2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911900 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

yaya toure diyende gördüm ben. Sevillalı oyuncuları istemek bence normal onlara göre.  :D
ben onu sabah dalgasına dedim be abi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

Bonservis ödeyeceksek stopere ödeyelim sadece ben razıyım çünkü orası çok önemli bölge.

Yıllardır adam akıllı bir tane stoperimiz olmadı şöyle yokluğunda ahlar vahlar çekeceğimiz bir stopere ihtiyacımız var.
öyle bir stoper; omurgayı kaleci hariç çok sağlamlaştırır.

bu transfer döneminin olmazsa olmazı bence üst düzey bir stoper.

demba ba formulünden esinlenerek, taksitle de olsa..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

öyle bir stoper; omurgayı kaleci hariç çok sağlamlaştırır.

bu transfer döneminin olmazsa olmazı bence üst düzey bir stoper.

demba ba formulünden esinlenerek, taksitle de olsa..
Aynen öyle 1 tane stoper alınacak gibi gözüküyor şartlar en azından üst düzey bir stoper için zorlanmalı gerçi bonservisi elinde olan kaliteli stoperler de var.

Nasıl olursa olsun üst düzey bir stopere ihtiyaç var o kesin yani. :)

Çevrimdışı Tolga

fenamı olur ama :D gelsin demba'dan fazla golü olur  :evillol: :evillol:
İtiraz eden çıkmaz zaten :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Yonetim forvet almayacaktir.
gunay tutarsa kaleci de almayacaktır.

Oparenin bonservisini alacaklarını dusunuyorum.

Sag bek ve sol bek kesinlikle alinmali.stoper kesinlikle alinmali.

Atiba gidecekse on libero alinmali.
Danny alinacaktir..

Yani en az 5 oyuncu transfeei yapılır.
Eger cl ye kalirsak kesenin agzi acilir maxi de gelir danny de gelir hatta bir üst segmentten oyuncu da gelir.
Her seyi bu seneki performans belirleyecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

İtiraz eden çıkmaz zaten :biggrinking:
tolgay onun rolünü üstlenecek inşallah ya yoklamaya başladı ortasahada ki ikiliden goller görücez diye umuyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı src35

Aynen öyle 1 tane stoper alınacak gibi gözüküyor şartlar en azından üst düzey bir stoper için zorlanmalı gerçi bonservisi elinde olan kaliteli stoperler de var.

Nasıl olursa olsun üst düzey bir stopere ihtiyaç var o kesin yani. :)
ben ersanı izlemekten, ha hata yaptı ha hata yapacak psikolojisinden çok sıkıldım.

bonservis içinse; şu kadroda parayı harcayacaksak, stopere harcayalım. ha bonservissiz bulabiliyorlarsa da olur

ancak döküntü olmasın,10-12m bütceyse rahat yarısını koysunlar bizi bu çileden kurtarsınlar. kesinlikle takım sınıf atlar.

Çevrimdışı Tolga

tolgay onun rolünü üstlenecek inşallah ya yoklamaya başladı ortasahada ki ikiliden goller görücez diye umuyorum  :biggrinking:
Tolgay da o yetenek var biraz daha şutlarını isabetli ve sert yollamayı başarırsa ki özellikle gelecek sezon başaracağından eminim skora da katkısı olacaktır :ishock:

Çevrimdışı Tolga

ben ersanı izlemekten, ha hata yaptı ha hata yapacak psikolojisinden çok sıkıldım.

bonservis içinse; şu kadroda parayı harcayacaksak, stopere harcayalım. ha bonservissiz bulabiliyorlarsa da olur

ancak döküntü olmasın,10-12m bütceyse rahat yarısını koysunlar bizi bu çileden kurtarsınlar. kesinlikle takım sınıf atlar.
:claps: :claps:

Çevrimdışı tguesbb

Hatırladınız değil mi :) Manuel Lanzini merak ettim bir bakayım dedim ne düşünüyorsunuz yazık etti kendine oralarda bu genç yaşta.Önder Özen kalırsa Kasımpaşaya kiralayabilir belki en azından..İzlemek keyif verir.

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar ne Sivok u, son 2 sezon Sivok kaç maça çıkmış bir bakın.  Ayrıca karanlikla sanırım aralarında birsey var ona tedavi olmayı reddediyor Sivok.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar ne Sivok u, son 2 sezon Sivok kaç maça çıkmış bir bakın.  Ayrıca karanlikla sanırım aralarında birsey var ona tedavi olmayı reddediyor Sivok.
Karanlik sivoka bir şeyi yok dedi.sibok da sakatim dedi.zitlastilar.sivok milli takim doktoruna gitti ve sakat olduguna dair rapor aldi.kuluple sivok un arasinin acilma sebebi de bu.yonetim kesinlikle sözleşme yenikmeyecez diyordu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hatırladınız değil mi :) Manuel Lanzini merak ettim bir bakayım dedim ne düşünüyorsunuz yazık etti kendine oralarda bu genç yaşta.Önder Özen kalırsa Kasımpaşaya kiralayabilir belki en azından..İzlemek keyif verir.

17 macta 8 gol 3 asist yapmış. İstatistikleri guzdl ama oynadigi lig lig deil :).yetenekliydi kendini harcadi.

Çevrimdışı Deniz

Ayrica vidalin formasini aliriz sadece arkadaslar:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benım  en sevdıgım topculardan biridir ama adamın karakterinde takım  oyunu ve  takım olgusu , arkadaslık adına  hiç bişey yoktur

yine yapacagını yapmış 2 maç sov yaptı bizim  şımart bizi baskan cıkart bizi bastan taraftarı piyasaya cıktı hemen..

http://www.milliyet.com.tr/quaresma-dan-hocasina-sok-tepki----2055949-skorerhaber/

Çevrimdışı Deniz

Benım  en sevdıgım topculardan biridir ama adamın karakterinde takım  oyunu ve  takım olgusu , arkadaslık adına  hiç bişey yoktur

yine yapacagını yapmış 2 maç sov yaptı bizim  şımart bizi baskan cıkart bizi bastan taraftarı piyasaya cıktı hemen..

http://www.milliyet.com.tr/quaresma-dan-hocasina-sok-tepki----2055949-skorerhaber/
Yetenekleri tartisilmaz,Beşiktaş formasini giymis en yetenekli oyuncudur.ama dedigin gibi takim oyunu adima hicbirsey yok.

Takim arkadaslariyla gecinemiyor,hocasiyla gecinemiyor.kaprisi yuzunden cok sey kaybetti.Barcelona da tutunamamasinin nedeni de buydu.adamlarda takim oyunu var bizim deli oglan bencil.yazik ediyor kendine..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yetenekleri tartisilmaz,Beşiktaş formasini giymis en yetenekli oyuncudur.ama dedigin gibi takim oyunu adima hicbirsey yok.

Takim arkadaslariyla gecinemiyor,hocasiyla gecinemiyor.kaprisi yuzunden cok sey kaybetti.Barcelona da tutunamamasinin nedeni de buydu.adamlarda takim oyunu var bizim deli oglan bencil.yazik ediyor kendine..

Bu kadar yetenekle birazda beyni olsa zaten suan  parmakla sayılan futbolculardan olurdu. bu iş sadece yetenek işi degil beyinde lazım ama  bunda o yok..

Çevrimdışı Deniz

Bu kadar yetenekle birazda beyni olsa zaten suan  parmakla sayılan futbolculardan olurdu. bu iş sadece yetenek işi degil beyinde lazım ama  bunda o yok..
Aynen oyle..

Çevrimdışı mellfred

sivok kalırsa stoper alınmaz, atiba kalmayacak bence onun yerine daha ayakları düzgün biri alınabilir. opera kalmayacak bence,  onun yerine biri gelecek. kaleci alınmayacak,belki geleceği olan bir açık alınır belki alınmaz
transferin tamamı bu olacak.sezon sonunda alıntılayacam bunu  :photo:

Çevrimdışı ozan062

O kada oldu mu ya almayalım o zaman gerek yok  :kop: :kop: :kop:

yani stoper bile alınmayabilir aynı atibayla uzatıldıktan sonra ortaya adam alınmıcagı gibi
tam bizim yonetimlik iş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

yani stoper bile alınmayabilir aynı atibayla uzatıldıktan sonra ortaya adam alınmıcagı gibi
tam bizim yonetimlik iş

Atiba ile uzatırsak ben de gerek görmüyorum. Boşuna maaş yükü. Bir dünya orta saha var zaten. Bizim sıkıntımız orta saha da değil ki. Savunmaya çözüm bulunmalı orta saha bekleyebilir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 13:49:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stoper de alınacak sol bek de sağ bek de sol kanat da gençler.

Karalara bağlamayın bu kadar ruh halinize yazık.

Şampiyonlukta da aynısını yaptınız alın en iddialı biziz şuan biraz sakin olun çıkın hava alın  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Stoper de alınacak sol bek de sağ bek de sol kanat da gençler.

Karalara bağlamayın bu kadar ruh halinize yazık.

Şampiyonlukta da aynısını yaptınız alın en iddialı biziz şuan biraz sakin olun çıkın hava alın  :evillol:
Sol bek beklemiyorum ama diğerleri olacaktır :icool: