dinamiklerini bilen hem de bizim eksikliğini çektiğimiz bir stoper tipi.

Çıldırt bizi Fikret Başgan.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

biz free adamları nasıl alacağımızı düşünüyoruz siz muslera diyonuz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 15:56:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Egemen 35 yaşında gençler adını bile geçirmeyin aklınızdan artık  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tam da bu yüzden alalım bence gerek yok duygusallığa. Fikret Orman sürekli profesyonellikten bahsediyor ya al işte profesyonelliğini gösterme zamanı. Hem Türkiye Ligi'nin dinamiklerini bilen hem de bizim eksikliğini çektiğimiz bir stoper tipi.

Çıldırt bizi Fikret Başgan.  :evillol: :evillol:
Valla bana kalırsa da gelsin koşa koşa hemde :D

Ben sanmadığım için şeettim :uyucam: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

32 daha yav :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Otsikiymiş abi :D

2 sene oynasın katkı verirmi verir ama dediğim gibi Fikret başkan almaz bence :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 16:00:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

bu luis adrianoyu alabilir miyiz acaba valla lüksebak diyebilirsiniz ama ben demba bayı beğenmiyorum 2 stoperi başına verdikleri zaman eksik oynuyoruz attığı gollerin çoğu nerde duracağını bilmesinden ve penaltıdan feyenorda 3 gol attığı maçta çok beğenmiştim sonra ayak uydurdu bizim lige  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Mehmet K

Oooooo Aquilani'nin de sözleşme bitiyor haziranda. Çök çök çök çök  :evillol: :evillol:

http://www.transfermarkt.com.tr/alberto-aquilani/profil/spieler/5957

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu luis adrianoyu alabilir miyiz acaba valla lüksebak diyebilirsiniz ama ben demba bayı beğenmiyorum 2 stoperi başına verdikleri zaman eksik oynuyoruz attığı gollerin çoğu nerde duracağını bilmesinden ve penaltıdan feyenorda 3 gol attığı maçta çok beğenmiştim sonra ayak uydurdu bizim lige  :)
Bunun sebebi çok açık. Biz hücum futbolu oynamayı bilmiyoruz. Yani bilmiyoduk :biggrinking:

Renklilerin maçlarına bakın, ceza sahasında 2 stoper en az 3 renkliyle uğraşıyor. Bizde öyle birşey yoktu.

Son maçta Pettemek-Olcay-Kerim sağ kenarda top çeviriyolar orta açmıyolar. Niye? Çünkü sadece Cenk var içerde :)

Çevrimdışı Mehmet K

Otsikiymiş abi :D

2 sene oynasın katkı verirmi verir ama dediğim gibi Fikret başkan almaz bence :evillol:

Aynen almaz duygusal adam Fikret başkan.  :D Ama Şenol Hoca gelir de isterse alınabilir de yani sonuçta eski öğrencisi ve seviyordu da.  :icool: