2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856840 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

haaa bu arada tehlikenin farkındamısınız sezon sonu ibrahim toroman dönüyo  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi mayguntr

Samet aybaba elindeki ezik feda kadrosuyla:

4 derbi 0 gol 0 puan ,7 derbi 0 galibiyet.UTAN BİLİC
Giderken öyle açıklamalar yapması cidden ayıp bence , bildiğin kendi oyuncusuna ihanettir yani bizde Günay vardı 3.kaleci onlarda Muslera var tabiki üçüncü olacaktık demek ne ya. O zaman lig oynanmasın kadrolar kurulsun maliyeti en yüksek olan birinci olsun.Son haftalarda inatla zaten seyircinin damarına basıyodu bu açıklamalar çok olmuş  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Madem izledin, Kasımpaşa nasıldı sence bu sezon? Takım olarak soruyorum? futbol olarak? taktik olarak?
Kasımpaşa kötüydü kabul de toplu ve topsuz oyunda değerlendirirsek Babel zaman zaman geriye gelip savunmaya yardım etmekten kaçan bir oyuncu görüntüsü verdi.

Onu bir tek Lucescu gelirse oynatabilir böyle adamlardan verim almasını bildiği ve idare edebildiği için yoksa kim gelirse gelsin Quaresma gibi bazen oynar bazen oynamaz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bilic: "Galatasaray'ın yedek kulübesinde geçen yıl Napoli'de oynayan Pandev ve Dzemaili vardı. Bizim en iyi oyuncumuz ise Atiba Hutchinson."

Hayır, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı gözünde fazla büyüttüğünü zaten söylemiştim, derbilerde de gördük.

Pandev ve Dzemaili 3.lig takımına Türkiye kupasında gol atmaktan başka ne yaptı ?

Senin elinde Xavi (Tolgay), İniesta ( Sosa ), 10 milyon verseler satmayacağın Necip var iken?

Emre, Topal > Xavi, İniesta mı oldu.

Ne yaptılar bu adama. Son 1 aydır odunla mı dövdüler; bu hale geldi.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 17:50:22 atalay ]

Çevrimdışı Deniz

Neyse ki bilic gider ayak milletin kafasındaki soru işaretlerini silerek gitti.Acaba diyen bir çok kişi bugün iyi ki gitmiş diyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kasımpaşa kötüydü kabul de toplu ve topsuz oyunda değerlendirirsek Babel zaman zaman geriye gelip savunmaya yardım etmekten kaçan bir oyuncu görüntüsü verdi.

Onu bir tek Lucescu gelirse oynatabilir böyle adamlardan verim almasını bildiği ve idare edebildiği için yoksa kim gelirse gelsin Quaresma gibi bazen oynar bazen oynamaz. :)

Tamam, o zaman imkanın varsa, kasımpaşa-Bursaspor maçını izlemeni rica edeceğim bir daha.

Savunmaya nasıl yardıma geldiğini gör  :tabe:

Çevrimdışı talha

Beyler dediğim gibi bir durun hele bunlar neler neler yazdılar. İşin kaynağını görmeden inanmak olmaz. Fena halde dolduruşa geliyonuz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Bilic: "Galatasaray'ın yedek kulübesinde geçen yıl Napoli'de oynayan Pandev ve Dzemaili vardı. Bizim en iyi oyuncumuz ise Atiba Hutchinson."

Hayır, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı gözünde fazla büyüttüğü zaten söylemiştim, derbilerde de gördük.

Pandev ve Dzemaili 3.lig takımına Türkiye kupasında gol atmaktan başka ne yaptı ?

Senin elinde Xavi (Tolgay), İniesta ( Sosa ), 10 milyon verseler satmayacağını Necip var iken?

Emre, Topal > Xavi, İniesta mı oldu.

Ne yaptılar bu adama. Son 1 aydır odunla mı dövdüler; bu hale geldi.
Şu açıklamalardan sonra Bilic'in kaza bela şampiyon olup burada kalırsam seneye ne yaparım diye kara kara düşündüğüne inanmaya başladım valla.

Bu isteksizliği de takıma yansıdı tabikide.

Çevrimdışı Tolga

Tamam, o zaman imkanın varsa, kasımpaşa-Bursaspor maçını izlemeni rica edeceğim bir daha.

Savunmaya nasıl yardıma geldiğini gör  :tabe:
İşte her zaman taktik disipline sadık kalabilen bir oyuncu değil dediğim gibi ondan full verim alabilecek tek kişi yine Luce'dir tabi gelirse :D

Çevrimdışı talha

Kaynak : http://www.jutarnji.hr/slaven-bilic-ekskluzivno-za-jutarnji--besiktasu-zelim-svu-srecu--vrijeme-je-za--lige-petice-/1356689/

Bilic'in söyledikleri. Demiş yani.

Bende buna ulaşmaya çalışıyordum. Evet dediği belli oldu. Bu adamın bize gitmeyeceği bu kadar belli işte.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Şu açıklamalardan sonra Bilic'in kaza bela şampiyon olup burada kalırsam seneye ne yaparım diye kara kara düşündüğüne inanmaya başladım valla.

Bu isteksizliği de takıma yansıdı tabikide.

Ben orasında değilim. Zaten 3. olamamız normal demeye getirmiş hatta direkt demiş.

http://www.jutarnji.hr/slaven-bilic-ekskluzivno-za-jutarnji--besiktasu-zelim-svu-srecu--vrijeme-je-za--lige-petice-/1356689/

Yarışırken yetinen; kaybedince ağlayanları hiç sevmem. Tipik örneği.

Çevrimdışı Deniz

Beyler dediğim gibi bir durun hele bunlar neler neler yazdılar. İşin kaynağını görmeden inanmak olmaz. Fena halde dolduruşa geliyonuz.
Yok gaz değil basbayağı demiş.
http://www.jutarnji.hr/slaven-bilic-ekskluzivno-za-jutarnji--besiktasu-zelim-svu-srecu--vrijeme-je-za--lige-petice-/1356689/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bilici artık tartışmıyorum bile.Keşke son maça da çıkmasa.

e demişse demiş, yalan mı söylemiş adam.

Diyenler ne zaman teşrif edecek acaba, platformlara.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Ben orasında değilim. Zaten 3. olamamız normal demeye getirmiş hatta direkt demiş.

Yarışırken yetinen; kaybedince ağlayanları hiç sevmem. Tipik örneği.
İşte anlatmak istediğim de bu haftalardır ben burada Bilic'in büyük takım hocası olamayacağını söylediğimde çoğu kişiden tepki aldım.

2 senedir maçlara çıkardığı ilk 11 ve derbilerdeki takımın ruh hali bu konudaki tezimi doğruluyordu.

Hiçbir zaman Bjk hocası olarak Fb ve Gs'yi yenebileceğine ya da onları geçebileceğine inanmadı ve inanmadığı için de son 5 hafta tepe taklak olduk.

Bilic kalsın diyen arkadaşlar vardı umarım artık bunu dillendirmezler :icool:

Çevrimdışı Burak Akay

Bilic bence şuan hemen yollanmalı yarın maça falanda çıkmasın
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tolga

:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Yarın yine 1-2 şov yapar maçta gider ayak fan boyları arkasından metiyeler döşer.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizim kadroda hiç yabana atılır değil demba ba gibi adam kimde var gökhan töre sosa tolgay bunlar bayağı iyi oyuncular savunma 0 abartmış bilic başarısızlığının bahanesi

Çevrimdışı Deniz

Commandante Şenol  :evillol: :evillol: :evillol:

@Melamadil alıntı olayına yepyeni boyut getirmişsin üstadım.  :claps: :lol: :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

hakan gündoğar şenol güneş zu Beşiktaş
lucescu fb diyoooooo  :bandit:

Lucescu fenere gitmez. Vodafone arenaya gelecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Melamadil alıntı olayına yepyeni boyut getirmişsin üstadım.  :claps: :lol: :lol:
arada olur öyle şeyler :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Af edersiniz de babel'in nesini tartışıyoruz ya. Koy ba'nın yanına skor üretsin asist yapsın. Ver topu yardırsın. Set mi oynuyosun? Sosa ve tolgay'la paslaşsın adam eksiltsin. arada bir de kademeye gelsin, o kadar açığını da tosic kapatıversin.

Forvet hattı efsane olur : babel, ba, cek tosun, gokhan tore, olcay şahan, kerim frei ve kumandan sosa. (10+20+5+5+3+2+5=  minumum 50 gol)

Sosanın komutasını kabul etmeyecek varsa da gider. (Töreyi kast ediyorum)

Not : bu mesaj yazılırken pektemek'in kasımpaşaya takas edildiği farz ve kabul edilmiştir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.