2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892391 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Abi perde arkasını bilmiyoruz eminim zor işlerdir ama en azından odaklanılacak isimler ve opsiyonlar konusunda daha iyi işler çıkabilirdi

Aynen öyle kardeşim doğruya dogru

Çevrimdışı TØLGA

size tek birşey söylüyorum kapatıyorum konuyu gs yönetimi sezon ortasında göreve geldi takımı şampiyon yaptılar maaşları zamanında ödeyerek falan flen.
şampiyonluklarda yönetimin etkisi yok demeyin sakın en büyük etki onlarda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Fikret Orman da yeterli değil. Değil bunu söylemekten çekinmeye gerek yok.

Sadece zamanı değil tam düzen oturmadı. Tesisleşmeyi bitirip ayrılmalı.
@Çağrı bu borç varken kim gelse yeterli olmaz emin ol  o yüzden önce stadı bitirmesini görmek lazım
iki sene avrupadan men yemişsin şikeyle damgalanmışsın 600 M borç var Başkanın bırakıp kaçmış köşedeki bakkalla bile icralık olmuşsun
kimse bir şey yapamaz ve öncelik asla sportif başarı olmaz şaka falan değil kayyumdan döndük şimdi neye göre yeterli değil diyoruz
yeterlisi kim hasan arat kaçtı bu saatten sonra başkan adayı olsun suratına tükürürüm serdal adalı kaçtı ilk seçimde yalanmı kim var aday olacak
bugün bu saydığım isimlerin adaylığını içinize sindirebilirmisiniz olmasını isteyebileceğimiz kişiler zaten olmuyor bu gün kulübün durumu düzelsin bak ne adaylar görürüz
işte o zaman ben onlara muhalif olacağım benim zor günümde yanımda olmayan bir daha hiç olmasın kimlerden medet umuyoruz
Fikret Orman şu an için alternatifsiz keşke on tane sağlam aday olsada seçmekte zorlansak zaten bu kongre yapısıyla çıkacak başkanı taraftar içine sindiremez
köşe başları belli kişilerce tutulmuş bir kaç kişi kimi işaret ederse o başkan olur çıkacak kişide bizi tatmin etmez renkliler sağ partiler gibi biri çıkar herkes onun etrafında birleşir bizse sol partiler gibiyiz birisi zar zor tırmanır ama diğerleri onu al aşağı etmeye uğraşır o yüzdende birlik olamadığımız için hep zayıf kalırız Güçlü başkan yoktur güçlü camia vardır camianın gücüde birlikten geçer.

Çevrimdışı Efe

Efe adamların ayakları titriyor stresten ölüyorlar bu çocuklar şampiyonluk görmemiş birisi bunlara güven verip rahatlatacaktı bunu da Bilic'in inadını kırıp getiremediler ihale yine yönetime kalıyor benim gözümde.

2003 teki takımda da bi kaç kişi şampiyonluk görmüştü ben titriyorlar yapamıyorla katılmıyorum sen beşiktaşsın en büyük kulupsun herkes senden korkacak sen değil bu olay teknik heyetle alakalı orda sıkıntı oldu zaten birazda golleri kaçırdıkça teknik heyette futbolcularda düştü yönetim ne yapsada teknik kadro yıkıldı gitti yapacak bişey yok bunu kaldıracak adam bulmamız lazım fıtbolcuları ayakta tutacak yoksa iyi takımız ingiliz maçlarını hiç unutmayacağım adamlar resmen beşiktaş gelmesin diye dua ettiler o yeter bana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:28:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fernandao gecen senedemi bursada kiralikti   :alala: senerin savunmasi hangi ara kotuydu adam sag bekte herzaman iyiydi ha gecen sene parlama adayi enes vardi sahi o ne oldu senol gunes onu cok parlatti herhalde okadar parladiki gozumuz kamasti adami goremiyoruz eyer senol gunes ersun yanal ayarinda hoca dusunulecekse bilicin onlardan ne eksigi vardi oda onlarin ayarinda idi bide anlamadigim bizim takima ligi 6. Ve 7 bitirmis takimlarin td ni layik goruyorsunuz besiktas taraftari olarak ama sezon sonu bizi sampiyon yapsin istiyorsunuz kimiside cikar der onlar 2. Sinif takimlar ee mersin 3. Sinif takim onun basindada riza hoca var ozaman o bizi %100 sampiyon yapar hemde halis muhlis besiktasli

Sıra sıra gidelim.

Evet Fernandao geçen sene de kiralıktı. Evet Şener'in savunması çok kötüydü çünkü kanat orjinli beklerden ve bu sene çok ciddi gelişim gösterdi.

Enes Ünal 17 yaşında. 17 yaşında oyuncuların teknik ve mental özellikleri değil fiziki özellikleri gelişir. Enes ciddi anlamda güçlendi ve o boya rağmen koordinasyonu düzeldi ki adamı 6 scout düzenli izledi tüm sezon.

Türk mantığı ile bakıp da 17 yaşındaki çocuktan 15 gol atmasını beklersek tabi ki gelişmedi der, diğer yıldız adayları gibi baskıyı sırtına koyar çocuğu başlamadan bitiririz.

Kıyaslama kriterimiz 6.lıksa ve bu yüzden Biilic'ten eksiği yok diyorsak Bilic Rusya'da 9. oldu o zaman Bilic nasıl layık oldu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Fikret Orman da yeterli değil. Değil bunu söylemekten çekinmeye gerek yok.

Sadece zamanı değil tam düzen oturmadı. Tesisleşmeyi bitirip ayrılmalı.

Fikret Orman'dan ziyade etrafındakilerden kurtulmalı. Adam 2kere S.D. getimrek istedi kovaladılar. O Akbaba'ları temizlemeli. Kimler olduğunu da herkes biliyor tabi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

size tek birşey söylüyorum kapatıyorum konuyu gs yönetimi sezon ortasında göreve geldi takımı şampiyon yaptılar maaşları zamanında ödeyerek falan flen.
şampiyonluklarda yönetimin etkisi yok demeyin sakın en büyük etki onlarda

onlar stad yapmıyorlar yanlız stad yaptıkları zamanıda gördük neredeydiler küme düşüyorlardı ne çabuk unutuyorsunuz stad bitti fatih terim geldi işler düzeldi bu kadar basit
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Yani diyorsun ki Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman futboldan çok iyi anlarlar ? Zira sportif direktörlüğü lağvedip yerine direkt kendileri karar veriyorlar.
ekleme olarak şunuda söylüyorum başkan fikret orman diyorki scout ekibimiz inceliyor rapor sunuyor teknik heyet inceliyor en son ben gidiyorum
izliyorum ve son kararı veriyorum diyor mali açıdan ilgilen eyvallahda demek oluyorki bu futbolu çok iyi biliyor anladıgım bu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

onlar stad yapmıyorlar yanlız stad yaptıkları zamanıda gördük neredeydiler küme düşüyorlardı ne çabuk unutuyorsunuz stad bitti fatih terim geldi işler düzeldi bu kadar basit
abi tamam stadyum bitiyo seneye şampiyon olamıyosak anlaşıyoruz okey?  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ekleme olarak şunuda söylüyorum başkan fikret orman diyorki scout ekibimiz inceliyor rapor sunuyor teknik heyet inceliyor en son ben gidiyorum
izliyorum ve son kararı veriyorum diyor mali açıdan ilgilen eyvallahda demek oluyorki bu futbolu çok iyi biliyor anladıgım bu
Rüzgar :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:33:09
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bu borç varken kim gelse yeterli olmaz emin ol  o yüzden önce stadı bitirmesini görmek lazım
iki sene avrupadan men yemişsin şikeyle damgalanmışsın 600 M borç var Başkanın bırakıp kaçmış köşedeki bakkalla bile icralık olmuşsun
kimse bir şey yapamaz ve öncelik asla sportif başarı olmaz şaka falan değil kayyumdan döndük şimdi neye göre yeterli değil diyoruz
yeterlisi kim hasan arat kaçtı bu saatten sonra başkan adayı olsun suratına tükürürüm serdal adalı kaçtı ilk seçimde yalanmı kim var aday olacak
bugün bu saydığım isimlerin adaylığını içinize sindirebilirmisiniz olmasını isteyebileceğimiz kişiler zaten olmuyor bu gün kulübün durumu düzelsin bak ne adaylar görürüz
işte o zaman ben onlara muhalif olacağım benim zor günümde yanımda olmayan bir daha hiç olmasın kimlerden medet umuyoruz
Fikret Orman şu an için alternatifsiz keşke on tane sağlam aday olsada seçmekte zorlansak zaten bu kongre yapısıyla çıkacak başkanı taraftar içine sindiremez
köşe başları belli kişilerce tutulmuş bir kaç kişi kimi işaret ederse o başkan olur çıkacak kişide bizi tatmin etmez renkliler sağ partiler gibi biri çıkar herkes onun etrafında birleşir bizse sol partiler gibiyiz birisi zar zor tırmanır ama diğerleri onu al aşağı etmeye uğraşır o yüzdende birlik olamadığımız için hep zayıf kalırız Güçlü başkan yoktur güçlü camia vardır camianın gücüde birlikten geçer.

@Necmi abi böyle bakamayız. Yönetimsel ve adaylar konusunda hak veriyorum ama zorlukları öne koyup da sportif durum arka plana atılırsa hataların üstü kapanır sadece.

Feda sezonunda zaten beklentimiz yoktu ondan sonraki sene de ilk 2 diyorduk ama bu sene ilk iki ya da şampiyonluk beklentimiz vardı.

Benim boşa harcandığını ortaya koyabileceğim en az 10 milyon euro var  trasnferde ve hala bu takıma 6 oyuncu lazım diyoruz.

Trasnfere 25 milyon bonservis ödenmiş 2 yılda. 50 milyon dolar da maaş.

Bu para eğer bulunabildiyse ve harcandıysa bunun karşılığı başarı olmalıydı. Eğer 3. lük olduysa harcanan para sonuna kadar sorgulanır. Çünkü bunun yarısı da harcansa yine 3. olurdu Beşiktaş.

Çebi'ye izin vermeyecekti, Bilic'e de mutlaka yerli antrenör getirecekti ikisini de iyi yönetemedi başkan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Yani diyorsun ki Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman futboldan çok iyi anlarlar ? Zira sportif direktörlüğü lağvedip yerine direkt kendileri karar veriyorlar.

başarı yoksa ne yapacaklar tutup sezon ortasında sportif diröktörmü getireceklerdi başkan seçilmişse o karar verecek tabi hatası şu sportif direktör olayını çıkarmayacaktı yönetimine eski futbolculardan alacaktı almadı yanlışı o seçim olduğu zaman futboldan sorumlu yönetici olarak eski futbolculardan birini getirmeli takımın başı boş kalmamalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:35:36
  • Beşiktaş / Bodrum
e bu tuğlacı inşaatçılar  gs de de yönetiyor ama hep başarı var o nasıl oluyor onu bi çözemedim bizimkiler şansız heralde :D

Onlar dış ortamı yönetiyor bizdeki eksik orada :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

28 kişilik kadroda şampiyonluk apoleti olan sadece 4 futbolcu var. Onlarda takımın şampiyonluklarında önemli bir söz sahibi değil.

Teknik kadroda bugün ki yaptıkları işte daha önce kupa kaldırmış tek bir isim yok. Keza Beşiktaş yönetiminde de.

Yerel rekabette ligin iç dinamiklerini bilen 3 tane futbolcu sayamazsınız.

Derbilerde "psikolojik sınırı" geçebilen bir tane oyuncu yok.

Her şeyi geçtim. Son 5 haftaya "liderlik koltuğunda" şampiyonluk iddiası ile girip şampiyonun 8 puan gerisinde kalan bu kadar kolay dağılabilen başka bir takım yok. Club Brugge maçı başka bir örnek.

Kim bunun suçlusu?  -Oyuncu grubu
Kim oluşturdu bu oyuncu grubunu?

Sezon başlarken Beşiktaş'ın sorunu liderlik vasfı gelişmemiş oyuncuların eksikliği, bu takımın sertlik sorunu var deyip bu profilde oyuncu transfer etmeyen bir "futbol direktörü" olabilir mi?

Çok merak ediyorum. Şu kadarını görebilen bir ekip olamaz mı; koca camiada?

Çevrimdışı Efe

abi tamam stadyum bitiyo seneye şampiyon olamıyosak anlaşıyoruz okey?  :biggrinking:

bu sezona bakmak lazım diyorum anladın sonunda eğer şampiyon olamazsak bende eleştiririm iyi bir takım var iyi teknik heyetle bu iş çok rahat olur bu sefer başaracaklar emnim o stadta çıksın bu takım şov yapacak iç sahada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Onlar dış ortamı yönetiyor bizdeki eksik orada :D

evt bak onu iyi yapıyorlar kalecide elini falan çekiyor işte bizde o yok haklısın :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:40:50
  • Beşiktaş / Bodrum
evt bak onu iyi yapıyorlar kalecide elini falan çekiyor işte bizde o yok haklısın :icool:
:biggrinking: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kyiv

İster misiniz kutumuzdan Ertuğrul sağlam çıksın? O da şampiyonluk yaşamış bir Hoca nasıl olsa...

Çevrimdışı Efe

İster misiniz kutumuzdan Ertuğrul sağlam çıksın? O da şampiyonluk yaşamış bir Hoca nasıl olsa...

zannetmiyorum ama oladabilir gidip garip bitane yabancı getirmelerinden iyidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:46:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret Orman'dan ziyade etrafındakilerden kurtulmalı. Adam 2kere S.D. getimrek istedi kovaladılar. O Akbaba'ları temizlemeli. Kimler olduğunu da herkes biliyor tabi.

Tam nasıl yazılır bilmiyorum ama yazmaya çalışayım.

Fikret Orman'ın da eksiklikleri var.

En başta ben bir şeyden korkarım bir insanda. Yaşanmamışlıkları varsa insan fırsatını bulduğunda onları telafi yoluna gider zamanlı zamansız gider.

Fikret Orman'da çok fazla yaşanmamışlık var gibi duruyor.

Popüler olmak hoşuna gidiyor ve bunu fazlsıyla abartıyor.

Özel hayatı çok fazla hareketli belli ki orada da bir şeyler eksik kalmış haliyle fazla rahat ve bunlar basına yansıyacak duruma geliyor.

Benim için insanın sessiz olup iş yapanı makuldur. Mümkünse iş yaptığında bile çıkmasın ortaya insanlar onu çıkarsın. O da pek olmuyor.

Ilıcak ile olan röportajdan o kadar keyif almıştı ki unutamam. Resmen çocuk gibi mutluydu çünkü kendi çevresinde de baya saygınlık kazandığını hissetti o dönem.

Değişir mi bilmem ama pek sanmıyorum. Bunların hepsi rehavet yaratacaj şeyler, fazlasıyla yarattı da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Efe adamların ayakları titriyor stresten ölüyorlar bu çocuklar şampiyonluk görmemiş birisi bunlara güven verip rahatlatacaktı bunu da Bilic'in inadını kırıp getiremediler ihale yine yönetime kalıyor benim gözümde.
bilicin inadını kırıp ara transfer döneminde transfer yapamadılar orda tek çare vardı devre arasında bilicin gönderilmesi bunuda taraftar tepkisinden
korktukları için yapamadılar devre arası gönderilseydi şu an herkes şampiyonluğu sattı diye yönetime yükleniyor olurdu bu gün saydırılan bilic kahraman ilan edilirdi
hiçte düşündüğün gibi ayakları falan titremiyor dertleri başkaydı bu gün lig bitti şimdi hesap sorma zamanı geldi şampiyonluğu veren oyuncuların bu takımdan gönderilmesi gerekiyor en kritik beş maçımızdan ikisinde eli belinde dolaşıp üç maçada çıkmayan Törenin ilk elden kar zarar düşünülmeden bu takımdan gönderilmesi gerekiyor.
Beşiktaş değerlerini bilmeyenin sırtına Beşiktaş forması vermeyeceksin. Töre efendi dönsün baksın bu güne kadar Beşiktaşta bir kişinin alacağı kalmışmı
Bu takımda çeki yazdırdığı için Feyyaz gibi bir efsane kovuldu Töre kim bu Bilicin bize çok zararları oldu şu töreyi haftalar önce kesmesi lazımdı ama adam art niyetli
hak edene değil işine gelene verdi formayı miloseviç diye bir stoper almışsın ne olduğunu bilmiyoruz bari ligin son haftası şans ver ama yok adam suratına geldiğinde seni ben almadım kesinlikle oynatmayacağım demiş ve son maça kadarda sözünü tuttu.

Çevrimdışı murat_

Sıra sıra gidelim.

Evet Fernandao geçen sene de kiralıktı. Evet Şener'in savunması çok kötüydü çünkü kanat orjinli beklerden ve bu sene çok ciddi gelişim gösterdi.

Enes Ünal 17 yaşında. 17 yaşında oyuncuların teknik ve mental özellikleri değil fiziki özellikleri gelişir. Enes ciddi anlamda güçlendi ve o boya rağmen koordinasyonu düzeldi ki adamı 6 scout düzenli izledi tüm sezon.

Türk mantığı ile bakıp da 17 yaşındaki çocuktan 15 gol atmasını beklersek tabi ki gelişmedi der, diğer yıldız adayları gibi baskıyı sırtına koyar çocuğu başlamadan bitiririz.

Kıyaslama kriterimiz 6.lıksa ve bu yüzden Biilic'ten eksiği yok diyorsak Bilic Rusya'da 9. oldu o zaman Bilic nasıl layık oldu?
sira sira gidelim sana gore kotu olabilir ama bana gore yerli olarak en iyi 2. Sagbekti gecen senede neden patlamasini beklemeyeyim madem dediginiz kadar iyi bir sihirli deynek varsa hocanin elinde ben beklrrim mmisal klopp gotzeyi nasil patlatti baca messiyi nasil patlatti porto hersene nasil en az bir genci parlatiyor o topcularda baski yemiyomu turk isi soz genc yasta futbolcu baskiyi kaldiramiyorsonra o topcunun icinde patliyor mesele alt yapilarda okadar egitim aliyor topcular baski yemeyecek ozaman td mevzusundada ee rusyada 9.olan bilic besiktasi sampiyonmu yapti bu mantikla ne senol  ne ersun besiktasi sampiyon yapamaz benimde demek istedigim luce olmayacaksa besiktasin ozunden olsun sifo ertugrul riza sergen bunlara sans verelim neden basarisiz olmus adamlari getirelim illa basaririsiz geliyorsa bizden biri olsun misal sen gs olsan sezon ortasi senol hocami hamzayimi tercih ederdin muhtemelensenol derdin cunku daha kariyerli ama hamza gs yi sampiyon yapti artik ic dinamitlere donmek lazim bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:53:32
  • Beşiktaş / Bodrum
bilicin inadını kırıp ara transfer döneminde transfer yapamadılar orda tek çare vardı devre arasında bilicin gönderilmesi bunuda taraftar tepkisinden
korktukları için yapamadılar devre arası gönderilseydi şu an herkes şampiyonluğu sattı diye yönetime yükleniyor olurdu bu gün saydırılan bilic kahraman ilan edilirdi
hiçte düşündüğün gibi ayakları falan titremiyor dertleri başkaydı bu gün lig bitti şimdi hesap sorma zamanı geldi şampiyonluğu veren oyuncuların bu takımdan gönderilmesi gerekiyor en kritik beş maçımızdan ikisinde eli belinde dolaşıp üç maçada çıkmayan Törenin ilk elden kar zarar düşünülmeden bu takımdan gönderilmesi gerekiyor.
Beşiktaş değerlerini bilmeyenin sırtına Beşiktaş forması vermeyeceksin. Töre efendi dönsün baksın bu güne kadar Beşiktaşta bir kişinin alacağı kalmışmı
Bu takımda çeki yazdırdığı için Feyyaz gibi bir efsane kovuldu Töre kim bu Bilicin bize çok zararları oldu şu töreyi haftalar önce kesmesi lazımdı ama adam art niyetli
hak edene değil işine gelene verdi formayı miloseviç diye bir stoper almışsın ne olduğunu bilmiyoruz bari ligin son haftası şans ver ama yok adam suratına geldiğinde seni ben almadım kesinlikle oynatmayacağım demiş ve son maça kadarda sözünü tuttu.

O zaman sana senin sözünle cevap vereceğim abi :D

Özen için başarısız yetki ondaydı yapmasaydı demiştin eleştirirken.

Şimdi ben de aynısını diyorum Özen'i gönderdin aradan duvar kalktı tüm yetki sendeydi

Bilic'i göndermediysen ya da inadını kıramadıysan ya da futbolcuları yönetemediysen bunların hepsi yönetimin suçu. Yapamadılarsa hata onlarındır birine yüklemeye gerek yok.

Sonuçta kalan herkes maaşlı çalışan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kyiv

Teknik Direktör, yönetim diyoruz ama futbolcular da biraz isteyecek. Yok stres, yok çok yolculuk...Aha işte seneye göreceğiz stad orda her maç 45 bin kişi dolduracak. Adam gibi çalışmayıp, ekstra antrenman yapmadığında maç sırasında ekstra çalışma yapmadığından doğru dürüst orta yapmazsan,  doğru dürüst isabetli şut atamazsan mazeretin hazır olur. Taraftar sabırsız.

Eminim seneye baskılı bir atmosfere dönüşen Vodafone Arenada bundan şikayetçi olan futbolcular olacak. Özellikle kanatlar adam gibi işlemezse vah o kanattakilerin haline...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:59:47
  • Beşiktaş / Bodrum
sira sira gidelim sana gore kotu olabilir ama bana gore yerli olarak en iyi 2. Sagbekti gecen senede neden patlamasini beklemeyeyim madem dediginiz kadar iyi bir sihirli deynek varsa hocanin elinde ben beklrrim mmisal klopp gotzeyi nasil patlatti baca messiyi nasil patlatti porto hersene nasil en az bir genci parlatiyor o topcularda baski yemiyomu turk isi soz genc yasta futbolcu baskiyi kaldiramiyorsonra o topcunun icinde patliyor mesele alt yapilarda okadar egitim aliyor topcular baski yemeyecek ozaman td mevzusundada ee rusyada 9.olan bilic besiktasi sampiyonmu yapti bu mantikla ne senol  ne ersun besiktasi sampiyon yapamaz benimde demek istedigim luce olmayacaksa besiktasin ozunden olsun sifo ertugrul riza sergen bunlara sans verelim neden basarisiz olmus adamlari getirelim illa basaririsiz geliyorsa bizden biri olsun misal sen gs olsan sezon ortasi senol hocami hamzayimi tercih ederdin muhtemelensenol derdin cunku daha kariyerli ama hamza gs yi sampiyon yapti artik ic dinamitlere donmek lazim bence

İlk olarak kötü sağ bek demedim aynen dediğin gibi ligin en iyi ikinci sağ bekiydi ama ''savunması'' kötü sağ bekti artık o da iyi.

İstatiksel olarak patlama bekliyorsan o da olabilirdi yalnız tek forvetli sistemde oynayan Bursa'nın sakatlık geçirmeyen de bir gol kralı bu sene onu da atlamaman gerek. Fernandao'yu kesio Enes'i mi oynatsaydı?

İroni yaparak söylediğin şey bile acı gerçektir. O futbolcular gerçekten '' farklı şeyler '' yiyorlar. Bir gün yazarım futbolcuların ne kadar kötü beslendiği ile ilgili yazı.

Bundesliga ve Premier ligdeki en iyi 4 takım ile Türkiye ligindekileri karşılaştıran bir tez yazdım inanılmaz farklar var arada.

Ben zaten sana karşı çıktığım için yazdım Bilic 9. oldu diye benim başarı kriterim bu değil. Bence Bilic de şansı haketti iki yıl önce Şenol Güneş de hakeder şimdi.

Zaten böyle bakarsak hiçbir zaman potansiyeline yatırım yapamayız oyuncuların ya da antrenörlerin. Klopp da şampiyonluk yaşamamıştı Dortmund şans vermese bu kadro oluşabilir miydi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli