2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893826 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu 80 milyon tl lik sermaye arttırımı stat için mi yapıldı bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı atalay

Skertel diyor. Bu kadar sıkılmaz arkadaş.  :kop:

Adamın bir yıl daha kontratı var. Gidiyorum dese piyasası 5 milyon sterlin.

Çevrimdışı Kadir G.

ne dedim bu adamların hepsi pompacıdır sakın olaki umutlanmayın

Beklentiyi öyle düşürdüm ki şu an 3. olsalar bile artıya geçiyorum. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Skertel diyor. Bu kadar sıkılmaz arkadaş.  :kop:

Adamın bir yıl daha kontratı var. Gidiyorum dese piyasası 5 milyon sterlin.
bizde para olsa da pokemondaki skertelı alırız anca

Çevrimdışı TØLGA

Alan Walsh? diyolar sportif direktöre @Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Hayırlı geceler

Baba kaçar şafak atar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada sersar sarıdağ sportif direktör olarak Alan Walsh ismine dikkat çekmiş.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Opareyle hazır sınır da yokken 1.1 den imzalar mıyız? Hem sağ hem solda oynayabiliyor. Hücumu düşünüyor. Çok hızlı oyuncu sturridge e top göstermemişti.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada sersar sarıdağ sportif direktör olarak Alan Walsh ismine dikkat çekmiş.
eski topçumuz yanılmıyorsam 90'lı yıllarda bizde oynamıştı

Çevrimdışı Deniz

Alan walshi nerden salladi ya :)

Sebanin asker arkadasidir kendisi.20 yıldır futbolun icinde degil
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Opareyle hazır sınır da yokken 1.1 den imzalar mıyız? Hem sağ hem solda oynayabiliyor. Hücumu düşünüyor. Çok hızlı oyuncu sturridge e top göstermemişti.
opareyi en çok isttemeyen kimdi burda ya @Samo1903 sendin galiba en iyi cevabı senin vereceğini düşünüyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

eski topçumuz yanılmıyorsam 90'lı yıllarda bizde oynamıştı
:tabe: Bu adam hakkında bir çok kez yazdım. Şu an için etkinliğini bilemiyorum ama eğer duyum gerçek olursa o zaman daha tafsilatlı yazarım. Tabii Beşiktaş'taki futbolculuk günlerini
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

bizde para olsa da pokemondaki skertelı alırız anca
:kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

opareyi en çok isttemeyen kimdi burda ya @Samo1903 sendin galiba en iyi cevabı senin vereceğini düşünüyorum  :biggrinking:
:D cevap vermeye gerek yok ganalı mc opareyi aldık sağ bek yaptık olay bu ayrıca bonservisi alınırsa da şaşırmam adam sonuçta Beşiktaş için ölürüm dedi

Çevrimdışı atalay

Alan Walsh, sportif direktör filan değil ki arkadaş. Cumartesi gecesi demleniyor herhalde bu arkadaş.

Çevrimdışı acan07

evet liglerin bitmesiyle beraber sosyal medyada "ETO'O bitmiş" sezonu resmen açılmıştır  :D :D

Çevrimdışı Efe

katılıyorum ama gidecek bence porto vermez onu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu 80 milyon tl lik sermaye arttırımı stat için mi yapıldı bilgisi olan var mı ?
başka bi yere kullanacak para kalmaz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Afedersiniz ama bu serdar sarıdağ lavukmudur nedir. Bulmaca çözdürecek millete. Ne biliyorsan adam gibi yazsana
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

başka bi yere kullanacak para kalmaz  :evillol:
nereye kullanılacak ?

Çevrimdışı Deniz

Afedersiniz ama bu serdar sarıdağ lavukmudur nedir. Bulmaca çözdürecek millete. Ne biliyorsan adam gibi yazsana
Tipik duyumcu akli.esrarengiz olmak ilk koşul :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

UEFA Başkanı Platini'ye bir telefonla ulaşacak yabancı bir sportif direktör ile anlaşıldı. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)

Ömer SAĞNAK ‏@hzdiatta  10 sn.10 saniye önce
@HaberKartali İnfantino h.o
transfer gibi transfer beeeeee  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Şartlar luce nin yarısı kadar bile zorlanamıyorsa yazıklar olsun. Adam Beşiktaş için kendimi öldürürüm dedi+malatyalı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gereksiz bence opare ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."