2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891943 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Zaten ben yüzde 90 dediğim gün küçük pürüzler vardı 95 dediğim gün iş oyunculara kaldı dediler bize şimdi beklemedeyiz artık.
Yani oyuncularla anlaşılmazsa olmaz diyorsun bu iş :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

transfer dönemi daha başlamadı bile biraz sakin millet bütün yaz geçmez böyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Zaten ben yüzde 90 dediğim gün küçük pürüzler vardı 95 dediğim gün iş oyunculara kaldı dediler bize şimdi beklemedeyiz artık.
Lucescunun büyüsü aldığı oyuncular zaten o kimi alırsa vardır bir bildiği derim ismail kalsın desin ismaile bile taparım  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:52:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Öyle diyorlar   :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

şu trtden luceskunun telefonunu isteyelimde arayalım   :sevinc
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:53:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Forumda bahar temizliği yapıyorum bazı konuları yanlışlıkla uçurabilirim demin transfer sezonunu çöpe attığım gibi uyarın  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

para yok istenilen freeler ilede anlaşılmaz ise olmaz bence  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Forumda bahar temizliği yapıyorum bazı konuları yanlışlıkla uçurabilirim demin transfer sezonunu çöpe attığım gibi uyarın  :kop:
ulaaaa bende girmeye çalışıyom bulunamadı flen diyo neden girmiyo diyodum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Burak Akay

Tamam farkedersek haber ederiz :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tolga

Bir bakmışız forum diye birşey kalmamış :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:56:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İşin zor kısmı bence luceydi. Onu halledecek kadar gözü kararttıysa oyuncuları bir yeri ipotek ettirir yine alır orman. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:59:51
  • Beşiktaş / Bodrum
ulaaaa bende girmeye çalışıyom bulunamadı flen diyo neden girmiyo diyodum  :evillol: :evillol:

Seni de atayım mı çöp kutusuna  :evillol: Sadece orada yazarsın birileri ziyaret ederse  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Seni de atayım mı çöp kutusuna  :evillol: Sadece orada yazarsın birileri ziyaret ederse  :kop: :kop:
Onu atacam derken beni atmada sonra :kop:

Çevrimdışı Karabay

Aga Şu Fotoyu görünce insan ister istemez heyecan yapıyor  :kop:
bu foto ne zaman çekildi ki

Çevrimdışı sosyalkartal

olamaz benim iletim 80 felandı niye 30 lara düştü  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

transfer dönemi daha başlamadı bile biraz sakin millet bütün yaz geçmez böyle  :biggrinking:
Ben coook rahatim 1 hafta sonra butun gerçekleri yazacam takipte kal
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

olamaz benim iletim 80 felandı niye 30 lara düştü  :alala:
Benimki de 10.000 lerden 9000 lere gerilemiş @Çağrı ne ettin bize :biggrinking:

Çevrimdışı sosyalkartal

Benimki de 10.000 lerden 9000 lere gerilemiş @Çağrı ne ettin bize :biggrinking:
bu yavru kartallıktan ileti sayesinde çıkacağımı düşünüyodum ben gitti emeklerim  :bawling:

Çevrimdışı Ozan E.

U-19 takimimiz 88 puanla sampiyon oldu. Oraya da bir goz gezdirmek gerekir. Altyapidan gelen oyuncular cok onemli.

Çevrimdışı Deniz

Adam forumu sildi delete tuşunu alin elinden
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abe @Çağrı naaaptın bizeee :ishock:

:kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

yine biraz tepki alabilirim ama fenerli mert günokun sözleşmesi bitmiş galiba nasıl olur fikret orman bunu beğendi :lol: