2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856040 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

Arkadaşlar. Bizim bence en büyük sorunumuz Aybaba döneminde başlayan sadece hızlı hücümla sonuca gitmeye çalışan anlayışımız malesef. Büyük takımlar pas oyunu oynar. Daha zayıf takımlarsa hızlı oynayıp kontra düzeniyle sonuca gitmeye çalışırlar. Pas oyunu aynı zamanda olgun oyuncularla oynanır. Bizim temel anlayışımızı değiştirip pas oyunu oynayabilen bir yapıya bürünmemiz lazım. Bu yüzden kapanan takımları açamıyoruz. Ve olgun oyuncu eksikliği yüzünden sürekli önde olduğumuz maçları tutamıyoruz. Bu yapıyı değiştirmemiz ve yeniden büyük takım gibi olmamız şart. Transferde bu gözetilmeli.

Çevrimdışı JoseDemba

Necdet Yıldırım Babel diyor. Gerçi şu anda transfer falan kimsenin umrunda değil  :s20:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Necdet yıldırım kim yahu.

Babel demiş, yeni TD gelirken sağ bekinide getirecek demiş.

Ama isim vermiyor birşey vermiyor. Nedir bu gizemler. Sen dedin diye transfer bozulacaksa, harcanıyorsun twitter aleminde, sen diyorsun diye transfer bozulacaksa transfer heyeti harcanıyor, bıraksınlar bu işleri.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:35:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Necdet yıldırım kim yahu.

Babel demiş, yeni TD gelirken sağ bekinide getirecek demiş.

Ama isim vermiyor birşey vermiyor. Nedir bu gizemler. Sen dedin diye transfer bozulacaksa, harcanıyorsun twitter aleminde, sen diyorsun diye transfer bozulacaksa transfer heyeti harcanıyor, bıraksınlar bu işleri.

Sağ bekini de getirsin Şenol Hoca Babel de işin atmasyonu olsun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sağ bekini de getirsin Şenol Hoca Babel de işin atmasyonu olsun :D

Hayır öyle birşey ki, ismi geçen isimlere bak..

Sergen-Cicinho mantıklı

Şenol güneş-Şener mantıklı

lucescu- srna mantıklı.

Çok pis bir şey.  :lol:

Çevrimdışı Türkay

UEFA anlaşması takası kısıtlıyor mu? Verelim Bursa'ya Ersan la Pektemek'i onlar da bize Şener'i versinler
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anil

Bursa maçı sonrası Şenol Güneş:
Fernandao'nun sinirli olmasından dolayı kendisini almaya gittiğini söyleyen Güneş, Motta konusunda kullandığı ifadelere açıklık getirerek, "Hala saldırıyor, bırak kazanmışsın, uzak dur. Ayırdığım için üzerime geldiğinden rahatsız oldum. Hala neyi ispatlıyorsun o yüzden konuştum. O yumruk atsa sen de atsan kırmızı kart" şeklinde konuştu.

Son bölümde Beşiktaş atak yapmaya çalıştı. Golü yedikten sonra bir hamle yaptık. Golü de bulduk, ama sonra penaltı geldi. Penaltı değildi, tartışmayacağım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:42:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa maçı sonrası Şenol Güneş:
Fernandao'nun sinirli olmasından dolayı kendisini almaya gittiğini söyleyen Güneş, Motta konusunda kullandığı ifadelere açıklık getirerek, "Hala saldırıyor, bırak kazanmışsın, uzak dur. Ayırdığım için üzerime geldiğinden rahatsız oldum. Hala neyi ispatlıyorsun o yüzden konuştum. O yumruk atsa sen de atsan kırmızı kart" şeklinde konuştu.

Son bölümde Beşiktaş atak yapmaya çalıştı. Golü yedikten sonra bir hamle yaptık. Golü de bulduk, ama sonra penaltı geldi. Penaltı değildi, tartışmayacağım.

Ne için koydun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ne için koydun :D

Sanırım penaltı değildi, tartışmayacağım dediği için beşiktaşı haketmiyor demek istedi.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Anil

Sanırım penaltı değildi, tartışmayacağım dediği için beşiktaşı haketmiyor demek istedi.  :lol: :lol:
Bu sadece son maç,ondan önceki maçlarda adam hep taraftara yaranmak için bize sallıyordu.Ben istemiyorum ne kadar ufak olay gibi görünsede.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:51:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sadece son maç,ondan önceki maçlarda adam hep taraftara yaranmak için bize sallıyordu.Ben istemiyorum ne kadar ufak olay gibi görünsede.

Sadece bize değil her takıma karşı yaptı onları.

Bize gelirse daha da fazla yapsın her maç yapsın burada kural böyle çalışıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hakkını arayan adama ezik, aramayan adama büzük.

Adam Cumhurbaşkanına dahi lafını esirgemiyor, ama ezik.

Biz 30 sene önce ki ankaragücü maçını konuşuyoruz hala adam 3 sene evvel 82 puanla şampiyonluğu kaçırdı averajla, şike olayı patladı. Adamın psikolojiyi düşünün.

Az bile konuşuyor.

Çevrimdışı Deniz

Forzayi okudum da ciddi ciddi bilic fanlari var.kalirsa sasmam..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:55:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Forzayi okudum da ciddi ciddi bilic fanlari var.kalirsa sasmam..

Fanlık ile ilgisi yok aslında kalmasını düşünsem şuan ben de çok iyi gerekçelerle savunabilirim.

Tamamen düşünceye göre şekillenen hipotezler. Normal karşılamak lazım.

Bilic kalırsa bu takım yine 30 hafta şampiyonluk mücadelesi verir seneye ama kazanır mı yine belli olmaz.

O kişiler de bunu bildiği için riske gerek yok diyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Biz 30 sene önce ki ankaragücü maçını konuşuyoruz hala adam 3 sene evvel 82 puanla şampiyonluğu kaçırdı averajla, şike olayı patladı. Adamın psikolojiyi düşünün.

Az bile konuşuyor.

tamam işte  ondan iyi aglayan olamaz her seferinde aklına geliyor ve fenerle sampiyonluk yarısına girdiğimizde ters tepme ihtimalide yüksek:) hiç riske degmezz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Hakeme sallamak kuralsa getirelim Yılmaz hocada gayet yapar onu.Şimdi herkes Bilici göndermek istiyor ama kimsenin yerine adam akıllı alternatifi yok.Nede olsa yeni gelen kötüyse onada sallayıp gönderecekler.Herkes lafa gelince sabredelim diyor ama kimse icraatte yok.Haa bana görede Bilic kötü performans sergiledi o ayrı.Ama benim bu taraftarla gelecek adına hiç umudum yok.Yeni gelende gidecek ondan sonrakide.Sallamak kolay olan.Herkes sallar sallar yenisini getirir.Hadi bakalım büyük Beşiktaş taraftarı :D

tamam işte  ondan iyi aglayan olamaz her seferinde aklına geliyor ve fenerle sampiyonluk yarısına girdiğimizde ters tepme ihtimalide yüksek:) hiç riske degmezz

Bide şöyle düşün, bu kez daha büyük imkanlar daha iyi kadro ile feneri geçmek isteyecektir?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:59:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bide şöyle düşün, bu kez daha büyük imkanlar daha iyi kadro ile feneri geçmek isteyecektir?

-OLUMLU YORUM-
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Daha da fazlasını yapmasın, o yöneticilerin işi.

Beğenin beğenmeyin ama Bilic'i bir kez hakemlerden şikayet ederken duymadık 2 senede. Bize şikayet edecek, bahane üretecek değil iş yapacak adam lazım. Ensesine vur, lokmasını al tarzı insanlarla Beşiktaş gibi zaten sürekli ezilen bir camianın başarılı olması imkansız.

Bundan bağımsız olarak, önceki sayfada bazı arkadaşlar bize 4-5 tane çok sağlam oyuncu lazım muhabbeti yapmışlar. Bilic'in kabahati neydi o zaman, bu kadroyla şampiyon olamadığı için kellesini istiyoruz?

Bilic'ten daha iyisi (Lucescu, Klopp vs) gelmeyecekse Bilic kalmalı. Aceleyle, plansızca verilen kararlar yüzünden çok sezon kaybettik, yine aynısı olmasın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:01:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Hakeme sallamak kuralsa getirelim Yılmaz hocada gayet yapar onu.Şimdi herkes Bilici göndermek istiyor ama kimsenin yerine adam akıllı alternatifi yok.Nede olsa yeni gelen kötüyse onada sallayıp gönderecekler.Herkes lafa gelince sabredelim diyor ama kimse icraatte yok.Haa bana görede Bilic kötü performans sergiledi o ayrı.Ama benim bu taraftarla gelecek adına hiç umudum yok.Yeni gelende gidecek ondan sonrakide.Sallamak kolay olan.Herkes sallar sallar yenisini getirir.Hadi bakalım büyük Beşiktaş taraftarı :D

Yapacağı tek şey hakeme sallamak olmayacak pozitif futbol oynatacak.

Senin beklentin ne  :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şimdi size biliçi savunacağım..

Tamam gitsin de, Yerine kim gelecek.. ( Tamam gitsin de, kılıçdaroğlu ne yapacak)

E tamam biliç hatalı da, tek hatalı biliç mi.. ( Şair burada %80 hakemler bizi doğradıya getiriyor lafı, %20 yönetim beceriksiz)

e tamam biliç gitsin de, senelerdir ilk kez mayıs ayına iddialı girdik( Kabullenmişlik, bu adamlara göre artık 3.büyüğüz)

Bence Arenada bir sezonu daha hakediyor..( Bana kalırsa, geçmiş tüm Teknik direktörlerimiz hakediyor)

e tamam da kadromuz çok zayıf.. ( uefada giderken, öyle koyarız, böyle uçarız, böyle kaçarız diyen, demba ba ya töreye 30 40 milyon değer biçen de benim zaten!)

Futbol dışı her konuda savunma yapılabilir, bakın çok da güzel yaptım. Saha içi savunma için keşke bir kaç satır yazabilselerdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:03:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha da fazlasını yapmasın, o yöneticilerin işi.

Beğenin beğenmeyin ama Bilic'i bir kez hakemlerden şikayet ederken duymadık 2 senede. Bize şikayet edecek, bahane üretecek değil iş yapacak adam lazım. Ensesine vur, lokmasını al tarzı insanlarla Beşiktaş gibi zaten sürekli ezilen bir camianın başarılı olması imkansız.

Bundan bağımsız olarak, önceki sayfada bazı arkadaşlar bize 4-5 tane çok sağlam oyuncu lazım muhabbeti yapmışlar. Bilic'in kabahati neydi o zaman, bu kadroyla şampiyon olamadığı için kellesini istiyoruz?

Bilic'ten daha iyisi (Lucescu, Klopp vs) gelmeyecekse Bilic kalmalı. Aceleyle, plansızca verilen kararlar yüzünden çok sezon kaybettik, yine aynısı olmasın.

Bilic'in kabahati altın tepsi ile sunulanı 2 seferde de itmek.

Öyle derbilerden dolayı filan değil karakterinden ötürü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

tsden iyi kadro evet
fakat diğerlerinden iyi kadro işi sıkıntı:( zaten adamların basına kim gelse sampiyonluk yarısında fiksler :s20:
zoru basarma konusunda ne kadar iyi bilmiyorum oyle bir kere yarısta kaldıdiye ben gozumde buyutmuyorum senol hcoayı...

bu arada tayfur hocayla,sametle ve bilicin ilk senesinde liderden 10+ puan fark gerideydik,,
suan 7 puan fark var haftaya yenildiğimizde 10 puana cıkıyor yani
geçmiş 4 senede bu sekilde yarıs dısı kalmak nedir beyler bayanlar???
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Yapacağı tek şey hakeme sallamak olmayacak pozitif futbol oynatacak.

Senin beklentin ne  :lol:
Çağrı beni anlayamıyorsun sanırım.Yada bende sıkıntı var.Ben diyorumki yerine gelecek adama da sallayacağız.Ondan sonrakinede.Tek sorunumuz şuan teknik direktör değil.Biz liderkende sallıyorlardı adama.Tottenhamı yendiğimiz zamanda sallıyorlardı.Tamam gitsin Bilic hiç sorun değil.Ama yeni gelenede aynısı yapılmayacak mı ?

Çağrı beni anlayamıyorsun sanırım.Yada bende sıkıntı var.Ben diyorumki yerine gelecek adama da sallayacağız.Ondan sonrakinede.Tek sorunumuz şuan teknik direktör değil.Biz liderkende sallıyorlardı adama.Tottenhamı yendiğimiz zamanda sallıyorlardı.Tamam gitsin Bilic hiç sorun değil.Ama yeni gelenede aynısı yapılmayacak mı ?

Başarısız olursa yapılacak evet. Sorun nedir? Ne yapalım? Başarısızsan kovulursun yahu çalıştığın yerde, iyi adamsın, senden öncekini de kovmuşlar başarısızsın diye, napalım.