2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834216 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  1 dk.
Tek hedef öncelik olmalı: Mircea Lucescu

arada sırada olsada çok mantıklı konuşuyo  :evillol:

bende bunu anlamıyorum,, kisisel davasına ortak olacka değilim ama
bu adamı hala içine sindiren yok..herife takılı olan o kadarcok kisi varki anlamıyorum yani
oda sen ben gibi sadece anlatıs tarzı değişik.yoksa sevdiğimiz takım aynı, dusunceler aynı

bu arada yabancı hoca geleceği bana gore kesinleşti yani en en enson care olarak senol gunese teklif goturulur
cnk bu yonetim bu işi beceremeyecektir yani birden fazla işi yürütemedikleri için sezon basladıgında transferlerde biter
yani yine üzülen taraf biz olacaz..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan Töre'nin kesinlikle sakatlığı yok bu adamın ya yönetimle ya da Bilic ile sorunları var öyle hissediyorum.

Çevrimiçi Kartal Ç

Gökhan Töre'nin kesinlikle sakatlığı yok bu adamın ya yönetimle ya da Bilic ile sorunları var öyle hissediyorum.

onun sakatlığı tribal enfeksiyon diyosun yani :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

öyle bir transfer dönemi olamaz beşiktaş'da zaten  :evillol:
Bizim başkan 500.000 euro kâr edicem diye 15-20 milyon euroyu kaybedilen bir finans dahisi olduğu için güzel bir transfer dönemi beklemiyorum yine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

hissetme öyle zaten  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ebabil

gökhanın iyi bir fiyata itelenmesi 2015-16 sezonunun en iyi transferi olur

Çevrimdışı TØLGA

seçim kesinlik kazanırsa seçim sonuna kadar transferi unutun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

birde tavsiyem maçı izlemeyin boşuna üzülmeyin :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

seçim kesinlik kazanırsa seçim sonuna kadar transferi unutun

O seçimin olması devre arasını bulur. O yüzden o şekilde düşünemeyiz.

Çevrimdışı Mehmet K

Şimdi beyler şöyle biraz beyin fırtınası yapalım.

Fikret Orman göreve geldiğinde herkes diyordu ki Dortmund modeli yapalım altyapıdan veya scouting ile gençler bulalım takım kuralım başına da Beşiktaş'ın bağrından kopmuş bi hoca getirelim hem ucuz olsun masraf etmeyelim hem de kolej havasını yakalayıp başarı getirelim. Hepimiz bu düşüncelerin sonucunu biliyoruz. Menemen yiyerek rakiplerin döküldüğü bi sezonda anadolu takımı izlenimi ile 3. olduk.

Daha sonra dediler ki bu iş öyle kolej havası ile olmicak kadromuz çok dar. Yabancı başarıya aç kaliteli bi hoca getirelim o da teknik kapatisesini konuştursun. Geçen yıl şampiyonluk yine yarınlara kaldı bari altın tepside sunulan Şampiyonlar Ligi biletini ve dolayısıyla 20 milyon € yu alalım dediler. Ama o kaliteli hocamız Bilic GS'ye altın tepside sundu bu bileti. Sonra dediler ki stad yoktu Bilic ne yapsın.

Bu sene başında dediler ki bak geçen sene iyi top oynadık ama kadro dar Bilic daha ne yapsın  yıldız almak lazım aldık 2-3 yıldız. Bu sene olacak dediler ama yine sağolsun Bilic oyuncuları Beşiktaş'ın büyük olduğuna ikna edemedi. Dolayısıyla hiç derbi kazanamadık. Ve geçtiğimiz 3 haftada şampiyonluğu rezil futbolun bile ötesinde kötü oynayan rakiplerimize armağan ettik.

Ben bir Beşiktaş aşığı olarak diyorum ki artık yeter fakir edebiyatı. Paraya kıyıp ya Lucescu ile birlikte iyi oyuncular ya da onu aratmayacak kalitede bi hoca ve yine her halükarda iyi oyuncular alınmalı. Biz hep kaz gelecek yerden ya gelmezse diye diye tavuğu esirgedik. Artık biz tavuk verecek konumu geçtik elimizdeki yavru kazı verip yetişkin kaz almamız gerek.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

Töre ve Demba  :by2:

Bana da öyle geliyor. Özellikle Töre İnşallah gitmezler
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 23:47:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi beyler şöyle biraz beyin fırtınası yapalım.

Fikret Orman göreve geldiğinde herkes diyordu ki Dortmund modeli yapalım altyapıdan veya scouting ile gençler bulalım takım kuralım başına da Beşiktaş'ın bağrından kopmuş bi hoca getirelim hem ucuz olsun masraf etmeyelim hem de kolej havasını yakalayıp başarı getirelim. Hepimiz bu düşüncelerin sonucunu biliyoruz. Menemen yiyerek rakiplerin döküldüğü bi sezonda anadolu takımı izlenimi ile 3. olduk.

Daha sonra dediler ki bu iş öyle kolej havası ile olmicak kadromuz çok dar. Yabancı başarıya aç kaliteli bi hoca getirelim o da teknik kapatisesini konuştursun. Geçen yıl şampiyonluk yine yarınlara kaldı bari altın tepside sunulan Şampiyonlar Ligi biletini ve dolayısıyla 20 milyon € yu alalım dediler. Ama o kaliteli hocamız Bilic GS'ye altın tepside sundu bu bileti. Sonra dediler ki stad yoktu Bilic ne yapsın.

Bu sene başında dediler ki bak geçen sene iyi top oynadık ama kadro dar Bilic daha ne yapsın  yıldız almak lazım aldık 2-3 yıldız. Bu sene olacak dediler ama yine sağolsun Bilic oyuncuları Beşiktaş'ın büyük olduğuna ikna edemedi. Dolayısıyla hiç derbi kazanamadık. Ve geçtiğimiz 3 haftada şampiyonluğu rezil futbolun bile ötesinde kötü oynayan rakiplerimize armağan ettik.

Ben bir Beşiktaş aşığı olarak diyorum ki artık yeter fakir edebiyatı. Paraya kıyıp ya Lucescu ile birlikte iyi oyuncular ya da onu aratmayacak kalitede bi hoca ve yine her halükarda iyi oyuncular alınmalı. Biz hep kaz gelecek yerden ya gelmezse diye diye tavuğu esirgedik. Artık biz tavuk verecek konumu geçtik elimizdeki yavru kazı verip yetişkin kaz almamız gerek.

Paraya nasıl kıyacağız :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Töre-Ba gidecek yerlerine kim gelecek peki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bana da öyle geliyor. Özellikle Töre İnşallah gitmezler
Töre'nin gitmesini bende istemiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 23:47:59
  • Beşiktaş / Bodrum

İkisi de gitmez.

Ba giderse Fernandao'yu alırlar demedi demeyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Domenico Berardi ve Gignac  :D

Çevrimdışı Tolga

İkisi de gitmez.

Ba giderse Fernandao'yu alırlar demedi demeyin.
İşte bundan korkuyorum ben de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 23:49:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Berrardi ne yardırdı yalnız bu sene :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gingac kim bilir nereye gidecek :icool:

Çevrimiçi mayguntr

Transfer bütçesi ne olursa olsun gidip saçma sapan 3-4 adam alacaklarına 1 ya da 2 tane asla 3 tane değil , Sosa Ba ayarında oluyosa daha kalitelisi adam alsınlar. Töre ve Ba giderse de çok üzülmem, ama ikisini de en az 10 milyon € dan okutmamız lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Berrardi ne yardırdı yalnız bu sene :D
:tabe: hep derim genç alıcaksak bir kanada berardi bir kanada brant alalım diye ama olmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 23:51:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Markovic'ten bir halt olmayacağına emindim salak gibi bayıldı Liverpool 20 milyon bir güzellik de Töre'ya yapsalar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Gingac kim bilir nereye gidecek :icool:

İngiltere işte nereye gidecek. Her fransız gibi. :evillol: :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.