2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834380 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Mabet stad başlığında yazdı Pazartesi günü Lucescu'nun eski açıkta imza töreni varmış :D

Çevrimdışı f_madida

Mesela o pozisyon da Muslera gibi bir kalecimiz olsa şuan belki biz finaldeydik. Tolga sağolsun geleni buyur ettiği için çok saçma goller yiyoruz. Hatta Günay bile olsa daha iyi en azından böyle pozisyonlarda çok iyi zamanlaması var 4-5 kere yaptı bunu.

Muslera bizde olsa 2 senede 20 milyon Euro fazladan para kazanirdik herhalde, gecen sene sampiyonlar ligi + bu sene sampiyonluk...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Alper1903

Mesela o pozisyon da Muslera gibi bir kalecimiz olsa şuan belki biz finaldeydik. Tolga sağolsun geleni buyur ettiği için çok saçma goller yiyoruz. Hatta Günay bile olsa daha iyi en azından böyle pozisyonlarda çok iyi zamanlaması var 4-5 kere yaptı bunu.

Konoplyanka'yi durduramazdik

Çevrimdışı TØLGA

Mabet stad başlığında yazdı Pazartesi günü Lucescu'nun eski açıkta imza töreni varmış :D
nasıl bağlayacan diye merak ettim iyiydi bu  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Pedro'nun ne sucu vardi yahu, ki Pedro'nun yoklugu + Veli'nin eksikligiyle arkadan top cikartamaz oldu takim...
pedronun eksikleri hız ve hava topları çok etkiledi takımıda onuda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Bilic efendi utanıyor mu acaba?

Çevrimdışı TØLGA

geçenlerde bir oyuncu söylemiştik  müslüman diye :) abderrazak hamdallah  adı çin liginde oynuyormuş  :biggrinking:
22 golümü ne var bilginize
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yine sakinleşmiş buralar :icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Yine sakinleşmiş buralar :icool: :icool:
bilgileri olanlar susuyor zeki abiyi çağırdık ama gelmedi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@ZEKI abi her zaman konuşmaz gerektiği zaman bilgiyi verir bekleyeceksin artık :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stoke alır tabi adamı.

Lige yeniden çıkan norwichin sadece gelecek sene alacağı yayın payı, bizim kulubün genel gelirinden fazla, bakın yayın geliri demiyorum, genel gelirimizden çok daha fazla.

O yüzden ingilizlerin isteyip de alamayacağı kimse yok, bide bu adam bedava. Verirler yüksek maaş alırlar, dert bile değil onlar için.

o yüzden bizim çok fazla zamanımız yok, haziranın ilk haftası en az 3 transferi bitirmemiz lazım. Yoksa bu free oyuncular bir bir kuluplere dağılacak.

Copa america oynanacak 12 hazirandan itibaren. Pedro da kadroda sanırım, belki ordan süpriz bir satış yaparız, onun parasıyla transfer yaparız o başka, ama haziranın ilk haftası bu işi bitirmemiz lazım.

Çevrimdışı Renton

Cımbızla laf alıyoruz valla bilenlerden
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

@ZEKI abi her zaman konuşmaz gerektiği zaman bilgiyi verir bekleyeceksin artık :evillol: :evillol:
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş o hesap linnes'den ağzı yandı bir kere  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Stoke alır tabi adamı.

Lige yeniden çıkan norwichin sadece gelecek sene alacağı yayın payı, bizim kulubün genel gelirinden fazla, bakın yayın geliri demiyorum, genel gelirimizden çok daha fazla.

O yüzden ingilizlerin isteyip de alamayacağı kimse yok, bide bu adam bedava. Verirler yüksek maaş alırlar, dert bile değil onlar için.

o yüzden bizim çok fazla zamanımız yok, haziranın ilk haftası en az 3 transferi bitirmemiz lazım. Yoksa bu free oyuncular bir bir kuluplere dağılacak.

Copa america oynanacak 12 hazirandan itibaren. Pedro da kadroda sanırım, belki ordan süpriz bir satış yaparız, onun parasıyla transfer yaparız o başka, ama haziranın ilk haftası bu işi bitirmemiz lazım.
Haziran'ın ilk haftası hoca bile belli olmaz :biggrinking:

Çevrimdışı Renton

Linnes zeki abinin sonu oldu ya  :nargile: :nargile:

Çevrimdışı Tolga

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş o hesap linnes'den ağzı yandı bir kere  :biggrinking:
Aynen öyle :D

Çevrimdışı TØLGA

Stoke alır tabi adamı.

170 milyon gibi bir rakam görmüştüm yanılmıyosam  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Olur olur. Pazartesi akşamı hoca belli olur. İsmi duyurulmaz o başka, transferleri ona göre noktalarlar.

Lucenin sezon cumartesi bitiyor.
Şenol güneşin çarşamba

ama içimde hep bir korku yok değil, şapkadan tavşan çıkartmaya çalışabilir bu yönetim.  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Olur olur :D

Çevrimdışı TØLGA

en geç haziran 15 flen açıklanmalı o bile geçte :D
transfer çalışmalarında çok geç kalırız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Olur olur. Pazartesi akşamı hoca belli olur. İsmi duyurulmaz o başka, transferleri ona göre noktalarlar.

Lucenin sezon cumartesi bitiyor.
Şenol güneşin çarşamba

ama içimde hep bir korku yok değil, şapkadan tavşan çıkartmaya çalışabilir bu yönetim.  :lol:
Olur olur :D
Umarım ben yanılırım da siz haklı çıkarsınız :evillol:

Çevrimdışı Renton

Hoca belli zaten  :upto:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Hoca belli zaten  :upto:
ahmet nur çebi vs fikret orman var hangisi gerçek başkan anlıcaz bakalım :D