Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok karamsarsın.
Ali KARAKAŞ @akrksmng 1 dk.1 dakika önceİSTİHBARAT:Atletico Madrid yönetiminin Ozan Tufan icin Bursaspor ile 12.5 milyon Euro karsiligi anlaştığını duydumilgincc
Eder bu parayı. Alan takım işleyince 25-30'a satacaktır Ozan'ı.
kıskanıyorum yani bizde olaydı bu cocuk simdi baya memnun kalırdımyani senol gunesi dahi o sekil kabul ederim :evillolyonetim erken davranırmı acaba benim üzülmemi istemezbelki
Davransa ne olacak ki Bursa tarifeyi en az 8 m euro'dan açar hele hele biz istersek bu fiyat 10 m euro'dan falan başlayabilir
Ne 8 i ne 10'u o geçen seneydi şimdi 13-14 çekerler
əvrən @evrenmanchester · 30 dk. 30 dakika önceCh3lsea den defans oyuncusu icin gorustuk ... kim icin die sormasak suan plz.. #bjk #terry ? #cahill ? #Z and so and so Ayrıca Fırat Günayerin prensipte anlaşıldı dediği Danny Sevilla maçında 11 de tabi karşıda da listede olduğu bilinen Mbia var
Zouma'dır muhtemelen
doğruysa görüşme Tomas Kalas için de olabilir.
Sivok 2. Aman diyim.
Ya anlamak zor birçok şeyi.Sözleşmesi biten Ranocchia var di mi? 1,96 adam tecrübeli.Ya ne uğraşıyorsun niye yani?Samba var 1.93. Bunlar ne odun mu bunlar?
Abi Ranocchia son zamanlarda çok hata yapıyor,Inter taraftarları baya şikayetçi adamdan. Zambrano'yu düşünemez miyiz sene sonu? Sözleşmesi bitiyor,eğer Pedro satılacaksa onun yerini çok rahat doldurur.
zambrano yedirmezlerrrrrrrrrrr
Pedro satılırsa Zambrano iyi hamle olur kardeşim ama bize yine de uzun stoper lazım. 1,90 ve üstü.
Samba ve Ranocchia ikisi de yuksek maas kategorisinde bizimkilerin dusundukleri maas araligi da onemli simdi. Bu adamlar bonuslarla falan bir demba ba maasi