Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Niye ?Kim gelsin mesela
ben türkiyeden yolu geçmemiş herhangi bir yabancı hocaya varım:)
Yanlız yolu geçmemiş adam demek bir seneyi daha feda etmek demek. İyi düşünmek lazım.
Bakary sako doğru sanırım.
Sako'yu alıp para dökeceğine git Atsu'yu kirala 1 yılını kurtarırsın en azından
Ayrıca Şenol Güneş gelirse üçüncü olur kupada final oynatır avrupada da gruptan çıkar sezonu bitirir alkışlamaya devam edersiniz o zaman
Üçüncü olacağını neye göre garantiledin? Bizimle de paylaşır mısın?
Chelsea kiraladı onu.
Lucescu gelmez diyenleri not aldım, çok eğleneceğiz
Neden Şenol Güneş ? Neden Lucescu değil ? İsimleri yazmadan bir masaya bu adamların sadece CV'lerini koysak hangisini tercih edersin ?
Yaz beni de kaybolma ama şenol hoca gelince
Şenol Güneş gelirse kaybolmam ama başkası gelirse
Lucescu'yu istemeyen ki yahu? Taşlarlar adamı Gelmeyeceğini düşünüyorum sadece.
Lucescu'yu istemeyen kim yahu? Taşlarlar adamı Gelmeyeceğini düşünüyorum sadece.
Amacımız kısa vadede başarı yakalayıp dar boğazdan kurtulmak. Şenol ile ilk senesinde şampiyon olacağını düşünen insan var mı ?
Ahmedov her ne kadar göndermek istemeyebilir. Ama ondan güçlü Putin var. Adam savaştan çekindiği için gidiyor. Yoksa stad bahane bence. Donetsk'e seneye de dönemeyecekler. Ee Luce'de Dnipro'da devam etmek istemiyor. Savaşın da ne zaman sona ereceği belli değil. Hatta daha da kötüye gidebilir.
Haklısın da neden biz? Lucescu neden bizi seçsin? Lucescu gibi kariyerli, başarılı bir teknik direktör tabiri caizse elini sallasa 50 tane kulüp istemeye gelir adamı.
For an unfinished bizniz.