2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892398 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Abi bak seneye pişman olursun :evillol: :evillol:

hayır 3senedir aynı tiyatroyu izletiyor bizlere o sebeble senol guneste gelse gitmeli diyorum ben cnk onun tek mental sorunu yokki fizik olarakta var ve hiçbir zamanda geliştiremez kendini cnk yas almıs basını gitmiş...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bence de Oğuzhan bu takımın rotasyonu için ideal kalitede bir oyuncudur. Çaktırmadan 12 asist yaptığını duyunca ben de şaşırdım ama bugün yazdıklarım bu istatistikten kaynaklanmıyor. Biraz daha güçlense ve kendine baksa aslında yolu çok açık. O forma kutsaldır diyoruz her konusu açıldığında, futbolcunun da maç seçme veya teknik direktörle sorun yaşayıp kendini salmaya hakkı yok. Umarım yeni sezonda daha efektif oynar ve skora katkısı daha yüksek olur.

Cenk Tosun'da kesinlikle bu takımda önemli bir oyuncudur, bilmiyorum istatistiklerine bakmak gerekir ama girdiği gol pozisyonlarını yüksek oranda gole dönüştürdüğünü tahmin ediyorum. Daha çok şansı hak ettiği kesin, duygusal açıdan da Beşiktaş ailesinin ferdi olduğunu kalbinde yaşıyordur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı src35

ne güzel hayal kuruyormus o oyle
oguzhan istediğinde oynadıgını bugun gosterdi yani hiçbir zaman topcu olmaz ondan
bunuda bugun resmi hale doktugu için minnet borcluyuz hemen avrupaya bi takıma itelenmeli
oguzhanda öyle bi yetenek varki; bugun satsan 4 büyükleri bi turlayıp Bjkye geri gelme şansı yüksek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Takımın en zayıf halkası diye lanse edilen Oğuzhan'ın 12 asisti var. Çok enteresan.
kime ve neye göre oğuzhan her zaman yetenekli bi adamdı

Çevrimdışı Attila

Bu Walter Zenga'nin dedikleri cikiyor muymus? Twitter alemini bilmedigim icin soruyorum.
Senol Gunes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence de Oğuzhan bu takımın rotasyonu için ideal kalitede bir oyuncudur. Çaktırmadan 12 asist yaptığını duyunca ben de şaşırdım ama bugün yazdıklarım bu istatistikten kaynaklanmıyor. Biraz daha güçlense ve kendine baksa aslında yolu çok açık. O forma kutsaldır diyoruz her konusu açıldığında, futbolcunun da maç seçme veya teknik direktörle sorun yaşayıp kendini salmaya hakkı yok. Umarım yeni sezonda daha efektif oynar ve skora katkısı daha yüksek olur.

Cenk Tosun'da kesinlikle bu takımda önemli bir oyuncudur, bilmiyorum istatistiklerine bakmak gerekir ama girdiği gol pozisyonlarını yüksek oranda gole dönüştürdüğünü tahmin ediyorum. Daha çok şansı hak ettiği kesin, duygusal açıdan da Beşiktaş ailesinin ferdi olduğunu kalbinde yaşıyordur diye düşünüyorum.
katılıyorum dediklerine keriminde çok yetenekli olduğunu düşünüyorum daha fazla şans verilmeli 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hayır 3senedir aynı tiyatroyu izletiyor bizlere o sebeble senol guneste gelse gitmeli diyorum ben cnk onun tek mental sorunu yokki fizik olarakta var ve hiçbir zamanda geliştiremez kendini cnk yas almıs basını gitmiş...
Abi Samet Aybaba zamanında iyiydi ozzy. Bilic geldikten sonra daha kısıtlı oynadı :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

kerim ve töre de oguzhanla beraber gonderilmeli diyorum
cnk 3ündede müthis potansiyel var fakat üçüde birer yontulmayan odunlar...
ve hiçbir zamanda sekil alamazlar...aynı q7 işte,, kendine ihanet ediyor
o sebeble bu arkadaslara hiç umut beslemeyin arkadaslar yıllarca bu tip adamlar barındı ortalıkta ama hiçbir zaman faydaları olmadı aldıkları maaslar ep bi külfetti bizim için

[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 22:23:03 ozan062 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tercüman ağlıyo heralde ya :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

kerim ve töre de oguzhanla beraber gonderilmeli diyorum
cnk 3ündede müthis potansiyel var fakat üçüde birer yontulmayan odunlar...
ve hiçbir zamanda sekil alamazlar...aynı q7 işte,, kendine ihanet ediyor
o sebeble bu arkadaslara hiç umut beslemeyin arkadaslar yıllarca bu tip adamlar barındı ortalıkta ama hiçbir zaman faydaları olmadı aldıkları maaslar ep bi külfetti bizim için

Eee gönderdin yerine kimi alacaksın? Odunsa bırak sende odun olarak kalsın. Şu zamanda para harcayamacığın durumda geleceği en parlak 3'lüyü göndereceğine öyle bir adam getirdi bu adamları parlatsın. Böyle böyle bir yere varmayız ki biz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

hiç duygulanmayın arkadaslar
bende kendimden geçiyorum ama yapmayın etmeyin
bu adamın verdiği rezil kararlar ve hep beklediğimiz ama yapmadıgı seyler gelsin aklımıza
hiçbir zaman bize umut vermedi hiçbir alanda sadece baslangıcta ilk 5 haftada..onun haricinde hep bi alcalan trend aldı onunla yolculugumuz
yani o sebeble daha az üzülmeye bakın :bawling:

Çevrimdışı Deniz

Guzel ayrilmak da önemliydi.bilic yetersiz ve basarisizdi ve gorevine son verildi.
önümüze bakalım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Eee gönderdin yerine kimi alacaksın? Odunsa bırak sende odun olarak kalsın. Şu zamanda para harcayamacığın durumda geleceği en parlak 3'lüyü göndereceğine öyle bir adam getirdi bu adamları parlatsın. Böyle böyle bir yere varmayız ki biz.

besleyelim yani
aferin devam,hala parlatıcam diyorsunya biz ne anlatıyoruz sen ne diyon:)) olmaz onlardan diyoruz ama sen olur diyorsun o sebeble zaten ayrı yollardayız
alacagın adam satıcagın parayla olusur
trilyonlarca tolgay var piyasada onlarıda çalısan para alan personeller bulsun bi zahmet
aslında olay bu kadar basit:)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic gidiyor, Sivok gidiyor, Boral gidiyor.. Ulan slovak tercüman bile gidiyomuş :bandit:

Çevrimdışı Anıl

2 senedir eleştiriyorum adamı ama gitmesi üzdü be. Başarılı olmasını çok istemiştim. Güle güle Bilic.

Çevrimdışı Kadir G.

Sivok gittiğine göre 2 stoper almaları lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 senedir eleştiriyorum adamı ama gitmesi üzdü be. Başarılı olmasını çok istemiştim. Güle güle Bilic.
Aynen valla. Hem kendini hem bizi yaktı..

Sivok'un gitmesi içime oturdu ama be.. :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Sivok gittiğine göre 2 stoper almaları lazım.
miloda kiraya osmanlıya gidecek
o kurek ayaklı atıncın bu takımda yeri yok,, adam sırf ayakla mudahele yapıyor ben hayatımda boyle bi oyuncu gormedim:))
 yani beklerle beraber oraya totalde 5 adam alınmalı ama alınmaaazz:))

hadi benden bugunluk bu kadar herkesi yerin dibine batırdım bugun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

miloda kiraya osmanlıya gidecek
o kurek ayaklı atıncın bu takımda yeri yok,, adam sırf ayakla mudahele yapıyor ben hayatımda boyle bi oyuncu gormedim:))
 yani beklerle beraber oraya totalde 5 adam alınmalı ama alınmaaazz:))

hadi benden bugunluk bu kadar herkesi yerin dibine batırdım bugun :evillol: :evillol:

Luce geldiyse alacaklar son şansları olduğunu biliyorlar.

Çevrimdışı Renton

Defans hattına 4 takviye lazım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene adam gibi bir teknik direktör olsaydı futbolcuların başka özelliklerini konuşuyorduk şimdi. Yarın bir plaket verirler sonra da Vodafone Arena'nın açılış maçına davet ederler. Her halükarda bunu yapacağım ama hele ki açılış maçına kadar sevgili Luce'miz bu takıma güzel bir top oynatırsa Biliç'i yuhalamam daha yüksek sesle olacak. Tabi slaven efendi utanmaz ve gelirse ......
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 22:58:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
3 kilo fazlam var sınav doneminde kilo aldim fit olmak icin 3 kilo vermem lazim ne onerirsin ? :)

Özelden yaz konu dışı diye vururlar bizi burada :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Attila

Bilen biri soylesin lutfen; bu Walter Zenga muteber biri midir? Adam Lucescu bitti diyor. :sevinc :ishock: :pray:
Senol Gunes

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene yabancı sınırlaması yokken, bonservis bedeli yokken Sivok gibi tecrübeli bir stoperi göndermelerine anlam veremiyorum. Bence gitmemeli
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

biliç sivok ve uğur boral veda ettiler maçtan sonra atiba opare ve ismailinde ayrılacağını düşünüyorum başka gidecek olmayacaktır yerlerine alınacak oyuncular büyük önem taşıyor 5 transfer bekliyorum bu sezon için 2 defansa 1 ortasaha 1 sol bek 1 de forvet takviyesi olacak gibi görünüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK