2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884894 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Niang Almeida Holoskodan Ba Cenk Pektemek'e yine de sağlam gelişim var  :biggrinking:
Pektemek demeyin demeyin.Bitiriciliği 0 olarak 3 büyük kulübün birinde forvet oynayan başka adam var mıdır? umut bulut belki pektemek son vuruş yokdemek
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:26:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Euro 2012 deki portekiz çek maçını hatırlıyor musun? Moutinho ortaladı almieda 2 stoperi kendiyle ön direğe çekti. Ronaldoda kendisi için kolay bir gol attı.

Biz ceza sahasında sadece ba yı bıraktığımız için adam nereye giderse stoperler oraya gidiyor boşluk kalmıyor.

Gökhan çizgiye basmazsa yaşayamayacak gibi. Olcayda arada içeri girsede malzeme belli.

En az birinin girmesi lazım dediğin gibi. Töre girmeyeceği için de Sosa kesinlikle girmeli Tolgay yaya gitmeli ama işte..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gençler yine baya konuşmuşsunuz bensiz :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Gençler yine baya konuşmuşsunuz bensiz :evillol:
:steamed: sıkıyoruz sağa sola napalım terapi birazda  :lol:

Çevrimdışı Tolga

:steamed: sıkıyoruz sağa sola napalım terapi birazda  :lol:
Futbol başlıklarının böyle aktif olması çok iyi devam :D

Çevrimdışı Renton

Futbol başlıklarının böyle aktif olması çok iyi devam :D
Valla döndüysem bilice nefretimden döndüm yollayana kadar rahat yok derbiyide kaybetsin garantiye alalım

Çevrimdışı Tolga

Valla döndüysem bilice nefretimden döndüm yollayana kadar rahat yok derbiyide kaybetsin garantiye alalım
:biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün yenerlerse bu ara gazıyla fark bile yaparlar Allah korusun..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

birinci sey
senol gunes iki gündür yalanlanmıyor
cnk bilice elveda denileceğini bu kanıtlıyor
artık oyle yarıstır marıstır deyip içinden sıyrılamıyorlar
boyle ortada kalmalarını begendim
bugun gs puan kaybettiğinde baslıcaksınız yine işte bak biz soyleyiz boyleyiz diye umutları pompalamaya
sonra yine güm...

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

birinci sey
senol gunes iki gündür yalanlanmıyor
cnk bilice elveda denileceğini bu kanıtlıyor
artık oyle yarıstır marıstır deyip içinden sıyrılamıyorlar
boyle ortada kalmalarını begendim
bugun gs puan kaybettiğinde baslıcaksınız yine işte bak biz soyleyiz boyleyiz diye umutları pompalamaya
sonra yine güm...
Bence yonetim gs macindan sonra yeni teknik direktoru aciklar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Bence yonetim gs macindan sonra yeni teknik direktoru aciklar.

keske yapsalar ama yok derlerki yarıstan kopmadık
o yuzden hocamıza ihanet etmedik
aslında onun tercümesi bize hoca yok tur:D

Çevrimdışı Deniz

Resmi siteden aciklama geldi anc senol güneşi yalanlamis hocamiz bilic demis...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

hmm bak bu olmadı işte....:) beni okudular demekki :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyelim bari :tabe: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyelim bari :tabe: :evillol:
Valla insallah oyledir yoksa bilicle devam etmek gibi bir fikirleri varsa 15. Haftada ligden kopariz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla insallah oyledir yoksa bilicle devam etmek gibi bir fikirleri varsa 15. Haftada ligden kopariz.
Yönetim kendi kalemini kırar öyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum

Çevrimdışı Deniz

Yönetim kendi kalemini kırar öyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum
Son iki haftaya kadar Bilic şampiyon olursa kalir diyordum ama son iki haftada o kadar sacma o kadar Anlamsız hareketler yapti ki onun bu takıma verebilecegi hicbise olmadigini anladim.sampiyon yapsa da gonderilmeli.

Çevrimdışı Serkan P.

Sezonu erken acmayalim demistiniz. Siz coktan acmissiniz yeni sezonu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son iki haftaya kadar Bilic şampiyon olursa kalir diyordum ama son iki haftada o kadar sacma o kadar Anlamsız hareketler yapti ki onun bu takıma verebilecegi hicbise olmadigini anladim.sampiyon yapsa da gonderilmeli.
Katılıyorum :tabe:

Hatta büyük bir mucizenin de mucizesi olup biz şampiyon olabilirsek, olimpiyatta gitarını çalsın ilk uçakla ayrılsın :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Katılıyorum :tabe:

Hatta büyük bir mucizenin de mucizesi olup biz şampiyon olabilirsek, olimpiyatta gitarını çalsın ilk uçakla ayrılsın :evillol:
Onu da yapmasin :)

Çevrimdışı ozan062

Onu da yapmasin :)

bencede
boyle ballı bir adam sonunu getiremediği içinde ayrı sinirliyim
boyle fırsatları tepen adamdan hayır gelmezz

farkındamısınız bilmiyorum eskisi gibi yan hakemlerlede ugrasmıyor
adam coktan bizi kafasında silmiş...

Çevrimdışı Renton

ANÇ yalanlamış ama geçen günde kaleci yok gündemimizle cechi sordu ersoy özdem hiçbir görüşme olmadı yok yok falan diyerek geçiştirdi menajeri geçen gün beşiktaşla görüştük dedi yani şuan yalanlamayı zorunlu şekilde yaptı oda biliyor bilicin kredisinin bittiğini

Çevrimdışı Renton

Geçen maçta gökhan hep öksürüyordu ağzını kapatıyordu şimdi ortaya çıktı adam hasta hasta maça çıkmış yani yok yere 10 kişi oynattı bizi bilicde 1 hareket yapar maçı alır diye bekledi herhalde ama nerdee

Çevrimdışı Deniz

bencede
boyle ballı bir adam sonunu getiremediği içinde ayrı sinirliyim
boyle fırsatları tepen adamdan hayır gelmezz

farkındamısınız bilmiyorum eskisi gibi yan hakemlerlede ugrasmıyor
adam coktan bizi kafasında silmiş...
İnsallah oyledir.
Bizi kafasindan silmeyen adam sampiyonluk yolunda 2 iddiasiz takima karsi 1 hafta icinde 4 puan birakir mi zaten?

Adam maçlara bile hazirlanmiyor ki ,onceden kafasinda belirledigi degisiklikleri yapiyor.
Tolgay cikacak,olcay cikacak,80 den sonra cenk tosun girecek,ama mustafa ondan once girecek,töre ba kesinlikle cikmayacak.boyle rezil teknik direktorluk anlayisi ki olur?

Dalga gecer gibi degisiklikler,oynayan adami cikartip oynamayani sahada tutmalar..biraksin gitsin ya dalgasini baska yerde gecsin yazik günah su kulube.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ANÇ yalanlamış ama geçen günde kaleci yok gündemimizle cechi sordu ersoy özdem hiçbir görüşme olmadı yok yok falan diyerek geçiştirdi menajeri geçen gün beşiktaşla görüştük dedi yani şuan yalanlamayı zorunlu şekilde yaptı oda biliyor bilicin kredisinin bittiğini
Valla biliçten ilk vazgeçebilecek adam ANÇ'dir görebildiğim kadarıyla ve hepimiz gibi o da çoktan sildi Bilic'i bence :tabe: