2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891181 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 03:04:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Teknik Direktör, yönetim diyoruz ama futbolcular da biraz isteyecek. Yok stres, yok çok yolculuk...Aha işte seneye göreceğiz stad orda her maç 45 bin kişi dolduracak. Adam gibi çalışmayıp, ekstra antrenman yapmadığında maç sırasında ekstra çalışma yapmadığından doğru dürüst orta yapmazsan,  doğru dürüst isabetli şut atamazsan mazeretin hazır olur. Taraftar sabırsız.

Eminim seneye baskılı bir atmosfere dönüşen Vodafone Arenada bundan şikayetçi olan futbolcular olacak. Özellikle kanatlar adam gibi işlemezse vah o kanattakilerin haline...

Yetersizler. Malesef durum bu. Her bölgede 1 tane genç varsa 1 tane winner olmak zorunda.

İki stoperin de winner değil saçmasapan goller yedin.

İki kanadın da winner değil üretemedin.

İki ön liberon da lide değil anca bastılar.

İki bekin de lider değil biri ortasahadaki 2 ön liberoyu çıkıp 3 leyip Sosa'yı 10,5 numara yapamadı çünkü korkuadan çıkamadılar hücuma.

Olay hep eksiklerde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi böyle bakamayız. Yönetimsel ve adaylar konusunda hak veriyorum ama zorlukları öne koyup da sportif durum arka plana atılırsa hataların üstü kapanır sadece.

Feda sezonunda zaten beklentimiz yoktu ondan sonraki sene de ilk 2 diyorduk ama bu sene ilk iki ya da şampiyonluk beklentimiz vardı.

Benim boşa harcandığını ortaya koyabileceğim en az 10 milyon euro var  trasnferde ve hala bu takıma 6 oyuncu lazım diyoruz.

Trasnfere 25 milyon bonservis ödenmiş 2 yılda. 50 milyon dolar da maaş.

Bu para eğer bulunabildiyse ve harcandıysa bunun karşılığı başarı olmalıydı. Eğer 3. lük olduysa harcanan para sonuna kadar sorgulanır. Çünkü bunun yarısı da harcansa yine 3. olurdu Beşiktaş.

Çebi'ye izin vermeyecekti, Bilic'e de mutlaka yerli antrenör getirecekti ikisini de iyi yönetemedi başkan.
Bilicle Önder Özen çalışamadı yerli hoca nasıl çalışacaktı adım gibi biliyorum kulübeye bile almazdı yönetim bu durumları düşünmüyormu zaten sıkıntı var zorlayarak yerliyi getirirsen sadece sıkıntıya sıkıntı eklersin böyle şeyler zorlanmaz çağrı Çebiye nasıl izin vermeyecek kulübün finansını o yönetiyor
Paran varsa delikanlılık yaparsın bunuda eleştirmiyorum çünkü Çebi olmasaydı borç çok daha büyük olurdu.
transferde eleştirmiyorum yüzde yüz başarı diye bir şey yok genel anlamdada iyiler bu takımın eksikleri bir günde tamamlanmaz
her transfer döneminde üstüne koyarak gidersin ilk sene çok hata yaptılar ama geçen sene hata yapmadılar işin ilginci çok fazla hatanın yapıldığı sene sizin yere göğe sığdıramadığınız Önder Özen vardı bu sene genel anlamda başarılı oldular ve Önder Özen yoktu :D şampiyonluk bence takımın yetersizliğinden gitmedi Bilicin götürememesinden gitti bu takım Arsenelle liverpoolle başa baş oynarken yeterli oluyorda  fenerle gs ile oynarkenmi yetersiz oluyor bu tamamen hocanın bakış açısı Arsenelden liverpoolden korkmayan oyuncunun derbilerde korkuyor olması komik değilmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 03:12:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilicle Önder Özen çalışamadı yerli hoca nasıl çalışacaktı adım gibi biliyorum kulübeye bile almazdı yönetim bu durumları düşünmüyormu zaten sıkıntı var zorlayarak yerliyi getirirsen sadece sıkıntıya sıkıntı eklersin böyle şeyler zorlanmaz çağrı Çebiye nasıl izin vermeyecek kulübün finansını o yönetiyor
Paran varsa delikanlılık yaparsın bunuda eleştirmiyorum çünkü Çebi olmasaydı borç çok daha büyük olurdu.
transferde eleştirmiyorum yüzde yüz başarı diye bir şey yok genel anlamdada iyiler bu takımın eksikleri bir günde tamamlanmaz
her transfer döneminde üstüne koyarak gidersin ilk sene çok hata yaptılar ama geçen sene hata yapmadılar işin ilginci çok fazla hatanın yapıldığı sene sizin yere göğe sığdıramadığınız Önder Özen vardı bu sene genel anlamda başarılı oldular ve Önder Özen yoktu :D şampiyonluk bence takımın yetersizliğinden gitmedi Bilicin götürememesinden gitti bu takım Arsenelle liverpoolle başa baş oynarken yeterli oluyorda  fenerle gs ile oynarkenmi yetersiz oluyor bu tamamen hocanın bakış açısı Arsenelden liverpoolden korkmayan oyuncunun derbilerde korkuyor olması komik değilmi

O zaman ben kritik soruyu soruyorum :D

Başkan Çebi mi Orman mı bence cevabını biliyoruz çoğumuz :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GökhanG

Bi kaç gündür heycanlıydım luce gelecek diye hatta Şenol hoca bile gelse mutlu olurdum ama artık bu yönetime güvenim sıfır. Ne stad Ekim de açılır,nede iyi bi Td ve futbolcular alınır..anca lafla umut dağıtır bunlar. Onlar konuşur renkliler yapar gene.. İnşallah yanıltırlar.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Tolga

Artık belli oldu gibi Lucescu gelmeyecek ben öyle anladım en azından bari Şenol Hoca gelsin de transferleri yapalım bir an evvel :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Ya baskan neden gaz almak icin böyle haber çıkarsın bence çok saçma yakında seçim yok sezonu erken açmıyorsun ki sana zaman kazandırsin
Hatta baskan icin daha tehlikeli çünkü luce gelmedi x kisi geldi diyelim 1 ay " baskan uğraştı ama olmadi " dense bile sezon başladığında baskan luceyi getirmedi olarak döner bu birde bi kac kötü sonuc al bakalim ne oluyor
Oyle bir riske girilmez
Ha illa kasıtlı cikariliyorsa bu haberler bundan en fazla faydayi başkana zarar vermek isteyen elde eder çünkü 1 sene sonra secim var
Demem o ki
Bence ya gerçekten görüşüluyordur
Kasıtlı haber diyorsaniz ise
lucenin gelmeyecegini dusunen yada gorusulmedigini bilen kasten haber yaptiriyordur

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yönetimin bilinçli şekilde Lucescu haberlerini twitter duyumcuları üzerinden vererek taraftarın gazını almaya çalışacağını hiç sanmıyorum.

Lucescu haberlerinden önce zaten taraftarın büyük çoğunluğu Şenol Hoca'ya razıydı hal böyleyken tam tersi Lucescu gelmezse taraftardan daha fazla tepki alacaklarının farkındalar neden böyle birşey yapmaya kalksınlar ki.

Lucescu için girişimler olmuş ama ikna edilememiş olabilir bu da normaldir yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Bi kaç gündür heycanlıydım luce gelecek diye hatta Şenol hoca bile gelse mutlu olurdum ama artık bu yönetime güvenim sıfır. Ne stad Ekim de açılır,nede iyi bi Td ve futbolcular alınır..anca lafla umut dağıtır bunlar. Onlar konuşur renkliler yapar gene.. İnşallah yanıltırlar.
bir kaç gündür neden heyecanlıydın şimdi neden değilsin bir kaç gün önce gelecek diyende duyumcuydu bu gün gelmeyecek diyende duyumcu sen sokakta kafasına göre konuşana bakıptamı birine güvenip güvenmemeyi seçiyorsun biliyormusun güven dediğin şey öyle bir şey değildir iki günde değişmez güven zor kazanılan bir şeydir ve kolay bırakılmaz heleki güven başkalarından duyduğunla güçlenmez lafla umut dağıtsınlarda laf söyledikleri yokki ben duymadım yönetimin Luce gelecek dediğini
öyle twiteerde iki üç kim olduğu belli olmayan insanın lafıyla haraket edip mutlu yada mutsuz olan insanlar koyundur hep birilerinin haraketlerine tepkilerine göre tepki verirler şimdi şurda yazsam stadı yıkacaklarmış diye buna bir sürü insan twiteerde inanır sallamaya başlar işte bu insanlar aptal insanlardır asla sorgulamaz araştırmaz duyduğu herşeye inanır ve inandığı şeylerle milleti yargılar sen okuduğuna inanma araştırmacı ol çünkü o kişiler birilerini gütmeye çalışan kişilerdir. Haberi verdikten sonra oturup eğleniyorlardır. Kaç kişi yedi diye  Bende bir sürü haber aldım luce tamam diye kesin diye hiçte ciddiye almadım zaten ciddiye alsam direk haber sitesine koyardım sonuçta bu bir haberdir. Ya mantıklımı hocanın ligi bitmemiş daha bir maçı var burda sen hocanla vedalaşmamışsın gerçek payı olsa bile böyle bir haber sızmaz hem gönderdiğine hemde aldığına haksızlık edersin bu Şenol hoca içinde geçerli adamın kupa finali var böyle bir dedikodunun çıkması ona yanlıştır. Gelecekte hocan olacak kişiye böyle bir kötülük yapılmaz. O nedenle öyle her söyleneni ciddiye almamak lazım

Çevrimdışı TØLGA

bu zago'da beşiktaşla ilgili paylaşımları retweet edip duruyor ayar oldum :D
geleceksen et bari ümitlendirmeyin adamı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Yönetimin bilinçli şekilde Lucescu haberlerini twitter duyumcuları üzerinden vererek taraftarın gazını almaya çalışacağını hiç sanmıyorum.

Lucescu haberlerinden önce zaten taraftarın büyük çoğunluğu Şenol Hoca'ya razıydı hal böyleyken tam tersi Lucescu gelmezse taraftardan daha fazla tepki alacaklarının farkındalar neden böyle birşey yapmaya kalksınlar ki.

Lucescu için girişimler olmuş ama ikna edilememiş olabilir bu da normaldir yani.
Aynen tolga 1 hafta once burası ve twitter şenol güneş profil fotosu kaynarken bu hafta hepsi luce ye döndü madem medyayı bu kadar akıllıca kullanabiliyor (!) baskan bunun daha sonra nasıl daha büyük zarar vereceginide hesaplıyordur  sanırım

Çevrimdışı FARUK

bu zago'da beşiktaşla ilgili paylaşımları retweet edip duruyor ayar oldum :D
geleceksen et bari ümitlendirmeyin adamı
Bence sadece beğendiği icin rtliyor :)

Çevrimdışı Necmi

ben bu güne kadar bu yönetimin bir haber sızdırdığını görmedim zaten olmayacak bir şeyi neden sızdırsınlar bu işden bir menfaatleri yokki tam tersi göründüğü gibi ters teper diğelim anlaştılar bunu kesinlikle sır tutarlar hoca işini bitirir kulübünden ayrılır ondan sonra bunu açıklarsın diğelim hiç gündemde yok neden sızdırıpta taraftarı beklentiye soksunlar küfür yemek hoşlarınami gidiyor diğelimki görüşme esnasındalar peki gene neden sızdırsınlar taraftarı beklenti içine sokup pazarlık şanslarını neden azaltsınlar sızan transfer haberinin yönetime bir faydası yok aksine zararı çok olur

Çevrimdışı TØLGA

Bence sadece beğendiği icin rtliyor :)
shaktarın yardımcı antrenörüsün arkadaş sen etme :D :D
yolunu yapıyo oda buraya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

shaktarın yardımcı antrenörüsün arkadaş sen etme :D :D
yolunu yapıyo oda buraya  :biggrinking:
Halbuki yaz Sarıdağ a dm den twitlesin luceye 1 telefon uzakta sd gelecek diye demi kolayı varken :)

Çevrimdışı Necmi

Aynen tolga 1 hafta once burası ve twitter şenol güneş profil fotosu kaynarken bu hafta hepsi luce ye döndü madem medyayı bu kadar akıllıca kullanabiliyor (!) baskan bunun daha sonra nasıl daha büyük zarar vereceginide hesaplıyordur  sanırım
şu profil fotolarınıda anlamıyorum zaten bir Beşiktaşlı neden bursanın hocasını profil fotosu yaparki
içten içe bursa sevgisimi var yarın bir gün hocayı almazsan bütün bursalıların dalgasına neden olacaksın
neden böyle bir şeye prim yaratılıyorki çocukça bir şey şimdiden duyar gibiyim Beşiktaş hocamızı çok istedi ama alamadı
bursanın elinden hoca almak kolay değil der dalgalarını geçerler şu şenol güneş avatarı kullananların rengini yeşilmi yapsak acaba :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Halbuki yaz Sarıdağ a dm den twitlesin luceye 1 telefon uzakta sd gelecek diye demi kolayı varken :)
valla teknik direktörlüğü flen nasıl bilmemde çok iyi menajer bağlantıları var sabatini sayesinde
romada görev aldığında walter sabatini ile çalışma fırsatı yakaladı o adam sportif direktörlüğün piri  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Şuan konuşulan herşey saçma.

TRT'de saçma. Twitter'da saçma. Duyumcular da saçma.

Özellikle Lucescu haberierinin yönetim tarafından alenen sızdırılması daha da saçma.

Yönetim bu işten nasıl bir karı olabilir? Herkes Şenol Güneş'e zaten razıyken. Biir anda oklar Luce'ye döndü ve olabilecek seviyede olduğu söylendi. Şİmdi iş olmaz ise insanların tepkisini alacaksın. Seni bundan nasıl bir karın olabilir?

En kötüsünü razı göstermek gibi bir sonuç olabilir mi? Milos geldiğinde kim tepki verdi? Ya da Maxi ya da Linnes gelecek dedikten sonra Opare gelince verilen tepkiler, Milos'a verilen tepkilerle bir miydi?

Bence çok saçma bir komplo teorisi bu. Çünkü tamamlanamayan her transfer yönetimin hanesine eksi olarak yazılırken ne diye o kadar yalan haber türetsinler?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GökhanG

bir kaç gündür neden heyecanlıydın şimdi neden değilsin bir kaç gün önce gelecek diyende duyumcuydu bu gün gelmeyecek diyende duyumcu sen sokakta kafasına göre konuşana bakıptamı birine güvenip güvenmemeyi seçiyorsun biliyormusun güven dediğin şey öyle bir şey değildir iki günde değişmez güven zor kazanılan bir şeydir ve kolay bırakılmaz heleki güven başkalarından duyduğunla güçlenmez lafla umut dağıtsınlarda laf söyledikleri yokki ben duymadım yönetimin Luce gelecek dediğini
öyle twiteerde iki üç kim olduğu belli olmayan insanın lafıyla haraket edip mutlu yada mutsuz olan insanlar koyundur hep birilerinin haraketlerine tepkilerine göre tepki verirler şimdi şurda yazsam stadı yıkacaklarmış diye buna bir sürü insan twiteerde inanır sallamaya başlar işte bu insanlar aptal insanlardır asla sorgulamaz araştırmaz duyduğu herşeye inanır ve inandığı şeylerle milleti yargılar sen okuduğuna inanma araştırmacı ol çünkü o kişiler birilerini gütmeye çalışan kişilerdir. Haberi verdikten sonra oturup eğleniyorlardır. Kaç kişi yedi diye  Bende bir sürü haber aldım luce tamam diye kesin diye hiçte ciddiye almadım zaten ciddiye alsam direk haber sitesine koyardım sonuçta bu bir haberdir. Ya mantıklımı hocanın ligi bitmemiş daha bir maçı var burda sen hocanla vedalaşmamışsın gerçek payı olsa bile böyle bir haber sızmaz hem gönderdiğine hemde aldığına haksızlık edersin bu Şenol hoca içinde geçerli adamın kupa finali var böyle bir dedikodunun çıkması ona yanlıştır. Gelecekte hocan olacak kişiye böyle bir kötülük yapılmaz. O nedenle öyle her söyleneni ciddiye almamak lazım
Ben çoğu konuda sorgulama yapan biriyim hatta dinde bile ama konu transfer olunca haliyle onun bunun dediğine kulak asmak zorundayım kulüpten bi tanıdığım yok sonuçta.Güven konusuna gelincede bu yönetim bu zamana kadar yaptıklarıyla güven vermiyor abicim bkz;sezer-eneramo vs..yönetimi beğeniyor olabilirsin bencede sponsorluk konusunda falan en iyi yönetim budur ama futbolu yönetme kısmında çok hataları oldu bunları da görmezden gelemeyiz.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı mert_

fikret orman, çebi'nin yerine başkanlık sorumluluğu almadan 2. başkan olarak reklamını yapabilecek zengin iş adamı bulur ama çebi tek başına orman'ın karşısına aday çıkmayı bırak başkasının yönetim listesinde bile orman'a karşı aday olamaz @Çağrı :) sizler hatırlar mısınız bilmem ama seba döneminde ihsan kalkavan vardı, aynı çebi gibi takılıyordu ne oldu? başkanlığa aday oldu kaybetti hem de seba'nın yoğun tepki görmeye başladığı dönemde :)  küçümsemeye çalıştıkları fikret orman babadan bu camia içindedir ve kulübün yapısını çok iyi bilir. ne kadar parası olursa olsun, çebi ancak fikret orman'ın müsade ettiği ölçüde söz sahibidir. geçen seneki transferlerin imza töreninde orman'ın çebi'ye nasıl ayar verdiğini hatırlayın :)
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 05:13:20 kcptl ]

Çevrimdışı ozan062

Gereksiz bence opare ya..

gereksizmi  yahu bir daha yüzünü gormeyelim onun
boyle futbol bilgisi sıfır olan ve 24 yasında 100mac devirememiş birini biz ne yapalım,,,
oyun içinde sadece kosuyor diye topcu alacaksak yandık resmen, bir orta acamıyoruz saha içine top kesemiyoruz diyoruz
siz bunu yapmayı geçtim her geldiğind topu auta atacak herifle soz yapalım diyorsunuz gecelimm:)

nedir benim bu statdan çektiğim para yok stat yapıyoruz arkadaş ilk önce bir düzlüğe çık ondan sonra yap statı ama başkanın derdi statı yapayım bir dönem daha batırayım kulübü diye uğraşıyor herhalde

yeni fark ettiniz bunu ben bunu o yarım sezondan sonra fark ettim ve o gunden bu yana umudum sıfırın altında...
simdi iyi hoca iyi sportif direktor iyi oyuncular alsada inanamıycam
cnk bu sefer ya maaslar odenmez ya yine hakemler hakkında savunma yapamazlar yada ne bileyim bi terslikler olur
ve takımı yine her zamanki gibi yuzustu bırakır bu yonetim...
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 08:47:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

neyi duyalım serdal adalı mı gelecek o mu yönetecek tjk da herkes şikayetçi oldu gitti adam tjk yı yönetemdi beşiktaşımı yönetecek  :bandit:

eski parayla 3trilyonluk sermayenin oldugu yeri tabi yonetemez :D cnk o camiaya baba yoluyla girersen patlarsın,,
yedirmen içirmen lazım demekki bunları yapmıyor...bu arada serdal adalının baskan değil yonetici olmasını isterim oda fikret orman gibi diksiyon sorunları var
aman diyim uzak dursunlar o konuda:)
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 09:12:29 ozan062 ]

Çevrimdışı mert_

eski parayla 3trilyonluk sermayenin oldugu yeri tabi yonetemez :D cnk o camiaya baba yoluyla girersen patlarsın,,
yedirmen içirmen lazım demekki bunları yapmıyor...bu arada serdal adalının baskan değil yonetici olmasını isterim oda fikret orman gibi diksiyon sorunları var
aman diyim uzak dursunlar o konuda:)
serdal adalı'nın başkanlığını bırak yöneticiliğini bile istemem ama diksiyonla başkanlığın çok da alakası yok be @ozan062 , bak bu adam fitbolculara o şeyi şey edeceksiniz diyen adam

Çevrimdışı Deniz

1 hafta sonra her sey belli olur.yonetimin niyeti de.butun transfer beklentilerimi de ona gore ayarlarim.1 hafta daha sabredecem niyetlerini gorecem.yine kotu niyetlilerse tavrimi ona göre alacam.bakalim kandirms politikasi devam mi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

serdal adalı'nın başkanlığını bırak yöneticiliğini bile istemem ama diksiyonla başkanlığın çok da alakası yok be @ozan062 , bak bu adam fitbolculara o şeyi şey edeceksiniz diyen adam

@kcptl
o zamanla bu zaman arasında fark var usta o sebeble uslup ve anlatım sekli artık insanları bir amaca kitlemede onemli bir arac
bide tabi tutarlılık var..o konuda herkes hemfikir ki bu yonetimde bu yok o sebeble hasan arat olabilir hem besiktasın eski sporcusu
hemde devletin bircok kademesinde baskanlık yapmıstır onunla bu adamları kıyaslamam...ki Sayın Sebada onu desteklemişti vakti zamanında
o sebeble ben baska arguman aramam...
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 10:03:56 ozan062 ]