2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911451 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Transfer Haberleri
5 dk. ·
Beşiktaş gelecek sezon için Trabzonspor'la sözleşmesi bitecek olan Jose Bosingwa'yı kadrosuna katabilir.

Facebook'tan :alala:

İnanmam da pek. Ama hayır da demem reise. GS maçında dağıttı adamların tarafı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2015, 23:33:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Atiba'ya teklif yaptılar diye misilleme. 3-5 fazla ödesin Trabzon.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi Opare kalırsa bence sağ bek düşünülmücek gibi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Abi Opare kalırsa bence sağ bek düşünülmücek gibi..

İmza parası istemesin her türlü Bosingwa.

Opare kalmasın çok sakatlanıyor. Yeterince sakat var takımda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İmza parası istemesin her türlü Bosingwa.

Opare kalmasın çok sakatlanıyor. Yeterince sakat var takımda.
Bende katılıyorum ama yönetim öyle düşünüyomu bakalım :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bu gidişte Opare kalacak gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 00:00:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu gidişte Opare kalacak gibi :)

Opare kalmaz, Sivok gider, Kaleci alınır  :D

Hepsi basının çürükleri 1 yıl daha içeride tutma çabaları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Opare'den hala emin değilim ama Sivok bence kalacak söyledi dersin :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düşündüklerimizin tam tersini söylüyosun abi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 00:12:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Düşündüklerimizin tam tersini söylüyosun abi :D

Basın onları düşündürmeye çalışıyor da olabilir size  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 00:14:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Opare'den hala emin değilim ama Sivok bence kalacak söyledi dersin :icool:

Bilic gideceği için o da gidecek  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Basın onları düşündürmeye çalışıyor da olabilir size  :icool:
Valla abi ben basınla alakalı değilim fazla, yönetimden tırsıyorum :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 00:18:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla abi ben basınla alakalı değilim fazla, yönetimden tırsıyorum :D

Çok haber çıkıyor yahu diğer takımların tamamını toplasan bizim kadar trasnferi haberi çıkmamıştır konsantrasyon bozma amaçlı.

Necip var stoper alma Rüştü var kaleci alma Pektemek var forvet alma Ekrem süper joker.

Biz neleri yedik artık yemezler herhalde basının gazıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Valla Ersan-Pektemek falan kaldığına göre Sivok da kalabilir yani hiç şaşırmam :evillol:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Seneye Yabancı sınırıda yok ben Sivok'un kalması taraftarıyım bunca yıl adam bu formayı iyi kötü Türkiye standartlarının üstünde terletmiş, uygun bir maaşa ok diyecekse bir sene daha rahat ilk 11 de bu ligi götürür, yedeğe bile kalsa ondan iyisini bu şartlarda bulamayız, dinç bir şekilde ikinci yarı oyuna giren sağlıklı bir Sivok'la kimse baş edemez, bence tecrübesi ve bunca yıl hakkıyla formayı terletmesi sebebiyle jübilesini yaparak buradan ayrılmalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok haber çıkıyor yahu diğer takımların tamamını toplasan bizim kadar trasnferi haberi çıkmamıştır konsantrasyon bozma amaçlı.

Necip var stoper alma Rüştü var kaleci alma Pektemek var forvet alma Ekrem süper joker.

Biz neleri yedik artık yemezler herhalde basının gazıyla.
İş yönetimde bitiyor abi, acaba onlar nasıl düşünüyolar :)

Bide artık "gelecek vaad eden" futbolcu yerine tecrübeli oyunculara yönelirler inşallah

Çevrimdışı Tolga

Sivok, Başakşehir maçı kadrosuna alındığı zaman Sivok takımda kalmak için çabalamaya başladı demiştim önce Bilic'i ikna etti yakında yönetimi de ikna edecektir.

Büyük ihtimalle birçok takımla görüştü ve istediği ücretleri bulamayınca kalmak için takıma girmeye çalıştı ve sonunda istediğini de yaptı.

Gerçi ben kalan haftalarda Sivok'tan yararlanılması gerektiğini söylemiş olsam da sezon sonu yollar ayrılmalı artık Sivok devri sona ermiştir kalırsa da stoper transferi olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivok, Başakşehir maçı kadrosuna alındığı zaman Sivok takımda kalmak için çabalamaya başladı demiştim önce Bilic'i ikna etti yakında yönetimi de ikna edecektir.

Büyük ihtimalle birçok takımla görüştü ve istediği ücretleri bulamayınca kalmak için takıma girmeye çalıştı ve sonunda istediğini de yaptı.

Gerçi ben kalan haftalarda Sivok'tan yararlanılması gerektiğini söylemiş olsam da sezon sonu yollar ayrılmalı artık Sivok devri sona ermiştir kalırsa da stoper transferi olacağını sanmıyorum.
#ÇareRamos :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bence Sivok yerine Ersanla yollar ayrılmalı veya Pedro'da iyi fiyata satılma durumu olur ise bu ikiliden biri gittiği an yerine çok daha iyi bir stoper alınmalı, böyle bir durumda mutlaka o mevkiye iyi bir  oyuncu bulur bizim ekip.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 00:30:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bize Pepe yakışır  :evillol:
34 maçın 15'inde oynar en fazla.

Kart cezalarından :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

:upto::upto: Yerine kimi getiriyoruz hayırlısıyla :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:upto::upto: Yerine kimi getiriyoruz hayırlısıyla :)
Yurgen Gılop :icool: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Yurgen Gılop :icool: :kop:
Ben de onu düşünüyorum, @Çağrı abi getiricek inşallah :evillol: