2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840092 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:D yanlız burda çok devrik bir cümle var tolgaya güveniyorum ochoa'nın alınmasını istiyorum :D
güvenmiyorum olması lazım heralde
Haber atmasyon zaten :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Haber atmasyon zaten :kop: :kop:
masaya oturma muhabbeti doğru olablir aya ANÇ yapar inanırım
benim anlamadığım bursa ne diyo bu işe biz gelin güvey oluyozda :D
ben şenol güneş olsam bırakmam bursayı takım takır takır oynuyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

masaya oturma muhabbeti doğru olablir aya ANÇ yapar inanırım
benim anlamadığım bursa ne diyo bu işe biz gelin güvey oluyozda :D
ben şenol güneş olsam bırakmam bursayı takım takır takır oynuyo
Onlar bırakmazda Şenol Hoca gider :icool:

Zaten 1 yıllık anlaşması var giderse hiçbirşey yapamazlar :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Onlar bırakmazda Şenol Hoca gider :icool:

Zaten 1 yıllık anlaşması var giderse hiçbirşey yapamazlar :bandit:
birşey söyliyim mi :D o sözleşmeyi 1 yıllık yapmasının sebebi bile ANÇ bence geçen seneden beri
yerli teknik direktör istediği şenol güneş ismi geçiyordu sen 1 sene takıl alacam ben seni buraya demiştir :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

birşey söyliyim mi :D o sözleşmeyi 1 yıllık yapmasının sebebi bile ANÇ bence geçen seneden beri
yerli teknik direktör istediği şenol güneş ismi geçiyordu sen 1 sene takıl alacam ben seni buraya demiştir :biggrinking:
Çağrı söylemişti zaten uzun zamandan beri ANÇ, Şenol Güneş'i istiyormuş o yüzden sezon biter bitmez Şenol Hoca imzayı atar :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Sarkıtmadan da yeni hocayı getirmeleri lazım zaten
Son dakikaya kalmasın hoca,transferler

Çevrimdışı Çağatay

Çağrı söylemişti zaten uzun zamandan beri ANÇ, Şenol Güneş'i istiyormuş o yüzden sezon biter bitmez Şenol Hoca imzayı atar :D

eğer öyle bir şey varsa şenol hoca da az çok gideceği takımı izlemiştir ve klüp içinden de gelişmeleri haber verenler vardır
yani aslında baya bi bilgi sahibi bir şekilde gelecektir eğer gelirse
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

eğer öyle bir şey varsa şenol hoca da az çok gideceği takımı izlemiştir ve klüp içinden de gelişmeleri haber verenler vardır
yani aslında baya bi bilgi sahibi bir şekilde gelecektir eğer gelirse

Kesinlikle öyle oynatmak istediği sisteme göre eksiklikleri çok iyi görmüştür ve bu bölgelere de transfer isteyecektir yeter ki sezon biter bitmez imzayı atmış olsun.

Ondan sonra da transfer çalışmaları hızlanmalı ve kamp dönemine yetiştirilmeli.

Bilic ile yolların ayrılacağının 2 maç kala açıklanması zaman kazanma açısından çok iyi oldu.

Çevrimdışı TØLGA

Sarkıtmadan da yeni hocayı getirmeleri lazım zaten
Son dakikaya kalmasın hoca,transferler
teknik direktör belli olurda
transfer son dakikaya kalır gene  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

teknik direktör belli olurda
transfer son dakikaya kalır gene  :biggrinking:
Yine olmaz
Kamp görmeli gelecek oyuncu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eeee trabzonlu dayanışması :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada ben yönetimden hayli korkuyorum. Sezon sonunda Biliç ile yola devam derlerse de şaşmam :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada ben yönetimden hayli korkuyorum. Sezon sonunda Biliç ile yola devam derlerse de şaşmam :bandit:
görmek istediğimiz hareketler bunlar öyle deme birde süleyman hurmayı getirsinler oh ohhh  :halay:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vay be transfer sezonunu ne çabuk kapattık. Kimse yazmaz olmuş  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

İntegral forex sponsorluğu bıraktıysa yönetim için çanlar iyice çalmaya başladı.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Taraftar profilimizin özeti:
https://eksisozluk.com/entry/51497271
Ahde vefa ya katılırım sonuna kadar ama hatır için gönül için teknik direktör tutulmaz. Biliç e yeteri kadar şans tanınmıştır. Duyan da sanır ki Bilic bedavaya teknik direktörlük yapmış. Konya maçındaki ilk 11 ve değişiklikler dalga geçmek gibiydi, beni gönderin de 500.000 Euro tazminatımı alıyım havasındaydı. Adamın aklı zaten İngiltere'de. İşte konya maçı sonrası gösterilen tepki bu yüzden
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bilic'in görev süresince Beşiktaş'a kattığı şeyler yadsınamaz, fakat götürdüleri de.

1- Fenerbahçe Maçları 3-3, 1-1, 2-0, 1-0
2- Galatasaray Maçları 2-1, 3-0, 1-0, 2-0

yani galibiyet yok, üstelik rakipler rezil haldeyken bile. Emenike'nin oyundan taraftarlarca kovulduğu, Gökhan Gönül ün ısınırken sakatlandığı 90 dakikada kaleye 1-2 kez gelebilen fenere son dakikada pozisyon hatası yapan bir oyuncu yüzünden kaybettik. Bu AFFEDİLEMEZ.

Tamam iyi adamdır, dürüsttür, cefakardır. Stadı olmayan mali gücü çok zayıf bir takımı devralmıştır, iyi niyetle oynatmaya çalışmıştır ama iyi niyet kupa getirmiyor malesef. Biraz da taktiksel beceri gerekiyor.

O arkadaşların belirttiği yazıdaki gibi yapılacak şey son maçta alkışlarla uğurlamak, daha fazlası değil.

Çevrimdışı TØLGA

İntegral forex sponsorluğu bıraktıysa yönetim için çanlar iyice çalmaya başladı.
basketbolun parasınıda stadyuma aktarıp oyunculara ödeme yapmayıp adamların adını lekelersen
çekilirler böyle tabi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

basketbolun parasınıda stadyuma aktarıp oyunculara ödeme yapmayıp adamların adını lekelersen
çekilirler böyle tabi
aynen öyle kadın voleybol takımı diye bir şey kalmadı oyuncu yok kadın basketbolda elde 2 oyuncu var erkek basketbolda 6 veya 7 oyuncu kaldı onlarda gider bütün paraları stata akıttılar hala daha bitecek stat  :s20:

Çevrimdışı TØLGA

aynen öyle kadın voleybol takımı diye bir şey kalmadı oyuncu yok kadın basketbolda elde 2 oyuncu var erkek basketbolda 6 veya 7 oyuncu kaldı onlarda gider bütün paraları stata akıttılar hala daha bitecek stat  :s20:
eldebrink ile begüm dalgalar gitti daha ne olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kaleci ochoa ile anlaşıldığı iddaları var şenol güneş gelirse eğer tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş-Belluschi el ele hep beraber tribüne.

Çevrimdışı TØLGA

Şenol Güneş-Belluschi el ele hep beraber tribüne.
valla şenol güneş gelirse yanlız gelmezler diyolar şener ile gelsin daha makül daha sert savaşçı bir adam istiyorum ben ortasahaya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK