2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854105 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:29:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Saha dışında güçlü olacaksın, hakkını yedirmeyeceksin. Camia olarak her kötü skordan sonra dağılmayacaksın.

Ne kadar kötü oynarsak oynayalım, Bilic ne kadar hatalı olursa olsun, şu 7 puan kaybedilen son 3 maçta adil hakemler olsa 9 puan toplayabilirdik.

Aynen katılıyorum toplardık.

Peki ne yapmalıyız güçlü olmak için? Bakın hepimizin takıldığı yer burası bilen var mı cevabını?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:30:17
  • Beşiktaş / Bodrum
İşin saha dışı kısmını halletmemiz lazım diyorum.Federasyon seçiminde belirleyici rol oynamamız gerek diyorum.Arkadaşında dediği gibi.Hamza Hamzaoğlu çok iyi hoca olduğu için mi şampiyon oldu ?

Peki bunları belirlemek ve güçlü olmak için ne yapmalıyız?

Anıl senin anlamadığın ya da bizim düşünmediğimizi sandığın kısım bu. Kimse aptal değil bunu herkes biliyor. Ama çözümünü kimse bilmiyor.

Sen biliyor musun?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Aynen katılıyorum toplardık.

Peki ne yapmalıyız güçlü olmak için? Bakın hepimizin takıldığı yer burası bilen var mı cevabını?

Taraftar değil yönetim düşünecek o kadarını. Bak 3 haftadır çatır çatır doğrandık ama bir yöneticinin sesi çıkmadı hala. Sezon ortasında MHK başkanı değişti, yabancı kuralı değişti, bizimkiler izledi.

Ben bunları Fikret Orman'ı destekleyen birisi olarak söylüyorum üstelik.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fenerbahçe maçından sonra Fırat Aydınus'u bitirseydik şu olanların hiçbiri yaşanmazdı, pazar günü şampiyonluk maçına çıkardık. Anlatmak istediğim bu.

Çevrimdışı ozan062

West Ham'da 4 yıllık Sam Allardyce dönemi sona eriyor. Yerine düşünülen menajerler arasında Slaven Bilic’in yanı sıra Rafael Benitez ve David Moyes yer alıyor.

para onlar içinde onemliyse bizimkini alırlar:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:33:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Taraftar değil yönetim düşünecek o kadarını. Bak 3 haftadır çatır çatır doğrandık ama bir yöneticinin sesi çıkmadı hala. Sezon ortasında MHK başkanı değişti, yabancı kuralı değişti, bizimkiler izledi.

Ben bunları Fikret Orman'ı destekleyen birisi olarak söylüyorum üstelik.

Evet yani tıkanıp kaldık yine.

İşte teknik direktör bu yüzden değişiyor her sene. Sistemi değiştirecek gücün yoksa sisteme rağmen kazanabilecek adamları aramaya başlıyorsun.

Umarım şimdi neden herkesin değişim diye ağladığını anlamışsınızdır. Sizin düşündüğünüzü biz de biliyoruz ama bunu ne biz yapabiliriz ne de yönetim.

İşin bu kısmı PARA VE LOBİ İşidir. Fenerin yöneticileri işverenler para yani. Galatasaray ise genelde diplomatlar yani işi yönetenler.

Eğer bunu değiştirmek istiyorsak hepimiz önce başarılı insanlar olup iyi mevkiler edinip sonra mevkiye rağmen Beşiktaşı ön planda tutacağız.

Acı gerçeği de ben söyleyeyim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:35:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok da basit örnek vereyim.

Efes Pilsen. Adam basketbolun ekolü.

Yırtındık di mi kaç senedir birleşelim diye adam istemiyor.

Aynısı Fenerli olunca birleşiyor. Birleştiriyor. Olay bu kadar basit.

Bu her sektörde böyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

shevchenko'ydu sanırım, milan'a ilk geldiği zaman yaşadıklarını anlatmıştı. beni en çok etkileyen, ilk iş kaptan maldini'nin onu kolundan tutup milan'ın müzesine götürmesi ve orada her şeyden önce milan'ın büyüklüğünü anlamasını sağlamaya çalışması olmuştu.

bizim de kulübü ve büyüklüğünü özümsemiş lider oyunculara ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Evet yani tıkanıp kaldık yine.

İşte teknik direktör bu yüzden değişiyor her sene. Sistemi değiştirecek gücün yoksa sisteme rağmen kazanabilecek adamları aramaya başlıyorsun.

Umarım şimdi neden herkesin değişim diye ağladığını anlamışsınızdır. Sizin düşündüğünüzü biz de biliyoruz ama bunu ne biz yapabiliriz ne de yönetim.

İşin bu kısmı PARA VE LOBİ İşidir. Fenerin yöneticileri işverenler para yani. Galatasaray ise genelde diplomatlar yani işi yönetenler.

Eğer bunu değiştirmek istiyorsak hepimiz önce başarılı insanlar olup iyi mevkiler edinip sonra mevkiye rağmen Beşiktaşı ön planda tutacağız.

Acı gerçeği de ben söyleyeyim.

Öyleyse niye izliyoruz ki bu ligi? Şenol Güneş mi kazanacak sisteme rağmen? Lucescu bu ülkeden niye gitti unuttunuz mu?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lobi dediğiniz olay başarıya entegre gelişir.

2 Cumhurbaşkanı da beşiktaşlıydı, necdet sezer-abdullah gül ne oldu?

Beşiktaşın eski başkanı, yıldırım demirören TFF başkanı oldu ne oldu? Hüsnü güreli TFF de etken adam oldu ne oldu?

Şenez erzik senelerce uefa 2. başkanlığı yaptı ne oldu? hangi türk takımı avrupada birşey yaptı.

Başarılı değilsen, lobin olmaz. Başarı geldikçe, güçlendikçe, bu lobi dediğiniz şey mıknatıs gibidir. başarı ile birbirlerini çekerler.

Çevrimdışı Deniz

Ben buna da katılmıyorum.

Beşiktaş zirvede şansına kaldıysa Fener ve Galatasaray şans ötesi bir şey ile kaldı.

Fener 8 penaltı 8 son dakika golü ile 3 puan. Kötü olsan ne yazar iyi olsan da bu kadar maç kazanır zaten Fener.

Galatasaray aynı şekilde sıfır kırmızı kart aşırı derece şans golleri.

En şanssızı biziz aksine sezonun.

Eğer bu kada şanslı olmasalar ve Bilic'in hataları olmasa biz çoktan bitirmiştik ligi.
Ben oyle oldugunu dusunmuyorum.fener en kotu oynadigi macta bile 2-3 gol pozisyonuna giritor.bizde kopukluk cok fazla oluyor.bu sene bir sivas maci oynadik ki ben o macta 1 puani bile hak etmezken nasil 3 puan aldigimiza sasiyorum.

Sozun ozu benim bilice olan inancim hic kalmadi.3. Seneyi hak ettigini düşünmuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bide şöyle düşün, bu kez daha büyük imkanlar daha iyi kadro ile feneri geçmek isteyecektir?
Armağan abinin bu olumlu yorumunun anasayfaya konmasını talep ediyorum :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:37:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada bugün burada konuşulanlar için herkese teşekkür ederim. Burayı ziyaretçiler de takip ediyor herkes yazsın konuşsun konuşma sığı kalmıyor.

Dökelim ne varsa. Dökelim ki ondan ona ondan aksın bu bilinçlilik.

Zaten aktif taraftar sayımız 250.000'den fazla değildir. O yüzden şurada yazılanları 200 kişi bile okusa çok büyük faktördür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu arada ben bu yazdıklarımı Bilic'i savunmak için yazmıyorum. Herkes gibi ben de farkındayım hatalarının, eksiklerinin.

Ben 20 senede 19 teknik direktör harcayan sistemi sorguluyorum. Bu yöntemin işe yaramadığını anlamak için daha kaç örneğe ihtiyacımız var acaba?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:39:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyleyse niye izliyoruz ki bu ligi? Şenol Güneş mi kazanacak sisteme rağmen? Lucescu bu ülkeden niye gitti unuttunuz mu?

Ben de bunu diyorum işte.

Birileri orjinal bir şeyler söylesin ama kimse kimseyi gerçeği görememekle itham etmesin.

Herkes kendince görüyor her şeyi. Asıl mesele asıl olacak?

Ya sistemi geçtim ben biz daha kendi istediğimiz başkanı getirecek güce sahip değiliz.

Yarın Demirören adaylığını koysa seçimi kazanacak bunu herkes biliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaşın eski başkanı, yıldırım demirören TFF başkanı oldu ne oldu? Hüsnü güreli TFF de etken adam oldu ne oldu?

Şenez erzik senelerce uefa 2. başkanlığı yaptı ne oldu? hangi türk takımı avrupada birşey yaptı.

Başarılı değilsen, lobin olmaz. Başarı geldikçe, güçlendikçe, bu lobi dediğiniz şey mıknatıs gibidir. başarı ile birbirlerini çekerler.

oglen izlediğin programda onu ısrarla tekrarladı demirkol

sen baskıya yenik dusmuceksin bunu mazeret olarak bildirmiceksin
baskıyı sen kurucaksın yani sen büyük oldugunu karsı tarafa hisettirirsen hakemde karsı rakipte sana saygı duyar cnk sen
bunu hakediyorsun...
biz bunu yapamadıgımız için yani bunu yaptıgında agırlıgını koyacak yürekli topcu yonetici hoca olmayınca sonuc belli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:42:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Lobinin başarı endeksli olduğu gerçeği vardır ama ilk öncelik değildir.

Lobi dediğin şey iştir yine en başta. Kimse sevabına yapmıyor bunları.

En başta yine para var. Bugün Mansimov başkan olsa Beşiktaş'a Federasyon başkanının lojistik şirketi olsa bir anda lobi sana da döner.

Başarı endeksli değişen daha çok medya gücü oluyor. Medya gücü de lobinin bir başka parçası tabi ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Şöyle nasıl olur?

Bilic İbrahim Üzülmez İlhan Mansız Terzic  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Necdet Yıldırım Babel diyor. Gerçi şu anda transfer falan kimsenin umrunda değil  :s20:
Ryan donktur o her kafa
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:45:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben size ana hatalardan birini söyleyeyim adam ayırıyoruz.

Dinci, sağcı, solcu diye çok adam yedik biz.

Ülker bundan kaçtı. Kalkavan. Çok örneği var.

Önce ne istedğimize de bir karar vereceğiz. Başarı mı, yoksa kulübün bize endeksli olması mı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Şöyle nasıl olur?

Bilic İbrahim Üzülmez İlhan Mansız Terzic  :bandit:
Olmaz çünkü Bilic türk yardımcı istemiyor

Çevrimdışı Türkay

Olmaz çünkü Bilic türk yardımcı istemiyor

Bu inadı bitirdi zaten onu  :boxin:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anil

Neyse ya hiç problem yok.Şenol gelecek.Hakemleri baskı altına alarak bizi döve döve şampiyon yapacak.Hemde iyi top oynatacak.Derbileride kazanarak yapacak hemde.Rahat olsun herkes.Teminatımda bu forumdaki Chief Scoutlar olur :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:49:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyse ya hiç problem yok.Şenol gelecek.Hakemleri baskı altına alarak bizi döve döve şampiyon yapacak.Hemde iyi top oynatacak.Derbileride kazanarak yapacak hemde.Rahat olsun herkes.Teminatımda bu forumdaki Chief Scoutlar olur :D

Sana ikinci nick olarak '' Levent Erdoğan '' verebilirim istersen :D

Bol bol eleştiri ama sıfır üretim :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar iş gerçekten en çok başarının lobiyle eşitliğinden ibarettir.

Ermeni lobisini bilirsiniz, bugün uefada fifada yada herhangi bir sporda varmı ermeni takımı milli takımı?

İsrailin, Amerikanın lobisini, gücünü bilirsiniz, hani nerede bu ülkeler futbolda?

Amerika neden basketbolda marka? Sen bu adamların karşısına avrupa ve dünya karmasını getir, silindir gibi geçerler seni. Lobisi nedir fibada? Başarılıysan, lobin olur hatta lobiyi takmazsın bile.

İnterin milanın lobisi yokmu italyada?
Bugün ne durumdalar? Lobisini mi kaybettiler yoksa?

Lyon, 6-7 sene şampiyonluğa ambargo koydu, sonra bi psg diye gücün eş anlamlısı takım çıktı, bir iki de süpriz takım çıktı, bakın şampiyon olamıyorlar. Lyon fransanın futbolda markasıydı bir zamanlar. Lobisini mi kaybetti bu adamlar?

Bugün PSG, lyona göre daha fazla kayrılır, çünkü güçlüdür. Ekonomik anlamda, sportif anlamda vs.

İngilterenin manchester united takımı, city takımına oranla ülke futboluna hükmeden bir lobiye sahiptir. Tarihten gelen yapıdur bu.

Bakın son bilmem kaç seneye, nerede bu manchester united? Lobisini mi kaybetti adamlar?

Başarısız olduğun sürece, daha az kollanırsın, açık net. Sende bunu bir savunma mekanizması haline getirirsen, süreklilik haline gelir bu durum ve başarısızlık.

Sen bir şekilde başarılı olacaksın, özet bu.