2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824086 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye Allah sakatlık kaza bela vermesin, en iyi transflerimizden biri de Cenk Tosun olacaktır. Daha tam randıman alamadık ondan :)

Cenk Tosun Süper lig kariyeri:

149 Maç - 52 Gol (8'i bizde) - 23 Asist (23 Yaşında)

Pettemek Süper lig kariyeri:

175 Maç - 44 Gol (19'u bizde) - 21 Asist (26 Yaşında)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

yedek golcü adayım takas ile kwauke siz ne dersiniz.
yok artı derim abi.kwauke 40 pozisyona girip bi tane atabiliyor. tam bir almeida

Çevrimdışı mehmetthedum

Biz asıl melo yu transfer edelim. Dallama üstünde Beşiktaş forması olduğundan en ufak hareketinde kırmızıyı görür ve anlar dünyanın kaç bucak olduğunu

:)  :tabe: :bawling: :ebebe:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

Tolgay,Tino,Sosa bu üçlü baya iyi olur 2-3 milyonada bağlanır aslında  :steamed:

Aynen. Bu arada bir Tinocu daha buldum.  :lol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@HaberKartali: Gençlerbirliği futbolcusu Dusko Tosic, Beşiktaş ile anlaştı. (TRT Spor / Barış Yurduseven)

Arkadaslar genc bi sag bek var real madrid altyapisinda yetişmiş suan porto'da gelecek vaad ediyor gana milli takiminin butun kategorilerinde oynamis fiyatida cok ucuz ne dersiniz alalim mi?

Boyle soyleyince hosunuza gitti degil mi :)))

Çevrimdışı mehmetseckin13

@HaberKartali: Gençlerbirliği futbolcusu Dusko Tosic, Beşiktaş ile anlaştı. (TRT Spor / Barış Yurduseven)

G.Birliği taraftarının en çok sevdiği oyuncular arasında yer alıyordu. Filip Deams vardı bi zamanlar genclerde harika bi solbekti onla karsılastırırlar hep. İsmini ilk Beşiktaşla duyduğumda iyi mi olur kötü mü olur bir turlu karar verememistim. Şampiyonluga oynamak istiyorsak Tosicle fln olmaz ama bonservis de odeyemiyoruz bi de o durum var. Hernyese bizde çok sırıtacağını zannetmiyorum fakat ileri de götürmez.
La Vittoria Sara Nostra !!

Çevrimdışı ahmetx

kesinlikle Mottadan daha sağlam . :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 11:24:54 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye ilk 2'ye girememeyi şimdiden garantiliyoruz galiba

Çevrimdışı ahmetx

birde sağ beke bu şekilde uluslararası tecrübesi olan topu kullanabilen sağlam bir bek alırsak,önemli olanlar kaleci ,stoper , ön libero ve sol açık zaten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali

Şimdi hemen güzellemeler başlar "yabancı sınırı yok, bedava geldi, iyi yedek olur, zaten transfer yasağı var" diye, sene sonunda yine 3. olunca "bu kadroyla şampiyonluk imkansızdı zaten, tosiç kim abi, bi rakiplerin sol bekine bak bi de bizim beke" denilir bir sezonu daha kapatırız.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 10:50:26 Mehmet Ali ]

Çevrimdışı Serdkar

Tosic ilk geldigi sene solbek oynadi ve Genclerbirligi gibi takimda 8 assits yapdi..
Son iki Sene Stoper cekdiler..
Free Sirp Milli Oyuncu.... Türkiye taniyor ve 850 bin € yillik maas.. ( Kaynak Ntv Spor )

Bence cok yerinde bir Transfer...
Motta dan daha iyi ve istikrali bir oyuncu..
Motta yüzunden az puan kaybetmedik bu sene

Çevrimdışı Çağatay

Şimdi hemen güzellemeler başlar "yabancı sınırı yok, bedava geldi, iyi yedek olur, zaten transfer yasağı var" diye, sene sonunda yine 3. olunca "bu kadroyla şampiyonluk imkansızdı zaten, tosiç kim abi, bi rakiplerin sol bekine bak bi de bizim beke" denilir bir sezonu daha kapatırız.

motta ve ismail i beğeniyosan sorun yok onlar hala bizde ve oynayabilirler tosic de varken
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali

motta ve ismail i beğeniyosan sorun yok onlar hala bizde ve oynayabilirler tosic de varken

Ne alakası var, niye lafımı çarptırıyorsun? Mevcut sol beklerin ikisini de beğenmiyorum, Tosic'in de yaraya derman olacağını düşünmüyorum. Mesajımda yazdığım cümleler her transfer için kullanılıyor ve her sene sonu aynı hüsranı yaşıyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

gençler forumundan

''Çaykur Rize  maçında yine bildiğimiz Tosiç vardı sahada, tam bir buldozer ezdi geçti rize defansını, biraz daha aklını işin içine katsa ve daha iyi ortalar yapabilse, tek başına çok maç kotarır.. Ama o zaman da bizde bırakmazlar... Böyle  de güzel...''

''Son maçında özellikle ikinci yarıda yine fırtınalaşarak kendini tekrar tekrar ispat etmeyi sürdürdü. Diyadin'e yine ne desem az kalır.''

stoperde oynatmasına kızmışlar anlaşılan.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 11:00:37 ahmetx ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Millet ben ben mıyım test
Ben mişim

Çevrimdışı Çağatay

Ne alakası var, niye lafımı çarptırıyorsun? Mevcut sol beklerin ikisini de beğenmiyorum, Tosic'in de yaraya derman olacağını düşünmüyorum. Mesajımda yazdığım cümleler her transfer için kullanılıyor ve her sene sonu aynı hüsranı yaşıyoruz.

tosic yedek de kalsa motta,iso ve ugurdan da iyi durur
ayrıca göbekte oynatma alternatifi olan bir adam
bu 3 lüyü sıkıştığın bi anda göbeğe koymayı hayal edebiliyomusun  :D

bu 3 ünden de iyidir tosic, gönüller tabiiki fuchs ister ama paran varsa
durumumuz da malum olduğu için olması olmamasından iyidir

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Burdan da yazayim;

Pektemek Ersan Koybasi ni versek araya Şenol Güneş girse  Bursa bize Şener i vermez mi ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Senin istediklerini az çok tahmin ediyorum
Ben de isterdim
Ama alamazlar,alamayacaklar

Çevrimdışı Alper1903

Fuchs denendi mi? Tosic su sartlar icin kotu degil ama ilk fuchs yoklanmadiysa sacma is yapilmis yine.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok doğru noktaya yorum yapmışsın. Eldeki duruma göre bakılıyor ve çok iyi transfer deniyor başlangıçta durum kötüye gitmeye başlayınca kadro zaten kötüydü bu kadroyla bu bile büyük başarıydı diye giydirilmeye başlanıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Fuchs denendi mi? Tosic su sartlar icin kotu degil ama ilk fuchs yoklanmadiysa sacma is yapilmis yine.
Denenmediyse bende katilirim ama herkes fuchs besiktasa gelmeye hazir gibi konusuyor bonservis veremiyoruz adam akilli kac sol bek var free yani biraz mantikli olalim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ahmetx

Tosiç Bursada oynasa aldığımız için millet sevinç naraları atardı , bu adam tam bir bek .

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok doğru noktaya yorum yapmışsın. Eldeki duruma göre bakılıyor ve çok iyi transfer deniyor başlangıçta durum kötüye gitmeye başlayınca kadro zaten kötüydü bu kadroyla bu bile büyük başarıydı diye giydirilmeye başlanıyor.
Ben baştan söyleyim o halde
Muhtemelen yine olmayacak
Ama son durumda istenen kalitede transfer yapmayacaklar,yapamayacaklar
O beklediğimiz adamlar gelmeyecek yani

Çevrimdışı ahmetx

Luce gelirse kalite oyuncu gelir yalnız.