2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884605 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:01:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şu güzel soruyu sorayım sana ba tek forvetli sistemde nasıl oynar? :D
bu sistemin oyuncusu olduğunu düşünmüyorum ben kayboluyo

Oynar :D Çok da güzel oynar.

Ama dinamikleri kurmak lazım.

Tolgay devamlı Sosa ile yay çevresine gelecek, 2 bek de hucuma katılacak , bekler çıkacağı için kanatlar içe girecek o zaman tekten 3 forvete çıkıyorsun içeride.

Markajdan anca böyle kurtarırız adamın bu sene bu kadar gol atması bile mucize aslında Bilic sağolsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:02:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Çok da emin olmamak lazım yalnız.

Gignac ikna edilmeden satılmamalı yine de. İyi forvet bulmak zor.
Sırtı dönük top indiren forvet her zaman iyidir ya.Ba bu sene çoğu golü armut piş ağzıma düş attı valla getirip getirip önüne bırakıyorlar.Diğer tarafta Fernandao var adam indiriyor ver-kaç yapıyor atıyor attırıyor.Şimdi sen 13 milyona Ba'yı satmaz mıydın 1 senede 2 katı kazanç
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Azizin boyunduruğunda çalışacağını düşünmüyorum. Gidersede geçmiş olsun.

Bizimde onu getirmemiz için baya baya imkan oluşturmamız lazım. Serbest olacak o adam. Basıcaksın 3+1 yıllığı 2 şampiyonluk 2 ikincilik getiricek sana.
ben çok zor görüyorum bu durumda gelmesini transfer işi sınırlı , para yok flen el kol bağlı kendi'de en az 4 flen ister
zor oğlu zor yani  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:03:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet tek kişiye yük binmezse daha sağlıklı olur. Gol kralı çıkmasın şampiyon olalım sadece. Kanattan gelen topu yaya bırakır liberonunda şutu varsa gol atarsın bir örnek. Ben çok işe yarayabileceğini düşünüyorum. 3.6 milyon maaş alıyormuş vergisiz 3.6 yı rahat kabul etmesi lazım.

O kadar vermeyiz bence. 2 milyon net alıyor.

2.5 artı maç başı tamamdır son kontratı zaten ama isteyeni var mı bilmiyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

ben çok zor görüyorum bu durumda gelmesini transfer işi sınırlı , para yok flen el kol bağlı kendi'de en az 4 flen ister
zor oğlu zor yani  :bandit:

Dediğim gibi stada yıldız getirmek istiyorlarsa ukraynaya bugün bilet alsınlar.

Çevrimdışı Renton

Azizin boyunduruğunda çalışacağını düşünmüyorum. Gidersede geçmiş olsun.

Bizimde onu getirmemiz için baya baya imkan oluşturmamız lazım. Serbest olacak o adam. Basıcaksın 3+1 yıllığı 2 şampiyonluk 2 ikincilik getiricek sana.
Aziz Yıldırım ismail hocaya yaptıklarını lucescuya yapabilir mi emin misin öyle bir durum olacağını sanmıyorum bırakır gider lucescu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:04:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Sırtı dönük top indiren forvet her zaman iyidir ya.Ba bu sene çoğu golü armut piş ağzıma düş attı valla getirip getirip önüne bırakıyorlar.Diğer tarafta Fernandao var adam indiriyor ver-kaç yapıyor atıyor attırıyor.Şimdi sen 13 milyona Ba'yı satmaz mıydın 1 senede 2 katı kazanç

13 e verilir tabi ama Fernandao'nun etkili futbolu sistemden kaynaklı.

Bekler devamlı önde 3 ortasaha da vuruyor çok efektif oyun var.

Asıl Ba Bursa'da olsaydı bu sene neler yapardı hayal edemiyorum ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Aziz Yıldırım ismail hocaya yaptıklarını lucescuya yapabilir mi emin misin öyle bir durum olacağını sanmıyorum bırakır gider lucescu

Bende zannetmiyorum gitmez fenere. Bize gelmezse avrupada takım çalıştırır.

Çevrimdışı Renton

13 e verilir tabi ama Fernandao'nun etkili futbolu sistemden kaynaklı.

Bekler devamlı önde 3 ortasaha da vuruyor çok efektif oyun var.

Asıl Ba Bursa'da olsaydı bu sene neler yapardı hayal edemiyorum ben.
Ba nın top indirdiğini gören cennetlik fernandao kaçırmıyor hava toplarını onu bizim takıma koysak ne olur sence  :iscrewy:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:08:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende zannetmiyorum gitmez fenere. Bize gelmezse avrupada takım çalıştırır.

Yüzde 90 Rusya'ya gidecek paraya boğacaklar.

Cska ya da Spartak muhtemel.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Şunların yarısını düşünen var mı acaba? Asıl ben bunu düşününce bi garip oluyorum. Yaz yaz nereye kadar. Sol bekte yine motta oynayacaksa.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:10:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba nın top indirdiğini gören cennetlik fernandao kaçırmıyor hava toplarını onu bizim takıma koysak ne olur sence  :iscrewy:

AYnını Almeida yapıyordu :)

Bize böylesi lazım bulduğunu soksun içeri bilekleri ince olsun verkaç yapsın.

Kim alacak bilmiyorum ama çok etkisiz kalacak Fernandao seneye gittiği yerde bence.

Bursa'da markaj yok hiç büyük takımda adımını attırmıyorlar ki adama.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:10:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunların yarısını düşünen var mı acaba? Asıl ben bunu düşününce bi garip oluyorum. Yaz yaz nereye kadar. Sol bekte yine motta oynayacaksa.
:biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gignac ı google a yazdığımda hemen karşıma gs falan çıktı. 2014 sonu devrede ayrıca inter vs de var yazıyorlar. 2012 maaşı da 3.6 milyon euro deniliyor. İndirime gitmediği için marsilyadan ayrılacağı yazıyor ayrıca
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:12:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Gignac ı google a yazdığımda hemen karşıma gs falan çıktı. 2014 sonu devrede ayrıca inter vs de var yazıyorlar. 2012 maaşı da 3.6 milyon euro deniliyor. İndirime gitmediği için marsilyadan ayrılacağı yazıyor ayrıca

Fransa'da çok fena vergi var. Normalde yüzde 45, 1 milyon üstüne yüzde 50.

Adama 1.8 kalıyor indirime gitmemesi normal. Para istiyorsa almamız kolaylaşır biraz daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

4-2-3-1 in olayı odur zaten. Pivot özellikli forvetin olacak kafaları indirecek. Beklerin sürekli bindirme yapacak. Top hangi kanatta değilse ordaki oyuncular hemen içeri girecek ki forvetin yalnız kalmasın. Bir anda 3-4 kişiyle içerde olacaksın. Liberolarında yay etrafında olacak dönen topları süpürecek takıma kazandıracak. Bulduklarını da atacaklar. Bu oyunu şenol hoca oynatır ondan kuşkum yok yönetimden var. Saatli motta ve ersanla bindirmeyen serdarla devam ederlerse hoşgeldin sheffield united.

Çevrimdışı Renton

AYnını Almeida yapıyordu :)

Bize böylesi lazım bulduğunu soksun içeri bilekleri ince olsun verkaç yapsın.

Kim alacak bilmiyorum ama çok etkisiz kalacak Fernandao seneye gittiği yerde bence.

Bursa'da markaj yok hiç büyük takımda adımını attırmıyorlar ki adama.
Almeidayı severdim ben valla sağında solunda iş yoktu bir de bulduğunu sokamıyordu  :lol: Dembada arsenale sokamadıktan sonra nolacak bak adamda sokmuş 22 tane valla bilmiyorum ama kalacaksa da şenol hoca ona uygun taktiği bulur oynatır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:15:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:16:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Almeidayı severdim ben valla sağında solunda iş yoktu bir de bulduğunu sokamıyordu  :lol: Dembada arsenale sokamadıktan sonra nolacak bak adamda sokmuş 22 tane valla bilmiyorum ama kalacaksa da şenol hoca ona uygun taktiği bulur oynatır

Hocaya güvenmek önemli ya.

Bir şekilde oynatacağını bilmek. Bilic BA'yı oynatmayı beceremedi en başta. Etradı kalabalıklaşsa adam atacak adamı 2 stoperin kucağına attık devamlı zaten kondisyonu yok 10 haftadır iyice hiç ettik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

:kop:
Ahahaha haklı valla opare de aynısını onun yüreğim ağzımda izliyorum ikisini

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş ismi çok popülerde tek korkum mustafa ile oğuzhanı ilk 11 oyuncusu yapması :D
ben error veririm artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2015, 02:20:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Niang Almeida Holoskodan Ba Cenk Pektemek'e yine de sağlam gelişim var  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bir şekilde oynatacağını bilmek. Bilic BA'yı oynatmayı beceremedi en başta. Etradı kalabalıklaşsa adam atacak adamı 2 stoperin kucağına attık devamlı zaten kondisyonu yok 10 haftadır iyice hiç ettik.
Aynen transfer olduğu dönemde konuşulan olay hep buydu zaten stoperleri sırtlayacak bir oyuncu değil ceza sahası civarında topla buluştur atsın felsefesi var bu adamda.Hoca çok önemli bu sene çok daha iyi anladım hele geçen gün maçtan sonra yaptığı açıklama skandal maça hazırlayamadım oyuncuları dedi resmen

Çevrimdışı Kadir G.

Euro 2012 deki portekiz çek maçını hatırlıyor musun? Moutinho ortaladı almieda 2 stoperi kendiyle ön direğe çekti. Ronaldoda kendisi için kolay bir gol attı.

Biz ceza sahasında sadece ba yı bıraktığımız için adam nereye giderse stoperler oraya gidiyor boşluk kalmıyor.

Gökhan çizgiye basmazsa yaşayamayacak gibi. Olcayda arada içeri girsede malzeme belli.