2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894895 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Ek olarak belirteyim.

Biz Lucescu Fener Bielsa Galatasaray Hamze ile çalışırsa seneye sıralama şöyle olur.

1 - Beşiktaş

2 - Galatasaray

3 - Trabzonspor

4 veya 5 Fenerbahçe

Hocam Bielsa, Fb'ye gelir mi hiç. En fazla 3.ayın sonunda Aziz Yıldırım ile yumruklaşırlar.  :kop:

Çevrimdışı talha

O kadar diyorsun :upto: :upto:

Bielsa her zaman deli başlar sonra sıkılır.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:25:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş Futbol Yatırımları San. Tic. A.Ş., teknik direktör Mircea Lucescu’nun sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak, 3 yıllık sözleşme yaptı.

Mircea Lucescu ve yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyen Başkanımız Serdar Bilgili, ’Lucescu ile 1 yıl daha sözleşmemiz var. Ancak oturup konuştuk, gelecek 3-5 yılımızı planlamamız gerektiği kararına vardık. Daha büyük düşünmemiz gerektiği düşüncesiyle, 1 yılın üzerine 2 yıl daha ekledik. Lucescu 3 yıl bizimle olacak’ dedi.
Lucescu da Beşiktaş’ta mutlu olduğunu, başarı sağladığını, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olması gerektiğini, bu nedenle kontratının uzatılması teklifini kabul ettiğini söyledi.
Rumen teknik adam, transferlerle ilgili soruları, ’Gelecek oyuncularda çok dikkatli olmamız gerekiyor. Önümüzde 1 ay var. Takıma yararlı olacak oyuncuları seçmemiz gerekiyor’ diye yanıtladı.

:ebebe: :ebebe: :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:26:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam Bielsa, Fb'ye gelir mi hiç. En fazla 3.ayın sonunda Aziz Yıldırım ile yumruklaşırlar.  :kop:

Bielse yumruk atmaz direk kahvesini fırlatır suratına ılık ılık  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş Futbol Yatırımları San. Tic. A.Ş., teknik direktör Mircea Lucescu’nun sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak, 3 yıllık sözleşme yaptı.

Mircea Lucescu ve yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyen Başkanımız Serdar Bilgili, ’Lucescu ile 1 yıl daha sözleşmemiz var. Ancak oturup konuştuk, gelecek 3-5 yılımızı planlamamız gerektiği kararına vardık. Daha büyük düşünmemiz gerektiği düşüncesiyle, 1 yılın üzerine 2 yıl daha ekledik. Lucescu 3 yıl bizimle olacak’ dedi.
Lucescu da Beşiktaş’ta mutlu olduğunu, başarı sağladığını, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olması gerektiğini, bu nedenle kontratının uzatılması teklifini kabul ettiğini söyledi.
Rumen teknik adam, transferlerle ilgili soruları, ’Gelecek oyuncularda çok dikkatli olmamız gerekiyor. Önümüzde 1 ay var. Takıma yararlı olacak oyuncuları seçmemiz gerekiyor’ diye yanıtladı.

aynısını fikret başkana uyarla çağrı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu kontrat devam etmiş olsaydı şimdi 18 şampiyonluk vardı  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:28:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Lucescu resmen kendi hatamızla ayrıldığımız sonra güzelleşen sevgili gibi oldu.

Bu kadar acı pişmanlık yeter çok fazla üzüldük biz.

Gel 5 yıl be adam. 3 tane şampiyonluk ver can ver kan ver camiaya.

Borçlar insin biraz, biraz sevinelim. Biz de hakediyoruz sevinmeyi.

Sonrası yok. 5 yıl sonra hala sağlıklı olursan ölene kadar kal artık daha iyisi bize gelmiyor zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Lucescu 4 gün önce %90 demiştik bugün %95'e çıktı  :icool:
%5 lerdeyim kaptan yardim et
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Yerine alinacak adami görmeden sivok un gitmesini istemezdim. En azindan klubede bile durmasi iyi bir seydi sonucta tecrubesinden yararlanilabilirdi. Umarim yeni sezonda keske gitmeseydi demeyiz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 23:30:58
  • Beşiktaş / Bodrum

İzimden gel çekirge  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ferdi1903

%5 in sebebi ne?

can alici soruyu sordun  :boxin: bende merak ediyorum sebebi ne  :steamed:

Çevrimdışı Anıl

Lucescu resmen kendi hatamızla ayrıldığımız sonra güzelleşen sevgili gibi oldu.

Bu kadar acı pişmanlık yeter çok fazla üzüldük biz.

Gel 5 yıl be adam. 3 tane şampiyonluk ver can ver kan ver camiaya.

Borçlar insin biraz, biraz sevinelim. Biz de hakediyoruz sevinmeyi.

Sonrası yok. 5 yıl sonra hala sağlıklı olursan ölene kadar kal artık daha iyisi bize gelmiyor zaten.
Bu akşam daha fazla duygu kaldıracak halim kalmadı :bawling:

Çevrimdışı Deniz

İzimden gel çekirge  :evillol:
Gelemiyorum...

Armagan bozkurt ve ozan062 sendromuna yakalandim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yabanci kontenjani yok sivokla 1+1 neden olmasin?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koskoca 7 sene be.

1 şampiyonluk, 2 türkiye kupası.

Denizli, Schuster, Carvalhal, Tayfur, Aybaba, Bilic'le çalışma fırsatı buldu.

Yanında Toraman, Ferrari, Zapo, Ersan, Escude oldu.

Muhteşem kafa golleri attı. Bursa'ya, gs'ye, vesaire..

Golden sonra attığı deparlar.. 6 numaralı forması..

Hatırlıyorum bi golden sonra kapalıya doğru koşup reklam panolarının üzerine çıkıp sevinmişti :)

Şampiyonluğumuzda soyunma odasında yerde ettiği dans :)

İnönü'deki kutlamalarda deli gibi çimin üzerinde kayması falan :)

Özliycem seni be kaptan.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın futbol aklı kim arkadaş. Nasıl bir akıl tutulması bu.

Elindeki 4 stoper tercihinden en iyi opsiyon Sivok. Gidip 3-4 tane stoper alamayacağın da ortada.

Ersan, Milosevic, Atınç, Pedro var iken ilk giden yine Sivok.

Bravo.

Çevrimdışı ferdi1903

lucescuyu kovan demirören deyyusuydu dimi?

Çevrimdışı Logins1903

iyi geceler kartallar sivokla 1 senelik sozlesme onerdiler onuda kabul etmedi yakında acıklama gelir ama luce gelınce 3lu savunma oynarız  zago ronaldo a.yldırım gibi ersan franco milosevic yerlerine.francoyu satmazlar supurucu olur ronaldo gibi isde yapar.
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 23:40:40 Logins1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş'ın futbol aklı kim arkadaş. Nasıl bir akıl tutulması bu.

Elindeki 4 stoper tercihinden en iyi opsiyon Sivok. Gidip 3-4 tane stoper alamayacağın da ortada.

Ersan, Milosevic, Atınç, Pedro var iken ilk giden yine Sivok.

Bravo.
Dogru.eldeki stoperlerden milo ve atinc yetersiz,ersani demiyorum bile. Su anki durumda sivok kesinlikle kalmali

Çevrimdışı Efe

iş %5 e kalmışsa gerçekten çok iyi yol katedilmiştir çok büyük bir olasılık doğmuş durumda gelmez demeyin gelir deyin artık lucescu gelir bu takımı şampiyon yapar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Renton

Sivok evine dönmek istiyor artık
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hadi uğur boralın sözleşmeyi yıllık 1.5m€'dan 5 yıl uzatalım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iş %5 e kalmışsa gerçekten çok iyi yol katedilmiştir çok büyük bir olasılık doğmuş durumda gelmez demeyin gelir deyin artık lucescu gelir bu takımı şampiyon yapar  :)

poziitif enerji yayalımm  Lucescu gelsin artık  arakadaşlar ..

bide Dario Srna     :iblush: :iblush:

Çevrimdışı ZEKI

@Çağrı bielsa yi ben yazdim ama twitterdada cikmis haberleri fakat olmazsa zico ilede gorusuluyor. Zico icin ne diyorsun peki ?