2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841620 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Lucescu Mustafa'yı görünce "1 yıl daha savaşın içinde yaşarım daha iyi" demiş. :kop: :kop: :kop:
twitterda gördüm  :biggrinking: :biggrinking:
Sesli güldüm  :kop: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

http://shakhtar.com/ru/news/35534
resmi açıklamada geldi nerden anladın rusçan varmı demeyin anladım işte ben  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sapıttılar iyice burda köpek olan kim oluyor istemeyen taraftarı?yöneticimi?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

nerde bu millet yaaa :alala: :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sapıttılar iyice burda köpek olan kim oluyor istemeyen taraftarı?yöneticimi?
:ranting2: :ranting2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

offf offf sergenler periscope yayını yapıyolar fena küfürlü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

offf offf sergenler periscope yayını yapıyolar fena küfürlü
İzliyorum bende fenaa
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Ulan kaçırdık :s20: :biggrinking:
twitterda gezio kafalar fenaydı belli bu adamın Beşiktaş ile adı geçmez bidaha
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

lucescu %95 milan'da. biraz da ayak diremesi bu yüzden.

Ancelotti milana gidecek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

twitterda gezio kafalar fenaydı belli bu adamın Beşiktaş ile adı geçmez bidaha
Kaydetmişler dailymotion'da var :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş'ın adı bir daha sergen ile yanyana geçmez bu akşamdan sonra o iş başlamadan bitti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş'ın adı bir daha sergen ile yanyana geçmez bu akşamdan sonra o iş başlamadan bitti
Aynen :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

süleyman hurmaaa :D aferin aferin devam böyle ha gayret
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

süleyman hurmaaa :D aferin aferin devam böyle ha gayret
Herşey olur ama bu olmaz. Stadı başkanın başına yıkarlar. O yüzden imkansız

Çevrimdışı f_madida

Bu ne hakkaten? Seviye yerlerde, bari boyle takiliyorsun internete yayinlama..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Luce olmuyorsa Senol Gunes gelsin bari... Ayrica elini cabuk tutsun yonetim daha fb ve gsden en az biri, muhtemelen ikisi birden yeni hoca arayisina girecek sezon sonu..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2015, 08:40:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sergen sıyırmış iyice.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sergenden zor adam olur.su durumda kapimizin onunde geçmesin hic gerek yok
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Sergen'den değil bize hoca bundan sonra herhangi bir takıma hoca olabilir mi bilmiyorum adamdaki rahatlık müthiş.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/05/21/besiktasa-hayirli-olsun-418690/
Haberin şu kısmıyla ilgilendim daha çok :D

Arjantinli oyuncu da siyah beyazlı formayı giymeye sıcak bakıyor. Yönetim, Malaga’nın Meksikalı kalecisi Ochoa’yla her konuda anlaştı. Toplantıda, “Tolga’ya güveniyorum” diyen Şenol hoca, Ochoa’nın alınmasına yeşil ışık yakmış durumda.

G.Birliği’nden ayrılacak olan Tosic’i, Güneş’in çok beğendiği biliniyor. Beşiktaşlı idarecilerin, Güneş’in direktifleri doğrultusunda Sırp yıldızla temasa geçtiği belirlendi.

Tosic'e karşıyım :akuma:
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 15:01:28 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı TØLGA

valla ben şöyle birşey duydum transfer ile ilgili pek karışmazmış o işlere şenol güneş
isim önerirlermiş olur alın dermiş gerek varsa iyi bişeymi kötümü bilemedim
biliç'de kendi menajerinin oyuncusu olmadımı istemiyodu buda farklı  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Haberin şu kısmıyla ilgilendim daha çok :D

Arjantinli oyuncu da siyah beyazlı formayı giymeye sıcak bakıyor. Yönetim, Malaga’nın Meksikalı kalecisi Ochoa’yla her konuda anlaştı. Toplantıda, “Tolga’ya güveniyorum” diyen Şenol hoca, Ochoa’nın alınmasına yeşil ışık yakmış durumda.

G.Birliği’nden ayrılacak olan Tosic’i, Güneş’in çok beğendiği biliniyor. Beşiktaşlı idarecilerin, Güneş’in direktifleri doğrultusunda Sırp yıldızla temasa geçtiği belirlendi.

:D yanlız burda çok devrik bir cümle var tolgaya güveniyorum ochoa'nın alınmasını istiyorum :D
güvenmiyorum olması lazım heralde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK