2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Harbiden bu premier lig izlenmeye değer tek lig :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Para çok şeyi değiştiriyor :)

Porto'nun elinden oyuncu kapabilir Beşiktaş çünkü adamların maaş bandı 1 milyon euro fazlasını vermiyor.

Biz 2 verdiğimiz zaman direk çark eder. Burada oyuncunun vizyonunu sorgularsın o zaman paracı gelişmez bu diyebilirsin.

Ama oyuncunun şu hali bile burada star olur o da ayrı konu :D
İşin içinde Porto oldu mu bence para çok önemli olmuyor oyuncular için :icool:

Porto'yu her futbolcu daha büyük kulüplere gidebilmek için basamak olarak görüyor bu yüzden parayı tercih etmiyorlar ilk etapta.

Zaten bir futbolcu Porto'da oynamak yerine direk parayı tercih ediyorsa hedefleri belli olan bir oyuncudur tabi bu değerlendirmeyi Porto ile herhangi bir Türk takımı arasında yapıyorum yoksa bir oyuncuya Porto ile Barca aynı anda teklif yaptıktan sonra oyuncunun nereye gideceğini söylememe bile gerek yok :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız şunuda söyleyim, ingiliz seyircisi kadar hiçbir seyirci bu kadar maçın içinde olamıyor bu kesin :bandit:

Hoşlanmaya mı başladım ben bu prömiyer ligden :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anil

Yalnız şunuda söyleyim, ingiliz seyircisi kadar hiçbir seyirci bu kadar maçın içinde olamıyor bu kesin :bandit:

Hoşlanmaya mı başladım ben bu prömiyer ligden :alala:

Premier Lig ayrı birşey.Atmosfer denen şey budur işte.Belki futbol kalitesi olarak en üst değil ama herşeyiyle beraber düşününce (trbünler,kamera açıları,spikerleri,taraftarları) kesinlikle tepede.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Premier Lig ayrı birşey.Atmosfer denen şey budur işte.Belki futbol kalitesi olarak en üst değil ama herşeyiyle beraber düşününce (trbünler,kamera açıları,spikerleri,taraftarları) kesinlikle tepede.
Aynen :ok:

Bide bu Willian ne oyuncu be :bandit: :D

Çevrimdışı ozan062

ingilterede meshur liverpool seyircisini gorme fırsatım olmustu 2011 senesinde tabikide meshur oldukları anfield stadınıda
fakat hiçbir etki bırakmadılar nitekim aynısınıda liverpool ilk macına giden arkadaslarımızda yineledi değişen yıllara ragmen gelişen bir nokta yok
tabiki genele vurmamak lazım ama ben ingilizlerin futbolunu severim taraftarını değil:))
ha dersenki boca river maçlarını begenirmisin hayır:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ingilterede meshur liverpool seyircisini gorme fırsatım olmustu 2011 senesinde tabikide meshur oldukları anfield stadınıda
fakat hiçbir etki bırakmadılar nitekim aynısınıda liverpool ilk macına giden arkadaslarımızda yineledi değişen yıllara ragmen gelişen bir nokta yok
tabiki genele vurmamak lazım ama ben ingilizlerin futbolunu severim taraftarını değil:))
ha dersenki boca river maçlarını begenirmisin hayır:))
Abi ama her pozisyonda tepki veriyolar. Mesela adam bi topu kurtarıp uzaklaştırıyo alkış alıyo veya top kaybediyo ooovv falan diyolar :D

Burda vurguladığım şey maçı izliyolar adamlar. Birisi yazmıştı geçenlerde, rakip takım korner kullanıyo bizimkiler gündoğdu söylüyo diye :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Abi ama her pozisyonda tepki veriyolar. Mesela adam bi topu kurtarıp uzaklaştırıyo alkış alıyo veya top kaybediyo ooovv falan diyolar :D

Burda vurguladığım şey maçı izliyolar adamlar. Birisi yazmıştı geçenlerde, rakip takım korner kullanıyo bizimkiler gündoğdu söylüyo diye :evillol:

maalesef oda olacak yani:)
gecen gun fırat g trtde bi programa cıkmıs eleştiriyor bizi
diyorki taraftarın stadlarda desarj olmasına sinir oluyorum yeri orası değil diyor
tabi ardından twtlerden gelen tepkileride sikayet ediveriyor

anlamıyorlar iste cnk orda herturden insan var, düzen bekleyemezsin ingilterede  kombineliler belli nerde olduguda hepsi tanıdık yuzler
fakat bizde ise fiyatların dalgalı olması gibi insanlarında heryerde farklı statuden olunca tabiki düzenliyle düzensiz karısıyor
ve kombine ozelliğide yok bizde bu sebeble o istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz
ha yeni stad oluyor duzelebilir ama bence hala zamana ihtiyac var

partizan taraftarının IQ su inanılmaz dusuktur fakat tezahurat ve destekleri on numaradır
ama işte o dusuklukten dolayı az olen olmuyor ne gerek var dimi:)
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 18:58:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 19:10:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Anıl eleştirebilirsin ancak hakaret forumumuzda yasak biliyorsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

@Anıl eleştirebilirsin ancak hakaret forumumuzda yasak biliyorsun.
Biliyorum ama keşke hakaret olan kısmı buzlasaydınız. Alt tarafı günlük hayatta kullandığımız bir kelimeyi söyledim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 20:20:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Biliyorum ama keşke hakaret olan kısmı buzlasaydınız. Alt tarafı günlük hayatta kullandığımız bir kelimeyi söyledim

Eleştirine ben de katılanlardanım ama dediğim gibi malesef. Daha dikkatli olalım birçok sorumlu kişi takip ediyor forumu kimsenin başı ağrımasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Banega'yi alabilirmiyiz ne dersiniz?

Çevrimdışı talha

Banega'yi alabilirmiyiz ne dersiniz?

Alırız almasına da pek ihtiyacını duymayız daha büyük önceliklerimiz var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ooo leroy fer ler, mayerler şumayerler uçuşmuş etrafta. Hayaller maxi, gerçekler opare. Oda müzmin sakat çıktı arkadaş umarım bonservisi alınmaz.

Çevrimdışı Tolga

ooo leroy fer ler, mayerler şumayerler uçuşmuş etrafta. Hayaller maxi, gerçekler opare. Oda müzmin sakat çıktı arkadaş umarım bonservisi alınmaz.
:icool: :D :biggrinking: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2015, 22:57:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Armağan : Yaşamın amacı ölmektir.

:biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

leroy fer i en son  twente - bursaspor maçında izlemiştim . ve o gün kim yahu bu adam keşke bize gelse demiştimki sadece bunu diyen ben değilmişim :D  sene sonu premier ligin yolunu tutmuştu .

modern futbolun ortasaha oyuncusu . gelirse eğer çok katkı sağlar.

Çevrimdışı Türkay

Armağan abiden inciler  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

QPR ın isteyeceği bonservisi duyunca bizimkiler kalpten gider.
Kiralık falan demeyin, adamın ingiltere de piyasası ölmedi henüz. Yani bende istiyorum bu kalibrede adamlar ama sizin kadar inandıramıyorum kendimi.

Oyunculara, çalışanlara 4 aydır para ödenmiyor, basketbolculara hakeza.. Nasıl olacak peki bu işler.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

QPR ın isteyeceği bonservisi duyunca bizimkiler kalpten gider.
Kiralık falan demeyin, adamın ingiltere de piyasası ölmedi henüz. Yani bende istiyorum bu kalibrede adamlar ama sizin kadar inandıramıyorum kendimi.

Oyunculara, çalışanlara 4 aydır para ödenmiyor, basketbolculara hakeza.. Nasıl olacak peki bu işler.  :lol:
Armağan abi bu aralar gülücük smileyi fazla kullanıyorsun hasta falan mısın  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Smiley koymayınca, adımız çıkıyor depresife, olumsuza, pesimiste.

Adımız yine çıksın 9 a da, 8 e indirebilirsek ne ala. :)

Çevrimdışı talha

Smiley koymayınca, adımız çıkıyor depresife, olumsuza, pesimiste.

Adımız yine çıksın 9 a da, 8 e indirebilirsek ne ala. :)

İçimi kararttın gece gece. Ama haklısın Leroy buraya gelmez be  :duman:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Moses olma ihtimali var mı? Ne düşünüyorsunuz nasıl oyuncu?

Çevrimdışı TØLGA

pedronun alıcısı varsa satılsın sene sonu abi yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK