2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894896 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Aynı şeyler Orman gelirkende oluyordu ki Efe..

Kişiler Beşiktaş Başkanlık Makamına oturunca ağırlıkları artar..

Fikret Orman bundan 4-5 sene önce Haber1903 yada kartalbakisi gibi sitelere konuşan ve orada yönetimi eleştiren sıradna bir kişi görüntüsündeydi..

Geldi ve şimdi bir yere koyduk..

Kimi koyarsan koy bir yerden sonra Beşiktaş ona kimlik verir, onların Beşiktaşa verdiği pek bişey olmaz..

O yüzden birilerinin değil, Beşiktaşın adamı olmak sözü önemlidir.
kimi koyarsan koy dersen ben geleyim o zaman öyle şey olur mu fikret başkan yönetimde bulunmuş önemli bir yöneticiydi bir çok kişi aday olabilirdi ama korktular enkaz ve batmış bir beşiktaş takımı vardı başkan ben yapacağım bu işi feda diye herkes eleştiriyorda olimpiyata 3 bin kişi gidiyor 1 haftada şampiyonluk verildi hataları var evet ama sonuca endeksli yaşayan bir milletiz hemen yönetim gitsin tüm futbolcular değişsin böyle iş olurmu seneye seçim var sezon sonu beğenmeyen gitsin oyunu atsın kim çıkacaksa artık rakip fikret başkandan iyi onuda  göreceğiz o zaman :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

cumartesi günleri öyle anormal bişey yok yani  :biggrinking:
yalnız sinan enginde yok yepyeni bir kadro sezon sonu diye yedeklere yer vermişler kendilerini göstermek istiyorlar  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş kulübünde doğru teknik direktörü seçecek futbol aklı var mı?

doğru teknik direktör kim peki yaz onuda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Aydın güzel konuştu bu gece :claps:

Lucescu tamam diyor

Pardon yüzde elli elli demiş
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:08:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oyuncudan en iyi anlayan ve potansiyelini en iyi gören teknik direktör tartışmasız Ersun Yanal Türkiye'de.

Şenol Güneş oyuncuya kimlik vermeyi çok iyi beceriyor.

Ozan Tufan sağ bekti Şenol Güneş gelmeden önce adamı ciddi potansiyelli bir ortasaha yaptı 1 senede.

Şener'in savunması çok zayıftı o baya gelişti. Emre Taşdemir aynı şekilde. Fernandao aynı şekilde.

Bu oyuncular daha önce de vardı ama bir halt beceremiyorlardı bu sene becerdiyseler birisi dokundu bu adamlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

abi sende herşeye soru ile karşılık cevap veriyorsun heee 4 senedir 1 tane kupa yok borç
artmış personel 5 aydır maaş alamıyo vesaire stadyum ile kurtarmaz bu işler çocuk yok kimsenin karşısında
haa bizde vefa denen birşey var stadyum biter seçime girer gene seçilir bir 3 sene daha kupa görmeyiz
bu sene oldu oldu şampiyon
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Oyuncudan en iyi anlayan ve potansiyelini en iyi gören teknik direktör tartışmasız Ersun Yanal Türkiye'de.

Ozan Tufan sağ bekti Şenol Güneş gelmeden önce adamı ciddi potansiyelli bir ortasaha yaptı 1 senede.

Şener'in savunması çok zayıftı o baya gelişti. Emre Taşdemir aynı şekilde. Fernandao aynı şekilde.

Bu oyuncular daha önce de vardı ama bir halt beceremiyorlardı bu sene becerdiyseler birisi dokundu bu adamlara.
ersun yanal ts de davam eder luçe veya şenol güneş olacak gibi görünüyor 3.şahıs süpriz olur benim için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:11:38
  • Beşiktaş / Bodrum
ersun yanal ts de davam eder luçe veya şenol güneş olacak gibi görünüyor 3.şahıs süpriz olur benim için

Öyle olacaktır bence de ama 1-2 sene sonrası için en doğru aday Yanal olacak bizim için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ali Aydın güzel konuştu bu gece :claps:

Lucescu tamam diyor

Pardon yüzde elli elli demiş
o kim oğlumm yaaa :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o kim oğlumm yaaa :D
Bjktv'de program yapıyolardı gayet güzel konuştu gazeteci galiba :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Bjktv'de program yapıyolardı gayet güzel konuştu gazeteci galiba :D
haa haa tamam hatırladım çatlaktır biraz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kyiv

Efecim onu ben değil Beşiktaşta futbolu ben bilirim diyip her şeyin kararını kendi verenler bulacak. Sonuçta sprtif direktörlüğe soyunanlar bu işin sevabına da günahına da katlanır.

Çevrimdışı Efe

abi sende herşeye soru ile karşılık cevap veriyorsun heee 4 senedir 1 tane kupa yok borç
artmış personel 5 aydır maaş alamıyo vesaire stadyum ile kurtarmaz bu işler çocuk yok kimsenin karşısında
haa bizde vefa denen birşey var stadyum biter seçime girer gene seçilir bir 3 sene daha kupa görmeyiz
bu sene oldu oldu şampiyon

3 sene öncesinde ne yaptılar peki 8 senede ne başarı gördün tolga stadı bitirmeden ne başarısı bekliyorsunuz anlamadım ki sanki para içinde yüzüyoruz her maç 40 bine oynuyoruz ama yönetim hatalarıyla maçlar kaybediyoruz böyle bir düşünce olabilir mi destek yerine köstek var beşiktaşta o yüzden ileriye gidemiyoruz sana şunu söyleyeyim o stad açılıp yine gerilerde kalırsak o zaman başkan kendisi durmaz hemen gider diğerleri gibi koltuk için burda değil stadı kendisinede yapmadı beşiktaş kulubu ve bizler için yaptı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Beyaz futbolda ertem luce yi fb ye Şenol bjk ye getirmeye çalışıyor , tam süzme bu varya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:19:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben başarısızlığa bahane olarak parayı da kabul etmiyorum.

Kabul edebileceğim tek şey iç sahamızın olmaması. Bu da benim açımdan yeterli bir sebep.

Çünkü oyuncu maaşı 30 milyon dolar transfer bütçesi 15 milyon 45 milyon dolar bütçe ayrıldı 2 senedir futbola toplam 90 milyon dolar iki tane üçüncülük. Bu kabul edilemez.

Bu ligde şampiyon olmak için 100 milyon dolara ihtiyaç yok. Doğru transfer stratejisi lazım. 2 senedir sağ bek 1 senedir stoper alamamanın hiçbir  açıklaması olamaz.

Devre arası Kaboul ve Maxi belki kasadan ekstra 4 milyon euro para çıkarırdı ama şuan şampiyonluğu kutluyor olabilirdik. Bunlar tercih değil hatadır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Efecim onu ben değil Beşiktaşta futbolu ben bilirim diyip her şeyin kararını kendi verenler bulacak. Sonuçta sprtif direktörlüğe soyunanlar bu işin sevabına da günahına da katlanır.

işte şöyle bişey var 2 senedir başımızdaki teknik adamı sportif direktör getirdi başarı var mı yok neden başarı şampiyonluk 2 3.lük var o yüzden değişmeleri gerekti bunları değiştirecekte yönetim başkası değil sportif direktör zaten saçmalık bence fb de getirmiş antin kuntin bi adam sene içinde teknik adamla anlaşamadım ben gidiyorum diyecek bu türkiyede uygulanamayacak bir olay adam gibi git teknik diröktürü getir yapabildiğini al trasfer et bak sonra sonuca sonrada git sandığa bu kadar basit bu sene olacak bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben başarısızlığa bahane olarak parayı da kabul etmiyorum.

Kabul edebileceğim tek şey iç sahamızın olmaması. Bu da benim açımdan yeterli bir sebep.

Çünkü oyuncu maaşı 30 milyon dolar transfer bütçesi 15 milyon 45 milyon dolar bütçe ayrıldı 2 senedir futbola toplam 90 milyon dolar iki tane üçüncülük. Bu kabul edilemez.

Bu ligde şampiyon olmak için 100 milyon dolara ihtiyaç yok. Doğru transfer stratejisi lazım. 2 senedir sağ bek 1 senedir stoper alamamanın hiçbir  açıklaması olamaz.

Devre arası Kaboul ve Maxi belki kasadan ekstra 4 milyon euro para çıkarırdı ama şuan şampiyonluğu kutluyor olabilirdik. Bunlar tercih değil hatadır.
kritik maçlarda topu içeri atmak lazım bence çağrı başka bişeye gerek yok 80 tane gol kaçırılmaz yani antep maçı hala aklımda buna ne yönetim be teknik heyet bişeey yapabilir futbolcularda kendi öz eleştirisini yapsın bi zahmet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı ; transferi bize biraksalar 2 senede şampiyonluk veya en kötü cl görmez miydik ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:23:05
  • Beşiktaş / Bodrum
işte şöyle bişey var 2 senedir başımızdaki teknik adamı sportif direktör getirdi başarı var mı yok neden başarı şampiyonluk 2 3.lük var o yüzden değişmeleri gerekti bunları değiştirecekte yönetim başkası değil sportif direktör zaten saçmalık bence fb de getirmiş antin kuntin bi adam sene içinde teknik adamla anlaşamadım ben gidiyorum diyecek bu türkiyede uygulanamayacak bir olay adam gibi git teknik diröktürü getir yapabildiğini al trasfer et bak sonra sonuca sonrada git sandığa bu kadar basit bu sene olacak bu

Aslında saçmalık değil aksine yetersiz Efe.

Normalde yönetimdeki kişi sayısı 7 ya da 8 e inmeli onların altında 4 kişilik spor yönetimi olmalı maaşlı profesyoneller olan.

Sportif Direktör, Transfer koordinatörü, Scout Yönetimi ve Bütçe Planlayıcısı gibi.

Bayern, Hoffenheim, Dortmund gibi kulüpler bunları uygulamaya ilk sokanlar artık tüm Premier lig takımları böyle çalışıyor.

İnşaatçı, demirci, turcu futbolu yönetemez yönetmemeli de zaten. Ama tabi orada bir ego devreye girer ki ne ego..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı ; transferi bize biraksalar 2 senede şampiyonluk veya en kötü cl görmez miydik ?
neyse abartmayalım da haklıyken haksız duruma düşmeyelim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:24:15
  • Beşiktaş / Bodrum
kritik maçlarda topu içeri atmak lazım bence çağrı başka bişeye gerek yok 80 tane gol kaçırılmaz yani antep maçı hala aklımda buna ne yönetim be teknik heyet bişeey yapabilir futbolcularda kendi öz eleştirisini yapsın bi zahmet

Efe adamların ayakları titriyor stresten ölüyorlar bu çocuklar şampiyonluk görmemiş birisi bunlara güven verip rahatlatacaktı bunu da Bilic'in inadını kırıp getiremediler ihale yine yönetime kalıyor benim gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

fernandao gecen senedemi bursada kiralikti   :alala: senerin savunmasi hangi ara kotuydu adam sag bekte herzaman iyiydi ha gecen sene parlama adayi enes vardi sahi o ne oldu senol gunes onu cok parlatti herhalde okadar parladiki gozumuz kamasti adami goremiyoruz eyer senol gunes ersun yanal ayarinda hoca dusunulecekse bilicin onlardan ne eksigi vardi oda onlarin ayarinda idi bide anlamadigim bizim takima ligi 6. Ve 7 bitirmis takimlarin td ni layik goruyorsunuz besiktas taraftari olarak ama sezon sonu bizi sampiyon yapsin istiyorsunuz kimiside cikar der onlar 2. Sinif takimlar ee mersin 3. Sinif takim onun basindada riza hoca var ozaman o bizi %100 sampiyon yapar hemde halis muhlis besiktasli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 02:24:55
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi perde arkasını bilmiyoruz eminim zor işlerdir ama en azından odaklanılacak isimler ve opsiyonlar konusunda daha iyi işler çıkabilirdi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Aslında saçmalık değil aksine yetersiz Efe.

Normalde yönetimdeki kişi sayısı 7 ya da 8 e inmeli onların altında 4 kişilik spor yönetimi olmalı maaşlı profesyoneller olan.

Sportif Direktör, Transfer koordinatörü, Scout Yönetimi ve Bütçe Planlayıcısı gibi.

Bayern, Hoffenheim, Dortmund gibi kulüpler bunları uygulamaya ilk sokanlar artık tüm Premier lig takımları böyle çalışıyor.

İnşaatçı, demirci, turcu futbolu yönetemez yönetmemeli de zaten. Ama tabi orada bir ego devreye girer ki ne ego..
e bu tuğlacı inşaatçılar  gs de de yönetiyor ama hep başarı var o nasıl oluyor onu bi çözemedim bizimkiler şansız heralde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

Yani diyorsun ki Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman futboldan çok iyi anlarlar ? Zira sportif direktörlüğü lağvedip yerine direkt kendileri karar veriyorlar.