2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840221 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

sergenler gene yayın açtı dünkü videolardan rahatsız olmuşlar youtubedan kaldıralım diyolar  :evillol: :evillol:
efendi efendi konuşuyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sergen ve ekibi artık ne içtiyse dün, rezil rüsva oldular, bugün kotarmaya çalışmışlar. ama artık nete düştüysen, kurtuluşu yok demektir.

Şenol-beluschi gelir birlikte.

Çevrimdışı Tolga

Belluschi, Şenol Hoca'yla birlikte gelsin Atiba'da kalsın :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Sergen ve ekibi artık ne içtiyse dün, rezil rüsva oldular, bugün kotarmaya çalışmışlar. ama artık nete düştüysen, kurtuluşu yok demektir.

Şenol-beluschi gelir birlikte.
beluschiyi severim abide sence aradığımız adammı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

Forvete Joel Campbell gelse BABA'yla birlikte iyi oynarlar...Zaten gecen sene Villareal'e kiralik vermisler adami, bu sene de bize versinler..

Campbell, Salah, Marin, Cech, Ake?, mumkunse Zouma (sanmiyorum ama), bir saglam stoper (Dede?), kanat (Maxi), De Jong, Danny...Bunlari kiralik ve free transfer olarak soyluyorum, zaten bonservis vermeye kalksak hem transfer yasagina takiliriz hem de butcemiz yetmez.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Forvete Joel Campbell gelse BABA'yla birlikte iyi oynarlar...Zaten gecen sene Villareal'e kiralik vermisler adami, bu sene de bize versinler..

Campbell, Salah, Marin, Cech, Ake?, mumkunse Zouma (sanmiyorum ama), bir saglam stoper (Dede?), kanat (Maxi), De Jong, Danny...Bunlari kiralik ve free transfer olarak soyluyorum, zaten bonservis vermeye kalksak hem transfer yasagina takiliriz hem de butcemiz yetmez.

Cech MU büyük ihtimalle Marin artık gitti sakatlandı daha dönemez. Salah Fiorentina'da geçti o tren artık. Zouma'yı bırakmıyor turşusunu kuracak heralde. De Jong MU'ya gidiyor. Dede 10m Maxi ve Danny anca. :evillol: :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Cech MU büyük ihtimalle Marin artık gitti sakatlandı daha dönemez. Salah Fiorentina'da geçti o tren artık. Zouma'yı bırakmıyor turşusunu kuracak heralde. De Jong MU'ya gidiyor. Dede 10m Maxi ve Danny anca. :evillol: :evillol:
İkisi gelse yeterlidir :kop:

Çevrimdışı TØLGA

maxidde uzatıyor diyolaaaaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İkisi gelse yeterlidir :kop:
Stoperler nolacak bunlarla olmuyohıııı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yok sayılan oyuncular arasından ikisini söyledim sadece :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

samet aybaba taktiği yediğinden fazla atacan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

Sagbek icin:

Atletico Mineiro'dan Marcos Rocha...
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 10:42:36 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sağ bek için Opare yeter.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sağbek opare yanlış olur. Alınırken de yanlış olur dedik, kalırsa da yanlış olur. Yedek olarak diyorsanız evet olabilir, serdarı yedekler ama bizim bekimizin serdar olması da yanlıştır.

Çevrimdışı Kadir G.

Sağ bek için Opare yeter.

Şaka heralde. Neyse ki opare kesin gidecek.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şaka heralde. Neyse ki opare kesin gidecek.
Opare gider mi bilmem ama sürekli takip edeceğim. İleride alıntı yapmak ümidiyle  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gustavo Bou

Ben böyle forvet görmedim.Beşiktaş'ı düşünen bu adamı transfer etsin.Bonservisi 2,4 milyon euro.Adam gol makinesi ve mükemmel bir futbolcu.Bu yıl sonunda sözleşmesi bitiyor.

İyi oyuncuya benziyo

Çevrimdışı Kadir G.

Opare gider mi bilmem ama sürekli takip edeceğim. İleride alıntı yapmak ümidiyle  :evillol:

Takip edin tabi de ondan büyük takım topçusu olacağını sanmıyorum. Hız ve fizik dışında bir numarası yok. Büyük ihtimalle belçikaya yollar porto

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 14:39:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gustavo Bou

Ben böyle forvet görmedim.Beşiktaş'ı düşünen bu adamı transfer etsin.Bonservisi 2,4 milyon euro.Adam gol makinesi ve mükemmel bir futbolcu.Bu yıl sonunda sözleşmesi bitiyor.

2016 Ocak'ta ücretsiz olarak transfer olacak River'dan Racing'e imzalamış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2016 Ocak'ta ücretsiz olarak transfer olacak River'dan Racing'e imzalamış.
Bize Arjantin'li Nartallo gelmişti ve tanıtım kaseti bundan iyiydi  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Takip edin tabi de ondan büyük takım topçusu olacağını sanmıyorum. Hız ve fizik dışında bir numarası yok. Büyük ihtimalle belçikaya yollar porto
Hız ve Fizik.....Daha ne olsun. Yaşı genç kalan eksikliklerini tamamlar. Yabancı kuralına takıldı bu sene. Seneye banko değişmez olur. Ceza alanına çaprazdan girerken yaptığı kıvrak hareketler referans bana.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetseckin13

Gustavo Bou

Transfermarkt tan inceledim bu sezonu harika geçirmiş fakat daha öncesinde pek verimli olamamış. Racinge de imzalamıs arkadasların ddgi gibi zaten :)
La Vittoria Sara Nostra !!

Çevrimdışı Kadir G.

Hız ve Fizik.....Daha ne olsun. Yaşı genç kalan eksikliklerini tamamlar. Yabancı kuralına takıldı bu sene. Seneye banko değişmez olur. Ceza alanına çaprazdan girerken yaptığı kıvrak hareketler referans bana.

Şaka değil mi bunlar? Beşiktaşın asla değişmezi olamaz. Onu geç yedeği bile olamaz durumumuz kötü olmasa. Adamda ne pozisyon bilgisi ne ciddiyet ne defans ne de pas hiç biri 10 üzerinden 5 i geçmez. Çok lakayt oynuyor.

24 yaşın genç olmasına ayrı güldüm kusura bakmayın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık