2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860780 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

herkese iyi geceler erken yatayımda Beşiktaşı şampiyon yapamadık yarın bandırmasporu çıkarıyım pttye  :biggrinking:

İyi geceler :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu da benden Biliç'e gitsin :ok: :biggrinking:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

dinleyin ali abiyi 15 dk. ayırıp hislerime tercüman olmuş
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 05:00:03 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Gerçekten Denizli haberi doğru mu ? Türk olacaksa Şenol hoca olsun isterim.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gerçekten Denizli haberi doğru mu ? Türk olacaksa Şenol hoca olsun isterim.
Denizli gelmez ya sallıyolar. Luce veya Şenol Güneş olacaktır gelecek sezon. Tutar da Ertuğrul Sağlam'ı getirirlerse o zaman ortalık karışır..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı adil arif

Bence bizim en önemli eksiğimiz yıldız niteliğindeki oyuncu azlığı. Sadece Cech gibi bir kaleci bir de yıldız orta saha oyuncusu alsınlar yeter diye düşünüyorum. Defansımız iyi değil belki ama bütçemiz kısıtlı iken yine orta sınıf topçuyla doldurmayalım takımı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine gelenler gidenler her sene aynı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Atkar

Her şeyin özeti bu işte.Çok doğru konuşmuş

Çevrimdışı Renton

Çok sağlam konuşmuş ali abi valla işin özetini çıkarmış
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Bu saatten sonra gaz falan alamaz başkan pazar gününü bekliyoruz herkes sesli konuşmaya başladı artık sorunları
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu saatten sonra gaz falan alamaz başkan pazar gününü bekliyoruz herkes sesli konuşmaya başladı artık sorunları

Dün de söylemiştim bi daha söylüyorum, çünkü böyle hissediyorum :)

Çevrimdışı Çağatay

Dün de söylemiştim bi daha söylüyorum, çünkü böyle hissediyorum :)

bende filmden bi sonraki cümleyi paylaşayım  :evillol: :evillol:
üstüne alınma emi  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bende filmden bi sonraki cümleyi paylaşayım  :evillol: :evillol:
üstüne alınma emi  :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Alparslan

Bize asıl lazım olan skorer bir ortasaha oyuncusu aslında. Sosa iyi oyuncu ama skorer oyuncu değil. Alex tarzı bir oyuncumuz olsa şu anda puan farkıyla öndeydik. Bir maç sadece forvetlerle kazanılmaz. Maç kötü gittiği anda ortaya çıkacak bir oyuncu şart.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bize asıl lazım olan skorer bir ortasaha oyuncusu aslında. Sosa iyi oyuncu ama skorer oyuncu değil. Alex tarzı bir oyuncumuz olsa şu anda puan farkıyla öndeydik. Bir maç sadece forvetlerle kazanılmaz. Maç kötü gittiği anda ortaya çıkacak bir oyuncu şart.
Katılıyorum. Bir çok transferlerden söz ediyorlar ama en önemli eksiğimiz gole giden bir orta saha. Alex gibi, platini gibi, sergen gibi, şifo gibi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

İsmail soldier yine taraftarin gazini almaya calisiyor.yok dunyanin en iyi stoperiymis yok kaleci almışlarmis yok cok iyi teknik direktormus...

Sallasin bakalim nasil olsa yutanlar cikiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İsmail soldier yine taraftarin gazini almaya calisiyor.yok dunyanin en iyi stoperiymis yok kaleci almışlarmis yok cok iyi teknik direktormus...

He he deyip geçeceksin :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Katılıyorum. Bir çok transferlerden söz ediyorlar ama en önemli eksiğimiz gole giden bir orta saha. Alex gibi, platini gibi, sergen gibi, şifo gibi

adanasporlu Tiago Bezerra bu ekonomik durumla onu alabiliriz sanki abi sadece durum bunu gösteriyor.

1.Lig   30maç 15gol 5 asist.   

Çevrimdışı Deniz

He he deyip geçeceksin :D
Sen ben he deyip geciyoruz da yiyip gecenler de var..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

adanasporlu Tiago Bezerra bu ekonomik durumla onu alabiliriz sanki abi sadece durum bunu gösteriyor.

1.Lig   30maç 15gol 5 asist.
Bilgi sahibi değilim ama bu saatten sonra yöneticilerden en iyisini isterim. Çok para verirsek dengeler bozulur geyiğine de katılmıyorum. O çok para alan oynarsa şampiyon olursun ve sende başarılı bir takımın elemanı olarak değerini katlarsın.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Tam olarak ısmarlama haber. Yıllardan beri spor medyasında ama bana son derece kaypak, haber almak için her türlü yalakalığı yapan birisi gibi geliyor.İşin özeti hiç güvenilir değil. Bu arada DÜNYANIN EN İYİ STOPERİ nasıl bir cümledir? nasıl bir anlamı var?Öyle bir tane dünyanın en iyi stoperi olan kişi var mı? Yalan yazılır da bu kadar yazılmaz çaktırma bari yalanı...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilgi sahibi değilim ama bu saatten sonra yöneticilerden en iyisini isterim. Çok para verirsek dengeler bozulur geyiğine de katılmıyorum. O çok para alan oynarsa şampiyon olursun ve sende başarılı bir takımın elemanı olarak değerini katlarsın.

haklısın abi sonuna kadar katılıyorum. çok iyi 5 tane adama  ihtiyac var böyle son haftalarda eli ayagı titremeyecek eze eze götürecek sakin kalıp sonuca gidecek adamlara ihtiyac var.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tam olarak ısmarlama haber. Yıllardan beri spor medyasında ama bana son derece kaypak, haber almak için her türlü yalakalığı yapan birisi gibi geliyor.İşin özeti hiç güvenilir değil. Bu arada DÜNYANIN EN İYİ STOPERİ nasıl bir cümledir? nasıl bir anlamı var?Öyle bir tane dünyanın en iyi stoperi olan kişi var mı? Yalan yazılır da bu kadar yazılmaz çaktırma bari yalanı...

Maldini'den bahsediyor olsa gerek.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

haklısın abi sonuna kadar katılıyorum. çok iyi 5 tane adama  ihtiyac var böyle son haftalarda eli ayagı titremeyecek eze eze götürecek sakin kalıp sonuca gidecek adamlara ihtiyac var.
Aynen budur @ONUR KOLCU kardeşim. O zaman eze eze yenersin rakiplerini
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Amac milletin gazini almak zaten gerçekte yok oyle birşey