2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871288 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Ya yok bunun gelişmelerden haberi yok dünkü Fanatik haberinden kaynağını alıyor dana :D
senin var belliki söylede bilekkkkk  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ya yok bunun gelişmelerden haberi yok dünkü Fanatik haberinden kaynağını alıyor dana :D
Valla Lucescu'nun bu başkana olan bir bağılığı var ondan izin almadan pek ayrılabileceğini düşünmüyorum umarım yanılırım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:37:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ahmedov da tam Luce'nin seveceği başkan tipi.

Ne isterse aldı, stad yaptı, üstüne verdiği maaşı değerlendirip büyütmesi için ekonomik alanlar gösterdi savaş filan olmasa 10 yıl daha kımıldamazdı oradan Luce.

Fikret Orman bırak değerlendirmeyi üstüne loca satar Luce'ye  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Danny muhteşem bir oyuncu ama bizim aradıgımız tipte bir kanat mı emin değilim. Sosa'nın kanatta oynadıgı maçları hatırlarsanız takımın top teknigi ve topla oynama yüzdesi artarken, ceza sahası içi etkinligi azalıyordu. Çünkü Olcay haricinde ceza sahasına boş koşu atan ve önüne top isteyen kanat oyuncumuz yoktu. Bir de buna durağan Demba eklenince top bizde olmasına ragmen pozisyona giremiyorduk ( son Gs maçı buna guzel ornek ) Benim kafamdaki yeni sol kanat transferi Olcay'ın fizik olarak daha gelişmiş olanı. Yani maç içinde zaman zaman 2. forvet gibi oynayabilecek, önüne top atıldıgında kaçabilecek, ceza sahasında etkili, fizikli ve golcü kanat. Babel'i örnek verebiliriz mesela

td olarak kim gelecek ve ne oynatacak önemli. eldeki oyunculara göremi diziliş yapacak yoksa saplantılı bir biliç versiyonu mu gelecek o çok önemli.bence bizim kadro şampiyon olabilecek bir kadroydu biliç yedi bitirdi adamları.çıkmayn kanat beklerin var ve önüne 2 adam daha koyuyorsun.ileride pas yapabilecek tek adamla oynuyorsun.yapması gereken 4 lü savunma oynuyorsan tek ön libero atiba veye veli farketmez önüne sosa ve tolgay ile oynamak.değişiklik yapmak istediğinde oğuzhanı koymak.çocuğu köreltti.samet aybaba ve biliç ilk geldiği dönemde oğuzhan çok iyiydi.benim tercihim atiba önlerinde sosa tolgay oğuzha ileride demba ve olcay olurdu.4-1-3-2 sistemi denenebilirdi.yada  olcay yerine töre.bir araya kaçan adam bir bitirici santrafor.arkasındada 3 tane pasör ve şutör.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:38:24
  • Beşiktaş / Bodrum
senin var belliki söylede bilekkkkk  :bandit:

2 gün önceki bilgi var elimizde en son daha sıcak önce soğusun biraz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ahmedov da tam Luce'nin seveceği başkan tipi.

Ne isterse aldı, stad yaptı, üstüne verdiği maaşı değerlendirip büyütmesi için ekonomik alanlar gösterdi savaş filan olmasa 10 yıl daha kımıldamazdı oradan Luce.

Fikret Orman bırak değerlendirmeyi üstüne loca satar Luce'ye  :evillol:
Savaş olmasa zaten hayatta buralara yolu düşmezdi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:39:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Hangi çürüğe kim para verecek :D

Köybaşı + Pektemek eşittir 1.5 milyon euro  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

via @anilt gelmez ise anıl görüşüyoruz  :biggrinking:
Ya Luce gelmezse Şenol Güneş gelecek. Kaybedecek birşey yok o yüzden :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:39:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya Luce gelmezse Şenol Güneş gelecek. Kaybedecek birşey yok o yüzden :D

Çok bekletirsen o da Çin'e gidecek  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:fkr:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:40:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Bundan sonra oyuncu maaşları maaş+ loca olsun  :tabe:  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

umutlandırıp utandırmazlar inşallah nasıl görüryorsun durumları  oluru var mı onu de hele?? :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:40:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yok be abi. Beşiktaş varken Çin'e mi gider Şenol hoca. Zaten çok bekletecek bir durum yok 1-2 haftaya belli olur yeni teknik direktör

Çevrimdışı Tolga

Bundan korkuyorum zaten Lucescu için uğraşıp işi bitiremeyip Şenol Güneş'ten de olmak var :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

N.Ozturk ‏@nurullah_ozturk  47 sn.47 saniye önce
Az önce yurtdışından bir mesaj aldım
Bjk. Basel'i şampiyon yapan TD Paulo Sousa ile de ilgileniyormuş.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:42:16
  • Beşiktaş / Bodrum
umutlandırıp utandırmazlar inşallah nasıl görüryorsun durumları  oluru var mı onu de hele?? :biggrinking:

İhtimal var baya çünkü Fener getirmiyor o da kalmak istemiyor adam kucağımızda çünkü stadsız oynamay devam edecek orada. Gerçi burada da öyle olacak Ocak'a kadar :D

Adama istediğimizi göstermek lazım. Bir de az değil 3 yıl bonservisli oyuncu alınamayacak asıl mesele Luce'ye Shakthar'daki gibi oyuncu satışı yaptırıp kadroyu devamlı yenilemesine izin vermek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bursaspor'un sağ bek oyuncusu Şener içinse sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanmak isteyen Fenerbahçe, 5 milyon Türk Lirasını gözden çıkardı. Sarı-lacivertliler, bu paranın ödenmesi halinde Bursaspor ile anlaşmak zorunda kalmayacak. Milli oyuncunun da Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakması, transferin önünü açıyor.

Şener'e yürümediğimize göre Maxi ile anlaştık varsayıyorum.

He anlaşmadıysak ve bunu da kaptırdıysak ben çok kötü yönetime yürüyeceğim bu yaz. Çünkü başka sağ bek yok piyasada.  :s20: :s20:

Micah richards var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:43:32
  • Beşiktaş / Bodrum
N.Ozturk ‏@nurullah_ozturk  47 sn.47 saniye önce
Az önce yurtdışından bir mesaj aldım
Bjk. Basel'i şampiyon yapan TD Paulo Sousa ile de ilgileniyormuş.

Bu adam Dortmund'un efsade 90 lar sonu kadrosunda vardı o meşhur batışında hayal meyal hatırlıyorum futbolcuydu o zaman :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:43:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:44:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok be abi. Beşiktaş varken Çin'e mi gider Şenol hoca. Zaten çok bekletecek bir durum yok 1-2 haftaya belli olur yeni teknik direktör

Çin'deki hocalar 3-4 milyon euroya çalışıyor  :duman:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 00:45:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de varım iyi sağ bek olurum :kop: :kop:

İyi çocuk kontenjanımız dolu  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli