2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909848 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı maFia

Bu demektir şampiyon olunmazsa transfer yok.. Şampiyon olana ek bütçe zaten gelecek.. O zaman zaten +da olacağız.. Buna ek olarak şampiyonlar ligine direk katılmadan da pay gelecek.. Birde naklen yayın havuzu var..

Çevrimdışı TØLGA

Bu demektir şampiyon olunmazsa transfer yok.. Şampiyon olana ek bütçe zaten gelecek.. O zaman zaten +da olacağız.. Buna ek olarak şampiyonlar ligine direk katılmadan da pay gelecek.. Birde naklen yayın havuzu var..
şampiyon olmazsak bonservis ile futbolcu alamayacaz diye değiştirelim onu biz tabikide transfer var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:33:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Enteresan bir anlaşma olmuş.

Normalde Uefa transfer bütçene karışmıyor. Gelirin yüzde 70'i baremini koyuyordu.

Bize ise hem gelir üzerinden tedbir hem transfer bütçesine limit getirmişler.

Ancak oyuncu maaş bütçesine tedbir uygulanmamış.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sampiyon olmak zorundayiz.
Bonservisli oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamayacaz.
Sampiyon olalim uefaya da kapak olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:35:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Uefa'nın transfere limit koymasındaki ana etken sanırım transfer olmadan bile bütçenin başa baş esasını kolay kolay göremeyeceğini düşünmesi.

Acilen sermaye arttırımı şart artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:36:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu kurallar normalde olması gerekir. Olması herkesin hayrına.

Yıllardır saçma paralar döken Antep sıkışınca çok iyi transfer yaptı mesela bu sene ince eliyor herkes sıkışınca.

Asıl saçmalık Psg City gibi kulüplere neden uygulanmıyor? Bize gelince başa baş onlara gelince başa BAŞ.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yıllardır saçma paralar döken Antep sıkışınca çok iyi transfer yaptı mesela bu sene ince eliyor herkes sıkışınca.

Asıl saçmalık Psg City gibi kulüplere neden uygulanmıyor? Bize gelince başa baş onlara gelince başa BAŞ.
Evet bu kurallar sadece bizim gibi takımlara uygulanabiliyor adaletsizlik burada işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Asil sacmalik hickimseye 1 senedir tekkurus para odeyemeyen gs ye niye uygulanmiyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:40:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Asil sacmalik hickimseye 1 senedir tekkurus para odeyemeyen gs ye niye uygulanmiyor?

Gösterdikleri gelileri çok yüksek Deniz.

Biz şuan 70 milyon dolar gelir gösterebiliyoruz onlar 200 küsür.

Onlara da dönecek bunun sapı çünkü 2016'dan sonra bütçede oyun da yapılamayacak Uefa bunu da 2016'dan itibaren yasaklıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

roma ile interede vermişler onlar direk para ödüyor ama 6 ve 20 milyon euro biz ise 1.5. milyon euro
anlaşmaya sadık kalırsak geri kalan 4 milyonu alabiliyoruşuz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Gs böyle işlerden hep bir şekilde yırtıyor hep diyorum ya bu Gs ne olursa olsun batmaz diye :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:42:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonluk ile ilgisi yok durumun bu arada gençler.

Şampiyon olsak da bonservis ödetmiyor bu özel madde resmen ve nasıl bunu kabul edebildik anlamıyorum sanırım baya sıkıştırdılar ya da baya eksideyiz.

Şampiyon dahi olsak bu sene satmadan alamazsın esası koydurmuşlar. Yani gedikleri kapatmak için 14-15 teklif gelirse Ba elden çıkıp Gignac gibi free bir hamle gelebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şampiyonluk ile ilgisi yok durumun bu arada gençler.

Şampiyon olsak da bonservis ödetmiyor bu özel madde resmen ve nasıl bunu kabul edebildik anlamıyorum sanırım baya sıkıştırdılar ya da baya eksideyiz.

Şampiyon dahi olsak bu sene satmadan alamazsın esası koydurmuşlar. Yani gedikleri kapatmak için 14-15 teklif gelirse Ba elden çıkıp Gignac gibi free bir hamle gelebilir.
o açtığın gediği nasıl kapatıcan sonra ? ben satmadan free oyuncu peşinde koşulacağına inanıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bonservissiz oyunculara yöneleceğiz yapacak birşey yok zaten normalde de fazla bonservis parası ödeyebileceğimizi düşünmüyordum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:44:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Yarın gazeteleri gör şimdi Beşiktaş'a trasnfer yasağı diye girecekler direk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Gelirlere tedbir konmasi salakca degil mi sizce de?

Sen uefaya katilabileceksin,uefa senin uzerinden para kazanacak ama sana para odemeyecek.sen sadece tribun gelirlerine muhtacsin.

Borcu olan adamin gelirlerini odemezsen bunu nasil duzeltecek.

Transfer ile ilgili kisiylamalari anliyorum ama mali gelirlere kisitlama getirmek hic hos olmamış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:45:08
  • Beşiktaş / Bodrum
o açtığın gediği nasıl kapatıcan sonra ? ben satmadan free oyuncu peşinde koşulacağına inanıyorum

ZZaten resmi teklif gelmeden imza atılmaz ne zaman teklif gelir anlaşılı o zaman atlarlar freelere tahminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Hooayda biz şimdi atıyorum 5 milyon verip Cech'i alamıyor muyuz?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Yarın gazeteleri gör şimdi Beşiktaş'a trasnfer yasağı diye girecekler direk.
Bir nevi transfer yasagi oldugu doğru

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 19:46:08
  • Beşiktaş / Bodrum
En büyük artımız kadro çok genç.

Yani şu kadroya 2-3 free takviye bile 3-4 sene şampiyonluğa oynar sürekli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Hooayda biz şimdi atıyorum 5 milyon verip Cech'i alamıyor muyuz?
5 milyona kerimi satarsan alirsin :).yoksa maalesef ki cechin formasini aliriz..

Çevrimdışı Türkay

5 milyona kerimi satarsan alirsin :).yoksa maalesef ki cechin formasini aliriz..

O zaman Danny Mavuba Maxi'ye 3 5 daha fazla maaş verip almamız lazım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Zaten yasak gelmese bile 4 tane oyuncu alınır diye düşünüyorduk pek farkeden birşey olmayacak yani.

4 tane bonservissiz oyuncu transfer edilir ve transfer kapatılır.

Çevrimdışı Deniz

En büyük artımız kadro çok genç.

Yani şu kadroya 2-3 free takviye bile 3-4 sene şampiyonluğa oynar sürekli.
Aynen..

Çevrimdışı TØLGA

valla ben şöylede duydum yeni stadyumdan iyi bir kaynakmı gösterilmiş ne biraz ikna edici olmuş
yoksa daha ağır kararlar olaiblirmiş görünen köy kılavuz istemez durumlar pek iç açıçı değil
mali genel kurulda daha iyi anlarız bunu zaten doğru bir yönetim ve planlama lazım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK