2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870184 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Daha bugün şenol güneşi yalanlayan adam denizli ile görüşme yapacağını mı açıklamış güldürmeyin beni  :lol: :lol:
yooo açıklamış diye bişey yokki manyakmı bu adam açıklasın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

kaynak fotosu atayım mı  :evillol:  :evillol:
Mobilde olmasam ben atacaktim :).kauank ne cidden?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Atkar

Herkesin istediği TD Lucescu fakat kabul etmedi.Şartları beğenmemiş olabilir,ücret yetersiz gelmiş olabilir.Artık Lucescu hayali kalmadı gibi.Gelir mi bilmem ama Favrede aslında çok iyi bir tercih olur.25M avro bütçe verebilirsek Favreye yeterlidir.Bu sene Bundesligada kısıtlı kadroyla neredeyse tüm büyükleri yendi,berabere kaldı.Şenol Güneşten daha iyi bir tercih olur Favre

Çevrimdışı Renton

yooo açıklamış diye bişey yokki manyakmı bu adam açıklasın  :biggrinking:
İçini mi okudun adamın  :halay:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Herkesin istediği TD Lucescu fakat kabul etmedi.Şartları beğenmemiş olabilir,ücret yetersiz gelmiş olabilir.Artık Lucescu hayali kalmadı gibi.Gelir mi bilmem ama Favrede aslında çok iyi bir tercih olur.25M avro bütçe verebilirsek Favreye yeterlidir.Bu sene Bundesligada kısıtlı kadroyla neredeyse tüm büyükleri yendi,berabere kaldı.Şenol Güneşten daha iyi bir tercih olur Favre
Adam şampiyonlar ligi grup biletini almış bırakıp gelmez ki
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kaynak fotosu atayım mı  :evillol:  :evillol:
Ben o kaynaktan korkmaya başladım başka bişeyle karşılaşmayalım sonra? :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Adam şampiyonlar ligi grup biletini almış bırakıp gelmez ki
Oradan yüksek ihtimalle ayrılacak ama yolu buralara da düşmez :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Oradan yüksek ihtimalle ayrılacak ama yolu buralara da düşmez :icool:

Favre gibi adamlara düzgün proje ve mantalite ile git her türlü kabul ederler. Favre'de endüstriyel futboldan ziyade proje olaylarını seven adamlardan. Ama o mantalite ve proje anlayışı TRliginde ki hiçbir yönetici de yok. Zamanında Altınsay Gaal'i getirmek için bir tarafını yırtaken Kavalcı sırf geri planda kalmamak içn ayyaşın tekini takıma TD getirirken gördük maalesef.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ZEKI

Bilic trabzona gidiyormus kartalbakisi oyle yaziyor :D

Çevrimdışı Tolga

Favre gibi adamlara düzgün proje ve mantalite ile git her türlü kabul ederler. Favre'de endüstriyel futboldan ziyade proje olaylarını seven adamlardan. Ama o mantalite ve proje anlayışı TRliginde ki hiçbir yönetici de yok. Zamanında Altınsay Gaal'i getirmek için bir tarafını yırtaken Kavalcı sırf geri planda kalmamak içn ayyaşın tekini takıma TD getirirken gördük maalesef.
Ben Lucescu için söylemiştim ama arkadaş Favre için yazmış onu :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 18:33:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sallamada sınır tanımama sezonu başladı.

Sergen'in bize değil hiçbir takıma teknik direktör olmamasını gerektiren cümlesi şu.

'' Antrenman, taktik bunlar önemli şeyler değil herkes aynı şeyleri yaptırıyor ''

Bu kafa değişmeden -ki değişmez hiçbir şey olmaz Sergen'den. Anca Anadolu takımlarında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bilic trabzona gidiyormus kartalbakisi oyle yaziyor :D
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı atalay

Artık ne kadar Favre dediysem başkaları da Favre demeye başladı. Olmaz o iş. Favre, Gladbach'ta kalacak.

Benim adaylarım belli para, bütçe var ise 1- Luce, 2- Spaletti.

Yok ise Herve Renard, Oleg Kononov ikilisinden biri.

Sergen ve türevlerini konuşuyor isek yüz kere bin kere Şenol Güneş.

Plase de Murat Yakın ve Ernesto Valverde.

Nasıl olsa kümülatif bir oyundan başka bir oyun planımız yok adaylar o yüzden birbirine hiç benzemiyor.

Çevrimdışı ZEKI

fernandao ve sener'İn  fener ile anlastigi soyleniyor.

Çevrimdışı Kadir G.

De gea>>>>madrid
Cech>>>>>manu diyorlar.

Çevrimdışı TØLGA

Mobilde olmasam ben atacaktim :).kauank ne cidden?
bjk.org var twitterda biliyormusunuz ordan  cihan adında biri
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Geleceğinden değilde insan bekliyor işte

Çevrimdışı Deniz

fernandao ve sener'İn  fener ile anlastigi soyleniyor.
Fernandao neyse de şener i kacirmak cok kotu olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Herkeste kendimizi küçümseme havası seziyorum , nerede öz güvenimiz. O gelmez bu gelmez valla istemiyeni, gönülsüz olanı kendi adıma ben hiç istemem. Lucescu diyordum, forumda yazılanları okuyunca vazgeçtim. Yazılanlara göre lucescu gelecekse bütçe de isteyecek demek. Valla gelmesin gerekmez o zaman . Kim ne derse desin ben suçu futbolcularda aramam bana göre biliç suçludur. Bir iki nokta transferle Beşiktaş evladı bir TD bize yeter bence.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

danny i almisiz cok sevindim

Çevrimdışı src35

ben ikisini de görmek isterdim Beşiktaş'ta

Çevrimdışı Deniz

Cok guzel transfer..
Sosa danny tolgay gokhan töre (oynatmayi bilen hocayla) gibi kaliteli bir orta sahamiz oldu.
Simdi savunmayi duzeltmemiz lazim.

Çevrimdışı Yusuf

Şener'in bu kadar istenmesinin sebebi ne ki. 25 yaşında sıradan bir anadolu futbolcusu. Büyük takımlarla oynadıkları maçlarda savunmadaki defoları ortaya çıktı ayrıca hücumda da sanıldığı kadar etkili değil. Avrupa'da ondan daha etkili yüzlerce futbolcu bulabiliriz. Sağ bek olarak Maxi en doğru transfer olur bizim için.

Çevrimdışı ozan062

benim için senol gunes neyse bu adamda odur
yani fiyasko
ilk senesi dısında sıfır katkı vereceğine eminim
ha dersenizki maası 1.5 i geçmez o zaman eyvallah kenarda olmasıda faydalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi