Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
danny i almisiz cok sevindim
benim için senol gunes neyse bu adamda oduryani fiyaskoilk senesi dısında sıfır katkı vereceğine eminimha dersenizki maası 1.5 i geçmez o zaman eyvallah kenarda olmasıda faydalı
zeki abi lanzini olmasın sonra buda
Lanzini ? benden cikmadi, Bir norvecli vardi ki onu klup icinde kime sorsan bitti diyordu..
Valla 3 oyun kurucu ile ne yapacaz çok merak ediyorum. Danny cidden geldiyse kaldı 3 adam. Adaylarım Maxi-Funch-Zambrano
Cok guzel transfer..Sosa danny tolgay gokhan töre (oynatmayi bilen hocayla) gibi kaliteli bir orta sahamiz oldu.Simdi savunmayi duzeltmemiz lazim.
Sallamada sınır tanımama sezonu başladı.Sergen'in bize değil hiçbir takıma teknik direktör olmamasını gerektiren cümlesi şu.'' Antrenman, taktik bunlar önemli şeyler değil herkes aynı şeyleri yaptırıyor ''Bu kafa değişmeden -ki değişmez hiçbir şey olmaz Sergen'den. Anca Anadolu takımlarında.
Danny çok iyi transfer olacak takımın saha içi lideri de o olacaktır
Kesin oldu mu nerden biliyoruz?
Söyleyip kaçtılar @Deniz @ZEKI
Kactigimiz yok @Yusuf Tekeli sadece anlasilmis ama koprunun altindan cok su akar hepimiz biliyoruz Esas su TD isini halletmek lazim. Kim olacaksa ama Bilic ile bir sene daha gitmez.
işte budurrrrr SERDAR SARIDAĞ @serdarsaridag · 1 dk. 1 dakika önceYabancı hoca ile yapılan iki ön görüşme çok olumlu geçti. Özellikle Fikret Orman'ın yaptığı görüşme umut verici.