2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870701 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş gelirse yüzde 99 diyorum.

Eğer Şenol Güneş gelirse bence Şener'i de ikna edebiliriz. 1.5 milyon euro verebiliriz ona illaki oyuncu satışı olur o kadar.
Şener tam bizim aradığımız tarzda bir bek. Gökhan Gönül'e çok benziyor oyun tarzları. Yumuşak çalımlar atabiliyor, iyi orta yapıyor ayrıca set oyununda da başarılı gördüm ben :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

İzlememiştim çok güzel konuşmuş.

Çevrimdışı Tolga

Ben neşteri vururum öyle Bilic gibi anlayış filan beklemeyin çatır çatır sizi eleştirirm her hafta önce destek verip susun diye :D

Küpem yok, gitar çalamam ama cesaretim var  :bandit:
Beren de yoktur şimdi senin :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 01:27:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beren de yoktur şimdi senin :kop:

Pek sevimli de sayılmam hakem tehdit ederim  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ahmedov çok kuvvetli adammış yalnız. 8 milyar dolar kişisel serveti var. Bu adam ikna olmazsa Lucescu'yu kimse alamaz ordan.
Zaten Lucescu'da topu sürekli Ahmedov'a atıyor açıkçası Lucescu gelmek istiyorsa gerekirse o da devreye girmeli bu konuda.

Yani gidip açık açık Ahmedov'a ben Beşiktaş'a dönmek istiyorum bu konuda anlayış bekliyorum demeli.

Yoksa bu iş kolay kolay olumlu sonuçlanmaz gibi geliyor bana.

Tabi bunu söylerken Lucescu ile tüm konularda anlaşma sağlandığını varsayarak söylüyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 01:31:26 Tolga_ ]

Çevrimdışı Tolga

Pek sevimli de sayılmam hakem tehdit ederim  :icool:
Comandante Çağrı :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 01:33:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Comandante Çağrı :biggrinking: :biggrinking:

Panda bile şampiyonluk kazandı be Bilic yuh sana be :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Başka Topikle karıştırıyor olmayasın COB kardeşim. Bizi gerçekten 3 büyük olarak kabullenmiş insanlar var demekle neyi kastettin anlamadım. Bu forumda yazdığın topçulara ve özellikle emreye imrenen bir kişi bulamazsın. Forumdaki arkadaşlar beğendikleri yabancı oyucuları gördüğüm kadarı ile sadece takımdaki futbolcularla kıyaslıyor  :money:

Yok karistirmiyorum, bunu sadece bizim taraftar değil digerleri de yapiyor.  Onlarin Muslerasi var biz Tolgayla oynuyoruz tarzi seyler,  Emreyi ornek olarak soyledim soyledim.

Bence iki uc pozisyon disinda kadro olarak biz Gs ve Fb den daha iyiyiz.Bu kadronun sampiyon olmasi gerekirdi, kalite olarak ucurum yok, surekli seyahat ve Bilicin beceriksizligi yuzunden sampiyon olamadik. 

Millet kimlerle oynuyor biz kimlerle ayaklarina girmemek lazim.

Çevrimdışı talha

Di Matteo gelsin de görsünler :icool:

Yanlız bu adam gelirse UEFA'yı alabilir. :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Bunu Forza da gördüm bu nedir abi ya :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu Forza da gördüm bu nedir abi ya :)
Kan-Ter-Gözyaşı :evillol:
Bi dakka bi dakka.. Başkanın gelirken vaadettiği şey Pettemek olmasın :alala: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Kan-Ter-Gözyaşı :evillol:
Bi dakka bi dakka.. Başkanın gelirken vaadettiği şey Pettemek olmasın :alala: :kop:
Hahahhaha sesli güldüm :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Yok karistirmiyorum, bunu sadece bizim taraftar değil digerleri de yapiyor.  Onlarin Muslerasi var biz Tolgayla oynuyoruz tarzi seyler,  Emreyi ornek olarak soyledim soyledim.

Bence iki uc pozisyon disinda kadro olarak biz Gs ve Fb den daha iyiyiz.Bu kadronun sampiyon olmasi gerekirdi, kalite olarak ucurum yok, surekli seyahat ve Bilicin beceriksizligi yuzunden sampiyon olamadik. 

@Necmi abi nin Şenol Güneş i yorumlarken yazdığı durum cevap " gol yememe " yukarda yazıyor.

Sağ bek hattımiz : TR de en iyi Gökhan Gönül
Sol Bek hattımiz :  TR de  en iyi Caner
stoper  :  Chedju - Egemen  bizden iyiler
forvet arkası :  Tr de en iyi  Sneijder
On libero : Hakemleri ısırmasıyla ( buda destektir takıma) Melo

Kaleci : Muslera

Bizim ileri hattımiz hep gol attı puan kaybettiğimiz maçlarda (derbileri saymiyorum)  ama geri bozuk olunca 1 golle maç içi anatomimiz kaydı. Fb nin de ilerisi bozuktu.

2 sini harmanlayan GS ise işi götürdü .

Çevrimdışı f_madida

Zaten Lucescu'da topu sürekli Ahmedov'a atıyor açıkçası Lucescu gelmek istiyorsa gerekirse o da devreye girmeli bu konuda.

Yani gidip açık açık Ahmedov'a ben Beşiktaş'a dönmek istiyorum bu konuda anlayış bekliyorum demeli.

Yoksa bu iş kolay kolay olumlu sonuçlanmaz gibi geliyor bana.

Tabi bunu söylerken Lucescu ile tüm konularda anlaşma sağlandığını varsayarak söylüyorum.

Mansimov muydu neydi? O adam devreye girsin bari... Hep "devreye giren" bir adam var ya.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi COB

@Necmi abi nin Şenol Güneş i yorumlarken yazdığı durum cevap " gol yememe " yukarda yazıyor.

Bizim ileri hattımiz hep gol attı puan kaybettiğimiz maçlarda (derbileri saymiyorum)  ama geri bozuk olunca 1 golle maç içi anatomimiz kaydı. Fb nin de ilerisi bozuktu.

Sivok - Pedro - Ersan uclusu fb ve gsninkinden kotu değil bence. Cok mac pozisyon bile vermedik,  gs fb kazandigi maclarda bile pozisyon verdiler.

Caner Motta 'dan iyi Gokhan Serdardan iki goblet iyi.

Melo ya karsilik Veli de Tolgay da takima daha cok katki sagladilar.

Olcay Kerim Gokhan Tore uclusu kanat olarak rakiplerin oyuncularindan daha iyi.

Sosa bir Sneijder değil ama onun kadar katki yapti sezon boyunca.  Diego dan daha kemble bir maestro,10 numara isini iyi yapti. Onun disinda Oguzhan gibi bir oyuncu bile yok renklilerde.

Demba ve Tosun ikilisi Burak -Umut tan iyi Sow-Webo ile esdeger ama performans acisindan daha iyi.

En buyuk fark kalede oldu. O yuzden kaleye iyi yatirim sart...

Çevrimdışı Alper1903

Gece gece aklima dustu bu Demba ba bestesi de ne populer oldu yav  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

@Kemal   senin dediğinede çok fazla katılamayacağım bir iki oyuncu mukayese ederek bir kadroyu değerlendiremezsin
rakiplerde saydığın oyuncular dışında hepsi çöp ama Beşiktaş kadrosunda bir denge var Arsenal Tottenham liverpool maçlarınıda bu takım oynadı
birde feyenord var bizim karşımızda çok zayıf göründü ama ondan sonraki maçları pekte zayıf olmadığını kanıtladı bizim sorunumuz oyuncu kalitesi değildi
hoca kalitesi kötüydü birde bazı oyuncularımızın kişisel menfaatlerini şampiyonluktan daha önemli görüp takıma ihanet etmesiydi
ve hakkını vermeyen oyuncuyu sahada tuttuğu için gene biliç hatalı avrupa maçlarıyla Türkiyedeki maçlar arasında ne fark vardı bence hakem farkı
bugün caner bizde oynasaydı en az on maç kart cezası alırdı öyle fenerdeki gibi bir ufuk açmazlardı önüne
keza melo zaten sezonu bitiremezdi valizini toplatırlardı bak iş bitti istatistikleri doğrultmak için ceza yağdırdılar renklilere
bu güne kadar akılları nerdeydi biz küfür etmediğimiz maçta küfürden ceza aldık sahalarında her maç küfür edenler anca son maçta tribün kapatma aldılar
muslera iyi kaleci ama gs 34 biz 31 gol yemişiz bizden iyi stoperide var
fenerin iki beki ve stoperleri bizden iyiyken bu sadece iki gol farkettirmiş
kendi oyuncularımıza haksızlık etmeyelim bizim ileri ucumuzda onlardan iyiydi ama defansımız onlarla aynı performansı göstermiş
bizim en büyük handikapımız velinin olmayışıydı ne olursa olsun rakipte veli gibi bir oyuncu yok Töre gibi bir oyuncu yok olcay gibi bir oyuncu yok
Demba ba gibi bir golcüleri yok birebir karşılaştırırsak bizdeki oyuncu kalitesi onlardan daha düşük değil
bizdeki fark hakem faktörüydü gs nin kırmızı kart görmediği ligde biz 10 kırmızı kart gördük işin özeti bu

Çevrimdışı TØLGA

Lucescu İstanbul'da. Bilic ayrılana kadar ek iş yapıyor. Sonra takımın başına geçecek.  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 03:42:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Hadi ben tez yazıyorum kalanınızın bu saatte burada ne işi var :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Lucescu İstanbul'da. Bilic ayrılana kadar ek iş yapıyor. Sonra takımın başına geçecek.  :biggrinking:
:kop: :kop:
Uykum yok ama yatmayı deneyeceğim birazdan :photo:

Çevrimdışı TØLGA

:D kafa dağıtıyorum yarın sınav var sabaha  kadar uyku yok zate
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan P.

2 sene ust uste sampiyon olabilirsek eski gunlere donebiliriz...

Çevrimiçi Necmi

:dontknow:

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bilic belli ki Hırvat basınına bir röportaj vermiş ama çevirisi ne kadar doğru bilemeyiz. Bizim basın İngilizce metinleri bile doğru düzgün çeviremiyorken Hırvatça'yı çevirmesi pek mümkün gözükmedi bana.

En basitinden, ilk aklıma gelen örneği söyleyeyim. Daha 3-5 gün önce bir gazetede "İngiliz Mirror gazetesi inşası devam eden en iyi futbol statlarını listeledi" gibi bir haber çıktı. Listede bizim Vodafone Arena da var.

Mirror'ın Vodafone Arena fotoğrafının altına yazdığı yazı; "We're hoping the reception is good at the new Vodafone Arena." Bizim basının çevirisi; "Umarız bizi Vodafone Arena'da iyi karşılarlar"

Halbuki reception kelimesi bu cümlede "karşılamak"tan ziyade Vodafone markasına atıfta bulunarak "sinyal kalitesi" anlamında kullanılmış. Yani şakayla karışık "Umarız Vodafone Arena'da sinyal kalitesi iyidir" demişler. Bu haber yanlış çevrilmiş haliyle birçok spor sitesinde yayınlandı, hiçbiri de düzeltmeyi akıl edemedi.

Bu kadar basit bir İngilizce cümleyi bile çeviremeyen basının tam sayfa Hırvatça röportajı doğru bir şekilde çevirebileceğini hiç sanmıyorum.

Zaten adam gidiyor artık, öyle dedi böyle yaptı diye tartışmak bir fayda sağlamaz. Önümüze bakalım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 07:17:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic belli ki Hırvat basınına bir röportaj vermiş ama çevirisi ne kadar doğru bilemeyiz. Bizim basın İngilizce metinleri bile doğru düzgün çeviremiyorken Hırvatça'yı çevirmesi pek mümkün gözükmedi bana.

En basitinden, ilk aklıma gelen örneği söyleyeyim. Daha 3-5 gün önce bir gazetede "İngiliz Mirror gazetesi inşası devam eden en iyi futbol statlarını listeledi" gibi bir haber çıktı. Listede bizim Vodafone Arena da var.

Mirror'ın Vodafone Arena fotoğrafının altına yazdığı yazı; "We're hoping the reception is good at the new Vodafone Arena." Bizim basının çevirisi; "Umarız bizi Vodafone Arena'da iyi karşılarlar"

Halbuki reception kelimesi bu cümlede "karşılamak"tan ziyade Vodafone markasına atıfta bulunarak "sinyal kalitesi" anlamında kullanılmış. Yani şakayla karışık "Umarız Vodafone Arena'da sinyal kalitesi iyidir" demişler. Bu haber yanlış çevrilmiş haliyle birçok spor sitesinde yayınlandı, hiçbiri de düzeltmeyi akıl edemedi.

Bu kadar basit bir İngilizce cümleyi bile çeviremeyen basının tam sayfa Hırvatça röportajı doğru bir şekilde çevirebileceğini hiç sanmıyorum.

Zaten adam gidiyor artık, öyle dedi böyle yaptı diye tartışmak bir fayda sağlamaz. Önümüze bakalım.

Chicken Translate  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli