2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912312 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

İyi olmuş bütün ekibin gittiği özellikle ertugrul karanlık 'in

Çevrimdışı Skywalker

Fırtına öncesi sessizlik bu :)
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Deniz

Karanlik da gitmis.tum ekip bastan kurulacak.bir hocayla daha dogrusu bir ekiple anlasilmadan tum ekibin bileti kesilmezdi diye dusunuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Karanlik da gitmis.tum ekip bastan kurulacak.bir hocayla daha dogrusu bir ekiple anlasilmadan tum ekibin bileti kesilmezdi diye dusunuyorum.

Aynen katılıyorum özellikle Lucescu'nun uzun zamandan beri çalıştığı kendi ekibi var ona güvenerek herkesle yollar ayrılmış olabilir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

yani senol gunesin gelmemesi gerekiyor
bu adamın kaleci antrenoru haricinde herseyi fiyasko aman deyim...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Gürcan

Lucescu gelirse ki insallah gelir muhtemelen bir kac oyuncu satilacak ve bu para ile tecrubeli bir kac isim alınacaktır diye tahmin ediyorum. Ancak bu demba ba mi tore mi veya digerlerimi olur bilinmez.

Ben olsam demba ba ile tore yi tutarim franco ozi felan satarim 10 milyonu euroyu bulabilirsek bize buyuk yarar saglar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu gelirse ki insallah gelir muhtemelen bir kac oyuncu satilacak ve bu para ile tecrubeli bir kac isim alınacaktır diye tahmin ediyorum. Ancak bu demba ba mi tore mi veya digerlerimi olur bilinmez.

Ben olsam demba ba ile tore yi tutarim franco ozi felan satarim 10 milyonu euroyu bulabilirsek bize buyuk yarar saglar.
Satılmayacakların başında gelir benim için Töre. Hele bi avrupada kendini biraz daha göstersin fiyatı katlanacak da katlanacak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

bütün teknik heyet gitmiş doktorlar dahil

bu sebeble biz luceden once bi sportif direktor getirelimde ondan sonra o ekibinide sportif direktore danısarak olustursun

yani bildğiniz sıfırdan takım kurucaz otamatikman kim gelirse gelsin bu takım bu sene sampiyon olamaz cnk hersey sil bastan
umudunuzu seneye bundan sonraki seney bırakın arkadaslar
:alala: :alala: sahada doktorlarmı oynuyordu
zaten bu sene gidecekleri çok belliydi :D takım bu kadar çok sakat veriyorsa ve sakatlarında geri dönüşleri bu kadar uzun sürüyorsa
demekki bir şeyler doğru yapılmıyor o zaman ekip değişir. oyuncular durduğu sürece sil baştan olmaz sadece takviyeyle daha güçlü hale getirilir
peşin konuşuyorsun bak rakiplerde sil baştan oluyor yani genede dediğin gibi olsa bile şartlar eşit.
fenere bakıyorum takımın yarısı gidiyor ya yerleri çöple dolar yada yüz M€ harcamak zorunda kalırlar. Bunlar bir şekilde ligde üst sırada tutulurlar
ama avrupada rezilleri oynayacaklar. Seneye Beşiktaş için güzel şeyler olacak Luce gelirse birde stad açılırsa seyredin keyfi koşa koşa gideriz
mabete bu sene finali kötü yapsakta bu takım senenin genelinde bizi mutlu etti seneye bir kaç sağlam takviyeyle ve luce gelirse silbaştan falan olmaz
dahada güçlenmiş oluruz luce bu saatten sonra riske girmez bu takımın kumaşının iyi olduğunu düşünmese zaten gelmez

Çevrimdışı EMİR EMRE

Satılmayacakların başında gelir benim için Töre. Hele bi avrupada kendini biraz daha göstersin fiyatı katlanacak da katlanacak :)

Lucescu haricinde Töre'ye değer kazandırabilecek başka bir hoca transfer etme potansiyelimiz olduğunu düşünmüyorum. Luce gelecekse Töre yi adam eğer parlatır 15 milyona da okutur.  :tabe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sormuşlar armut ta mahsul nasıl olacak diye; çok güzel olacak demiş. Peki nereden biliyorsun demişler; gönlüm öyle istiyor demiş  :icool: Buradaki kardeşlerimden arkadaşlarımdan ufak bir ricam olacak. Bir TD, oyuncu, başkan, yönetici vs hakkında görüşünüzü belirtirken gerekçesini de belirtirseniz gerçekten sevinirim. Böylece bir müddet futboldan ve Beşiktaş'ın ayrıntılarından uzak kalmış benim gibi birileri de görüşlerinizi daha iyi anlayacaktır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

demba ba satılmalı yaş 30 gelen teklifler değerlendirilmeli hele 10 mil euronun üzerinde bir rakamsa hemen gönderilmeli sonra başımızı taşlara vurabiliriz bizim takıma luis adriano gibi aralara kaçabilen bireysel becerisi üst düzey çalım atabilen bir forvet lazım yanına da kasımpaşadan babeli alabiliriz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Karabay

Bütün ekip böyle bir gecede gidiyorsa eğer yönetimin ciddi planları olmalı.

Çevrimiçi Necmi

isteyen varsa hemen satılsın aldığımızın üstüne satalım kafidir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Babel'in Beşiktaş'a katkısı arpa boyu kadar olmaz diye düşünüyorum. Katkısını zaten gençken yeterince yapmıştı sağ olsun. Bir de Crouch ile Benayoun'u da alalım tam olsun ne dersiniz.

Çevrimdışı ozan062

:alala: :alala: sahada doktorlarmı oynuyordu
zaten bu sene gidecekleri çok belliydi :D takım bu kadar çok sakat veriyorsa ve sakatlarında geri dönüşleri bu kadar uzun sürüyorsa
demekki bir şeyler doğru yapılmıyor o zaman ekip değişir. oyuncular durduğu sürece sil baştan olmaz sadece takviyeyle daha güçlü hale getirilir
peşin konuşuyorsun bak rakiplerde sil baştan oluyor yani genede dediğin gibi olsa bile şartlar eşit.
fenere bakıyorum takımın yarısı gidiyor ya yerleri çöple dolar yada yüz M€ harcamak zorunda kalırlar. Bunlar bir şekilde ligde üst sırada tutulurlar
ama avrupada rezilleri oynayacaklar. Seneye Beşiktaş için güzel şeyler olacak Luce gelirse birde stad açılırsa seyredin keyfi koşa koşa gideriz
mabete bu sene finali kötü yapsakta bu takım senenin genelinde bizi mutlu etti seneye bir kaç sağlam takviyeyle ve luce gelirse silbaştan falan olmaz
dahada güçlenmiş oluruz luce bu saatten sonra riske girmez bu takımın kumaşının iyi olduğunu düşünmese zaten gelmez

aynn dogru ama saha içinde donmuyorki koca sezon o sebeble bütün teknik kadronun tekrardan değişip sartlara alısması vs derken
bu planda bi silbastan olacak ve alacagımız oyuncularlada ilk 11de bi değişim olacak noluyor ilk senede basarı bana gore zorlasıyor
cnk rakipler yonetimiyle ve kadrosuyla bisekilde silbastan yaptıgındada sampiyon oldular ama biz hiçbir silbastansonrasında sampiyon olamadık:((
luce bile olsa ilk sene cok rahat bi sampiyonluk olmaz gibime geliyor, ama en onemli kısmı butun taraftarı bi amaca baglamak oalcaktır burdaki birlikten işte ben biraz beklentiyi arttırıyorum
ama devamındaki sene cok daha netleşir hersey

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sormuşlar armut ta mahsul nasıl olacak diye; çok güzel olacak demiş. Peki nereden biliyorsun demişler; gönlüm öyle istiyor demiş  :icool: Buradaki kardeşlerimden arkadaşlarımdan ufak bir ricam olacak. Bir TD, oyuncu, başkan, yönetici vs hakkında görüşünüzü belirtirken gerekçesini de belirtirseniz gerçekten sevinirim. Böylece bir müddet futboldan ve Beşiktaş'ın ayrıntılarından uzak kalmış benim gibi birileri de görüşlerinizi daha iyi anlayacaktır.

Biraz önce yazdıklarım

isteyen varsa hemen satılsın aldığımızın üstüne satalım kafidir.

Neden @Necmi   :busted_cop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

aynn dogru ama saha içinde donmuyorki koca sezon o sebeble bütün teknik kadronun tekrardan değişip sartlara alısması vs derken
bu planda bi silbastan olacak ve alacagımız oyuncularlada ilk 11de bi değişim olacak noluyor ilk senede basarı bana gore zorlasıyor
cnk rakipler yonetimiyle ve kadrosuyla bisekilde silbastan yaptıgındada sampiyon oldular ama biz hiçbir silbastansonrasında sampiyon olamadık:((
luce bile olsa ilk sene cok rahat bi sampiyonluk olmaz gibime geliyor, ama en onemli kısmı butun taraftarı bi amaca baglamak oalcaktır burdaki birlikten işte ben biraz beklentiyi arttırıyorum
ama devamındaki sene cok daha netleşir hersey
Bizim rahat rahat şampiyon olduğumuz kaç tane sezon var ki zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

lig biter bitmez hesaplar kesildiğine göre demekki ortada plan var ve hemen uygulamaya konuldu.
zaten hoca konusunda devre arasından beri çalışılıyordu sanırım bu sefer hızlı haraket etmek zorundalar takım birlikte hazırlanmalı sonra acısını çok çekiyoruz.
hocanın geç anlaşılması zaten düşünülemez bile oyuncularda hazırlığa yetişemezse yarım sezon kaybediyor.

Çevrimdışı sosyalkartal

Babel'in Beşiktaş'a katkısı arpa boyu kadar olmaz diye düşünüyorum. Katkısını zaten gençken yeterince yapmıştı sağ olsun. Bir de Crouch ile Benayoun'u da alalım tam olsun ne dersiniz.
bence duygusallığa gerek yok babel tamam 10 gol anca atıyor ligde ama attığı goller hep jeneriklik şutları çok iyi en önemliside tecrübeli liverpool hatırası var kabul ama gelsin işini yapsın önemli olan bu pektemek sahaya kanını akıtıyor diye her yıl deli gibi para veriyoruz sonuç hüsran hep bu duygusallığımızdan kaybediyoruz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anil

Şuan formunun tepesinde olmasına rağmen Demba Ba da bi gamsızlık seziyorum.Sanki formu kötü olduğu zamanlar bi vurdumduymaz havası olacak gibi.Bence 15 felan veriyorlarsa göndermeliyiz.Görüşlerim sadece izlenim bildiğim birşey yokta,geldiğinden beri hal ve hareketlerinden belli gibi..

Çevrimdışı Deniz

Bilic gitti,,yardimcilari gitti,sivok gitti,saglik ekibi gitti,kaleci antrenörü gitti.

Böyle büyük değişime yonetim tek basina karar veremez.birisinden bir liste gelmis ki bu karar cikmis.

Su an gelecek hoca da yardimcilar da saglik ekibi de transferler de belli gibi duruyor.öteki türlüsü zaten felaket olur.

Mustafa denizli ismi böylece elenmis oldu.onun su an hsli hazirda bir ekibi yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Biraz önce yazdıklarım

Neden @Necmi   :busted_cop:

nedenlerini şu an konuşmam bizim oyuncumuz olduğu sürece hiç bir oyuncu hakkında yorum yapmam
şu kadarını söyleyeyim şampiyonluğun gitmesinde Bilic kadar katkısı var. Dünyanın en iyi oyuncusu bile olsa senin için yeterli olan rakamı bulduğunda gider.
çok iyi bir oyuncu ama yeri doldurulmaz değil şu anki kadro yapısında bile yerini kolayca doldurabiliyoruz vaz geçilmez değil gidebilir.

Çevrimdışı ozan062

yönetimin planlı olması demek bana agır komedi geliyor biliyormusunuz
ne zaman neyi istedikleri zamanda basarmıslarki:)))

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çoğunluk keşke Bilic devre arasında gönderilseydi düşüncesinde. Sanırım yönetim de bunu görmüştür. Ama sorun gelecek hocanın kim olduğuydu. Eğer yönetim daha devre arasında Luce'yi kafasına koyup gerekli irtibatları yaptıysa BRAVO YÖNETİM derim. Luce shakhtar ın başında iken zaten bu uzlaşma kamuoyuna yansıyamazdı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Karabay

lig biter bitmez hesaplar kesildiğine göre demekki ortada plan var ve hemen uygulamaya konuldu.
zaten hoca konusunda devre arasından beri çalışılıyordu sanırım bu sefer hızlı haraket etmek zorundalar takım birlikte hazırlanmalı sonra acısını çok çekiyoruz.
hocanın geç anlaşılması zaten düşünülemez bile oyuncularda hazırlığa yetişemezse yarım sezon kaybediyor.
aynen abi. Son bir haftada olanlar bunu gösteriyor ki her yerde manşet olmaya başladığına göre bu yeni düzenin başında Lucescu olacak gibi. Aksi halde Allah bizi korusun.