2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871379 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:45:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş'A sportif direktör olduğum gün orta yaşlarınızda hayatın keyfini çıkaracaksınız atın fava bekletin  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi çocuk kontenjanımız dolu  :kop:
Bak bu olmadı işte :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe İtalyan bir sportif direktörle anlaşmış, yeni hoca da Di Matteo diyorlar twitter'da. Ay hadi inşallah :D

Aynı hesap Holmen+10 milyon euroya Serdar Aziz+Ozan Tufan+Şener Özbayraklı diyor.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'A sportif direktör olduğum gün orta yaşlarınızda hayatın keyfini çıkaracaksınız atın fava bekletin  :kop: :kop: :kop:
Bize de iyi çocuk kontenjanından yer ayarlarsın artık :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe İtalyan bir sportif direktörle anlaşmış, yeni hoca da Di Matteo diyorlar twitter'da. Ay hadi inşallah :D

Aynı hesap Holmen+10 milyon euroya Serdar Aziz+Ozan Tufan+Şener Özbayraklı diyor.
Di Matteo gelsin de görsünler :icool:

Çevrimdışı Anıl

Senden görev bekliyor olacağım abi :bigstar:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:47:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Şener ve Ozan Tufan ile 3 ay önce anlaştıklarına dair güçlü bir iddia vardı inanmamıştım ama sanırım doğru.

Şenol Güneş bunu biliyorsa ondan uzatmamış olabilir çünkü Fernandao da giderse o jenerasyonu tamamen kaybedecek zaten Belu da yolcu adam uğraşmaz bir daha kadro kurmakla.

Hazır takım olan Beşiktaş'a gelir kim olsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Dani Alves de var  :kop:

Richards o kadar tuzlu mu kulüp arıyor falan diyordular. :D

Çevrimdışı Tolga

Şener ve Ozan Tufan ile 3 ay önce anlaştıklarına dair güçlü bir iddia vardı inanmamıştım ama sanırım doğru.

Şenol Güneş bunu biliyorsa ondan uzatmamış olabilir çünkü Fernandao da giderse o jenerasyonu tamamen kaybedecek zaten Belu da yolcu adam uğraşmaz bir daha kadro kurmakla.

Bu Fener'de bugüne kadar ülkedeki en iyi yerlileri her zaman transfer etmiştir hala da devam ediyorlar desene :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:50:03
  • Beşiktaş / Bodrum
İlk 2 yıl kovulmazsam 10 yılda 5 şampiyonluk vaad ediyorum o yüzden küfür etmeyin bana maçlarda medenice eleştirin  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat.Y

Aynen katılıyorum.Şenol hoca sayesinde kişisel performansı gelişecek birçok futbolcu var kadroda.Şenol hocada bu işleri iyi yapıyor.Bence Luceden ziyade Şenol hoca bize daha isabetli olur...

Çevrimdışı Tolga

İlk 2 yıl kovulmazsam 10 yılda 5 şampiyonluk vaad ediyorum o yüzden küfür etmeyin bana maçlarda medenice eleştirin  :kop: :kop:
Seni yine buradan eleştireceğim direkt yüzüne karşı yani :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

valla mustafa pektemek, ismail ,sezer, eneramo gibi transferler olursa pek şansın yok beee  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi kombine yenilemelerden sonra artık her maç seninle transfer konuşuruz :D

Çevrimdışı safa burak

Bence bosuna umutlanmayin luce gelmez olacak olan belli senol gunes gelecek. Baska ihtimal var mi bilmiyorum.

Bilicle ilgili de bir seyler yazacagim. Ekside bayagi ovuyorlar gitmesine cok cok uzuluyorlar. Bilic gidince yerine gelecek olanin seneye daha iyisini yapamacagini soyluyorlar. Adamin2 yildir takimi 3. Yapmasini mesrulastiriyorlar ve kadromuzu ligin 4 veya 5. Kadrosu oldugunu soyluyorlar soyluyorlar. Akil alir gibi degil. Bana kalirsa kadromuz ligin en iyi kadrosu. Gs de muslera ve sneijder disinda hangi bolgedeki oyunculari daha iyi ki. Belki kafa toplarina cikabildigi icin chedju dersin baska kim? Ben tolgyin da en az melo kadar iyi oldugunu düşünüyorum. Fb de kim daha iyi fbden adam al deseler caner ve topal disinda kimseyi almam. Yani diyecegim o ki kadromuz yetersiz degil sadece bilicin yeterli verimi alamadigini dusunuyorum.

Bir de bugun aciklamalarini gordum gerci yalanlama geldi ama ben dogru olduguna inanuyorum. Hirvatistanda bir adam niye durduk yere bilicin demedigi seyleri uzun uzun kurgulayip yazsin ki. Yalan haber dedigin basit yapida olur x futbolcusu su takima gitmek istiyorum dedi diye haber yapilir sonra yalanlama gelir demedim der olur biter. Ya bunda? Kac farkli konuya deginilmis bunlari uyduracak adaminda turkiye ligini siki takip etmesi lazim o kadar futbolcu ismo gecti. Bugunku aciklamalari da kucuk dusuncede oldugunu gosteriyor adam zaten kabullenmis besiktasin 3.buyuk(asla) oldugunu o yuzden 3. Olmak ina gore basarisizlik degil. Daha 1 ay once bizim icin buyuk derbi olan bursayi yenince goklere cikarildik eskisehire kaybedince topa turuluyoruz diye aciklama yapmisti.

Biraz uzun oldu kusura bakmayin uzu zamandir giremiyordum icimdekileri yazayim dedim. Bilicin kadrodan yeterli verim alip alamadigi hakkinda siz neler dusunuyorsunuz diyorum ve sozlerimi bitiriyorum.
Iyi geceler

Çevrimdışı Deniz

Lucescu gelmez tsk iyi akşamlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Ahmedov çok kuvvetli adammış yalnız. 8 milyar dolar kişisel serveti var. Bu adam ikna olmazsa Lucescu'yu kimse alamaz ordan.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belluschi bize gelirmi :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

Lucescu gecen yaz Gs'ye de okey vermişti ama Ahmedov bırakmamıştı diye hatırlıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Hemde Ne can yakar inşallah olur. aslında bi yandan Şenol Güneşi daha çok istiyorum luceye göre Şenol hocanın oynattıgı oyun tamamen ofansif saldıran ısıran bi takım yaratablir adam bursaya gol rekoru kırdırttı.
ama gol atarak şampiyon olunmuyor yoksa şampiyon olurdu kimsede Bursaya karşı Beşiktaşa karşı oynadığı gibi oynamıyor.
Attığı kadar yediğide önemli bir maç 5 gol atıp bir maç yenilirsen sezonda doksan gol atarsın ama orta sıralarda kalırsın
Lucede 1 gol atarsın 3 puanı cebine koyarsın şenolda 5 attığın maçta bile 5 yemeyeceğinin garantisi yok. Kale gibi defans kurmazsak
Şenolla avrupada kevgire döneriz ligdede ilk üçe girmemiz bile şansa bağlı olur. Öyle düşündüğünüz kadar iyi bir hoca değil
bizim maçı hatırlayın maçı alacaklar uzatmada verdiler bir golde sayılmadı defans diye bir şey yoktu dağıldılar kaldıki Beşiktaşa karşı özel motive olmuşlardı
Bursadaki saldıran Şenol güneşi bulamazsınız ama o defansı fazlasıyla bulursunuz devamlılığı ve vizyonu olmayan bir hoca
şu Dünya üçüncüsü olma lafınıda bir kenara koyun artık biz o üçüncülüğü Şenol güneşe ramen almıştık. bütün maçlarda fıtık etmişti
yatsın kalksın ilhan mansıza dua etsin oynatmadığı adam son dakikalarda girerek ona üçüncülüğü verdi ilhan mansız sayesinde adam hoca oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 01:09:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Seni yine buradan eleştireceğim direkt yüzüne karşı yani :evillol: :evillol:

Ben neşteri vururum öyle Bilic gibi anlayış filan beklemeyin çatır çatır sizi eleştirirm her hafta önce destek verip susun diye :D

Küpem yok, gitar çalamam ama cesaretim var  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 01:11:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Belluschi bize gelirmi :upto:

Şenol Güneş gelirse yüzde 99 diyorum.

Eğer Şenol Güneş gelirse bence Şener'i de ikna edebiliriz. 1.5 milyon euro verebiliriz ona illaki oyuncu satışı olur o kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Güneş gelirse yüzde 99 diyorum.

Eğer Şenol Güneş gelirse bence Şener'i de ikna edebiliriz. 1.5 milyon euro verebiliriz ona illaki oyuncu satışı olur o kadar.

Bize umut sat başkan millet rahat bi uyku uyusun. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 01:13:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Şener, Fernandao ve Ozan Fener'e giderse yanlış tercih yapmış olacaklar.

Bunların sadece Fernandao Fener'in sistemine uyan oyuncu tipi. Fener hızlı oynamıyor. Hiç oynamadı 10 yıldır yine oynamayacaktır.

Şener ve Ozan duran oyunda iyi oyuncular değiller tempolu oyunda fark yaratıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 01:14:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bize umut sat başkan millet rahat bi uyku uyusun. :D

Şuanki durumda loca satmak bile daha kolay galiba  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli