2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871834 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bunu basarabilecek adam ülkenin de başına geçsin abi 3 yıla kendi ucak motorunuzu tasarlayip imal edip yerli yeni nesil savaş ucagimizi yaparız :)
Hahahahaha :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

bu arada biz danny flen diyoruzda teknik direktör gelmeden transfer yapılacağını sanmıyorum ben
öyle bir lüksümüz yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bu arada biz danny flen diyoruzda teknik direktör gelmeden transfer yapılacağını sanmıyorum ben
öyle bir lüksümüz yok
Danny'e karşı olan bir hoca olacağını sanmıyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

mevcut şartlarda evet ama oynatacağı sisteme taktiğe bağlı biraz bence
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kim ne derse desin yönetimde sallantıda 2011-2012 döneminde geldiler galiba yanılıyoda olabilirm tek bir kupa yok 0 yani
stadyumda kurtarmaz hiçbirini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

mevcut şartlarda evet ama oynatacağı sisteme taktiğe bağlı biraz bence
Eldeki imkanlar kısıtlıyken gelecek hoca Danny gibi bir oyuncuya karşı çıkmaz bence.

Çıkarsa o kalite bonservissiz bir oyuncu getirebilir miyiz kolay kolay emin değilim çünkü :)

Çevrimdışı Tolga

kim ne derse desin yönetimde sallantıda 2011-2012 döneminde geldiler galiba yanılıyoda olabilirm tek bir kupa yok 0 yani
stadyumda kurtarmaz hiçbirini
2012 Mart ayında göreve geldiler :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bencede :tabe:

Sol-Orta-Sağ hepsinde oynayabilir.
Oyun kurucu özelliğinin yanısıra hızlı da adam.
Ayrıca tecrübeli, winner bir oyuncu olduğu zenit-sevilla maçında tek başına takımı ayağa kaldırmasından belliydi. :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eldeki imkanlar kısıtlıyken gelecek hoca Danny gibi bir oyuncuya karşı çıkmaz bence.

Çıkarsa o kalite bonservissiz bir oyuncu getirebilir miyiz kolay kolay emin değilim çünkü :)
İlk başta karşı çıksa bile kendini o yaşta ispat edecek oyuncu bana göre :)

1 kere izledim ve çok çok iyi bir izlenim bıraktı bende :) Formsuz olduğu dönemler varmıdır? yoksa belli bir seviyenin altına düşmezmi bilemiyorum tabi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bencede :tabe:

Sol-Orta-Sağ hepsinde oynayabilir.
Oyun kurucu özelliğinin yanısıra hızlı da adam.
Ayrıca tecrübeli, winner bir oyuncu olduğu zenit-sevilla maçında tek başına takımı ayağa kaldırmasından belliydi. :ok:
Aynen öyle yukarıda da dediğim gibi zaten hoca kim olursa olsun şartlar anlatılacağı için ben Danny'i istemiyorum diyeceğini sanmıyorum çünkü benzer kalitede bir oyuncu bulmamız çok zor yani buluruz da getirmemiz çok zor olur.

Çevrimdışı TØLGA

bu arada fikret ormanın geldiğinden beri galatasaray'a karşı galibiyeti olmadığını biliyomusunuz ??
ne diyimki ne diyimmmmm
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

KERİM SAAT ‏@kerimsaat  şimdi
Son olarak Beşiktaş'ın şampiyon olma ihtimali ne kadar ise Bilic'in kalma ihtimali o kadar işte :)
0 retweet 0 favori
Yanıtla  Retweetle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen öyle yukarıda da dediğim gibi zaten hoca kim olursa olsun şartlar anlatılacağı için ben Danny'i istemiyorum diyeceğini sanmıyorum çünkü benzer kalitede bir oyuncu bulmamız çok zor yani buluruz da getirmemiz çok zor olur.
Adamın gollerinin hepsi kaliteli :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Adamın gollerinin hepsi kaliteli :tabe:

video işine girme hiç o işler burda öyle olmuyo  :tabe: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı konu dışı muhabbetine girmişsin stadyum başlığında senin dediğine katılmak ile beraber
ekleme yapayım dışardan baktığında şöyle duruyor yeri geliyor konuşuluyor o başlıkta futbol muhabbeti denetçi olsun
yetkili biri isim vermiyorum onlar konuşunca pek ses çıkmıyor normal sallıyorum x bir üye konuşunca
denetçiler atlıyor konu dışı olmasın diye benimki bir gözlem adamlarda haklı olarak isyan ediyo görüşüm bu yönde
:D bunuda konu dışı diye silme  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

video işine girme hiç o işler burda öyle olmuyo  :tabe: :evillol:
Adamın maçını izledim zaten ama fikir olsun diye paylaştım :)

Çevrimdışı TØLGA

Adamın maçını izledim zaten ama fikir olsun diye paylaştım :)
yok yok o anlamda demiyorum yaa adamın kalite bellide :D
this is turkish burası aga neler gördük biz aynı şeyleri yapamayabilir yani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok yok o anlamda demiyorum yaa adamın kalite bellide :D
this is turkish burası aga neler gördük biz aynı şeyleri yapamayabilir yani
Haa :D Valla o konuda beni en çok hayal kırıklığına uğratan adam Simao'dur hala anlayamam o adam bize nasıl katkı veremedi diye :D

Ama buna rağmen gsye de fbye de çaktı geçti sağolsun :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Haa :D Valla o konuda beni en çok hayal kırıklığına uğratan adam Simao'dur hala anlayamam o adam bize nasıl katkı veremedi diye :D
benden çok yaşayacan onu örnek verecektim bende :D
fenere attığı gol dışında hiç heyecanlandırmadı beni
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

benden çok yaşayacan onu örnek verecektim bende :D
fenere attığı gol dışında hiç heyecanlandırmadı beni
Gs maçındaki gol de iyiydi bide ard arda geldiya çok temiz bitirmiştik işi :D

Çevrimdışı TØLGA

Gs maçındaki gol de iyiydi bide ard arda geldiya çok temiz bitirmiştik işi :D
video varsa atsana hatırlayamadım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

video varsa atsana hatırlayamadım  :biggrinking:
@Tolga ahanda burda :icool:

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2010-2011/31/besiktas/simao-sabrosa-3711

Daha golün anonsu yapılmadan atmıştık. Çok iyi hatırlıyorum renkliler santrayı yapıp hemen göbekte kaybettiler topu, guti sola uzun oynadı, quaresma içeri girdi yayın oraya çevirdi, birisi vuramadı, ferdi şut çekti döndü, simao geldi önünde kaldı çok temiz vurdu 2 oldu :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 02:57:34 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga ahanda burda :icool:

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2010-2011/31/besiktas/simao-sabrosa-3711

Daha golün anonsu yapılmadan atmıştık. Çok iyi hatırlıyorum renkliler santrayı yapıp hemen göbekte kaybettiler topu, guti sola uzun oynadı, quaresma içeri girdi yayın oraya çevirdi, birisi vuramadı, ferdi şut çekti döndü, simao geldi önünde kaldı çok temiz vurdu 2 oldu :biggrinking:
bunun üstüne tanımam yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bunun üstüne tanımam yaaa
Hakkaten bu başka ama.. Fink ve bu.

Ulan halimize bak kaç sene olmuş :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Hala uyumadınız mı siz :bandit: