2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888914 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:29:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hala savunuyor arkadas hala yok onda kotu oynamıs bunda iyi oynamıs
adam senin bu yaptıkların sayesinde maçtan sonra gidiyor sosyal medyada eglenceli videoları begeniyor onu bunu paylasıyor
ama bizim beyine oksijen gitmiyor,, midelerimiz sinirden deliniyor
heriflerde bu yok neden cnk siz hala kollama derdindesiniz
tamam benim dediğim gibide dusunmuceksiniz fakat biraz dengeli gidin yada hiç konusmayın...

Abi geç bunları isim ver bana. İsim ver sadece. Sen ver yenildiği maçtan sonra video beğenmeyecek, maç kazandıracak adamı.

Ben adamları eleştirmeyelim mi diyorum? Siz adamları resmen çöpe attınız ya. Fazla bu kadarı da.

Şeyşu Töre'den 2 kat daha iyi Fernandao Ba'dan daha iyi ne güzel Dünya. Adamı kendi içinde eleştirmek ayrı çöpe atmak ya da şu kalaslarla karşılaştırmak apayrı bir olay.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Abi bu kadar yermeyin be. Bu gerçekten haksızlık yani realist olmak değil.

Al başka bir bakış açısı vereyim o zaman böyle yereceksek. Çünkü bu negatiflik realistlik değil.

Arsenal'i kendi sahamızda 5 net pozisyon ile elimizden kaçırdık hatırlayın maçı.

Deplasmanda 2 pozisyon verdik biri gol oldu 1 net de biz bulduk.

Tottenham'a deplasmanda 25 şut attık berabere bitti.

İçeride zaten yendik.

Liverpool'u eledik.

Bu kadar yapmayın. Eğer böyle bakmaya kalkarsak ben 3-4 takım hariç Avrupa'daki tüm takımları yerin dibine sokacak kadar malzemeyi dökebilirim çok kolay Dnipro'dan başlayarak.

Arsenal in eksikleri kimlerdi  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:31:46
  • Beşiktaş / Bodrum
odaklandıgın yer yanlıs,, iki mesaj once diyorum iki ismi one cıkarıyorum cnk diğerlerinden bunu bekleyemezsin adamların kalitesi belli
bide siz onu savunuyorsunuz diye onlar üzerinden gidiyorum yoksa sivokla ersanla bizim bu oalya baslamamız lazım en son ba'ya toreye gelmemiz lazım
yani esas odaklanacak yeri sizin yuzunuzden yapamıyoruz

Aynen öyle.

Bizim savunma sebebimiz birinin Fernandao öbürünün Şeyşu'dan daha kalitesiz diye dillendirilmesi olabilir mi?

Okudun mu tüm yazılanları sen?

Biz Ba Töre süper mi diyoruz. Kusursuz mu diyoruz. Bunu dersek eleştirin. Adam Fernandao Şeyşu ile karşılaştıracak ben benim takımımı sezon boyu sırtlayan adamı savunmayacağım öyle mi?

Kusura bakmayın benim Beşiktaşlılık anlayışım böyle değil. Ben kendi içinde eleştiririm adamı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:32:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Arsenal in eksikleri kimlerdi  :)

Arsenal'in oynayan hangi oyuncusu Beşiktaş'ınkilerden gerideydi abi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Abicim adama top bile gelmiyor ki o ne yapsın :) Olcay solda hiçbişey yapmıyor, Töre ayağını taç çizgisine basmadan rahat edemiyor, Atiba ve Tolgay genelde orta saha yuvarlağında, bekler orta saha çizgisini bile geçmiyor, Sosa garibim top dağıtmaya çalışıyor.. :)

Top gelmiyor degil. ona atilan Paslar Orta Sahada olsa bile tam ayagina atilan milimlik paslar olmayinca topa dengesizlikten ve agirliktan yetisemiyor ve bunu bildigi icin hareketlenmiyor bile. Top yanindan geciyor ancak hizli adimla yetismeyi birak ayagini uzatamayacak kadar hantal kaliyor.

Antep macinda hatirlarsan 65 de filan Pektemekin kafayla indirdigi bir Top vardi. tam Demba Ba nin durdugu yere düstü Top ancak kendini topa göre ayarlaymadi kendisini. nu Pozisyon herseyi özetlemistir. bir daha izlemeni tavsiye ederim hatirlamiyorsan.

ona Top gelmiyormus gibi görünebiliyor ancak durum öyle degil. Demba Ba agir, dengesiz ve hareketsiz oldugu icin Toplara yaklasamiyor. özellikle ilk 1-2 metre de inanilmaz agir kaliyor hareketlenene kadar coktan gec kalmis oluyor. buna iyi dikkat etmek lazim @Yusuf Tekeli.

Çevrimdışı ozan062

Aynen öyle.

Bizim savunma sebebimiz birinin Fernandao öbürünün Şeyşu'dan daha kalitesiz diye dillendirilmesi olabilir mi?

Okudun mu tüm yazılanları sen?

Biz Ba Töre süper mi diyoruz. Kusursuz mu diyoruz. Bunu dersek eleştirin. Adam Fernandao Şeyşu ile karşılaştıracak ben benim takımımı sezon boyu sırtlayan adamı savunmayacağım öyle mi?

Kusura bakmayın benim Beşiktaşlılık anlayışım böyle değil. Ben kendi içinde eleştiririm adamı.

zaten onu ben yapmam:D
yapan belli :kop:

dediğin dogru onlarla kıyaslarsak cok cabuk bitiririz
ama biz kendi içimizden bakarsak iyi performans lige odaklanırsak kotu,türkiye kupası dersek daha beter hiçbir yere gelemedik
bak bide uzuldugum nokta bu gs bizden once sivasla oynayacaktı
yani ben bu oyunculara bosuna kızmıyorum
fırsat vardı yediler bitirdiler
bak sana soyluyorum dun yazılanları okumadım
oyuncular sahaya cıktı sıfır heyecan ısıfr istek vardı emindim topa vurdukları anda ben tezahuratı kestim cnk cozdum herseyi...
bundan yani bu sinirlenmem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Arda'nın şuan 2 gol 4 asisti var o da mı etkisiz sıradan kanat oyuncusu?

hayir iste o yüzden diyorum zaten istatistiklere fazla takilmaylim diye. yazdigimi görmemezlikten gelme.  :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Ozan baskan senol hocayi karsilamaya hava limanina gider miyiz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:39:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Olaylara böyle bakıyorsa bize olan her şey müstehakmış zaten zamanında.

Töre bencil gönder. Töre keyfinden bencil çünkü. Serdar'a ne zaman atsa top ölür Ba'ya atsa ön libero gelmediği için markajdan topu kaybeder Atiba'ya atsa Atiba Veli'ye o da Motta'ya atar top bizim kaleye döner.

Ben yanlış maçları mı izledim? Adamın güveneceği bir bek olsa atmaz mı aptal mı bu adam? 2 defa pas atsa zaten rakip defans beki tutmaya çalışırken Töre markajdan kurtulur.

Yok Ba'nın koordinasyonu bilmem nesi. Ya adama verdiğinde topu sokuyor mu içeri? Evet. Benim için bitti. Sen o topu ona getireceksin büyük takımsan.

Gelmiyorsa o top sorun senin sisteminde. Ben de isterim Ba hava topu alsın dribling yapsın ama adamı alırken hiç mi izlemediniz el insaf bu adam zaten böyle bir adam değildi hiçbir zaman.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Senol gunesin en buyuk olumsuzlugu kaleye tolgayi koymasi olur.o gelmeden tolgayi satip şener icin kaynak olusturmaliyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gençler, isimlerden önemlisi stad şuan. Ben ağaçlı yolda yürümeyi izledim, elimde Ayranla falan  :lol: :lol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Ozan baskan senol hocayi karsilamaya hava limanina gider miyiz :)

sportif direktor yabancı olacak
transferler sezon baslamadan biterse
hocaya bakmam acık soyleyim onayı veririm
ama işte sen inanıyormusun bunların olacagına:(((

yada bak derlerse fakiriz biz oyuncuda transfer etmicez senol hocayla 1+1 yapıyoruz ilk sene dengeli gidicez sonraki sezon bombalıcaz
bak olur o zaman işte... gerçi bizde sampiyonlugu ne zaman gorucez merakta etmiyor değilim
habire erteliyoruz bunu:((

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Top gelmiyor degil. ona atilan Paslar Orta Sahada olsa bile tam ayagina atilan milimlik paslar olmayinca topa dengesizlikten ve agirliktan yetisemiyor ve bunu bildigi icin hareketlenmiyor bile. Top yanindan geciyor ancak hizli adimla yetismeyi birak ayagini uzatamayacak kadar hantal kaliyor.

Antep macinda hatirlarsan 65 de filan Pektemekin kafayla indirdigi bir Top vardi. tam Demba Ba nin durdugu yere düstü Top ancak kendini topa göre ayarlaymadi kendisini. nu Pozisyon herseyi özetlemistir. bir daha izlemeni tavsiye ederim hatirlamiyorsan.

ona Top gelmiyormus gibi görünebiliyor ancak durum öyle degil. Demba Ba agir, dengesiz ve hareketsiz oldugu icin Toplara yaklasamiyor. özellikle ilk 1-2 metre de inanilmaz agir kaliyor hareketlenene kadar coktan gec kalmis oluyor. buna iyi dikkat etmek lazim @Yusuf Tekeli.
Abi Ba biraz yavaş ona ben de katılıyorum ama bu adam zaten ceza sahasında golcü, emenike-amokachi değil :) İşi orda yapıyor yani. Ceza sahasında ayağına topu ver, golü izle. ( Bu sene attığı hemen hemen her gol mesela)

Almeida gibi saçma sapan goller kaçırmıyor, elbet vardır 1-2 kaçırdığı pozisyonu. Daha bu adam tam etkin olamadı. Hattrick yaptığı Feyenoord maçı dahil henüz %100 performansını görmediğimizi düşünüyorum. gsnin fbnin baskı yaptığı, rakibi ceza sahasına hapsedip en az 3 adamla gol bölgesinde bulunduğu oyun gibi oynamalıyız. Ba o zaman 20'yi çok rahat geçer.

Rıdvan Dilmen boşuna demiyor "Bu Demba Ba Vodafone Arena'da leblebi gibi gol atar" diye. Orda daha baskın daha coşkulu oynıcamızı biliyor da söylüyor. Bu laflar boşuna değil, adam ceza sahasında çok etkin. Alıp gidecek veya defans arkasından fırlayacak bir forvet değil :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:42:54
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten onu ben yapmam:D
yapan belli :kop:

dediğin dogru onlarla kıyaslarsak cok cabuk bitiririz
ama biz kendi içimizden bakarsak iyi performans lige odaklanırsak kotu,türkiye kupası dersek daha beter hiçbir yere gelemedik
bak bide uzuldugum nokta bu gs bizden once sivasla oynayacaktı
yani ben bu oyunculara bosuna kızmıyorum
fırsat vardı yediler bitirdiler
bak sana soyluyorum dun yazılanları okumadım
oyuncular sahaya cıktı sıfır heyecan ısıfr istek vardı emindim topa vurdukları anda ben tezahuratı kestim cnk cozdum herseyi...
bundan yani bu sinirlenmem

Bir takımda organizasyon baştan aşağıya doğru akar. Şirket gibi.

Yönetimin motive değil senin. Başkanın sadece stadı düşünüyor çünkü stadı yapan başkan olarak tarihe geçmek yeter ona göre.

Teknik direktörün gölgesinden korkuyor. Konsantrasyon yok kazanma iç güdüsü yok.

Futbolcu motive olur mu? Olur her şeye rağmen ama o kadarkterde adam varsa. O da yok takımda.

Sorun Töre Ba filan değil. Sorun Özen'i yiyen Bilic'tir yüzde 60'ı ona keserim.

Sene başı dedik gönderdin adamı artık arada duvar yok yumruğu sen yiyeceksin direk diye.

Özen'i göndermek Türkiye kariyerine patladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:43:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Senol gunesin en buyuk olumsuzlugu kaleye tolgayi koymasi olur.o gelmeden tolgayi satip şener icin kaynak olusturmaliyiz.

Buna kesinlikle katılıyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

sportif direktor yabancı olacak
transferler sezon baslamadan biterse
hocaya bakmam acık soyleyim onayı veririm
ama işte sen inanıyormusun bunların olacagına:(((

yada bak derlerse fakiriz biz oyuncuda transfer etmicez senol hocayla 1+1 yapıyoruz ilk sene dengeli gidicez sonraki sezon bombalıcaz
bak olur o zaman işte... gerçi bizde sampiyonlugu ne zaman gorucez merakta etmiyor değilim
habire erteliyoruz bunu:((
Sportif direktor konusuna katılıyorum. Senol gunesin transferleri vasat oluyor.getireceksin bir yabanci sportif direktor,kadroyu kuracak senol hoca oynatacak.

Sag bek sol bek stoper on libero ve sol acik almak şart.

Bi transferleri yapip senol gunese bu kadroyu verirsek nisan sonu sampiyonlugu olan eder.

Çevrimdışı ozan062

Abi Ba biraz yavaş ona ben de katılıyorum ama bu adam zaten ceza sahasında golcü, emenike-amokachi değil :) İşi orda yapıyor yani. Ceza sahasında ayağına topu ver, golü izle. ( Bu sene attığı hemen hemen her gol mesela)

Almeida gibi saçma sapan goller kaçırmıyor, elbet vardır 1-2 kaçırdığı pozisyonu. Daha bu adam tam etkin olamadı. Hattrick yaptığı Feyenoord maçı dahil henüz %100 performansını görmediğimizi düşünüyorum.

nasıl kacırmıyor canım baya harcadıgı pozisyon oluyor :)) bi almeida değil ama yarısır:D
tam etkin işi bende cok buyuk soru isareti agır oldugu için ben bir türlü ısınamadım bu adama yani yası 29 ama 35 gibi oynuyor
bi weboyu goruyorum delleniyorum arkadas:/, aynı işleri yapmıyorlar ama heyecan ve sonuc olarak adam iki senede buyuk katkı verdi:(
bi alamadım 3milyona onu.. dedirtiyor bana misal:) hele o ilk zaman ihtiyacımız vardı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@ozan062  ben sana sorayım. Bazı arkadaşlarda Şenol Güneş sevdalılığı var. Neden diye sorduğumda ( iki kez ) yanıt alamadım. Forumda bu bölümü yeni takip ettiğimden önceden yazdıklarını ve dolayısıyla düşüncelerini bilemiyorum. Nedir bu Şenol Güneş hayranlığı, nereden kaynaklanıyor, başarısı ne bu adamın. Tarihi bir Trabzon kadrosu bulmuş Arçil, şota, Abdullah, Ogün, Ünal, Tolunay, Hami, Orhan, Ünal ve kendisine beraberlik yeteceği maçta 1-0 önde ve evinde oynarken gereksiz heveslerle fenere fark uğruna şampiyonluğu kaçıran, kura ve İlhan Mansız sayesinde dünya 3.lüğünü elde eden bu adamın nesi iyi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Bir takımda organizasyon baştan aşağıya doğru akar. Şirket gibi.

Yönetimin motive değil senin. Başkanın sadece stadı düşünüyor çünkü stadı yapan başkan olarak tarihe geçmek yeter ona göre.

Teknik direktörün gölgesinden korkuyor. Konsantrasyon yok kazanma iç güdüsü yok.

Futbolcu motive olur mu? Olur her şeye rağmen ama o kadarkterde adam varsa. O da yok takımda.

Sorun Töre Ba filan değil. Sorun Özen'i yiyen Bilic'tir yüzde 60'ı ona keserim.

Sene başı dedik gönderdin adamı artık arada duvar yok yumruğu sen yiyeceksin direk diye.

Özen'i göndermek

Türkiye kariyerine patladı.

bak işte boyle de canımı ye
yani toreyle dembayı savunurken hafif ucundan bi bize hissettirsen sitemini
zaten kimse tekrar tekrar gundeme getirmez
bunu herkes boyle yapmalı benim yorumlarımda hem yerme hemde ovme vardır cnk niyetim ortada gitmek ne uc nede tersi

Çevrimdışı ozan062

@ozan062  ben sana sorayım. Bazı arkadaşlarda Şenol Güneş sevdalılığı var. Neden diye sorduğumda ( iki kez ) yanıt alamadım. Forumda bu bölümü yeni takip ettiğimden önceden yazdıklarını ve dolayısıyla düşüncelerini bilemiyorum. Nedir bu Şenol Güneş hayranlığı, nereden kaynaklanıyor, başarısı ne bu adamın. Tarihi bir Trabzon kadrosu bulmuş Arçil, şota, Abdullah, Ogün, Ünal, Tolunay, Hami, Orhan, Ünal ve kendisine beraberlik yeteceği maçta 1-0 önde ve evinde oynarken gereksiz heveslerle fenere fark uğruna şampiyonluğu kaçıran, kura ve İlhan Mansız sayesinde dünya 3.lüğünü elde eden bu adamın nesi iyi.

işte abi aynen oyle bende cozemedimki:(( hep diyorlar eldeki türkleri ucurur,,
ama devamı gelmiyor:( neymişahmet nur cebiyle anlasırmıs
iyide bana gore ikiside futboldan cakmıyor bu sebeble daha beter olacak ama ne deyim simdi ibre onu gosteriyor zaten 3cülükle sona ererse bu macera ondan baskasıda bizi seçmez:((

Çevrimdışı GÖRKEM

Almeida gibi saçma sapan goller kaçırmıyor, elbet vardır 1-2 kaçırdığı pozisyonu. Daha bu adam tam etkin olamadı. Hattrick yaptığı Feyenoord maçı dahil henüz %100 performansını görmediğimizi düşünüyorum. gsnin fbnin baskı yaptığı, rakibi ceza sahasına hapsedip en az 3 adamla gol bölgesinde bulunduğu oyun gibi oynamalıyız. Ba o zaman 20'yi çok rahat geçer.

Rıdvan Dilmen boşuna demiyor "Bu Demba Ba Vodafone Arena'da leblebi gibi gol atar" diye. Orda daha baskın daha coşkulu oynıcamızı biliyor da söylüyor. Bu laflar boşuna değil, adam ceza sahasında çok etkin. Alıp gidecek veya defans arkasından fırlayacak bir forvet değil :)

Futbol o kadar basit degildir. sadece girdigimi atiyorum demekle iyi Santfor olunmaz.

neymis Ceza Sahasinda bekleyecem de gelene vuracam. gelen Topa kendini ayarlayacak koordinasyon yoksa Pozisyonu olmadan yok edersin. böylece de kacirmamis olursun tabiki.

Ba'nin girdigini iceri soktugunu söylemek de yanlis. özellikle Ligin 2. Yarisinda bir cok net gol kacirdi. Almeidalardan o kadar korkmusuz ki artik sut cekmeyi bilen Santrfor gördügümüzde hemen tapiyoruz.

dedigim gibi bence fiziken bitmis Demba Ba. bitik bir Oyuncudan büyük seyler beklemek yanlis olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 23:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum

Gözden kaçmıştır abi.

Benim açımdan genç oyuncuların ve gelişimi durmuş ya da gerilemiş oyuncuların tüm potansiyelini kullanıyor olması.

Pozitif baskın atak futbolu.

En temelde bunlar lakin kafamı karıştıran tek şey var.

Şenol hoca da büyük takım futbolu oynatmyıor Türkiye ligi için. Hollanda'da süper teknik direktör olurdu.

Burada mesele maçları ilk 60 dakikada bitirebilecek miyiz? Bitirirsek her şey mümkün.

Ama kaçırır da kansere dönersek çok kötü maçlar kaybederiz 2-4 1-4 gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nasıl kacırmıyor canım baya harcadıgı pozisyon oluyor :)) bi almeida değil ama yarısır:D
tam etkin işi bende cok buyuk soru isareti agır oldugu için ben bir türlü ısınamadım bu adama yani yası 29 ama 35 gibi oynuyor
bi weboyu goruyorum delleniyorum arkadas:/, aynı işleri yapmıyorlar ama heyecan ve sonuc olarak adam iki senede buyuk katkı verdi:(
bi alamadım 3milyona onu.. dedirtiyor bana misal:) hele o ilk zaman ihtiyacımız vardı
Abi webo da kafa topları dışında yok ama :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Futbol o kadar basit degildir. sadece girdigimi atiyorum demekle iyi Santfor olunmaz.

neymis Ceza Sahasinda bekleyecem de gelene vuracam. gelen Topa kendini ayarlayacak koordinasyon yoksa Pozisyonu olmadan yok edersin. böylece de kacirmamis olursun tabiki.

Ba'nin girdigini iceri soktugunu söylemek de yanlis. özellikle Ligin 2. Yarisinda bir cok net gol kacirdi. Almeidalardan o kadar korkmusuz ki artik sut cekmeyi bilen Santrfor gördügümüzde hemen tapiyoruz.

dedigim gibi bence fiziken bitmis Demba Ba. bitik bir Oyuncudan büyük seyler beklemek yanlis olur.
Abi senden ricam maçlarda; topu olcay ve töre ceza sahasına getirip sıfıra indiğinde Demba Ba'yı izlemen :) İçerde nasıl çırpındığını, markajdan nasıl kurtulmaya çalıştığını, deli gibi pozisyon aradığını görüceksin :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi Leroy Fer'den umut var mı :biggrinking: @Çağrı