2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831708 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:42:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Danny'i alamaz bu yönetim.. Bosuna beklemeyin..

Anlaştığımıza dair duyum aldık 2 hafta önce bekliyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Fuchs'u büyütmeyin ya o gelebilir.

Samba da paraya bakıyor 32 yaşına geldi istersek alırız. Ama olmadı boşta stoper var 2-3 tane daha onlara da yürüyebiliriz.
Sorunda bu işte abi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:44:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim bu sene üzerinde ısrar etmemiz gereken Sosa Tolgay ikili ortasahası önü Kerim ofansif serbest oyuncuydu.

Çok seri çalım atıyor ama kanatta adam geçince ne yapacağını şaşırıyor. Ortada hızlı verkaç ile bir anda cezasahasına dalar 10 defa vursa 3-4 ünü sokar normalde.

Ben Kerim'den kanat değil Ramsey tarzı ofansif ortasaha çıkabileceğine inanıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:44:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:45:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence Son 4 hafta Pektemek inadı bize cevaptı biraz.

Sizin dediğinizi yapmıyorum gidiyorum mesajı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bilic 14 derbi maçında Rusya dahil , 1 galibiyet almış bu nedir arkadaş ya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:46:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic West Ham bahsi 2 ye 1 veriyor. Yüzde 99 anlaştı Mr. Bilic
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Birçok mevki için gündemde olan oyuncular var da stoper için gündeme gelen isim hiç yok sürpriz biri gelmesin yine :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

:biggrinking: :biggrinking:

Samba olmasına da gerek yok. Zambrano var Astori var Britos var var oğlu var bu sene çok defans var. Alsınlar birini işte. Zambrano özellikle.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:47:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Samba olmasına da gerek yok. Zambrano var Astori var Britos var var oğlu var bu sene çok defans var. Alsınlar birini işte. Zambrano özellikle.

Zambrano uymaz bize Pedro ile yanı tip o tip 2 adam ile oynanmıyor.

Bize gelecek olan 1.90 üstü sert hava topu hakimiyeti yüksek olmalı yazın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bence Son 4 hafta Pektemek inadı bize cevaptı biraz.

Sizin dediğinizi yapmıyorum gidiyorum mesajı.

Gecen yil yapmadı mi aynısını , dk 65 Almeİda çıkar Eneramo girer ömer bekler veya çift forvete dönmez.  Hep yediği naneydi yeni değil ki hep yazdık kardesim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:49:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Gecen yil yapmadı mi aynısını , dk 65 Almeİda çıkar Eneramo girer ömer bekler veya çift forvete dönmez.  Hep yediği naneydi yeni değil ki hep yazdık kardesim

Abi ben çift forvet de beklemedim.

3-6-1 oyna en kötü ortasahayı kalabalıklaştır Tolgay'ı almak ne demek yaldır yaldır orta açan oyuncularımız olsa neyse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Britos'u beğeniyorum mesela iyi transfer olur bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Necip, Ersan ve Pektemek'i yanında götürsün Beşiktaş'ı şampiyon yapmış kadar faydası dokunur.

Çevrimdışı Kemal

Tam yeri ne eksilir ne Kısalir ne derbisi var ne şampiyonluk iddaasi var , 2 ileri 1 geri sürdürür hayatını bitsin sigarasini içer gitarini çalar orlarda zaten ortamlarina hakimdir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:50:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Necip, Ersan ve Pektemek'i yanında götürsün Beşiktaş'ı şampiyon yapmış kadar faydası dokunur.

West Ham'da para var.

Töre'ye versin 15 razıyım ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:52:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Tam yeri ne eksilir ne Kısalir ne derbisi var ne şampiyonluk iddaasi var , 2 ileri 1 geri sürdürür hayatını bitsin sigarasini içer gitarini çalar orlarda zaten ortamlarina hakimdir.

Bana devamlı ilk 10'da kalır gibi geliyor. Bazen 7. filan yapar ya da Fa cup'ta final gibi bir şey. Yeter işte ona.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

5 pozisyon elzem diyoruz lakin;

Bizim sadece stoper mevkisine 4 futbolcu lazım.

Sivok gitsin eyvallah, Ersan yeteneksiz güzel, Milo belirsiz -ki söyleyeyim kendisi stoper değil tam 7 maçını izledim internetten ve bu adamın pozisyon bilgisinin ne olduğuna dair herhangi bir fikri yok; ayrıca bu işi bilen scoutların (Arsenal scoutu) olumsuz raporunu almış. Atınç yetersiz. Pedro, Copa America oynayacak tam satıp para kazanmalık.

Peki, nasıl olacak bu iş?   

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:52:58
  • Beşiktaş / Bodrum
5 pozisyon elzem diyoruz lakin;

Bizim sadece stoper mevkisine 4 futbolcu lazım.

Sivok gitsin eyvallah, Ersan yeteneksiz güzel, Milo belirsiz -ki söyleyeyim kendisi stoper değil tam 7 maçını izledim internetten ve bu adamın pozisyon bilgisinin ne olduğuna dair herhangi bir fikri yok; ayrıca bu işi bilen scoutların (Arsenal scoutu) olumsuz raporunu almış. Atınç yetersiz. Pedro, Copa America oynayacak tam satıp para kazanmalık.

Peki, nasıl olacak bu iş?   

Ersan Milo Atınç 3 lü kalacak. 1 tane zaten kesin alacağız. Pedro giderse bir tane daha alırlar muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bilic 14 derbi maçında Rusya dahil , 1 galibiyet almış bu nedir arkadaş ya

Rusya'da her maç Moskova derbisi  :kop:

Çevrimdışı Kemal

Abi ben çift forvet de beklemedim.

3-6-1 oyna en kötü ortasahayı kalabalıklaştır Tolgay'ı almak ne demek yaldır yaldır orta açan oyuncularımız olsa neyse.

Necip varken alması daha ironik zaten.

Arkadaşın yazdığı gibi 15m euro verseler satmam dediği manevi oğlu vatan Şaşmaz saç modeli necipi de götürse yanında yemin ederim hava alanına tezahurata giderim birde pektemegi alırsa omzuma alip oyl3 götürürum uçağına ama ingiliz domuzu yöneticiler o kazığı yemezler
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 00:56:33 Kemal ]

Çevrimdışı atalay

Ersan Milo Atınç 3 lü kalacak. 1 tane zaten kesin alacağız. Pedro giderse bir tane daha alırlar muhtemelen.

Hüsran o zaman. Unutma bu söylediğimi Milosevic görüp görebileceğin en kötü stoperlerden olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:55:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Hüsran o zaman. Unutma bu söylediğimi Milosevic görüp görebileceğin en kötü stoperlerden olacak.

Benim biraz izlemişliğim var kötü stoper değil ama durağan oyunda saçmalıyor.

Lucio tarzında sarkık oynayınca verimli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Benim biraz izlemişliğim var kötü stoper değil ama durağan oyunda saçmalıyor.

Lucio tarzında sarkık oynayınca verimli.

Pedro da sarkık oynayınca verimlide burada öyle oynanmıyor işte. 17 yaşına kadar santrafor oynamanın etkisi midir bilemiyorum lakin; pozisyon bilgisi diye bir şeyden haberdar değil. Sürekli yerini kaybediyor. Kademe bilgisi yok; olmaz o iş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 00:58:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro da sarkık oynayınca verimlide burada öyle oynanmıyor işte. 17 yaşına kadar santrafor oynamanın etkisi midir bilemiyorum lakin; pozisyon bilgisi diye bir şeyden haberdar değil. Sürekli yerini kaybediyor. Kademe bilgisi yok; olmaz o iş.

Şenol Güneş gelirse durağan oynamadığı için fark bile yaratabilir topla çıkışlarında.

Ama defansif oynarsak evet iş alırız başımıza.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli