2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905489 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Şampiyonlar liginde de boy gösterirse ve bu sezonki performansını sergilerse Arda'dan ucuza gideceğini sanmıyorum. Eksiği yok fazlası var Töre'nin. Yaşı da genç
Altyapı almanya cv'de chelsea var daha ne olsun :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

Boştan Abate-Samba-Mavuba-Danny-Gignac-Mbia-Zambrano-Betodan 4 tanesini topla.Ba-Pedro-Kerim sat.Ba 15 / Pedro 5-6 / Kerim 3.5-4..Bence hiç sıkıntı yok.Şampiyonluk gelsinde bi o parayıda borçlara aktarırız.Sonuçta boş transferde yapamayız.Çokta kötü değil yani

Bunlar hayaller tabi.. Son aciklanan karardan sonra onumuzdeki seneler icin beklentiler dibe vurdu.
Ayrica Ba'yi satan arkadas su aciklamalardan sonra iyi bir takim kuramayacagi belli olan Besiktas'a kim gelir bir zahmet onu da yazsin..
Madem boyle absurd bir dayatma gelmis o zaman yonetim bence, Turkcesiyle sark kurnazligi yaparak bunun ustesinden gelmeli, mesela Azerbaycan'dan veya Ortadogu'dan bir takimla anlasip, aciktan oyuncunu mesela Umit'i 10'a sattim diye gosterirsin, parayi kendin klube koyarsin..Yapabilecegin tek sey bu, ama o bile imkansiz gibi...Free Transferden muthis takim kurulacagini sanmak da ayri bir saflik.
Tabi asil delirten nokta, bu dayatmalarin Besiktas'a uygulanmasi, bakalim Uefa gsye katilim yasagi koyacak mi. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Lodbrok

Arkadaslar uefanin transfer sinirlamasi inanin iyi bir sey.Hem takimin ekonomisi duzelecek.Hem de bonservisli bazi oyunculari almak icin belki de mustafa pektemek, ugur boral, ismail koybasi gibi faydasizlardan kurtulacaz.Belki bu bahaneyle tolga zenginde gider.Tamam adam ama kaleciligi bize geldiginden beri vasat.Trabzondayken iyiydi dogruya dogru.

Çevrimdışı mellfred

kısıtlama iyi oldu iyi. hem ona buna para saçmayacaz. statta bitiyor bi kaç çilek alalımcılarda arazi olurlar oh mis. elimizdeki değerlere de sahip çıkarız hem. tolgay, oğuzhan, gökhan, demba'nın seneye de kulüpte kalması kesinleşti

Çevrimdışı ozan062

jean tiganayı akademinin basına getirme fikri dogru ise
kesinlikle eminim
İbrahim altınsaydan fikir alınmıstır...
cok memnun olurum umarım dogrudur haber
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Arkadaslar uefanin transfer sinirlamasi inanin iyi bir sey.Hem takimin ekonomisi duzelecek.Hem de bonservisli bazi oyunculari almak icin belki de mustafa pektemek, ugur boral, ismail koybasi gibi faydasizlardan kurtulacaz.Belki bu bahaneyle tolga zenginde gider.Tamam adam ama kaleciligi bize geldiginden beri vasat.Trabzondayken iyiydi dogruya dogru.

hayır işte gitmiceği daha cok garanti
cnk türklere para veremeyiz eldekiler en az iki sene bizimle kalmak zorunda
yani kalitemiz maalesef artamayacak

Çevrimdışı Mehmet K

Eğer yönetim sağ beke Mayke stopere de Dede'yi alırsa sol bekte İsmail'i görmeye bile razıyım 😆

Çevrimdışı Atkar

Eğer yönetim sağ beke Mayke stopere de Dede'yi alırsa sol bekte İsmail'i görmeye bile razıyım 😆

Mayke çok zor bana göre gelmez bize.Ama Dede ağır bir sakatlık geçirdi,4-5M civarına gelebilir düşüncesindeyim.Pedro satılırsa Dede alınabilir.Stoperlerimizinde sakatlar ordusu gibi olmasıda sıkıntı yaratabilir.Sivok-Ersan-Miloseviç hepsi çok sakatlık geçirebilen futbolcular Dede de buna eklenirse bakalım nolur

Çevrimdışı Mehmet K

Mayke çok zor bana göre gelmez bize.Ama Dede ağır bir sakatlık geçirdi,4-5M civarına gelebilir düşüncesindeyim.Pedro satılırsa Dede alınabilir.Stoperlerimizinde sakatlar ordusu gibi olmasıda sıkıntı yaratabilir.Sivok-Ersan-Miloseviç hepsi çok sakatlık geçirebilen futbolcular Dede de buna eklenirse bakalım nolur
Mayke'nin bir sonraki durağı büyük bir Avrupa kulübü olacak yüksek ihtimalle ama işte bir umut aradan sıyrılsak falan diyorum 😁😁

Çevrimdışı Tolga

Mayke'nin bir sonraki durağı büyük bir Avrupa kulübü olacak yüksek ihtimalle ama işte bir umut aradan sıyrılsak falan diyorum 😁😁

Hangi parayla :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mustafayla sözleşme uzatmayıp seneye ömeri takımda tutmak en mantıklı hareket olurdu.Tekniği,yeteneği her şeyiyle mustafadan çok daha iyi komple forvet oyuncusu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 14:50:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mustafayla sözleşme uzatmayıp seneye ömeri takımda tutmak en mantıklı hareket olurdu.Tekniği,yeteneği her şeyiyle mustafadan çok daha iyi komple forvet oyuncusu

Ömer daha iyi değil Mustafa'dan bence. Mustafa tamam iyi değil ama o kadar da değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ömer daha iyi değil Mustafa'dan bence. Mustafa tamam iyi değil ama o kadar da değil.
Ömer daha yetenekli ve tekniği daha iyi.Takım oyuncusu değil belki ama yedekten gelip skor yapabilecek bir oyuncu 3.forvet olarak mustafa bekleyeceğine ömer beklesin.

Çevrimdışı talha

Ömer daha yetenekli ve tekniği daha iyi.Takım oyuncusu değil belki ama yedekten gelip skor yapabilecek bir oyuncu 3.forvet olarak mustafa bekleyeceğine ömer beklesin.

3 tip aynı oyuncuyu napacaksınız? Farklı bir tip lazım olduğunda atınç<2ı mı oynatacaksınız? Ömer ile Cenk ve Demba aynı tip forvet. Valla tamam Mustafa kötü olursa olsun oyunu zenginleştirebilecek tek adam da kendisi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

3 tip aynı oyuncuyu napacaksınız? Farklı bir tip lazım olduğunda atınç<2ı mı oynatacaksınız? Ömer ile Cenk ve Demba aynı tip forvet. Valla tamam Mustafa kötü olursa olsun oyunu zenginleştirebilecek tek adam da kendisi.

Mustafa ne yaparak oyunu zenginleştiriyor top kaybı mı?

Trabzon maçı mustafa pektemek açısından futbol faciasıdır.Olumlu yaptığı tek hareket o koşuyu yaparak boş kaleye kafayı vurmak oldu.Aldığı her topu kaptırdı.Aşağılamak istemiyorum ama beşiktaşta gördüğüm en yeteneksiz+futbol iq'su düşük adamdır pektemek.

Çevrimdışı annoca

Olcayın taliplisi çıkar mı

Çevrimdışı ozan062

ben onu cenkten bile otede goruyordum
burak falan fıs diyordum fakat bize geldikten sonra
sosyal aktiviteleri roportajları ve oyun içi aklını ogrendik
resmen duvara tosladım
beyin yası ve hareketler yerlerde sürünüyor
mental olarak gelişme ihtimali sıfırın altında o sebeble
o işten ben vazgeçtim yoksa cok umutluydum

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:

Çevrimdışı atalay

Jean Tigana hamlesi doğru ise mükemmel bir iş olur. Daha önce yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum lakin kafamda ki bir kaç isimden biriydi.

Oyuncu keşfetmek ve genç yetenekleri yetiştirmek konusunda çok başarılı. Gerçi bizim basın her yıl 3 büyüklere bu pozisyon için Tigana'nın adını yazıyor.

Çevrimdışı talha

Mustafa ne yaparak oyunu zenginleştiriyor top kaybı mı?

Trabzon maçı mustafa pektemek açısından futbol faciasıdır.Olumlu yaptığı tek hareket o koşuyu yaparak boş kaleye kafayı vurmak oldu.Aldığı her topu kaptırdı.Aşağılamak istemiyorum ama beşiktaşta gördüğüm en yeteneksiz+futbol iq'su düşük adamdır pektemek.

Ne demek istediğimi anlayamıyorsun ki. Mustafa'nın yaptığı iş ile Demba'nın ki bir değil. Demba ile Cenk'i yaptığı ise birebir aynıdır. O yüzden sen Demba'yı çıkarıp Cenk'i soktuğunda bir kilidi açamazsın. Ya da Cenk ile Demba'yı aynı anda oynattığında da. Ya da Mustafa'yı tek başına oynattığında da. AMA orta sahayı çıkarır Mustafa'nın yanına Demba ya da Cenk'i koyarsın olan olur. Örneğini göstermeme gerek yok sanırım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Ne demek istediğimi anlayamıyorsun ki. Mustafa'nın yaptığı iş ile Demba'nın ki bir değil. Demba ile Cenk'i yaptığı ise birebir aynıdır. O yüzden sen Demba'yı çıkarıp Cenk'i soktuğunda bir kilidi açamazsın. Ya da Cenk ile Demba'yı aynı anda oynattığında da. Ya da Mustafa'yı tek başına oynattığında da. AMA orta sahayı çıkarır Mustafa'nın yanına Demba ya da Cenk'i koyarsın olan olur. Örneğini göstermeme gerek yok sanırım.
Ne dediğini anlıyorum ama dediğin gibi olmuyor işte..çünkü Mustafayla takım 1 kişi eksik oynuyor.
Ben de sana soruyorum Mustafa ne yaparak oyunu zenginleştiriyor?Mustafa=Koca bir 0

Cenk ve Demba Ba'nın tarzları benziyor ama Ömer kanatta da oynayabiliyor geçen sene 1-2 maçta oynadı fena da iş çıkarmamıştı.Top sürmesi fena değil o yüzden komple bir oyuncu diyorum yani  Demba-Ömer olur,Cenk-Ömer olur.

Ama mustafayla olmaz işte.Mustafa'yı oynatacağına 4-2-3-1'e dönmek daha mantıklı yeri yok şu adamın bu takımda...
direkt 1 kişi eksiğiz.Karabük maçında da Trabzon maçında da aynı şey oldu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mustafa çift forvette iyi işler yapıyor ben beğeniyorum şuanki vaziyetini. Baskı yapıyor, koşuyor, çalışıyor. Ama tek forvet asla olmaz mustafadan.
O zaman saç baş yoldurur bize. Bakalım... Allah kaza bela sakatlık vermesin.

Ömer'in kalmasını bende istiyodum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Boşuna Lucien Favre demiyoruz.

Bugünkü galibiyetle ile ligde Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan ya da hala katılma mücadelesi veren ilk 8 takımı mağlup etmeyi başardı. ( Bayern, Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Augsburg, Bremen, Hoffenheim, ve Dortmund )

Biri büyük takım hocası mı dedi?
Gelmez de sorsan Favre kim derler? Hele bir kaç yıl öncesine kadar!
Oynattığı oyunu söylemiyorum bile.