2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872549 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Herkes Lucescu da hem fikir. Yok mu şunun ücretini karşılayacak bir babayiğit zengin bir Beşiktaş Kodamanı  :evillol:

ücretten cok o buraya gelmicek gibi duruyor hocam
cnk fikret orman var:)) bende olsam bende gelmem :evillol: :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

ücretten cok o buraya gelmicek gibi duruyor hocam
cnk fikret orman var:)) bende olsam bende gelmem :evillol: :icool:
İstediği parayı versen öyle bir gelir ki şu anda  :D

Ne onun istediği parayı verebiliriz ne de onun isteyeceği bütçeyi verebiliriz çok zor yani.

Yine de ufaktan yoklanabilir tabi en azından fikri sorulabilir düşünür müsünüz şeklinde :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf

Sene sonu Şenol Güneş'in gelmesi kesinleşmiş gibi duruyor. Her ne kadar çok fazla istemesem de Biliç gidecekse elimizdeki maddi imkanlara en uygun hocalardan biri. Bence uygunsa Mustafa Denizli'nin de yoklanması gerekir. Eğer önümüzdeki sene asıl hedefimiz şampiyonluk olacaksa Denizli rakiplerdeki tecrübesiz hocalara karşı en iyi tercih olur. 1 senelik geçici hoca olarak Denizli'yi getirip eldeki imkanlarla şampiyonluk hedeflenirse bence bizi başarıya ulaştırabilir.

Çevrimdışı Deniz

İstediği parayı versen öyle bir gelir ki şu anda  :D

Ne onun istediği parayı verebiliriz ne de onun isteyeceği bütçeyi verebiliriz çok zor yani.

Yine de ufaktan yoklanabilir tabi en azından fikri sorulabilir düşünür müsünüz şeklinde :)
Butce versen bile yetmiyor once oyuncu satman lazim yoksa 100 milyon verseler yine kullanamazsin :)

Luce imkansiz ask bosa yureginizi tuketmeyin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Butce versen bile yetmiyor once oyuncu satman lazim yoksa 100 milyon verseler yine kullanamazsin :)

Luce imkansiz ask bosa yureginizi tuketmeyin :)
Doğru bir de oyuncu satmamız gerekiyor oda var tabi yok zaten ben de imkansıza yakın görüyorum Lucescu'nun gelmesini zaten muhtemelen Rusya'ya falan gidecek oralardan iyi teklifler aldığı söyleniyor bayadır :)

Çevrimdışı Deniz

Doğru bir de oyuncu satmamız gerekiyor oda var tabi yok zaten ben de imkansıza yakın görüyorum Lucescu'nun gelmesini zaten muhtemelen Rusya'ya falan gidecek oralardan iyi teklifler aldığı söyleniyor bayadır :)
Olabilir.bixe gelmeyecegi kesin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kyiv

Ben Lucescunun imkansız olduğuna inanmıyorum eğer başka bir takıma verilmiş bir sözü yoksa Lucescunun 70 yaşında para peşinde koşacağını sanmıyorum. Burada Lucescuyu ikna edebilecek yönetici lazım. Para ve bütçe 2. planda. Burada yarım kalan bir hesabı var giderken apar topar kaçar gibi gitti ki bence bunu hiç haketmemşti. Şimdi geri gel ve sana bunu yapanlara hesabını ödet....

Çok gaza ve heyecana geldim... :D

Beni gönderseler yeminle ikna edip gelirim Ukraynadan...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben Lucescunun imkansız olduğuna inanmıyorum eğer başka bir takıma verilmiş bir sözü yoksa Lucescunun 70 yaşında para peşinde koşacağını sanmıyorum. Burada Lucescuyu ikna edebilecek yönetici lazım. Para ve bütçe 2. planda. Burada yarım kalan bir hesabı var giderken apar topar kaçar gibi gitti ki bence bunu hiç haketmemşti. Şimdi geri gel ve sana bunu yapanlara hesabını ödet....

Çok gaza ve heyecana geldim... :D

Beni gönderseler yeminle ikna edip gelirim Ukraynadan...
Ah bir de Lucescu gaza gelen biri olsa ki hiç sanmam  :bandit:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Olmazsa söz verelim Maldrasanu ( müthiş sağ bekimiz)' nun oğlunuda ücreti ne olursa olsun transfer etme garantisiyle :)

Ukraynada Dinamo Kyiv şampiyon oldu . Artık Lucescuya dadanma zamanı...1 taşla 5 kuş vuracağız ha gayret....

Çevrimdışı Renton

Olmazsa söz verelim Maldrasanu ( müthiş sağ bekimiz)' nun oğlunuda ücreti ne olursa olsun transfer etme garantisiyle :)

Ukraynada Dinamo Kyiv şampiyon oldu . Artık Lucescuya dadanma zamanı...1 taşla 5 kuş vuracağız ha gayret....
Lucescuya soruldu olmaz dedi artık konuşmaya gerek yok bizde isteriz luce gelsin yok dedi adam yapacak bir şey yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Lucescuya soruldu olmaz dedi artık konuşmaya gerek yok bizde isteriz luce gelsin yok dedi adam yapacak bir şey yok
Aynen..

Çevrimdışı TØLGA

ahmer nur çebi mustafa denizli ile bir görüşme gerçekleştirecekmiş noluyo yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Denenmiş yerlilerden bize çare yok umarım doğru değildir çünkü teklif yapılırsa her türlü M.Denizli kabul eder.

Çevrimdışı ozan062

işte bende bundan bahsediyordum :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı TØLGA

Denenmiş yerlilerden bize çare yok umarım doğru değildir çünkü teklif yapılırsa her türlü M.Denizli kabul eder.

devam eden bir sezonda isterdim bundan bir 10 hafta flen önce olsa
lig başında istemem 1 sene durdu hiçde iyi olmadı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kyiv

Yarim ağızla mi soruldu ciddi bir teklifle mi gidildi bilmiyorum yok eğer gerçekten net bir şekilde gelmeyecekse Şenol Güneş tek mantıklı çözüm gibi duruyor o zaman. Bizim yıllar sonra onunda kariyerinde ilk defa şampiyonluğa ihtiyaç var.

Çevrimdışı Deniz

Adamin ahi gitmis vahi kalmis,2 saatlik lig tv yayinini zor cikartiyor bizim yorucu programimiza mi uyum saglayacak?
İnşallah gercek degildir.

Çevrimdışı Tolga

devam eden bir sezonda isterdim bundan bir 10 hafta flen önce olsa
lig başında istemem 1 sene durdu hiçde iyi olmadı
Zaten 1 sezon çalıştırır sezon bittiğinde de hastayım bırakıyorum der çok yanlış bir tercih olur ama dediğin gibi 10 hafta kala gelmiş olsaydı hayır demezdim o ayrı.

Çevrimdışı Deniz

Abi ne denizlisi ya adam ucakta ölür allah korusun.

Her hafta deplasmanda oynuyoruz adamin saglik sorunları var lig maratonunu kaldiramaz yapmayın etmeyin..

Çevrimdışı TØLGA

Her hafta deplasmanda oynuyoruz adamin saglik sorunları var lig maratonunu kaldiramaz yapmayın etmeyin..
biz demioz deniz ahmet nur çebi diyo  :evillol: :evillol:
alt tarafı görüşme yaaa korkmayın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Görüşme yapılırsa Denizli hayır demez adım kadar eminim o yüzden korkmaya başladım :)

Çevrimdışı Deniz

Kaynak ne bu arada :)

Çevrimdışı ozan062

bak nasılda cırpınıyorsun:))
işte bende aynısını senol gunesle yasıyorum nasıl sinirleniyorum sende bak iyi deneyimliyorsun bunu:))

zaten bir senelik gorev alıcam dedi oda bu sene :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Renton

Kaynak ne bu arada :)
Daha bugün şenol güneşi yalanlayan adam denizli ile görüşme yapacağını mı açıklamış güldürmeyin beni  :lol: :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

bak nasılda cırpınıyorsun:))
işte bende aynısını senol gunesle yasıyorum nasıl sinirleniyorum sende bak iyi deneyimliyorsun bunu:))

zaten bir senelik gorev alıcam dedi oda bu sene :ok: :ok: :ok:
1 seneyi falan cikartamaz o bundaN adim kadar eminim.eski denizli yok adami lig tvde izliyorsun 3 tane oyuncunun ismini dogru duzgun soyleyemiyor,2 saatlik yayini zor cikartiyor.

Hocaligini da elestiririm ama hocaligina gelene kadar yukarda yazdiklarin yeterli.gelirse halimiz harap.