2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874164 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Haber yalandır büyük ihtimalde. Lucescu gelse o havaalanı yıkılır. Gidip karşılarım bende.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu gelmez maalesef. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 23:41:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demba Ramazan ve Stancu'ya salvo yapmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Demba Ramazan ve Stancu'ya salvo yapmış.
Onlarda cok uzulmusler bu gece Demba Ba nin sozleri yuzunden uyuyamayacaklar. Biz bu lig icin cok fazla durustuz dogruyuz. Bence biz Kapatalim Futbol subesini kendi aralarinda oynasinlar. Mahkemenin sike kararini bile uygulamayan / uygulayamayan bir TFF den bahsediyoruz.

Çevrimdışı Deniz

Hala luce diyorsunuz beyler..yapmayin etmeyin gereksiz beklentilerle kendinize yazik ediyorsunuz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Hala luce diyorsunuz beyler..yapmayin etmeyin gereksiz beklentilerle kendinize yazik ediyorsunuz..
Luce gibi adami elinden kacir, sonrada gelsin diye duaya cik. Bakarsin eskilerden Del Bosque gelir, Schuster gelir, Tigana gelir. Carvalhall Gelir.

Çevrimdışı Kemal

Khouma Babacari alsınlar 1000 kere yazdım

Ba  Babacar  2 lisi bu ligde 40 gol atarlar

Mustafaya beyin ve iq nakli yapın üst iç dış etkili vuruş yetenegi adam geçme özelliği koyarak Amokachi ciğeri ekleyip rengini koyultun kutugunude Senegal yapın işte khouma Babacar , yanına da ba yi koyup izleyin izlettirin. Tosun da Yedekleri olur.

Çevrimdışı Anıl

Mustafa Denizli asrın hatası olur. Benim Vodafone Arena'da görmek istediğim Beşiktaş maçları ilk yarıdan bitiren, sürekli hücum oynayan ama savunması da sağlam bir Beşiktaş. O yüzden Şenol Güneş'i çok istiyorum. Danny de geldiyse eğer gayet iyi transfer. Sağ bek, sol bek ve stoper alsınlar ben kaleci ve orta saha için 1 sene daha beklerim. Tabii ki Maxi, Fuchs ve Samba olması şartıyla :D

Çevrimdışı ZEKI

Khouma Babacari alsınlar 1000 kere yazdım

Ba  Babacar  2 lisi bu ligde 40 gol atarlar

Mustafaya beyin ve iq nakli yapın üst iç dış etkili vuruş yetenegi adam geçme özelliği koyarak Amokachi ciğeri ekleyip rengini koyultun kutugunude Senegal yapın işte khouma Babacar , yanına da ba yi koyup izleyin izlettirin. Tosun da Yedekleri olur.
Bonservis durumu nedir @Kemal  malum Uefa ile anlasmamiz var.

Çevrimdışı Tolga

Bonservis durumu nedir @Kemal  malum Uefa ile anlasmamiz var.
Bonservisle oyuncu alamayacağımıza göre Babacar'ı da alamayız yoksa iyi oyuncu :)

Çevrimdışı Kemal

@ZEKI abi , 7 m a alırız
 Alırız ama şampiyonluk için çok büyük adım atmış oluruz satarken arena vitrinimizde parlatip kar ederek satariz

Ve avrupada üst düzey başarı için büyük adım olur

Tabi C7 yi de messiyide alsak stopere adam lazım bu yazdıklarım o şartla

Çevrimdışı Kemal

Bonservisle oyuncu alamayacağımıza göre Babacar'ı da alamayız yoksa iyi oyuncu :)

Yav bu işin 10 tane yolu var sponsorla alırsın başka yolla ona borclanirsin yani parayi başka türlü kullanırsın. Aşar o işi yonetim

Çevrimiçi Samet Ç

Demba Babacar takasa girerim alırım.

Çevrimdışı Kemal

http://www.transfermarkt.com.tr/khouma-babacar/profil/spieler/124902

Bakmadan yazmıştım piyasasida 7 yazıyor

Fb bu adamın peşine bu yaz düşecek gibi bir his var icimde

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.transfermarkt.com.tr/khouma-babacar/profil/spieler/124902

Bakmadan yazmıştım piyasasida 7 yazıyor

Fb bu adamın peşine bu yaz düşecek gibi bir his var icimde
Sanmam abi onlar büyük balık peşindelermiş herhalde Dzeko- Rvp gibi. Emenike-Sow'u satıp .

Çevrimdışı Tolga

Yav bu işin 10 tane yolu var sponsorla alırsın başka yolla ona borclanirsin yani parayi başka türlü kullanırsın. Aşar o işi yonetim
Nasıl sponsor bulacağız da alacağız şuan birçok yönden sıkışık durumdayız ayrıca forvet transferi beklemeyin bence. :)

Danny gelirse 1 stoper 1 sağ bek olursa 1 de sol bek alınır ve transfer kapatılır bunların da neredeyse hepsi bonservisi elinde olan oyuncular olur.

Çevrimdışı Kemal

Demba Babacar takasa girerim alırım.

Ba ve Babacar la 40 gol görürüz ligde aşağısı değil

Takımı gençleştirmek isteyen fb takılır yanlız buna saw aracılığıyla 22 yaşında daha

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim badem bıyık gece 01.11 görüşelim demiş gittikçe uzatıyor saatleri  :D

Çevrimdışı Tolga

Bizim badem bıyık gece 01.11 görüşelim demiş gittikçe uzatıyor saatleri  :D
Yine başlar sallamaya her zaman ki gibi :kop:

Çevrimdışı Kemal

Nasıl sponsor bulacağız da alacağız şuan birçok yönden sıkışık durumdayız ayrıca forvet transferi beklemeyin bence. :)

Danny gelirse 1 stoper 1 sağ bek olursa 1 de sol bek alınır ve transfer kapatılır bunların da neredeyse hepsi bonservisi elinde olan oyuncular olur.

Onuda yönetim bulacak kardsm , borç yaratıp sponsor adı altında alacak veya bişeyin gelirini bağlayacak

Yahudi ne demiş kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim , böyle zahmetlere girmezsen 20 m euroluk cl ve şampiyonluk gelirlerinden oluyorsun

Bak ba yi aldık bu sene bence maaşı hariç transfer parasıni amorti etmiştir katkısıyla forma satisiyla

Çevrimdışı Tolga

Onuda yönetim bulacak kardsm , borç yaratıp sponsor adı altında alacak veya bişeyin gelirini bağlayacak

Yahudi ne demiş kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim , böyle zahmetlere girmezsen 20 m euroluk cl ve şampiyonluk gelirlerinden oluyorsun

Bak ba yi aldık bu sene bence maaşı hariç transfer parasıni amorti etmiştir katkısıyla forma satisiyla
Yok haklısın bana göre de Ba olmadığı zamanlarda onun yokluğunu aratmayacak bir oyuncu alınmalı fakat yönetimin bir oyuncu için sponsor bulacağını düşünmüyorum.

Bulsalar bile bunu transfer için kullanmazlar :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Babacar mustafa pektemek takasina ne dersiniz?

Tamam tamam kotu sakaydi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

:photo:

Çevrimdışı talha

Yine başlar sallamaya her zaman ki gibi :kop:

Danny'nin bakalım amcası mı yoksa dayısı mı taş koymuş transfere  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Bunu basarabilecek adam ülkenin de başına geçsin abi 3 yıla kendi ucak motorunuzu tasarlayip imal edip yerli yeni nesil savaş ucagimizi yaparız :)