2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905439 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

söylenen her şeye inanmamak lazım. istenirse Atibayla orta yol bulunur. yönetim çok bariz şekilde isteksiz davranıyordu şimdiye kadar ama artık tutumunu degiştirecektir mecbur
Yönetimin Atiba konusunda isteksiz davranmasının sebebi, Atiba'nın 1+1 yıllık teklifi kabul etmemesi ve maaşına zam yapılmasını istemesi diye söyleniyor ne kadar doğrudur bilemem tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Mavuba Atiba'dan en az 1 numara üstün bir Oyuncu. arada fazla Para farki olmazsa Mavuba tercih edilmeli.

Çevrimdışı eski inönü

Yönetimin Atiba konusunda isteksiz davranmasının sebebi, Atiba'nın 1+1 yıllık teklifi kabul etmemesi ve maaşına zam yapılmasını istemesi diye söyleniyor ne kadar doğrudur bilemem tabi.
yahu Atiba zaten 2 senedir 1 milyona oynamıyor mu? Takımın en istikrarlı en çok maç oynayan adamlarından biri degil mi? Neden zam istemesin ?

Çevrimdışı Tolga

yahu Atiba zaten 2 senedir 1 milyona oynamıyor mu? Takımın en istikrarlı en çok maç oynayan adamlarından biri degil mi? Neden zam istemesin ?
Bence de zam istemesi hakkı Pektemek ile Ersan'a zam yapıldıktan sonra hakkı da yönetim Atiba'nın yaşından dolayı uzun süreli bir sözleşme yapma taraftarı değil herhalde ben öyle anlıyorum.

Bana kalırsa da takımda kalmalı aslında benim düşüncem Atiba'nın kalıp orta sahaya bir transfer daha yapılması yönündeydi ama maddi sıkıntılardan dolayı bunun olmayacağını düşünerek ya Atiba kalmalı ya da yerine başka bir oyuncu alınmalı.

Çevrimdışı eski inönü

Atiba, Sivok, Hilbert, Quaresma hatta bütün yabancılar hepsi tu kaka hepsi para düşkünü hepsi alemci ama yerlilerin hepsi bizim çocugumuz hepsi birbirinden kıymetli bedava oynarlar paranın hesabını hic yapmazlar. Üstelik takımlarını sırtlarında taşırlar.  :claps:

Çevrimdışı talha

Sosyal medyada önüne gelen Fikret Orman'a küfrediyorda. Bu olay iki senenin davası değil. Bu tedbirlerin en büyük nedeni 2009-2013 yılları arası yapılan harcamalar maalesef. Zaten UEFA Fİnansal olarak sizin bir sene öncenizi incelemez adamlar ne kadar gizli kapapklı defter var açtılar. Valla ben belki yırtmışızdır diye düşünüyordum ama bunu beklemiyorum ya. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 23:14:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hocam ben 1. ağızdan biliyorum snee başından beri 1.75 istiyor ve 3 yıllık sözleşme istiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

türk futbolu bu kafayla giderse bizden daha beterleri de olacaktır..

Çevrimdışı talha

GS'de yırtmadı beyler onlarda inceleniyor daha beter duruma düşebilirler. Onların da şampiyonluktan itibaren defterler inceleniyordur. Ama onlara 2 sene daha transfer hakkı verilecektir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hatırlarsınız Ernst'de FEDA vurgununa uğramıştı daha sonra o paralar Almeida'lara Fernandes'lere yedirilmişti bir güzel. Atiba kaliteli bir oyuncu ve eğer istediği rakam ederi kadar ise kesinlikle verilmeli. Bugün Ernst'e Kasımpaşa Spor Kulübü Beşiktaş kadar senelik ücret ödüyorsa Atiba'ya da takımın ortalaması kadar bir zam neden olmasın. İkili mücadeleye mi girmedi, takımı mı sabote etti Quaresma gibi. Mavuba ile çok fazla bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum. Süper lige dışarıdan gelecek en kral yabancı bile -bir Alex değilse- ilk senesinde takır takır oynayamayacaktır. Üçe beşe bakmadan kontrat yenilenmeli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

oyuncu transfer edemiyoruz madem atiba kalsın ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba ve sivok kalsın. Sağ bek olursa sol bek bir tane çok iyi stoper ve sol açık lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba bence de kalmalı. Türünün tek örneği o adam :ok: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Atkar

Şimdi benim anlamadığım oyuncu transfer edemiyo muyuz?Yoksa 10Mluk satış yaptıysak 9mluk mu transfer yapabiliyoruz?Yani artıda olmamız mı gerek.Eğer 2.dediğim gibiyse Gökhan Töre-Demba Ba-Pedro-Kerim-Oğuzhan hatta Tolgayada İnter talip diyorlar rahat 1-2sini satarak 20Mluk bürçe çıkartabiliriz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şimdi benim anlamadığım oyuncu transfer edemiyo muyuz?Yoksa 10Mluk satış yaptıysak 9mluk mu transfer yapabiliyoruz?Yani artıda olmamız mı gerek.Eğer 2.dediğim gibiyse Gökhan Töre-Demba Ba-Pedro-Kerim-Oğuzhan hatta Tolgayada İnter talip diyorlar rahat 1-2sini satarak 20Mluk bürçe çıkartabiliriz.

Net bakiye olarak ekside olmamak gerekiyor diye biliyorum finansal fair play gereği, dolayısıyla 2. seçenek daha mantıklı. Saydığın isimlerden maddi açıdan düşünmezsek Pedro Kerim ve Oğuzhan haricinde birisinin gitmesini istemem ama geri kalanlar para yapacak oyuncular. Değerini bulursa satılabilir.

Çevrimdışı src35

sattıgın kadar alabilirsin, cepten yemek yok bundan sonra

tabi mevcutların kontratlarını uzatmak ve boştaki oyuncuları almak serbest

Çevrimdışı Atkar

sattıgın kadar alabilirsin, cepten yemek yok bundan sonra

tabi mevcutların kontratlarını uzatmak ve boştaki oyuncuları almak serbest

Boştan Abate-Samba-Mavuba-Danny-Gignac-Mbia-Zambrano-Betodan 4 tanesini topla.Ba-Pedro-Kerim sat.Ba 15 / Pedro 5-6 / Kerim 3.5-4..Bence hiç sıkıntı yok.Şampiyonluk gelsinde bi o parayıda borçlara aktarırız.Sonuçta boş transferde yapamayız.Çokta kötü değil yani

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boştan Abate-Samba-Mavuba-Danny-Gignac-Mbia-Zambrano-Betodan 4 tanesini topla.Ba-Pedro-Kerim sat.Ba 15 / Pedro 5-6 / Kerim 3.5-4..Bence hiç sıkıntı yok.Şampiyonluk gelsinde bi o parayıda borçlara aktarırız.Sonuçta boş transferde yapamayız.Çokta kötü değil yani

Katılıyorum. Şampiyonluk önemli, oyuncular gelip geçecek 20 sene sonra stadsız, parasız şampiyon olmuş kartal yürekleri konuşalım.

Çevrimdışı eski inönü

Hocam ben 1. ağızdan biliyorum snee başından beri 1.75 istiyor ve 3 yıllık sözleşme istiyor.
1.5 'tan 2+1 olur yeter ki istensin. Ayrıca yönetim Mustafa ve Ersan sözleşmelerinden önce düşünecekti bunları. Bundan sonra en kötü futbolcu yıllık 1.5 tan açacak kapıyı. Eşiği öyle bir noktaya çıkardılar ki bunun altından nasıl kalkılacak çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

O kadar oyuncu yollayıp bi o kadar oyuncu alacaksan bu seneki uyumun yarısını beklemeyeceksin. Tamam para önemlide bu takımın buraya gelmesini sağlayan kalitesi değil kalite %20-30 etkilemiştir. Olay arkadaşlıkta. Antrenmanlarda nasıl geçiyor şu an o kadar yeni oyuncu aynı yıl içinde uyum sağlayamaz.

Çevrimdışı TØLGA

töre sene sonu yolcu galiba ersin kurnaz abiden anladığım bu  :bawling:
iyi bir ücrete gider inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

töre sene sonu yolcu galiba ersin kurnaz abiden anladığım bu  :bawling:
iyi bir ücrete gider inşallah
Töre giderse yerini dolduramayız en azından 1 sezon daha takımda kalmalı o yüzden şimdilik böyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Töre giderse yerini dolduramayız en azından 1 sezon daha takımda kalmalı o yüzden şimdilik böyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum :icool:
inşallah olmaz takımda piyasası en yüksek oyuncu o ama bunu da unutmamak gerek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

inşallah olmaz takımda piyasası en yüksek oyuncu o ama bunu da unutmamak gerek
Dediğim gibi en az 1 sezon daha kalacağını düşünüyorum ama ondan sonrasını bilemem.

Ş.Ligi'nde olursak gelecek sezon piyasası daha da artabilir böylece şimdikinden daha yüksek fiyatlara teklifler gelebilir.

Chelsea'ye değerinin altında bir fiyata gitmez umarım en çok ondan korkuyorum.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şampiyonlar liginde de boy gösterirse ve bu sezonki performansını sergilerse Arda'dan ucuza gideceğini sanmıyorum. Eksiği yok fazlası var Töre'nin. Yaşı da genç