2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913558 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Önce ŞL bileti sonra:

Maxi - Samba - Tino Costa - Danny - Kaleci (?)

3'ü Free; max.3,5 milyona Tino; bir de kaleci. Atiba, Sivok ile de uzatırsak: 1+1

Yaslan arkana keyfine bak!

Şunların maaşları ile birlikte 3 yıllık maliyeti: Sezer,Ersan,Pektemek,Cenk Tosun maliyeti.(Bonservis+maaş)

Hangi ekip daha fazla katkı verir?

Çevrimdışı Atkar

Bakary Sakoda fena olmaz aslında Danny alınmazsa.15 gol 10 asistle oynamış bu sezon.Dzsudzsak asıl benim istediğim adam.Ama sol ayaklı olması 2 kanadımızda sol ayaklı olursa baya zorluk yaşıyabiliriz

Çevrimdışı Deniz

Sivok kalsın mı gitsin mi beyler ne dersiniz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sivok candır ..

Çevrimdışı Tolga

Şimdi iyi oynuyor diye herkes kalsın diye düşünüyor ama 2 ay önce sorsaydın bu soruya çoğunluk gitmeli derdi :icool:

Sivok bu senenin büyük çoğunluğunu sakat geçirdi (Önceki senelerde de böyle sakat olduğu dönemler vardı) açıkçası yeni sözleşme yapılırsa son dönemde verdiği katkıyı verebileceğinden emin değilim. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdi iyi oynuyor diye herkes kalsın diye düşünüyor ama 2 ay önce sorsaydın bu soruya çoğunluk gitmeli derdi :icool:

Sivok bu senenin büyük çoğunluğunu sakat geçirdi (Önceki senelerde de böyle sakat olduğu dönemler vardı) açıkçası yeni sözleşme yapılırsa son dönemde verdiği katkıyı verebileceğinden emin değilim. :)

son döneme göre değil sivok her zaman bu takıma katkı veren bi adam olmuştur makul bi kontratla takımda kalmalıdır Lider defanstır her zaman ihtiyac vardır bu tip oyunculara zaten sakat olmasa bu sene daha iyi yerde olurduk..

Çevrimdışı Tolga

son döneme göre değil sivok her zaman bu takıma katkı veren bi adam olmuştur makul bi kontratla takımda kalmalıdır Lider defanstır her zaman ihtiyac vardır bu tip oyunculara zaten sakat olmasa bu sene daha iyi yerde olurduk..
Birkaç ay önceki yorumları hatırlıyorum çoğumuz Sivok kesin gitmeli diyordu herkes böyle düşünüyordu demiyorum zaten :)

Çevrimdışı talha

Birkaç ay önceki yorumları hatırlıyorum çoğumuz Sivok kesin gitmeli diyordu herkes böyle düşünüyordu demiyorum zaten :)

Sivok çok sakatlanıyor artık. Nedendir bilmiyorum ama 2 senedir bu böyle. İkinci yarı'nın başından beridir yoktu adam. Daha yeni geldi 3 hafta önce döndü sahalara. Bence imzalanmamalı. Ha imzalanacaksa da 1.2 falan olmalı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 01:35:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kafam karışık  :D
Bak senin de fikrin değişmiş önceden sen de kesin gitmeli diyenlerden biriydin :evillol:
Sivok çok sakatlanıyor artık. Nedendir bilmiyorum ama 2 senedir bu böyle. İkinci yarı'nın başından beridir yoktu adam. Daha yeni geldi 3 hafta önce döndü sahalara. Bence imzalanmamalı. Ha imzalanacaksa da 1.2 falan olmalı.
Katılıyorum kolay sakatlanıyor ve zamanında yaptığı çok basit hataları hatırlıyorum da seneye kalırsa başımız baya ağrıyabilir. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 01:54:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bak senin de fikrin değişmiş önceden sen de kesin gitmeli diyenlerden biriydin :evillol:Katılıyorum kolay sakatlanıyor ve zamanında yaptığı çok basit hataları hatırlıyorum da seneye kalırsa başımız baya ağrıyabilir. :)

Ben şundan dolayı karıştım :D

Ersan kalacağına bu kalsın daha iyi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sivok ile Aitba için 1+1'den bir sözleşme. Eğer 30 maç 18 kişilik kadroda yer alırlarsa sözleşmeleri 1 sene daha uzar.

34 lig + 6 avrupa (asgari) + TR kupası ortalama 50-55 maçta 30 maç ideal.

Muhtemelen yıllık 1,2 - 1,4 arası önerirler.

Çevrimdışı Tolga

Ben şundan dolayı karıştım :D

Ersan kalacağına bu kalsın daha iyi :D
Öyle bakarsak yandık yani :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 01:59:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle bakarsak yandık yani :D

Milo oynasaydı gitsin derdim de ne vereceğini hiç kestiremiyoruz şimdi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Milo oynasaydı gitsin derdim de ne vereceğini hiç kestiremiyoruz şimdi :D
Zaten ne dersek diyelim Sivok da kalacak öyle gözüküyor bir stoper daha alırsak 6 stoperimiz oluyor. :evillol:

Atınç kiralık bir takıma gider herhalde :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 02:02:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Zaten ne dersek diyelim Sivok da kalacak öyle gözüküyor bir stoper daha alırsak 6 stoperimiz oluyor. :evillol:

Atınç kiralık bir takıma gider herhalde :icool:

O kada oldu mu ya almayalım o zaman gerek yok  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O kada oldu mu ya almayalım o zaman gerek yok  :kop: :kop: :kop:
Sivok-Pedro-Miloseviç-Ersan-Atınç  :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 02:08:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivok-Pedro-Miloseviç-Ersan-Atınç  :evillol: :kop: :kop:

3 tane lazım galiba aslında  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

3 tane lazım galiba aslında  :kop: :kop:
Sayı gittikçe artıyor en iyisi tüm savunmayı değiştirmek :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

Ersan-Sivok gönder Zambrano-Astori getir. Maaş konusunda da o kadar yalpalamazsın anasını satim. :lol: :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ersan-Sivok gönder Zambrano-Astori getir. Maaş konusunda da o kadar yalpalamazsın anasını satim. :lol: :evillol:
:bandit: :bandit: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Sivok=10xErsan.

Ama beni düşündüren şey çok sakatlanması.hem de sakatlıkları çok uzun sürüyor.Aylarca süren sakatlıklar can sıkıcı.Bu kadar sakatlanmasa direk kalsın derdim ama düşündürüyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı src35

üst düzey, defansı toparlayabilecek bir stoper alalım, şöyle 5-6m civarı bonservisiyle..

Çevrimdışı Tolga

üst düzey, defansı toparlayabilecek bir stoper alalım, şöyle 5-6m civarı bonservisiyle..
Bonservis ödeyeceksek stopere ödeyelim sadece ben razıyım çünkü orası çok önemli bölge.

Yıllardır adam akıllı bir tane stoperimiz olmadı şöyle yokluğunda ahlar vahlar çekeceğimiz bir stopere ihtiyacımız var.