2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873534 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Versin versin türk hoca gelsin gerek yok yabancıya
Luce gelmeyecekse yabanci hoca da gelmesin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Amkar kuban macinda 68. Dkda oyuna giren hugo almeida 77 de kirmizi kartla oyundan atildi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Amkar kuban macinda 68. Dkda oyuna giren hugo almeida 77 de kirmizi kartla oyundan atildi :)
Hee amkara verdim zaten almeidayı boşuna sevmiyorum ben oda beni seviyor belli   :ok:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

bu paraya bu kadar dakika yeter demiş :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bu paraya bu kadar dakika yeter demiş :biggrinking:
Hak ettiğinden fazla aliyor,(hak ettigi aylik 5 bin lira + full akbil+ssk ) :D

Çevrimdışı Çağatay

o değil de şenol hoca mı gelecek şimdi takıma...

yine bana hüsran, bana yine hasret var...

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

o değil de şenol hoca mı gelecek şimdi takıma...

yine bana hüsran, bana yine hasret var...
Senin onerin nedir hocam ?

Çevrimdışı eski inönü

terzic kalsa..
:claps: Bilic gitse bile Edin Terzic'i muhakkak tutmalıyız kulüpte. Genç yaşına ragmen müthiş potansiyeli var. Beşiktaş'ın taktisyeni ve beynidir son 2 sezondur. Bir de roportajı var. 

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şenol güneş Mükemmel tercih değildir, ama Türkiye için Harika bir tercihtir.

Görüyorsunuz, Nal gibi kariyerli italyanlar geldiler, gördüler ve gittiler. Çömez Hamza geldi toparladı, şampiyonluğa gidiyorlar.

Türkiye de kimi alabilirsin başka? Hikmet karaman mı? Sergen yalçın mı? kim kim kim? Tek alternatif, Şenol güneştir.

Biliç giderken yanında ba yada töreyide götürsün. Şöyle 10-15 e.  :lol:

Çevrimdışı ozan062

:claps: Bilic gitse bile Edin Terzic'i muhakkak tutmalıyız kulüpte. Genç yaşına ragmen müthiş potansiyeli var. Beşiktaş'ın taktisyeni ve beynidir son 2 sezondur. Bir de roportajı var. 
evet benim merak ettiğim noktalardan biride bu
terzic ne derece faydalı oldu??
avrupa macları haricinde hiçbir analizi işe yaramadı bana gore türkiye ligini hala cozemedi
veyahut bilic hiç takmadı onu.. yani cozemedim kafamda netleştiremedim onu
siz ne diyorsunuz???
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 16:21:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

evet benim merak ettiğim noktalardan biride bu
terzic ne derece faydalı oldu??
avrupa macları haricinde hiçbir analizi işe yaramadı bana gore türkiye ligini hala cozemedi
veyahut bilic hiç takmadı onu.. yani cozemedim kafamda netleştiremedim onu
siz ne diyorsunuz???
içerde işler nasıl işliyor onu bilemem ama Terzic'in kendi işini mükemmel yaptıgını Önder Özenden de duymuştum. Hatta gelecekte Avrupanın top class hocalarından biri olabilecek potansiyelde oldugunu soylemişti.

Çevrimdışı eski inönü

Bilic: “Ben Edin Terzic’i çok istedim. Dortmund’la sözleşmesi sürdüğü için bir süre beklemek zorunda kaldık. Yaptığımız en iyi transferlerden birisi EdinTerzic. Bu kadar genç yaşta bu kadar yetenekli bir çalıştırıcı olmasının yanı sıra son derece derin bir birikim ve tecrübeye sahip. En önemli özelliği çok genç yaşta olmasına rağmen özgüveninin yüksek olması ve fikirlerini bazen benimkilerle örtüşmese de söylemekten, o fikirlerin arkasında durup bizi ikna etmeye çalışmaktan kaçınmaması.”

Ö.Özen: ”Edin Terzic, birinci sınıf bir mesleki eğitime sahip. Jurgen Klopp’la çalışıp Borussia Dortmund gibi bir kulübün kültüründe kendisini geliştirmesi ve Dortmund’a kattıkları, Dortmund’dan aldıkları çok değerli. Zaten cesur bir genç adam ama bu deneyimleri daha da cesur olmasını sağlıyor. Bilic, taktik hazırlıklar yaparken aralarındaki karşılıklı etkileşim, o cesareti destekleyen unsurlardan bir tanesi. Ben Edin Terzic’i Jurgen Klopp ile Tottenham’ın Teknik Direktörü Andre Villas-Boas arasında bir yolda görüyorum. Başarma potansiyeli kesinlikle çok yüksek genç bir teknik adam.”

Çevrimdışı Çağatay

Senin onerin nedir hocam ?

Alman bir hoca olabilir

şenol hocanın da sıkıntısı bahaneler üretmesi çünkü

gerçi şenol hoca da gelir başarılı olur buradan da özür dilerim dediklerim için

ama şenol hoca ile biz sadece türkiye de başarılı olabiliriz avrupa da birşey yapabileceğimizi sanmıyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol güneş Mükemmel tercih değildir, ama Türkiye için Harika bir tercihtir.

Görüyorsunuz, Nal gibi kariyerli italyanlar geldiler, gördüler ve gittiler. Çömez Hamza geldi toparladı, şampiyonluğa gidiyorlar.

Türkiye de kimi alabilirsin başka? Hikmet karaman mı? Sergen yalçın mı? kim kim kim? Tek alternatif, Şenol güneştir.

Biliç giderken yanında ba yada töreyide götürsün. Şöyle 10-15 e.  :lol:
Hamza toparladı diyorsun da Sergen'in Hamza'dan ne eksiği var. Ben de bazı arkadaşlarım gibi ismi başka takımlara malolmuş TD, yardımcı, kaleci antrenörünü tasvip etmiyorum. Sergen'i başka özelliklerinden dolayı sevmesem de kendine olan özgüvenine hayranım. 
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

82 puan al, şampiyon olama, şike mevzusu patlasın, seni averajla geçmiş takımın şikesi tescillensin yinede hakkın verilmesin.

Biz 30 senedir ankaragücü gs maçını konuşuyoruz, biz 30 senedir şerefli ikincilikleri konuşup duruyoruz, adamın acısı, siniri vs daha taze, üstüne yine aynı dalavereler dönünce , konuşmasın ne yapsın.

Yönetime kızıyorsunuz hakemler hakkında konuşmuyor diye, şenol güneş cumhurbaşkanına dahi lafını ediyor, ama ağlıyor oluyor. Dengemiz yok ki bizim de.

Çevrimdışı Deniz

Alman bir hoca olabilir

şenol hocanın da sıkıntısı bahaneler üretmesi çünkü

gerçi şenol hoca da gelir başarılı olur buradan da özür dilerim dediklerim için

ama şenol hoca ile biz sadece türkiye de başarılı olabiliriz avrupa da birşey yapabileceğimizi sanmıyorum
Hocam belki haklisinizda "alman bir hoca" midir bizim ihtiyacımız olan?kim bu hoca?kim olabilir,kim bu isi kaldirabilir sirf alman olmasi bu isi yapacagi anlamina mi geliyor?

Alman deyince benim aklima jurgen kloop gelir.o adam da real Madrid e gidecek muhtemelen.

Gs de "italyan bir hoca" mantigiyla gitti prandelli mancini ikilisini getirdi, 4 4 lük bir takim oldu.

Bence isimler uzerinden konusmakta fayda var.transfer bütçesi az olan,transfer kisitlamasi olan,stadi olmayan,yeni gelecek hocanin amatörlük ve ligi tanima süresine tahammülu olmayan kulubun basina kimi getirelim?

Benim aklima lucescu ve senol gunesten baskasi gelmiyor.luce de zaten gelmeyecegine göre en mantikli alternatif senol güneş gibi duruyor..

Çevrimdışı kyiv

Önümüzdeki sene bu kadroyla devam edileceğine göre teknik direktörün Türkiyeyi bilen veya Türk olması zorunluluk. Türkiyeyi hiç bilmeyen bir Alman veya yabancı hoca muhtemel başarısızlıkta yine alışma dönemi mazeretlerine sığınılacaktır. Bu nedenle mazeretsiz Lider vasıflı paniğe girmeyen İÇİNE ETTİMİNİN STRESİNİ futbolculardan alabilecek meziyetlere sahip biraz psikolog biraz taktisyen biraz gazcı, inatçı olmayan ve koşullara çok çabuk uyum sağlayacak bir hocaya ihtiyaç var.

Çevrimdışı Çağatay

Hocam belki haklisinizda "alman bir hoca" midir bizim ihtiyacımız olan?kim bu hoca?kim olabilir,kim bu isi kaldirabilir sirf alman olmasi bu isi yapacagi anlamina mi geliyor?

Alman deyince benim aklima jurgen kloop gelir.o adam da real Madrid e gidecek muhtemelen.

Gs de "italyan bir hoca" mantigiyla gitti prandelli mancini ikilisini getirdi, 4 4 lük bir takim oldu.

Bence isimler uzerinden konusmakta fayda var.transfer bütçesi az olan,transfer kisitlamasi olan,stadi olmayan,yeni gelecek hocanin amatörlük ve ligi tanima süresine tahammülu olmayan kulubun basina kimi getirelim?

Benim aklima lucescu ve senol gunesten baskasi gelmiyor.luce de zaten gelmeyecegine göre en mantikli alternatif senol güneş gibi duruyor..

isim olarak birisi aklımda yok
aslında eksik söyledim alman ekolününü bilen ve oynatan birisi gerekli diye düşünüyorum

çünkü takımın ikinci dili almanca  :evillol:
hoca da o dilden birisi olursa takımla uyumu daha yüksek olabilir sanıyorum

gs nin hatası bence manciniyi göndermek oldu
prandelli nin mal gibi oynatacağı belliydi zaten adam her ayrıldığı klüpten sorunlu olarak gidiyor
şenol hoca ile avrupa maçlarında başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum
ama sadece lige ağırlık verelim dersek olabilir

malesef takımın maddi durumu hoca konusunda da elimizi kolumuzu bağlıyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Önümüzdeki sene bu kadroyla devam edileceğine göre teknik direktörün Türkiyeyi bilen veya Türk olması zorunluluk. Türkiyeyi hiç bilmeyen bir Alman veya yabancı hoca muhtemel başarısızlıkta yine alışma dönemi mazeretlerine sığınılacaktır. Bu nedenle mazeretsiz Lider vasıflı paniğe girmeyen İÇİNE ETTİMİNİN STRESİNİ futbolculardan alabilecek meziyetlere sahip biraz psikolog biraz taktisyen biraz gazcı, inatçı olmayan ve koşullara çok çabuk uyum sağlayacak bir hocaya ihtiyaç var.
Tam Sergen'i tarif etmişsin  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı src35

mevcut konjönktürde şenol hocadan başkasını aramak mantıksız geliyor bana..

zira şartlar tam ona göre...

Çevrimdışı kyiv

Tam Sergen'i tarif etmişsin  :icool:

Hasan Abi, aslında olmaz ama ben Lucescu ile başlayıp yanında Sergen yardımcısı ve 1,2 yıl sonra Sergen tek sorumlu olsa iyi bir çözüm olabilir diye düşünüyorum. Tıpkı eskilerden Derwall Mustafa Denizli gibi...

Sergen hiç kimsenin altında çalışmayı kabul etmez ama Lucescu olursa kabul edebilir gibime geliyor.

Çevrimdışı ozan062

Bilic: “Ben Edin Terzic’i çok istedim. Dortmund’la sözleşmesi sürdüğü için bir süre beklemek zorunda kaldık. Yaptığımız en iyi transferlerden birisi EdinTerzic. Bu kadar genç yaşta bu kadar yetenekli bir çalıştırıcı olmasının yanı sıra son derece derin bir birikim ve tecrübeye sahip. En önemli özelliği çok genç yaşta olmasına rağmen özgüveninin yüksek olması ve fikirlerini bazen benimkilerle örtüşmese de söylemekten, o fikirlerin arkasında durup bizi ikna etmeye çalışmaktan kaçınmaması.”

Ö.Özen: ”Edin Terzic, birinci sınıf bir mesleki eğitime sahip. Jurgen Klopp’la çalışıp Borussia Dortmund gibi bir kulübün kültüründe kendisini geliştirmesi ve Dortmund’a kattıkları, Dortmund’dan aldıkları çok değerli. Zaten cesur bir genç adam ama bu deneyimleri daha da cesur olmasını sağlıyor. Bilic, taktik hazırlıklar yaparken aralarındaki karşılıklı etkileşim, o cesareti destekleyen unsurlardan bir tanesi. Ben Edin Terzic’i Jurgen Klopp ile Tottenham’ın Teknik Direktörü Andre Villas-Boas arasında bir yolda görüyorum. Başarma potansiyeli kesinlikle çok yüksek genç bir teknik adam.”

bildiğim kadarıyla bunları gecen sene sezon basında dediler sonrası zaten belli:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

isim olarak birisi aklımda yok
aslında eksik söyledim alman ekolününü bilen ve oynatan birisi gerekli diye düşünüyorum

çünkü takımın ikinci dili almanca  :evillol:
hoca da o dilden birisi olursa takımla uyumu daha yüksek olabilir sanıyorum

gs nin hatası bence manciniyi göndermek oldu
prandelli nin mal gibi oynatacağı belliydi zaten adam her ayrıldığı klüpten sorunlu olarak gidiyor
şenol hoca ile avrupa maçlarında başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum
ama sadece lige ağırlık verelim dersek olabilir

malesef takımın maddi durumu hoca konusunda da elimizi kolumuzu bağlıyor
Alman ekolonu ben de cok severim ve olabildigince alman ligini de takip ederim zaten bu nedenle kloop dedim,o ekolun yetistirdigi en efektif hoca,hatta alman ekolunun fazlasi.

Ama bizim ligimizde bu ekol is yapamaz.en basta ne bizim hakemlerimiz alman hakemi,ne yöneticilerimiz alman yoneticisi ne de ulkemizdeki stadyumlar alman stadyumu,ne butcemiz alman butcesi,ne de taraftarimiz alman taraftari..

Bize x ulkenin ekolu degil de bu ligi iyi bilen,bu ligin sartlarina ayak uyduran,savasmayi seven,basarmayi isteyen bir Türk hoca lazim.eldeki hocalara da bakinca da senol hocadan baska boyle bir isim goremiyorum.

İlla senol güneş olacak demiyorum bu nedenle alternatifleri sordum ,hep beraber sunalim alternatifleri tartisalim daha iyisi cikarsa buyursun gelsin..

Çevrimdışı Deniz

Valla ben bilictdn geriye hicbisr kLsin istemiyorum tezic falan da gitsin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan Abi, aslında olmaz ama ben Lucescu ile başlayıp yanında Sergen yardımcısı ve 1,2 yıl sonra Sergen tek sorumlu olsa iyi bir çözüm olabilir diye düşünüyorum. Tıpkı eskilerden Derwall Mustafa Denizli gibi...

Sergen hiç kimsenin altında çalışmayı kabul etmez ama Lucescu olursa kabul edebilir gibime geliyor.
Herkes Lucescu da hem fikir. Yok mu şunun ücretini karşılayacak bir babayiğit zengin bir Beşiktaş Kodamanı  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş